![]() |
Quote:
-Ne kapjon ingyen sereget, amikor más ország tart fenn kovácsot, meg veszi drága pénzen a fegyvert... -Ha nem kap varázslót, akkor ne kapjon alap védelmet sem, mert nem lenne fair azokkal szemben, akiknem nincs vip-ük, így nincs állandó védelmük felrakva a nem vipes hulla igy sereget is kap + védelmet is úgy, hogy be sem kell lépnie -Ne kapjon a bányája se + %-ot, amikor más a nyersért tart sok bányát, neki ne legyen kevesebből több, ne legyen hullatörp -A katmorálja meg miért ne csökkenhetne, ha piros a támadás? Nem lenne fair más fajok veszteseivel -Ha szövis hulla, akkor ne hasson rá az MF bónusz, maradjon meg az MF-eknek a többivel egyetértek :) A seregét erősítsük, én azt sem bánom, ha szintenként +30, +50, +70, +90%-ot erősödik a serege... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
A kettő sztem nem ugyanaz... 2-3%? 10.000 fős népnél miért kapjon 2-300 katonát csak úgy? |
Quote:
Katona jar neki a csatakbol is, ha meg lesz novelve a hadereje, tobb nyertes csataja lesz --> tobb katona. Az meg durva hogy vesztes csatanal ne csokkenjen a katmoralja... Feluti magat 100ra es ott ragad, vagy mi a szosz? Ne terminatort akarjunk mar a hullabol csinalni... (egyre jobban aggaszt ez a tesztidoszak...) :D Vegen lesz egy hulla +30% termelessel +30% nativ lakitekivel, +50% tamadoerovel, folyamatos vedelemmel, vesztes csataban nem lesz moralcsokkenese, ellenben tud olyan atkot amitol az ellennek 1el csokken, mindenkit begomboz, es betegseget is tud dobalni jobbraballra.... Remelem azert sokan latjak, hogy nem ez a helyes irany.... :) |
Számomra a hulla ingyenföld lesz mindig is, ha a jó kis orkom nem tudja átütni, akkor nincs is értelme már játszanom...
|
Rendben, belátom a katmorálos és az ingyenkatonás dologgal tényleg túllőttem kicsit a célon...:o
|
Quote:
De ne zombi gyilkológépekké... |
Azt hiszem kicsit félreértettétek az általam leírtakat. :)
Pool: írtam pár tippet egy esetleges spec varira, a spec kristálygömbre írtam hogy mindig sikerül, nem pedig az ártójaira :D Ráadásul mivel 1 spec varija van, vagy ez vagy az lenne. Remy: nem úgy gondoltam, hogy az általam leírt tulajdonságok mindegyikével rendelkezzen, hanem tippeket, ötleteket írtam le. Írta valaki Ati hozzáállását, hogy se vari se toli... Ha ez így van akkor akár abba is hagyhatjuk ennek a tárgyalását, mert az életben nem lesz belőle játszható faj. Töröljük és legyen helyette vámpír, vagy mittom én. :D Katonai morálhoz: az élőholtaknak nincs érzelmük, így gyakorlatilag akár folyamatosan 100% is lehetne... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:06. |