Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

wand 06-10-2006 08:54

háát.. nekem is vannak a játékban ellenfeleim, de az alapban a játékra korlátozódik.. megy a "te vagy hülye csaló.." +a " nem is én, hanem te.." de ezért bármikor megiszom velük egy sört..

szerintem ha ennyire nem bírhjátok egymást akkor vagy ne kommunikáljatok vagy tegyétek azt privátba.. :)

Senki 06-10-2006 09:22

Quote:

Originally Posted by wand
szerintem ha ennyire nem bírhjátok egymást akkor vagy ne kommunikáljatok vagy tegyétek azt privátba.. :)

:D én is erre akartam terelni Halfot meg Sütit, és eldurrant az agyam amikor tegnap előtt lepirosta a lassan másfél hónapos üzenetemet, amiben erre célozgattam...
(igen Süti: ez a felelslegesen pirosolsz - rajtatok kívül senkit nem érdekel ez a majomkodás, az hogy most beleszólok, az azért volt, mert lepirosoztál mikor kifejtettem ezt a véleményemet (nem beszélve arról az idegesítő smileyról amit beletettél... ha magadnak örömszerzésből pirosoztál, azért volt ott a smiley, akkor te se vagy komolyabb Halfnál...) amúgy onnét tudom mit írt, hogy kitette szövifórumra. legalábbis az alapján amit kitett, igazán lezárhattátok volna ezt az egészet, és hogy ez miért a háta mögött van? nem éppen azt írta abban az üzenetben hogy alig fog hódítózni??? amikor zöldben szóltam neki miket írsz afórumra, arra máig nem reagált, máskor már itt rezgetne hogy mi tartott ilyen sokáig!!! MSNről meg azért mentem le, mert elhúztam aludni mikor nem válaszoltál már vagy 5 perce. azért hogy meghallgassam a válaszodat nem fogok éjszakázni. majd reagálsz legközelebb ha fent leszünk együtt...)

Wanax 06-10-2006 09:35

Quote:

háát.. nekem is vannak a játékban ellenfeleim, de az alapban a játékra korlátozódik.. megy a "te vagy hülye csaló.." +a " nem is én, hanem te.." de ezért bármikor megiszom velük egy sört..

Wand: szerintem en se voltam soha ellenseges veled egyik talin se...
Az hogy itt szivom a veredet egy dolog... :D De Senki es Half egy mas kategoria!

Senki 06-10-2006 09:43

Quote:

Originally Posted by Wanax
De Senki es Half egy mas kategoria!

Kedves vagy. Ha Half már nem akar cukkolni téged a fórumon akkor leszek én az akitvel kötekszel?
ezt sürgősen felejtds el! Inkább gyere fel MSNre.

Wanax 06-10-2006 09:53

Quote:

Originally Posted by Senki
:D én is erre akartam terelni Halfot meg Sütit, és eldurrant az agyam amikor tegnap előtt lepirosta a lassan másfél hónapos üzenetemet, amiben erre célozgattam...
(igen Süti: ez a felelslegesen pirosolsz - rajtatok kívül senkit nem érdekel ez a majomkodás, az hogy most beleszólok, az azért volt, mert lepirosoztál mikor kifejtettem ezt a véleményemet (nem beszélve arról az idegesítő smileyról amit beletettél... ha magadnak örömszerzésből pirosoztál, azért volt ott a smiley, akkor te se vagy komolyabb Halfnál...) amúgy onnét tudom mit írt, hogy kitette szövifórumra. legalábbis az alapján amit kitett, igazán lezárhattátok volna ezt az egészet, és hogy ez miért a háta mögött van? nem éppen azt írta abban az üzenetben hogy alig fog hódítózni??? amikor zöldben szóltam neki miket írsz afórumra, arra máig nem reagált, máskor már itt rezgetne hogy mi tartott ilyen sokáig!!! MSNről meg azért mentem le, mert elhúztam aludni mikor nem válaszoltál már vagy 5 perce. azért hogy meghallgassam a válaszodat nem fogok éjszakázni. majd reagálsz legközelebb ha fent leszünk együtt...)

Neked idoerzek zavarod van!
Tegnap pirosoltalak be, es pont azert mert mindig bele okoskodol olyanba amiben nem vagy erintett kozvetve! Be is bizonyitottad rogton hogy ez igy van! Ha senkit nem erdekel hogy mi hogy pirosolunk akkor te mijert okoskodsz bele? Mert te Senki vagy???

