Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Etyekwood 03-19-2006 13:39

Ha valakinek vannak még vagy talál ilyen videókat, amik az F1-l kapcsolatosak, akkor nyugodtan írja be a linket, hagy csemegézzünk:D

Morisz 03-19-2006 13:45

Quote:

Originally Posted by Etyekwood
Ha jól emléxem, kb ennyit úsztam a strandon tavaly, de lehet, hogy már lassultam azóta:D

:D Csak ennyit akkor te nem vagy valami nagy úszó.

Na de ezzel csak azt akartam mondani hogy ilyenkor szerintem annak is örül a pilóta hogy egyáltalán látaja a másik autót:p

Amúgy én is úgy tudtam hogy titok hogy kinek milyen a aerodinamika szal akkor nem tudom hogy honnan tudja 8 csapat hogy nem szabályos.

szamóka 03-19-2006 13:53

Quote:

Originally Posted by Morisz
Amúgy én is úgy tudtam hogy titok hogy kinek milyen a aerodinamika szal akkor nem tudom hogy honnan tudja 8 csapat hogy nem szabályos.

Ezért mondtam, hogy furcsa...

szamóka 03-19-2006 13:57

Quote:

Amit én írtam a 7mm-es eltérés az asszem két éve volt most hogy mennyi volt az eltérés azt nem tudom.
Miért 300-nál szerintem simán ki lehet amúgy szúrni azt a pár mm-t:D

Csak példa volt az a 7 mm. Egyébként is várható volt, hogy a Renault hisztizni fog, hisz már nem az övék a legjobb autó. Több mint fél éve...

Csokibácsi 03-19-2006 17:41

Quote:

Hát, hallod, a liba kirázott, ez nagyon kemány, és ez egy Arrows volt, nem is egy Honda, Merci, vagy egy élcsapat!
Na ilyen csemegég jöhetnek ide!

Nem videó, hanem mp3, de annak csemege, aki még nem hallotta :)

Renault RS25 V10-ese "énekel": http://href.hu/x/177v

Etyekwood 03-20-2006 06:49

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Nem videó, hanem mp3, de annak csemege, aki még nem hallotta :)

Renault RS25 V10-ese "énekel": http://href.hu/x/177v

Ez sem rossz:D

Csokibácsi 03-23-2006 20:45

Drámai kép, egy F1 balesetről: http://href.hu/x/17r6

Morisz 03-24-2006 09:29

Quote:

Drámai kép, egy F1 balesetről: http://href.hu/x/17r6

Azt hiszem mondhatjuk nyugottan hogy ez a nagyon beteg kategóriába tartozik:D :D :D
Tetszett elmés.

Apa 03-24-2006 09:35

iegn de nem beteg, hanem frappáns és állat humornak nevezném.

Morisz 03-24-2006 09:47

Quote:

Originally Posted by Apa
iegn de nem beteg, hanem frappáns és állat humornak nevezném.

Bocsi a szóhasználatért de nálam ez ugyan azt jelenti amit írtál:D :cool:

Apa 03-24-2006 10:30

akko megnyugottam. :D
hasonlo a humorom azé emeltem kifogást..

Csokibácsi 03-24-2006 16:01

Quote:

Bocsi a szóhasználatért de nálam ez ugyan azt jelenti amit írtál:D :cool:

Chuck Morisz soha nem kér bocsánatot.
:D

Apa 03-25-2006 02:35

Quote:

Chuck Morisz soha nem kér bocsánatot.
:D

szia teso!
köccke a pontyot
és irtam is, tied minden elismerés, te trucc a legtöbbet, (meg én)
csocskaBÁ a kirrcso!!!

Etyekwood 03-25-2006 13:11

Jól van már:D
nem fikázni engem, :D

Amúgy mindenki nagyon penge, hogy fenntartja a topic iránti látszatot:)

mostanában sok a dolgom, ezért nem írok sokat, ne hari!

Apa 03-27-2006 07:58

nem gond, aki akar ugyis ir, ha nem vagy itt nem irsz. valoszinűleg.
mi majd irkálunk, hogy ugy láccon mintha.
na mit szosz?

Morisz 03-27-2006 17:36

Igazság szerint ilyenkor mikor nincs f1 verseny nincs mit taglalni ebben a topicban:D

Viszont ezen a hétvégén majd lehet betelepedni megint:cool:

Etyekwood 03-27-2006 18:57

Quote:

Originally Posted by Apa
nem gond, aki akar ugyis ir, ha nem vagy itt nem irsz. valoszinűleg.
mi majd irkálunk, hogy ugy láccon mintha.
na mit szosz?

