![]() |
Quote:
az a 3% (16000 heki) az kicsit azért talán erős :) |
Quote:
Szerintem aki már ennyiszer végigjárta a hódítót, azzal szemben reális elvárás lehet a top3% :) |
monro, ne felejtsd el, általános %-okat fogalmaztok, a pillanatnyi helyzet nem túl érdekes, a 3% most 16000, lehet holnap sokkal több is, kevesebb is
|
Mondjuk ebben most NorBnak kell igazat adjak. A most meghatározott %-ok, valószínűleg fél év - 1év múlva már más hektárszámot fognak jelenteni. Tehát nem biztos, hogy azt figyelembe kellene vennünk, hogy pillanatnyilag melyik % milyen hektárszámot takar.
Ezen elgondolás alapján, amit írtam az teljesíthető. Amit Xepi, az meg depláne :D de az Ő %-ait akkor is keveslem :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
A játék nem Rólad szól, hanem midenkiről akit regisztrált. És akármilyen fájó is el kell fogadnil hogy kezdők midnig többen lesznek mitn profik, és mégis figyelembe kell őket venni. Ennyi erővel a politikusok szavazata 1000et érhetne a szavazáson? Ne viccelj már? És mégis milyen alapon? Mert jobban ismerik az ország helyzetet? eh. |
Quote:
|
Mondjuk ha szavazással dőlne is el, szerintem mindenkitől elvárható lenne a választásának megindoklása észérvekkel (nem az utálom az 1/A-t, ezek a feltételek teljesíthetetlenek és hasonló). Nem csak előkerülni a semmiből és rányomni valamelyik válaszra. A szavazók kb 90%-a egy mukkot nem írt ebbe a topicba..
|
Jó, gondolom az ilyesmi kaliberűbe magad is belegondoltad, de nekem alapvetően az elmélettel van gondom, veled az ég világon semmi:)
Az tény hogy okafogyott, csak nekem azért megakadt rajta a szemem:) |
sziatok
en szavaztam es most hozza is szolok! az uj szabalyokat nem szavazatok alapjan hoztak letre? |
All times are GMT +1. The time now is 08:17. |