Kb az utolso uzeneted utan 1 perccel eltuntel az msn-rol! Kiirja neked is hogy a partnered epp uzenetet ir... de azt mar nem vartad meg, hogy be is fejezze! Ne szepitsd mar itt a dolgokat! Megvartad hogy vissza koszonjek??? Epp massal voltam elfoglalva! De te annyira agyon muvelt vagy hogy csak gyorsan beirtad a velemenyedet es kesz vege! Es te szolsz meg????

Te milyen alapon dontod el hogy en lezarhatok egy egy ugyet vagy sem??? Megkerdezem ujra es ujra, mi a franc kozod van neked a mi dolgainkhoz, hogy allandoan dontesz itelkezel???

Wanax 06-10-2006 10:03

Quote:

Kedves vagy. Ha Half már nem akar cukkolni téged a fórumon akkor leszek én az akitvel kötekszel?
ezt sürgősen felejtds el! Inkább gyere fel MSNre.

Senki! Javits mar ki hogy en okoskodtam bele mas dolgaba??? Hozzad szoltam? Te beszolszhacc masnak es elvarod hogy arra ne reagaljak?
Aruld mar el hogy mit kepzelsz te magadrol, ki vagy Te?
Mit akarsz MSN? Eddig bele tudtal mindenbe szolni itt is... most meg MSN szeretnel oltogatni???
Tudod mit: nincs idom meghallgatni a valaszodat, "majd reagálsz legközelebb ha fent leszünk együtt"

Senki 06-10-2006 10:03

Süti: ne szépítgess: nem írt ki semmit amikor leléptem és vártam rád, és halál álmos voltam. És szerintem nem fair hogy így írsz Halfról mert kb ha nem szólok neki, akkor lehet meg se nézi.

Akkor tegnap pirosoztál le, elnéztem a dátumot... hűha!...

Amúgy először azért szóltam bele, mert ez a vita nem sok embert érdekel, inkább oldottátok volna fel a tiltást zöldre... most azért mert nem tettszett hogy így írsz, miután zöldbe megírta hogy nem sokat fog már foglalkozni a hódítóval. Tudod ez nem tettszik, és gondoltam kiállok kicsit mellé, elvégre ezért a barátom, ha nagy eséllyel nem fog már magáért kiállni itt. És az is mutatja hogy igazam van, hogy régen mindig azonnal ugrott ha meglátott a fórumon, most meg még arra se figyel, ha szólok neki hogy mi van...

Senki 06-10-2006 10:08

Jó, akkor itt mondom

Half bejelenti hogy kb visszavonul, 2 napra rá megjössz a fórumra és elkezded oltogatni. Ez NAGYON ciki! Ezzel igenis van bajom és megmondom neked, ha nem is tettszik. És ebbe bele is fogok szólni!

Reagálhatnál kultúráltan, ehelyett ugyanazt a majomkodást kezded el mint amit Halfal csináltatok. Azaz én leszek az új kedvenc? Tessék, egy egyenes válasz. ezzel van bajom, ha meg nem ilyen tartalmú volt amit írt neked akkor küld már el zöldbe és megmondom hol nem stimmelt az amit kitett az SZFre... merthogy az alapján nagyon nem fair amit itt csinálsz.

Wanax 06-10-2006 10:25

Quote:

Half bejelenti hogy kb visszavonul, 2 napra rá megjössz a fórumra és elkezded oltogatni. Ez NAGYON ciki! Ezzel igenis van bajom és megmondom neked, ha nem is tettszik. És ebbe bele is fogok szólni!

Reagálhatnál kultúráltan, ehelyett ugyanazt a majomkodást kezded el mint amit Halfal csináltatok. Azaz én leszek az új kedvenc? Tessék, egy egyenes válasz. ezzel van bajom, ha meg nem ilyen tartalmú volt amit írt neked akkor küld már el zöldbe és megmondom hol nem stimmelt az amit kitett az SZFre... merthogy az alapján nagyon nem fair amit itt csinálsz.

En at olvastam megeccer azt az uzenetet, de abban semmi olyan ninccs hogy Half vissza vonul... Tegnap is volt forumon!

