Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   eRepublik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3465)

vityu 04-01-2011 21:25

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 284960)
Lehet :D Akkor ha kérhetlek Titeket, jelöljetek barátnak, vagy nemtudom hogy megy ez :)

Próbálj meg utazni. Azt a profilodban a profilkép alatti kiírásnál tudod. Kiírja, hogy hol laksz, meg change. Ott válassz ki egy eredeti magyar régiót, és kiírja, hogy milyen repjegy kell hozzá. Persze, ha tudsz költözni. Dobj egy üzenetet, hogy milyen jegy kell, és küldök egyet.

Redback 04-01-2011 21:26

Szamóka köszi a jegyet :) megnövök meghálálom :)

vityu 04-01-2011 21:32

Ha ki tudsz lépni a melóhelyedről, tedd meg! :) Ajánlhatok neked melót. :) Ja, és ha magyar célgben dolgozol majd, mindig 100-as wellnessel :)

Redback 04-01-2011 21:34

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 284963)
Ha ki tudsz lépni a melóhelyedről, tedd meg! :) Ajánlhatok neked melót. :) Ja, és ha magyar célgben dolgozol majd, mindig 100-as wellnessel :)

Aprilis 4-én tudok kilépni, és a wellnest húzom felfele, csak korlátaim vannak :)

vityu 04-01-2011 21:40

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 284964)
Aprilis 4-én tudok kilépni, és a wellnest húzom felfele, csak korlátaim vannak :)

Successfuly transfered 30 item(s) to jank_12ultra. :)

(Bár a kínai cégesnek nem feltétlenül kell profitot termelni :), és ha rosszul melózol, lehet ki is rúg.)

Redback 04-01-2011 21:42

olyan hülyén érzem magam... Több pénzt ne öljetek belém, mert nemtudom hogy meddig fogok játszani, és hogy megérem-e a pénzetek :D

vityu 04-01-2011 21:51

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 284966)
olyan hülyén érzem magam... Több pénzt ne öljetek belém, mert nemtudom hogy meddig fogok játszani, és hogy megérem-e a pénzetek :D

Naponta ennek a kajamennyiségnek a 9x-esét gyártom le saját magamnak. Nem fog meglátszani. Az erdélyi és még egy nagy románok ellen vívott csata alatt 700 kaját adtam az osztóknak meg még ezen kívül fegyvert... Játékpénz, játékkaja... :)

Redback 04-01-2011 21:53

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 284967)
Naponta ennek a kajamennyiségnek a 9x-esét gyártom le saját magamnak. Nem fog meglátszani. Az erdélyi és még egy nagy románok ellen vívott csata alatt 700 kaját adtam az osztóknak meg még ezen kívül fegyvert... Játékpénz, játékkaja... :)

Osztók a katonák, akik harcolnak?

vityu 04-01-2011 21:58

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 284968)
Osztók a katonák, akik harcolnak?

Bocsánat :) Azok az osztók, akik állami/magán/párt-vagyonból kapnak arra, hogy az éppen aktív, de nem éppen gazdag katonáknak/lakosságnak fegyvert és kaját osztanak, hogy azok a legtöbbet tudják tenni az éppen folyó csatában. :)

Redback 04-01-2011 22:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 284969)
Bocsánat :) Azok az osztók, akik állami/magán/párt-vagyonból kapnak arra, hogy az éppen aktív, de nem éppen gazdag katonáknak/lakosságnak fegyvert és kaját osztanak, hogy azok a legtöbbet tudják tenni az éppen folyó csatában. :)

aham :) Lesz még pár hasonló kérdésem, de kezdem megérteni és megkedvelni a játékot :)

All times are GMT +1. The time now is 21:54.