![]() |
Quote:
nem olyan durva azért az a 8000-es sereg ;) (még amellett is nagyon gyenge az hulla mint faj, szerintem) |
Quote:
A ház nélküli ötletem tényleg badarság volna, én is átgondoltam, bocsi:) |
A ház nélküliség nem rossz ötlet egyébként szerintem. A hullák nagyobb része úgyis tartana házat, mert valamiből képeznie kell a sereget neki is, viszont a gyújtogatás lényegesen kisebb károkat okoz...
Mellesleg 8k haditeki nélküli hulla elitet mf óriással vagy gnómmal kényelmesen meg lehet fogni. Direkt nem lovast írtam, mert nem láttam még hullát full lóra beállva 200 hekin |
anarchban volt egy ilyen orim kiprobalni milyen a zombi :)
|
Quote:
|
full lovas élőhalott-kereskedő
|
Quote:
Még arra is emlékszem hogy Horsemans 1 2 3 4 volt a nevük:D és valami 261xxx sorszám, most azonosításkor törlődtek:D |
szerintem érdemes azt is figyelembe venni, hogy 1 full barakkos hulla óriási védelmet tud küldeni a szövijének...
|
Quote:
Full elites szöviben meggondolnám már, mert így már használható lenne. De pont az a célun hogy életképes fajt csináljunk az éhból. De amúgy a ház nélküli megoldást már átgondoltam és nemjó:) |
az már meggondolandó, ha 200 hekin 8k elit segítséget tudsz kérni egyetlen országtól...
|
Quote:
|
Sziasztok!
nem volt cérnám végigolvasni az egész fórumot,vagy 10 oldal kimaradt, de még nem találkoztam hasonlóval. Mit szólnátok egy ilyenhez?: talán az sem lenne rossz, ha minden hulla elleni akció/toli, vari, hadi/ katonai morálcsökkenést eredményezne, persze halmozódóan. a seregeknél nagyjából ugyanez , de itt lehetne talán egy olyat megcsinálni, hogy az élőholtat támadó seregek morálja amikor a csatára kerül sor lecsökken. Így ugyebár kicsit nehezebb lenne lerombolni egy hulla orit de nem sokkal, és ha a katmorál zuhanása kicsit drasztikusabb lenne támadásnál, akkor esetleg a hulla vissza is támadhatna, és lehet! hogy esélye is lesz. persze ezeknek a morálcsökkenéseknek érezhetőeknek kéne lenniük... pl mintha nem fizettél volna zsoldot. Remélem érthető voltam, várom a véleményeket! |
Quote:
|
Quote:
|
Xeper.
például az, aki egy ilyen módosítás után is úgy gondolná hogy a hulla az ingyenföld. természetesen a minden akció alatt az ártó dolgokat értem. Ha van mit lopni, lopják el, ez mindig is benne volt. De ennek a megoldásnak meglenne az az előnye, hogy a hulla továbbra is vak marad, üthetőnek üthető marad, de lenne esélye csatázni, főleg ha egy beütés után az ellen morálja melendül:-) persze azért így is elkéne némi seregerősítés.. egy kis extrém: mi lenne a helyzet akkor ha a hulla morálja 100% fölé is nőhetne? persze ez is ésszerű korlátok közé szorítva arra ösztönözné a holtakat hogy csatázzanak, hiszen csak így lehetne erősebb a seregük. |
Quote:
Tolikkal varikkal pedig egy esetleges szöviharcban nem lehetne ártani neki, mert tönkremegy az ország egy kiadós ártózás miatt? :eek: Igencsak felejtős a dolog. Eddig még a szintenkénti x% esély a 0 kárra a legjobb. Ebben kb mindenki egyetértett, most már kb csak Atira várunk, hogy kinyilvánítsa véleményét. |
Quote:
A hullának igencsak elkellene a lakástekercs bónusz is. Ezzel csökkenne a vesztesége is a házgyújtással szemben. Attól hogy néha nem lehet lopni tőle, attól még egy tolvajt se tud beütni továbbra se. Mert gyenge katonailag, és ráadásul kevés is az a gyenge katona... Amit bespórol kocsmán, és templomon, azt elszórja a házakra. Mert csak 40 ember lakhat egyben. |
Quote:
Egész jó kis javaslat szerintem is. |
Quote:
Bár szerintem még mindig kevés |
Quote:
|
A morálcsökkenést meg lehet úgy is oldani hogy az csak a csatára vonatkozzon... mire odaérnek a seregek félelem lopja be magát a szívükbe és elbizonytalanodnak harc közben. Elvégre ez egy középkorhoz hasonló játék, és akkoriban baonásak voltak a népek. Persze a győztes csata után a nem hulláknak lehetne adni a szokásos, vagy kicsit nagyobb morálbónuszt is.