Ha majomkodasnak tartod amit en csinalok akkor orulok annak hogy megint olyan nagyokos vagy es partner vagy benne! :P Es meg Te biralsz engem?
Arra valaszolj mar legyszives, hogy neked mi a franc kozod van a Half es en koztem zajlo vitahoz??? Mijert okoskodol bele? Mijert dontesz te barmi felett hogy fair vagy nem??? Ertsd mar meg hogy neked ehhez a temahoz semmi kozod!!!! Nem kell itt velemenyt nyilvanitani mas helyett, nem kell donteni se egyikonk helyett sem! Nem kell megvedeni sem... majd jon es reagal! Szoltal neki es ezzel megtettel minden tolled telhetott!

Csokibácsi 06-10-2006 10:29

Jó reggelt kívánok! :D

Szép történet, a megfilmesítés joga az enyém :)
Reszkess hálivúd!

Wanax 06-10-2006 10:36

Quote:

Süti: ne szépítgess: nem írt ki semmit amikor leléptem és vártam rád, és halál álmos voltam. És szerintem nem fair hogy így írsz Halfról mert kb ha nem szólok neki, akkor lehet meg se nézi.

Akkor tegnap pirosoztál le, elnéztem a dátumot... hűha!...

Amúgy először azért szóltam bele, mert ez a vita nem sok embert érdekel, inkább oldottátok volna fel a tiltást zöldre... most azért mert nem tettszett hogy így írsz, miután zöldbe megírta hogy nem sokat fog már foglalkozni a hódítóval. Tudod ez nem tettszik, és gondoltam kiállok kicsit mellé, elvégre ezért a barátom, ha nagy eséllyel nem fog már magáért kiállni itt. És az is mutatja hogy igazam van, hogy régen mindig azonnal ugrott ha meglátott a fórumon, most meg még arra se figyel, ha szólok neki hogy mi van...

Fogd mar fel nagy okos, hogy neked ehhez semmi kozod! Tartsd meg a magan velemenyedet magadnak!
Ha Halfot esetleg a maganeletben eloveszik a nagy arca mijatt akkor is oda allsz vagy ha epp nincs ott akkor megveded es azzal magadra vonod a haragot?
Jo legyel a baratja, szolj neki hogy megint cinkelem, vagy barmit, de semmi kepp ne mondja velemenyt, biralatot vagy ilyesmit olyanrol ami teged nem erint! Vagy te milyen oknal fogva vagy erintett ebben???
Ha nem nezi meg akkor mi van? Ossze dolt a vilag??? Pusztan annyit kozoltem hogy milyen kreativ velemenyeket tud irni! Nem egy nagy dolog, csak epp te vagy egy mindenhato akinek bele kellett okoskodni ebbe!

Senki 06-10-2006 10:38

Csoki, én játtszom magamat szívesen :D

Süti: jó, tessék, beleszóltam mert gondoltam nem csak én vagyok vele egyedül, hogy nem érdekel.
Jó, ha tévedtem, és mégis rohangál fórumra, csak éppen nemekem nem válaszol 1 hete üzenetekre, akkor legyen igazad... Sőt megadom, hogy a neked küldött üzi más mint amit nekünk rakott ki, sőt, azt is megadom, hogy te leszel az első az ignore-listemen, hogy ne legyen probléma abból, ha valami megnyilvánulásod nem tettszik.

Peace out!

Elnézést mindenkitől, hogy bele süllyedtem a Süti vs. Half eposzba...

Láma 06-10-2006 11:09

Quote:

Csoki, én játtszom magamat szívesen :D

Süti: jó, tessék, beleszóltam mert gondoltam nem csak én vagyok vele egyedül, hogy nem érdekel.
Jó, ha tévedtem, és mégis rohangál fórumra, csak éppen nemekem nem válaszol 1 hete üzenetekre, akkor legyen igazad... Sőt megadom, hogy a neked küldött üzi más mint amit nekünk rakott ki, sőt, azt is megadom, hogy te leszel az első az ignore-listemen, hogy ne legyen probléma abból, ha valami megnyilvánulásod nem tettszik.

Peace out!

Elnézést mindenkitől, hogy bele süllyedtem a Süti vs. Half eposzba...

Hát jó, ez egyszer elnézem:P

Half 06-10-2006 18:28

Elöszőr is köszönöm Senkinek, hogy megvédett. És, hogy szólt nekem, hogy valaki olyan kemény, hogy próbál sunyiba oltogatni:))

Süti tudom, hogy ez az életed. Végülis addiktiv. Sajna én nem tudok rászokni az ilyenkre hosszan. Sajnálom, hogy a bnőddel együtt ez a legjobb időtöltésetek, de ha nem tudtok mást csinálni. Küldjek oktató videót? mi csináljunk a bnőmmel cimmen:D.