Kezdetnek nem rossz:D

Steve 03-29-2006 14:48

Csatlakozom Apa-hoz:
*látszatot kelt*
:D :cool: :D :cool:

Etyekwood 03-29-2006 15:09

ja, már hiányoltam a hozzászólást:)

Apa 03-29-2006 15:11

lassan futam uraim. textilt izzitani, kimi jön.*és reméli a m.m. nevü trágyahalom nem száll el ismét*

Morisz 03-29-2006 16:02

Quote:

Originally Posted by Apa
lassan futam uraim. textilt izzitani, kimi jön.*és reméli a m.m. nevü trágyahalom nem száll el ismét*

Bizony már ki vagyok éhezve hogy lássam hogy csinálja a favorit, mert múltkor nem sokat láttam belőlle:mad:

Viszont majd most;) :cool:

Csokibácsi 03-29-2006 16:12

Quote:

Originally Posted by Apa

és nem lökik ki és nem csap bele a villám és nem hat rá a mágneses vihar negatívan és sorolhatnám még

Apa 03-29-2006 16:27

megmondom őszintén probálgattam számolgatni
*nem erős oldalam*
ha középosztálybeli autoval ment volna tavaly, még talán akko is vb. lehetett volna.
má nem emlékszem h számoltam, de 3-4 helyekkel, néháyn 1-2 vel persze
asszem 1 ponttal elkente von taknyász száját.

Etyekwood 03-29-2006 20:30

Quote:

Originally Posted by Apa
*nem erős oldalam*
ha középosztálybeli autoval ment volna tavaly, még talán akko is vb. lehetett volna.

:eek:
Apa, ezt légyszíves felytsd ki mert, bár nem vagyok hülye, de ezt nem értem:D
Köszi

Etyekwood 03-29-2006 20:31

Quote:

Originally Posted by Apa
*nem erős oldalam*

Ok, Ok

5x elolvastam és sikerült rájönnöm, hogy mit is mondasz:D
ok, bocsesz

szamóka 03-29-2006 20:31

Tök mindegy, hogy milyen autót tesznek alá, bármelyiket képes széthajtani...:p

Etyekwood 03-29-2006 20:37

Quote:

Originally Posted by szamóka

hát igen, csak nem mindegy, hogy hol végez, lehetőleg ne a kavicságyba:)

Apa 03-30-2006 08:24

Quote:

Originally Posted by szamóka

nem tudom mire gondolsz széthajtás alatt.....
közel az egyik legjobb pilota, aki maximális teljesitményt képes nyujtani, és mindezt folyamatosan.
ha nem 1 trágyakupacba ültetnék, talán má 2 éve ő volna a világbajnok.
az hogy az autoja nem birja az ő maximális terhelését, nem hinném h az ő hibája lenne.
talán mutathatnál még 1 ilyen pilotát.......
de nehogy nekem vmi madarat hozz fel példának, aki nem csak hogy szerencsés, és megbizhatobb autoba ül, de tud felmutatni olyan eredményeket mint ő!!!!!

Morisz 03-30-2006 08:52

Quote:

Originally Posted by Apa
nem tudom mire gondolsz széthajtás alatt.....
közel az egyik legjobb pilota, aki maximális teljesitményt képes nyujtani, és mindezt folyamatosan.
ha nem 1 trágyakupacba ültetnék, talán má 2 éve ő volna a világbajnok.
az hogy az autoja nem birja az ő maximális terhelését, nem hinném h az ő hibája lenne.
talán mutathatnál még 1 ilyen pilotát.......
de nehogy nekem vmi madarat hozz fel példának, aki nem csak hogy szerencsés, és megbizhatobb autoba ül, de tud felmutatni olyan eredményeket mint ő!!!!!

ööööö....:rolleyes: senki:D
Mindig szerencsétlen szegény de a régi nagy ászok közül amikor a 2. legjobb pilótára kellett szavazniuk vajon kit választottak naná hogy Kimit és csupán azért a 2. volt mert hogy Sumi már akkor 7.-szeres vb volt és rá nem is szavaztak ő automatikas az első volt(érdekes...) Alonso pedig akkor vezetett összetettben és mégis Kimit választották.

Amúgy Kiminek mindegy hogy a végéről indul ha nem áll le a kocsi az első 5-ben tuti benne van. A széthajtás pedig érdekes akkor ezek szerint amikor még a Mika-val versenyzett a Sumi és leállt állandóan a Ferrari akkor az azért volt mert még nem tanult meg vezetni hiába volt már akkor nem tudom hány vb címe ugye:D

Ez azért van mert hiába jó a kaszni ha motor szétdurran állandóan. Igaz a Montoyának nem de ő nem is tud többet kihozni az autóból ő csak körözget.

