![]() |
Quote:
|
Fórumon töltött idő:
Te helyezésed 2 AndrewB 2 Nap és 5:41:22 Óra 2 AndrewB 2 Hét és 0 Nap Nem tudom, hogy ez épp pozitív avagy negatív rám nézve (mondjuk legalább valahol az élen járok:p)... Bár hogy ha véletlenül megelőzném Atit, akkor sürgősen el kéne gondolkoznom :D:D:D |
Quote:
|
Nicket nem lehet változtatni?
|
Quote:
Törölj és regelj újat:) |
Quote:
|
Quote:
Én úgy emlékszem, hogy csak kapok egy mailt és utána már megy is a móka.:) Meg kár lenne nevet változtatni.Mindenki így ismer téged a fórumon:) |
Quote:
|
Quote:
Most nem állok neki keresni,de az egyik orim nevéből is láttam már párat:) Ez olyan,mint hogy én Ati vagyok,de Ati is Ati mégse szóltam neki érte:D Meg ő előbb volt Ati,mint én:) |
Quote:
|
Engem csak annyi zavar, h annak idején kis betűvel kezdtem és ezt írnám nagyra ha lehetne, de ennyiért én se regelek újat....
|
És megszületett az új verziója a fórumnak... :D No most akkor várok pár napot, hogy másoknál omoljon össze, meglegyen a gyorsjavítás, és utána már a stabil verziót tehessem fel ide. ;)
|
Látom Ati elrontotta a fórumot és pont akkor, mikor ide akartam nézni a minap.:p
Majd egyszer rájövök mi mit jelent és akkor jó lesz.:D |
Ati némi korrigálást javasolnék az alábbi szövegben.
Quote:
|
Quote:
|
tehát akkor nem tudom jól értem -e...valaki 31 nappal ezelőtt regelt monnyuk,butaságot írt, kapott egyetlenegy pirosat, ami egy pontot ért mondjuk, azután folyamatosan írkált, de nem kapott egyetlenegy zöldet sem, az kezdjen új nicket, mert semmi esélye témát nyitni ezentúl?
|
Quote:
|
Quote:
|
akkor a fejlesztésekben, mindegy, bocsi,csak akkor ezt kihagytam, de ezek szerint igen..
lol...és aki most regel, annak csak a 30 nap, és az 50 üzenet a kritérium? |
Quote:
|
de mivel már nincs hírnév úgy, ahogy eddig volt, így végülis a negatív hírnév csak egy kis biléta azoknak, akiket nem engedsz javaslatokat feltenni?
mert ezt senki nem tudja, hogy akkor most mi van, amíg csak egyszer nem szembesül vele, hogy úgy ítélted meg, hogy most akkor neki negatív lesz a hírneve..vagy erről kap privát üzit, hogy : "Ezúton közlöm veled, hogy rossz magaviseletedért nem indíthatsz topikot a fejlesztések témában" ? vagy nem értem...bocs |
Jah, és van olyan, hogy egyszer csak úgy ítéled meg, hogy akinek addig minuszban volt a "hírneve", annak ezentúl pozitív/nulla lesz?
|
Quote:
|
:D
ok, köszi a választ...ha ez a helyzet, akkor nekem a régi rendszer jobban tetszett...és az üzeneteknél nem is lesz lefele-hüvelykujj?..én valami olyanra gondoltam, mint a szavazásnál, hogy kis sávok vannak, kinek tetszik, kinek nem, csak nem tudom, mennyire nagy munka, és mennyivel lassítja a rendszert. |
"Add XY to Your Contacts"
Felirat jelenik meg az alsó sorban, ha valakinek a nevére kattintok, gondolom az "Add hozzá XY-t a kapcsolataimhoz" v vmi hasonló szöveg helyett... |
Plusz: Ha módosítom a hsz-m akkor is angolul írja ki.
Mint itt is. | | | V |
Quote:
|
Quote:
Bár a fórum magyarul van beállítva, az xp is magyar. Lehet, hogy akkor a földrajzi beállítások kavarnak be? Most kerestem egy másik utólagos változtatást, másik felhasználónál és azt magyarul írja ki. :rolleyes: |
Ati egy kérdésem lenne hozzád:
A piros lap mit ér?Ha kap három lapot akkor kizárás vagy mi? |
Quote:
|
Quote:
*rövid* |
Ja jut eszembe, tetszik a fórum új verziója, kifejezetten a mellőzött témák és az olvasatlan üzenetek a kompatibilitása :D:D
|
Valamikor a jövőhéten újabb szünet egy fórumfrissítés idejére.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pedig jo volna ha a sajátomat legalább látnám ,mivel hiú ember vagyok .És ha látnám az elismertségi szintemet,akkor nagyon nöne a májam.(azt hiném ,hogy mind megérdemelten kaptam a pontokat.)
|
Quote:
|
Quote:
És hogy ne legyen off ...Szerintem jol sikerült a forumujjitás,tettszik.Kivéve persze aproságokat. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:37. |