Meg, hogy ezen igy kiakadsz, hogy pirositottalak:)) Sok emberrle beszéltél, hogy a nulla fórumos hozzászólásod mellett is zöld lehessél.

Vicces, hogy olyan emberek utálnak engem akik a te barátaid pedig sosem beszéltem velük.

Életben nem szoktak a nagy arcom miatt utálni, mert tugyák, hogy poénkodók és ha fontos dologról van szó számithatnak rám.
ittjön elő az,hogy nekem a hóditó nem annyira fontos mint neked és Janának. Inkább a bnőmmel hemperegtem és nem ellenetek játszottam.
De télleg jobbak vagytok, de csak azért mert ennyire elől vana hóditó prioritása a szemetekbe. Nem véletlen hogy cska hódos barátaitok vannak gondolom.

Bár Süti tőled nem is vártam mást mint egy sunyi hátba támadást ehhez értesz
( Sajnos nem tudok elég smileyt kirakni )
igazából Senki kért, meghogy olvassam el eccer véletlen felléptem msnre és azt kapom, hogy midnenképp idekell jönnöm , mert ronditod a nevem és aki megvéd azt is elkezded oltogatni.

Monro taláián gondolom azért csak a végén mertél odaköszöni, mert féltél, hogy élőbne túlnagy égés lett volna.:D

Nah további sikeres életet a hóditon belül én próbálom kiélni magam valahol máshol:D a valóvilágba. Persze akinek az nem megy....
Különben járkálok fórumra
tegnap avgy azelőtt nem emléxem Juve hivott fórumra hasonló indokkal mitn senki.
Gondold végig miért megyek. azért mert hvnak msnről, hogy valami mitugrász oltogatni próbál. De nem vagy elég.
nah további jó képernyő bambulást:D

Xeper 06-10-2006 18:58

Itt a remek alkalom a békülésre: Monrónál megint tali lesz, jöjjön el minden békülni szándékozó! :D

Half 06-10-2006 22:06

Süti cska neked
http://www.youtube.com/watch?v=Qv9wk...arch=%E5%B1%B1

Arwyl szelleme 06-11-2006 20:24

Half: el mersz jönni a talira? Elég egy igen vagy egy nem, kímélj meg a rizsától. ;)

Daimon 06-11-2006 21:24

nem tuti h ide kellene

nah

ezt nem biztos h ide kellene irnom
de az a topic cime h duhongo
en csak erdeklodnek h mi a banatot kell tenni ahhoz h a kedves support neha valaszoljon

kb 9 napja kuldtem L 1 levelet amire azota csak az automata valaszolt

ugyhogy dijaznam ha valaki valaszolna vegre
yah es mivel itt amugy is kivetelezes megy a vippesekkel arra is felhivnam a tisztelt support figyelmet h azon az orin amirol szo van kb 10 honapja folyamatossan van vip

a tobbirol meg lassan lejar:mad:

Ati 06-11-2006 21:44

Quote:

Originally Posted by Daimon
nah

ezt nem biztos h ide kellene irnom
de az a topic cime h duhongo
en csak erdeklodnek h mi a banatot kell tenni ahhoz h a kedves support neha valaszoljon

kb 9 napja kuldtem L 1 levelet amire azota csak az automata valaszolt

ugyhogy dijaznam ha valaki valaszolna vegre
yah es mivel itt amugy is kivetelezes megy a vippesekkel arra is felhivnam a tisztelt support figyelmet h azon az orin amirol szo van kb 10 honapja folyamatossan van vip

a tobbirol meg lassan lejar:mad:

Erre azt szokták mondani, hogy no comment.

Erre spec tudom, hogy kaptál választ, esetleg el kellene olvasni?

Több üzenetet ne küldj, mert -- ahogyan meg is lett írva -- már minden üzeneted kukába megy azonnal, nagyon zavaró, hogy ha egyszer válaszolunk valamire, akkor csakazértis megismétled, és újra és újra.

Esetleg ha elolvasnád a kapott leveleidet.........

director 06-11-2006 23:27

Quote:

Originally Posted by Ati
Erre azt szokták mondani, hogy no comment.

Erre spec tudom, hogy kaptál választ, esetleg el kellene olvasni?

