Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

NorB 12-03-2006 18:59

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 50014)
Igen, valóban két táblás az új javaslat.

Ha egységesíteni szeretnénk, akkor is szerintem az általam írt %-ok megállják a helyüket akár minden csoportban. Nagyjából ezzel ki lenne küszöbölve, az alsóbb csoportokban topban üldögélő, onnan lejönni nem akaró gigászi orik miatt szenvedő kis kékek problémája. Illetve a kis létszámú csopikból fordulni kívánó, kék számért küzdőkkel szemben is reális elvárásokat állítunk fel.

És a top 3%-ot szerintem 1/A-ban sem lehetetlen elérni.

Persze ha van valakinek jobb ötelet, szívesen veszem :)

amennyiben ez ráadásul minden csopira vonatkozna, nyilván sokaknak tetszene...ez kétségtelen
az a 3% (16000 heki) az kicsit azért talán erős :)

Deni 12-03-2006 19:04

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 50038)
amennyiben ez ráadásul minden csopira vonatkozna, nyilván sokaknak tetszene...ez kétségtelen
az a 3% (16000 heki) az kicsit azért talán erős :)

Ezzel az a bajom, hogy a top5%-ot pedig nagyon keveslem. Én állok 10.325 hektárral a top4.5%-on. Ez az a hely amit, minden nehézség nélkül el lehet érni. A környékemen is olyan orik vannak, amik nem gazdag klánnal dicsekedhetnek, mégis eljutottak idáig.
Szerintem aki már ennyiszer végigjárta a hódítót, azzal szemben reális elvárás lehet a top3% :)

NorB 12-03-2006 19:10

monro, ne felejtsd el, általános %-okat fogalmaztok, a pillanatnyi helyzet nem túl érdekes, a 3% most 16000, lehet holnap sokkal több is, kevesebb is

Deni 12-03-2006 19:18

Mondjuk ebben most NorBnak kell igazat adjak. A most meghatározott %-ok, valószínűleg fél év - 1év múlva már más hektárszámot fognak jelenteni. Tehát nem biztos, hogy azt figyelembe kellene vennünk, hogy pillanatnyilag melyik % milyen hektárszámot takar.
Ezen elgondolás alapján, amit írtam az teljesíthető.
Amit Xepi, az meg depláne :D de az Ő %-ait akkor is keveslem :rolleyes:

Xeper 12-03-2006 19:20

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 50048)
Ezen elgondolás alapján, amit írtam az teljesíthető.
Amit Xepi, az meg depláne :D de az Ő %-ait akkor is keveslem :rolleyes:

Na igen, az egy kompromisszumos javaslatocska volt :D

Viz 12-03-2006 19:22

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 49402)
Helyes, tamogatom. Ellenben nem lehetne vhogy hangsulyosan venni a szavazatokat? Ugyanis nem mindegy, hogy mondjuk egy monro, xepi, fegya, te, vagy ilyesmi-kaliberu mire szavaz, vagy pedig csak jon egy ember aki 2 honapja jatszik, aztan szavaz vmire..... En attol tartok, hogy a tobbseg dontese nem fetetlen a legjobb dontes mindig.....

Már bocs, de szerintem te kicsit félresiklottál.
A játék nem Rólad szól, hanem midenkiről akit regisztrált. És akármilyen fájó is el kell fogadnil hogy kezdők midnig többen lesznek mitn profik, és mégis figyelembe kell őket venni. Ennyi erővel a politikusok szavazata 1000et érhetne a szavazáson? Ne viccelj már? És mégis milyen alapon? Mert jobban ismerik az ország helyzetet?
eh.

Remedy 12-03-2006 19:25

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 50050)
Már bocs, de szerintem te kicsit félresiklottál.
A játék nem Rólad szól, hanem midenkiről akit regisztrált. És akármilyen fájó is el kell fogadnil hogy kezdők midnig többen lesznek mitn profik, és mégis figyelembe kell őket venni. Ennyi erővel a politikusok szavazata 1000et érhetne a szavazáson? Ne viccelj már? És mégis milyen alapon? Mert jobban ismerik az ország helyzetet?
eh.

Egy szot nem szoltam magamrol. Es mivel nem a szavazassal dol el, hanem az csak iranyado, igy mar okafogyott is ez a postom....

Deni 12-03-2006 19:29

Mondjuk ha szavazással dőlne is el, szerintem mindenkitől elvárható lenne a választásának megindoklása észérvekkel (nem az utálom az 1/A-t, ezek a feltételek teljesíthetetlenek és hasonló). Nem csak előkerülni a semmiből és rányomni valamelyik válaszra. A szavazók kb 90%-a egy mukkot nem írt ebbe a topicba..

Viz 12-03-2006 19:34

Jó, gondolom az ilyesmi kaliberűbe magad is belegondoltad, de nekem alapvetően az elmélettel van gondom, veled az ég világon semmi:)
Az tény hogy okafogyott, csak nekem azért megakadt rajta a szemem:)

Pancser Pancsa 12-03-2006 19:34

sziatok
en szavaztam es most hozza is szolok!
az uj szabalyokat nem szavazatok alapjan hoztak letre?

All times are GMT +1. The time now is 08:17.