A célom az lett volna, hogy a támadó seregeket is valahogy a hullához gyengítsem kicsit. A tolvajakcióknál pedig változatlanul fenntartom, hogy a morálcsökkentés nem olyan rossz. |
de akkor is. hát támadsz és, ha nyersz ha nem csökken a morál és ez nem jó;)
nem tudom miért erősködnek egyesek, mikor lelettek szavazva:mad: |
Quote:
|
Az sem rossz, de azzal önmagában nem erősítesz a hullán.
Láttam itt írta vki hogy ház nélkül milyen lenne... El tudnám azt is képzelni hogy a hulla csak mészárlás útján tudjon népességet szerezni/amit persze el lehetne lopni tőle/, és csak ebből tudna katonákat képezni, épületeket fenntartani. Így a gyújtogatás kiesik, de még mindig nyugodtan lehet emberhiányt okozni, még akkor is ha a barakkokba többen férnek. Ez esetben a felszabaduló helyeket is barakkokkal kitöltve sztem már elég ütős lehet a hulla. Még így is folyamatosan támadnia kéne, mert előbb utóbb elfogynak az emberek... csak a kezdésnél nem tudom mi lenne, mert ott ugye alapból minuszban van a nép.. |
ha meg morált csökkentesz a támadónak az se erősíti vagy?
|
Quote:
|
olvasgatva az utobbi napok írásait és szerintem jó lenne ha a nagy, formbabontó ötleteket pár napig átgondolnák az illetők mielőtt leírják
|
Quote:
|
Én változatlanul a +20% lakáshelyzetre szavaznék alapból (esetleg 30%), így tényleg élőholt hordákat lehetne csinálni, minden más maradna változatlan.
Valaki kiszámolhatná hogy így mit tudna egy hulla. |
Quote:
De ha visszaolvasol láthatod hogy a javaslatot leszavazt(u)ák |
Quote:
még mindig 50 az a 40:D:D |
kanyarodjunk vissza oda, ahol még értelmes javaslatok voltak;)
[quote=Smooth Scroller;41612] 4. szinten +5% lakibonusz (40 helyett 42 katona) +5% tolireziszt es varireziszt (-5% zsakmany, -5% arto hatas) 5% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 20. akcio) 3. szinten +10% lakibonusz (40 helyett 44 katona) +10% tolireziszt es varireziszt (-10% zsakmany, -10% arto hatas) 10% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 10. akcio) 2. szinten +15% lakibonusz (40 helyett 46 katona) +15% tolireziszt es varireziszt (-15% zsakmany, -15% arto hatas) 15% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 7. akcio) 1. szinten +20% lakibonusz (40 helyett 48 katona) +20% tolireziszt es varireziszt (-20% zsakmany, -20% arto hatas) 20% esely az eredmeny nelkul toli/vari akciora (kb. minden 5. akcio) ezen felül min 20% hadibónuszt kéne adni neki, vagy csak támadó bónuszt, mert az alap probléma az vele, hogy nem jó arra, amire ki lett találva, nevezetesen, hogy vakon ütögethet, mivel feljebb még veszteséget is alig okoz, akár egy nem túlzottan kihegyezett orinak se. nem értek egyet azzal, hogy nem lehet olyan erős támadásban, mint egy ork, az egyetlen dolog , amit hullával lehet csinálni, az, hogy ütni jobbra-balra, ha ez nincs, adhatunk neki bármi mást, továbbra se lesz játszható faj, marad amolyan "van de minek", mint anno az óriás. |
Quote:
Persze igazad van. :D 50ember lakik a viskóban. |
Hadi bónusz minek a hullának azt kap most is.
De benne vagyok, hogy a lakás bónusz 10-esével nőjön, tehát 1A-ra kapjon 40%-ot arra is. Ha már minden már 10-esével nőne. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És azért ha olyan erős lenne mint a gnóm, vagy egy picit erősebb, az miért baj? A gnóm tud varázsolni, és lopni... Ezzel szemben a hulla még mindig vak. De az eredményt lécci írd be ide is, mert kíváncsi vagyok. |
/csak vicc/ Nekem az lenne a javaslatom hogy a hulla tudjon véghez vinni 1 varázslatot. Ez amolyan fajivari lenne a neve pedig : Feltámadás. A töltete meg lehetne mondjuk az hogy ha a kintlévő seregre ezt rávarizza a hulla akkor a seregének 1% a feltámad és értelemszerűen rögvest meg is betegszik. De mivel az élők nem komázzák a holtakat és viszont ezért ezek a katonák a célországba dezertálnak amit jól lefertőznek.:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:07. |