Steve 03-30-2006 09:25

Azért Mika alá is egy sebváltó nélküli kocsit tettek hogy ne legyen unalmas a dolog...:D

Apa 03-30-2006 09:30

köszi morris hogy helyesen látod ami evvel a szerencsétlen gyerekkel történik.
mégha visszamennénk időben, akko kevés embert találnék aki ennyire pches a kocsival mint ő

Steve 03-30-2006 09:40

Bármennyire is imádom azért hozzátartozik hogy alá kicsit strapabíróbb kocsi kell mert azt mondják ő az aki rajttól a célig határértéken tud autózni! Bár a multkori eset óta én boszorkányokat sejtek a háttérben...:mad:

Apa 03-30-2006 10:44

ez igy igaz Steve. amint az előbb leirtam, joformán az egyetlen ,aki folyamatosan a maxot hozza ki magábol, nem csak 1-2 futamot bir szerepelni.
minden tiszteletem az övé, és hát ugye nem véletlenül szurkolok neki.
akko is maxon ment amiko má esélye sem volt a győzelemre...mégis kihajtott magábol mindent.
ha igy szokott mulatozni is, (há persze h jaa)
tesvéremmé fogadom a szarost :DDDDD

Etyekwood 03-30-2006 11:26

A boszorkányságról annyit, hogy:

anno a 2004-es foci EB-n Hollandiában egy ujság mellékleteként aztab egy babá-t és jó néhány tűt! /woodoo babának/ hogy azt szurkálják, amikor a németekkel játszanak!

Na itt is valami hasonló lehet a háttérben:)

Morisz 03-30-2006 11:29

Quote:

A boszorkányságról annyit, hogy:

anno a 2004-es foci EB-n Hollandiában egy ujság mellékleteként aztab egy babá-t és jó néhány tűt! /woodoo babának/ hogy azt szurkálják, amikor a németekkel játszanak!

Na itt is valami hasonló lehet a háttérben:)

Csak annyi a különbség hogy valszeg itt egy makett autót kap az olvasó és egy kalapácsot:D

Etyekwood 03-30-2006 11:29

Quote:

Csak annyi a különbség hogy valszeg itt egy makett autót kap az olvasó és egy kalapácsot:D

Ja, lehet:D

Apa 03-30-2006 11:30

má lassan ide sem merek irni nehogy itt is pirosat kapjak mer csiszolatlan a stilusom bazz....:mad:

Davalon 03-30-2006 11:38

Hát akkor csiszolj a stílusodon, vazz...:D
És nem értem, miért érdekes az, hogy automatikusan Schumié az első hely a szavazáson és csak 2. a Kimi, amikor a válasz is ott van, hogy mert 7-szeres világbajnok;)
Amúgy a Kimi lehet széthajtja a járgányát, figyelni kell, a csapattárs alatt mennyit fog bírni a gép.
Nigel Mansell volt ilyen, ha traktort raknak alá, az is szétporladt volna alatta, mert úgy fékezett, hogy a gázról közben nem vette el a lábát:D
Az állandó "ha ez van, akkor" típusú szöveget meg hagyjuk már el, mert tudjuk jól, hogy nincs olyan, hogy ha...

Morisz 03-30-2006 11:53

Quote:

Originally Posted by Davalon
És nem értem, miért érdekes az, hogy automatikusan Schumié az első hely a szavazáson és csak 2. a Kimi, amikor a válasz is ott van, hogy mert 7-szeres világbajnok;)
Amúgy a Kimi lehet széthajtja a járgányát, figyelni kell, a csapattárs alatt mennyit fog bírni a gép.
Nigel Mansell volt ilyen, ha traktort raknak alá, az is szétporladt volna alatta, mert úgy fékezett, hogy a gázról közben nem vette el a lábát:D
Az állandó "ha ez van, akkor" típusú szöveget meg hagyjuk már el, mert tudjuk jól, hogy nincs olyan, hogy ha...

Már hiányoltalak az örök ellenzék.
Miért ha versenyautó akkor a maximális terhelést ki kell bírnia a versenyidő alatt mert Sumi is hatja csak alatta nem esik szét mert jobb a kocsi ilyen szempontból.

Ja és hogy miért ő??? Azért érdekes mert akkor most miért nem tud alkotni??
Meg ott a szavazás a pilótákról szolt és nem a mérnökökről akik kiszámolják hogy milyen boxtaktikával nyerő a Sumi.
Na meg akkor "mi lett volna ha" nem engedi el Rubens a Sumit?? Ha ő a 7-szeres világbajnok és a legjobb akkor meg kell előznie a csapattársát...

szamóka 03-30-2006 13:10

Az a baj Kimivel, hogy nem tudja, hol a határ. A tavaji szezonban jónéhányszor előfordult, hogy az első szabadedzésen sz*rrá ver mindenkit, az időmérőre pedig motort kellett cserélni. Én ezt nevezem széthajtásnak. Nem az autó teljesítményének kell a pilóta képességeihez alkalmazkodni.

All times are GMT +1. The time now is 03:27.