Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ork (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=720)

Hex 01-24-2012 06:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 295724)
Egy kicsit ha konstruktívabb lennél... ;)

Most komolyan?

Tolival, varival szétszedhető, 3-4 körön tartható, onnan mit sem ér a serege, ha küldd is, szövi helppel fogható, míg ide ér a serege, odabont a szövi és kap jó pár szembe sereget, miután pattant.

Egy nap alatt megborítható az egész. Pénzt nem tud benn tartani, mert el lesz lopva, tekije nem lesz, mert ellopják, pénze nincs venni, mert ha tart benn, el lesz lopva.

kis hekin elég a kevesebb barakk, több vari, több toli, több bank. A tornyok száma az jó, de kis hekin abból is lehet faragni.

Pool 01-24-2012 17:02

Hex, akkor a Te éplistád milyen lenne?

Hex 01-25-2012 12:29

köszönöm Ati megértettem

Merengő 01-25-2012 14:27

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 295757)
én alapjáraton kevesebb tolit tartok, mint más, de többet, mint Remyék :) de engem nem is zavar, ha 30k tekit lelopnak rólam.

10% tornyot tartok (5. szinten nem szoktam ennyit), 10% környékén a templomot, hogy ha már tolival mindenki befér, legalább varival csak egy-kettő férjen be egy szöviből. És 50% barakk minimum. 25-30 bank magasabb hekin, kis hekin, arányosan kevesebb. 19% ház, de engem nem zavar, mert megszoktam már, hogy általában házhiányos orkkal kell játszanom. De ahhoz olyan szövi is kell és kell, hogy legyen tartalékod.
5. szinten 45% barakknál nem szokott több lenni és általában azok sincsenek tele, mert annyi oda bőven elég szokott lenni és akkor lehet kicsit felfelé haladva képezgetni és termelgetni is. Persze, ha egy erősebb szövibe botlunk, akkor ahhoz épülni kellene és teli venni a barakkokat.

anarchban meg tf ork alapból max. 5 körös és egy kocsma

betennél egy konkrét éplistát mondjuk 1000 hekire miként is néz ez ki élesbe? Csak kíváncsi vagyok mennyi pontosan a kevés kocsma meg a tanya ilyesmi.

Ati 01-25-2012 18:36

Visszatérve az orkok stratégiájához......... Ezúttal a szabályok betartása mellett.........

Pool 01-25-2012 22:46

Hé, hová lett az éplistám, amit Hex-szel akartam lecsekkoltatni?

Pool 01-25-2012 22:58

Jah, törölve lett sok minden, már értem :D

bandes 01-25-2012 23:52

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 295758)
betennél egy konkrét éplistát mondjuk 1000 hekire miként is néz ez ki élesbe? Csak kíváncsi vagyok mennyi pontosan a kevés kocsma meg a tanya ilyesmi.

Mivel maga a kérdés 200 hekin lévő orkról szólt, így teljesen feleslegesnek érzem a kérdést.

Dus 01-26-2012 00:07

Quote:

Originally Posted by bandes (Post 295807)
Mivel maga a kérdés 200 hekin lévő orkról szólt, így teljesen feleslegesnek érzem a kérdést.

Nyilván Merengő nem érzi feleslegesnek, ezért tette fel a saját kérdését... -.-"
Amúgy arra én is kíváncsi lennék.

Remedy 01-26-2012 00:50

Quote:

Originally Posted by bandes (Post 295807)

Az 1000 hektar azert eletszerubb, mert a bankok miatt nem torzul el annyira az eplista, mint 200-on.

Mig 1000-en 20 bank 2%, addig 200-on 10% lenne ugyanannyi.

Hessa 11-08-2012 12:43

Tiszteletem!

Lehet, hogy nem ide illő, de nem találtam a megfelelő topicot!
Jelenleg hadi törp vagyok az egyik 5. csoportban, viszont lassan fellépek, és ork szeretnék lenni.

Nem voltam még soha ork, egy ütős éplistát szeretnék kérni 600 hekire.
Amit még nem írtam le, hogy szöviben vagyok, és együtt lépünk fel.

Köszönöm szépen előre is a segítséget! :)

vityu 11-08-2012 14:21

Quote:

Originally Posted by Hessa (Post 300572)
Tiszteletem!

Lehet, hogy nem ide illő, de nem találtam a megfelelő topicot!
Jelenleg hadi törp vagyok az egyik 5. csoportban, viszont lassan fellépek, és ork szeretnék lenni.