Több üzenetet ne küldj, mert -- ahogyan meg is lett írva -- már minden üzeneted kukába megy azonnal, nagyon zavaró, hogy ha egyszer válaszolunk valamire, akkor csakazértis megismétled, és újra és újra.

Esetleg ha elolvasnád a kapott leveleidet.........

azért a support is vehetne egy leckét abból hogy hogyan-is-írjunk-úgy-levelet-hogy-az-is-megértse-aki-nem-tudta-előre-a-választ-a-kérdésére, vagy ilyesmi. de ez csak a személyes véleménykém, érthető okokból nem fogom megírni a supportra:P

Ati 06-12-2006 09:19

Quote:

Originally Posted by director
azért a support is vehetne egy leckét abból hogy hogyan-is-írjunk-úgy-levelet-hogy-az-is-megértse-aki-nem-tudta-előre-a-választ-a-kérdésére, vagy ilyesmi. de ez csak a személyes véleménykém, érthető okokból nem fogom megírni a supportra:P

Az esetek 99%-ában benne van a válasz a súgóban, csak el kéne olvasni. :) A maradék esetek egy részében, mint a fenti is, kap az illető választ, csak azt ***** elolvasni. ;)

monro 06-29-2006 13:48

Quote:

Originally Posted by Ati
Az esetek 99%-ában benne van a válasz a súgóban, csak el kéne olvasni. :) A maradék esetek egy részében, mint a fenti is, kap az illető választ, csak azt ***** elolvasni. ;)

Ezekszerint a support válaszok 99%-a az, "hogy benne van a súgóban" :D A maradék 1 %-ra meg nem megy válasz :) Végülis ez a hibahatáron belül van :D:D:D

Csak vicc volt ki ne dobj 9000 évre! ;)

Ati 06-29-2006 13:51

Quote:

Originally Posted by monro
Ezekszerint a support válaszok 99%-a az, "hogy benne van a súgóban" :D A maradék 1 %-ra meg nem megy válasz :) Végülis ez a hibahatáron belül van :D:D:D

Az esetek 99%-ában valóban sablon válasz megy, amiben ki van emelve a súgóból a vonatkozó rész, ha már a súgót képtelen valaki elolvasni, legalább ezt a kis részt tegye. :)

Cily 06-29-2006 21:36

Quote:

Originally Posted by monro

Csak vicc volt ki ne dobj 9000 évre! ;)

Monro csak ovatosan humorral :)

Gyula

Steve 06-30-2006 20:56

Ati lenne egy kérdésem: Most Cilyt mért dobtad ki? Ha indítana kamunéven és nem irná alá akkor simán engednéd. Most ne menjünk abba bele hogy többért is meguszta valaki csakhát biztos rossz passzban voltál vagy nem birod, nemtom, közöm sincs hozzá de azért ez akkor is fura... ésha irok egy postot és ugy irom alá hogy Gyula mert ez a másdik keresztnevem akkor engem is bannolni fogsz?:eek: :p :D

Ati 06-30-2006 21:55

Quote:

Originally Posted by Steve
Ati lenne egy kérdésem: Most Cilyt mért dobtad ki? Ha indítana kamunéven és nem irná alá akkor simán engednéd. Most ne menjünk abba bele hogy többért is meguszta valaki csakhát biztos rossz passzban voltál vagy nem birod, nemtom, közöm sincs hozzá de azért ez akkor is fura... ésha irok egy postot és ugy irom alá hogy Gyula mert ez a másdik keresztnevem akkor engem is bannolni fogsz?:eek: :p :D

Ha valaki már 2x képtelen volt betartani a fórumszabályokat, akkor többet nem akarok vele foglalkozni.

Penya 06-30-2006 23:42

Quote:

Originally Posted by Cily
Monro csak ovatosan humorral :)

Gyula

Ebben meg szabad kérdezni mit vétett az illető? Steve kérdése jogos. Az utóbbi időben megszaporodtak a banok, ezek jogosságáról nem tudok így nem is nyilatkozok, de ez a fenti khm hogyismondjam enyhén nevetséges. Ha teszem azt

Gyula

akk repülök? Na ne már.

Ati 07-01-2006 08:33

Quote:

Originally Posted by Penya
Ebben meg szabad kérdezni mit vétett az illető? Steve kérdése jogos. Az utóbbi időben megszaporodtak a banok, ezek jogosságáról nem tudok így nem is nyilatkozok, de ez a fenti khm hogyismondjam enyhén nevetséges. Ha teszem azt

Gyula

akk repülök? Na ne már.

