![]() |
Quote:
Tolival, varival szétszedhető, 3-4 körön tartható, onnan mit sem ér a serege, ha küldd is, szövi helppel fogható, míg ide ér a serege, odabont a szövi és kap jó pár szembe sereget, miután pattant. Egy nap alatt megborítható az egész. Pénzt nem tud benn tartani, mert el lesz lopva, tekije nem lesz, mert ellopják, pénze nincs venni, mert ha tart benn, el lesz lopva. kis hekin elég a kevesebb barakk, több vari, több toli, több bank. A tornyok száma az jó, de kis hekin abból is lehet faragni. |
Hex, akkor a Te éplistád milyen lenne?
|
köszönöm Ati megértettem
|
Quote:
|
Visszatérve az orkok stratégiájához......... Ezúttal a szabályok betartása mellett.........
|
Hé, hová lett az éplistám, amit Hex-szel akartam lecsekkoltatni?
|
Jah, törölve lett sok minden, már értem :D
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy arra én is kíváncsi lennék. |
Quote:
Mig 1000-en 20 bank 2%, addig 200-on 10% lenne ugyanannyi. |
Tiszteletem!
Lehet, hogy nem ide illő, de nem találtam a megfelelő topicot! Jelenleg hadi törp vagyok az egyik 5. csoportban, viszont lassan fellépek, és ork szeretnék lenni. Nem voltam még soha ork, egy ütős éplistát szeretnék kérni 600 hekire. Amit még nem írtam le, hogy szöviben vagyok, és együtt lépünk fel. Köszönöm szépen előre is a segítséget! :) |
Quote:
A többi az csoportfüggő. Én 10% tornyot biztosan tartanék benne, plusz 6% környékén templomot, meg 3%-nyi kocsmát. De hát ez tényleg sok mindentől függ, és leginkább tőled, meg a környezetedtől, a szövetség aktivitásától, és ezeket a dolgokat csak te tudod. |
45-53% barakk
10% torony pont elég ház (18,75%) 20 körüli bank 10-20 raktár 3-7% templom 3-7% kocsma maradék tanya ezzel bármilyen szövi szívesen lát ha aktív is vagy mellé és tudod mit csinálj. esetleg mfként (bár úgy nem javaslom az orkot) 45% barakk elég viszont több templom, kocsma nem árthat |
Quote:
|
Quote:
|
igen, ehhez valóban aktívnak kell lenni.
viszont orkot szerintem semmiképp ne válasszál ha nem vagy bármikor elérhető, aktív, vagy ha mf akarsz lenni. akkor egy gnóm/óriás közel olyan erős, viszont sokkal nyugisabb. |
Quote:
|
Quote:
Köszönöm a segítséged:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tanácsunk legyél gnóm, mert jobban véd :) |
Quote:
|