Nem voltam még soha ork, egy ütős éplistát szeretnék kérni 600 hekire.
Amit még nem írtam le, hogy szöviben vagyok, és együtt lépünk fel.

Köszönöm szépen előre is a segítséget! :)

Készülj fel a még ezen a szinten, hogy az orknak több ház kell, mint a törpének. 19-20% körüli.
A többi az csoportfüggő. Én 10% tornyot biztosan tartanék benne, plusz 6% környékén templomot, meg 3%-nyi kocsmát. De hát ez tényleg sok mindentől függ, és leginkább tőled, meg a környezetedtől, a szövetség aktivitásától, és ezeket a dolgokat csak te tudod.

Surranohalal 11-08-2012 15:24

45-53% barakk
10% torony
pont elég ház (18,75%)
20 körüli bank
10-20 raktár
3-7% templom
3-7% kocsma
maradék tanya

ezzel bármilyen szövi szívesen lát ha aktív is vagy mellé és tudod mit csinálj.

esetleg mfként (bár úgy nem javaslom az orkot) 45% barakk elég viszont több templom, kocsma nem árthat

Hessa 11-08-2012 15:29

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 300579)
Készülj fel a még ezen a szinten, hogy az orknak több ház kell, mint a törpének. 19-20% körüli.
A többi az csoportfüggő. Én 10% tornyot biztosan tartanék benne, plusz 6% környékén templomot, meg 3%-nyi kocsmát. De hát ez tényleg sok mindentől függ, és leginkább tőled, meg a környezetedtől, a szövetség aktivitásától, és ezeket a dolgokat csak te tudod.

Köszönöm a gyors válaszod:)

vityu 11-08-2012 15:40

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 300595)
45-53% barakk
10% torony
pont elég ház (18,75%)
20 körüli bank
10-20 raktár
3-7% templom
3-7% kocsma
maradék tanya

ezzel bármilyen szövi szívesen lát ha aktív is vagy mellé és tudod mit csinálj.

esetleg mfként (bár úgy nem javaslom az orkot) 45% barakk elég viszont több templom, kocsma nem árthat

NEm támogatom, csak ha tudja, hogy mit csinál. Ekkora házhiánnyal nagyon szépen borítható szerintem, hogyha nem elég aktív.

Surranohalal 11-08-2012 15:47

igen, ehhez valóban aktívnak kell lenni.

viszont orkot szerintem semmiképp ne válasszál ha nem vagy bármikor elérhető, aktív, vagy ha mf akarsz lenni.

akkor egy gnóm/óriás közel olyan erős, viszont sokkal nyugisabb.

Hessa 11-11-2012 14:25

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 300606)

viszont orkot szerintem semmiképp ne válasszál ha nem vagy bármikor elérhető, aktív, vagy ha mf akarsz lenni.

Aktív vagyok mindennap, és a szövimmel együtt lépünk fel :) Köszönöm a segítséged! :)

Hessa 11-12-2012 14:54

Quote:

Szerencsére van elég időm figyelni a játékra, ezzel nincsen gond:)
Köszönöm a segítséged:)

Dave 11-14-2012 09:46

Quote:

azért a közel olyan erős, kicsit túlzás az óriás esetében. Abból indulunk ki, hogy nem anynira aktív. mit csináljon szegény a katmoráljával? tartson kocsmát feleslegesen? Akkor is inkább ork, csak több kocsmával, annak már inkább van értelme...

Hex 11-15-2012 14:03

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 300847)
azért a közel olyan erős, kicsit túlzás az óriás esetében. Abból indulunk ki, hogy nem anynira aktív. mit csináljon szegény a katmoráljával? tartson kocsmát feleslegesen? Akkor is inkább ork, csak több kocsmával, annak már inkább van értelme...

ha mindenképpen több kocsmát akarsz tartani, akkor inkább gnóm 10% toronnyal. Sokkal nagyobbat véd, mint az ork...

Dave 11-23-2012 12:47

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 300916)
ha mindenképpen több kocsmát akarsz tartani, akkor inkább gnóm 10% toronnyal. Sokkal nagyobbat véd, mint az ork...

úgy kezdte, hogy ork akar lenni :) ráadásul, idézem : " utős "

tanácsunk legyél gnóm, mert jobban véd :)

Hex 11-23-2012 14:06

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 301256)
úgy kezdte, hogy ork akar lenni :) ráadásul, idézem : " utős "

tanácsunk legyél gnóm, mert jobban véd :)

Ha meg ork akar lenni, ne kocsmás ork legyen....

All times are GMT +1. The time now is 15:23.