Lásd fent. Ha valakit 2x ki kellett tiltani, annak oka van. Nem azért lett valaki kitiltva a fórumról örökre a szabályok sorozatos megszegése miatt, hogy aztán új néven újra regeljen és folytassa az elfogadhatatlan viselkedését.

Természetesen következő alkalommal a Hódítóbeli országa is repülni fog az illetőnek, nemcsak a fórumos regisztrációja.

Vannak emberek, akik nem valók a fórumra és/vagy a Hódítóba. Ő ilyen.

Never 07-01-2006 14:00

Sztem indítsunk Szent Háborút az összes Gyula ellen :D
Folyton elfogadhatatlanul viselkednek,és ártatlan embereket akarnak bedobálni a vízbe :)

Steve 07-01-2006 14:54

Quote:

Originally Posted by Never
ártatlan embereket akarnak bedobálni a vízbe :)

Ez igaz! Mongyuk a gonoszokat nem dobják be:p

Never 07-01-2006 15:07

Ati jönne el egyszer egy ilyen tavas bulira :)
Addig nem jöhetne ki,amíg nem vonja vissza a 90 napos szabályt :D

Steve 07-01-2006 19:48

Asszem hosszú megfázás lenne a vége:D

Ati 07-01-2006 21:13

Quote:

Originally Posted by Never
Ati jönne el egyszer egy ilyen tavas bulira :)
Addig nem jöhetne ki,amíg nem vonja vissza a 90 napos szabályt :D

Hmm? Túl sok a 90 nap? :D

Steve 07-01-2006 21:22

Quote:

Originally Posted by Ati
Hmm? Túl sok a 90 nap? :D

na ez után már csak akkor gyere ha kopoltyúkat növesztetél:p :D

Cece 07-06-2006 20:33

Nah dühöngök én is egy kicsit :mad:
Nem is dühöngök.... inkább szomorkodom :(
A szövim az anarcba került jogosan, de hogy is mondjam ... nem csalás miatt, hanem a súgó helytelen értelmezése miatt. Gondoltam szomorkodok itt egy picit. Nem kell reagálni rám egyálatlán, de valahova muszáj volt ezt leírnom, mert nagyon sajnálom a srácot ... jó fej meg minden és igencsak lógatja az orrát velem együtt.
Ez van ... pár hónap és ismét egy csapatban játszunk ... remélem.
Nah ennyi.
Jó hogy van egy ilyen topic is.

wand 07-06-2006 21:48

vazzz! én is így jártam! :D
azt a fránya súgót én sem tudtam értelmezni... :D :D

tuti valaki félrevezetően írta meg.. ;)

Láma 07-06-2006 22:18

ja, csak a te orid nagyobb volt, mint némelyik 5ös csopi együttvéve:) neked már illett volna helyesen értelmezni:P

Steve 07-06-2006 23:34

Mióta sértés az hogy kétszínű? Ezért büntit???:eek:
dühöng:mad:

director 07-07-2006 12:48

Quote:

vazzz! én is így jártam! :D
azt a fránya súgót én sem tudtam értelmezni... :D :D

tuti valaki félrevezetően írta meg.. ;)

hát persze, hiszen te írtad a súgót.. nem tudtad?:D

karesz6 08-06-2006 13:27

ááááá

Épp ma történt velem hogy az egyik orimat elkezdték rengetni.
Ezzel alapvetően még nem kéne felháborodnom mert ütöttem meg néhány országot és azoknak sztem joguk van legalább megpróbálni revansot venni de természetesen számolva az esetleges további következményekkel. Ezen azért háborodtam fel mégis ugyanis legalább 2 hét telt el az utolsó ijen akcióm óta és csak most kezdett el valaki rengetni és foggalmam sincs hogy ki. Én ezt egy rendkívül gerinctelen dolognak tartom. Aki harcolni akar az irjon hogy baja van velem és most ezt meg fogom keserülni vagy mit tudom én de ne suttyomba rengessen és ha pontlista alapján nézem akkor meg letagadja hogy hagyjam békén ő ugyan nem. Ha bántani akar vállalja fel és akkor üsd vágd és majd kiderül ki az erősebb. De én ezt nagyon rohadt dolognak tartom. Na mind1 csak ennyit akartam.

All times are GMT +1. The time now is 23:35.