Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Senki 06-06-2006 22:54

csak szólj, és adok még hozzá pirosat, és lehet te leszel aki eléred a pirosból a maxot elsőként! :D tudomásom szerint már 8 a rep powerem :D

Steve 06-07-2006 09:14

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
szerintem nekem jól áll az a piros pötty. :p

megy a nevedhez;)

kozmopolitika 06-07-2006 14:02

Quote:

Originally Posted by Senki
"én nem vagyok ilyen vadember... na meg kinek hova csinálom azt a feldugását a viperának? nem mindegy!" :confused:

értelmes de figyi:D :D :D :D :p :p :mad: :mad:

Senki 06-07-2006 23:37

Tyernek elérhetőség privát hiányában - vagy annak aki tudja miről van szó.

Tyer: láthattad az adminisztrátori reakciót az ötleteidre. Most telt be megint a pohár, így kénytelen vagyok megfogalmazni nyílvánosan, ha már elérni nem tudlak privátban, hogy miért kaptál pirosat tőlem. Úgy érzem elég nyílt támadást kaptam tőled hogy reagáljak végre:
Volt egy topic ahol a helytartót akartuk kiigazítani picit. Te első hozzászólásodként beleromboltál egy olyan ötlettel, amit az elmúlt fél év alatt töbször is elhajtottunk, hogy értelmetlen. Azon a napon sokadik ilyen első hozzászólás után. bevallom, ott túlreagáltam a dolgot amikor felháborodtam rajta, hogy ezt talán nem így kellene, mindazonáltal a tényeken ez nem válotoztat, hogy az ötelted elvitte a topicot abba az irányba, hogy te kapjad a kritikát, hogy nem olvasod el rendesen a súgót, és a fórumon se nézel vissza, mibe szólsz bele. Ezzel megöltél két konstruktív javalsatot is. Ezekután döngetted nekem a melled hogy igenis ennek van létjogosultsága amikor kifejtettem többféle hangnemben is (sajnos. Bevallom, itt hibáztam), hogy ez miért nem jó, és nem illendő. Ekkor adtam egy pirosat. Te fennakadtál hogy az -8 pont, minha csak meg tudnám mondani, hogy mennyit érjen. Ezekután a Segítség kezdőkenk topicban megkérdezed hogyan lehet reputationt adni (természetesen persze el is olvashattad volna a fórum helpjét, de ez egyszerűbb, nem rovom fel hibának, csak jelzem...), hogy lepirosozzál...
Mindenesetre csak gratulálni tudok ehez a teljesítményedhez:
a megfolytott topic...
Persze ehez én is hozzájárultam, nagy szégyenemre, azzal, hogy kikeltem azellen amit csinálsz. Valahogy azomban én annyiban jobbnak érzem magam, hogy beláttam, hogy hol hibáztam, míg te a jelek szerint nem. Mégegyszer gratulálok a sikeredhez, bár azt hiszem te sem ezt akartad elérni. :mad:

*Elnézést kérek mindenkitől, nem akarom mérgezni a levegőt, de most úgy érzem ki kellett állnom az igazamért, midnenesetre törekedni fogok az ilyen esetek elkerülésére a továbbiakban...*

Csokibácsi 06-07-2006 23:49

Húdedühöng itt mindenki :)
Ha én nem, akkor az OFF? :D

Senki 06-07-2006 23:54

:D ez azért a dühöngő, bár akár alcímnek még az offtopicot is ide lehetne biggyeszteni azok után, hogy Ati mindent ide hajít ami offtopic :D szóval ide elég sokminden befér, de azért drukkolok, hátha sikerül itt OFFolnod is :D:D:D

Csokibácsi 06-08-2006 00:10

http://forum.gumininjahq.hu/html/emoticons/offtopic.gif

Senki 06-08-2006 00:11

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi

"Elöbb most másoknak adj elismertséget ezek után Csokibácsi is kaphat ismét... "
Ezzel akartam volna tisztelegni az offtopicolási csúcsteljesítményedésrt. meghajlok előtted Csokimester :D:D:D

Gyula 06-16-2006 19:32

Sziasztok

Pontosan harmincs nappal ezelőtt betelt nálam a pohár és dühömben itt minősítettem az új körváltás közben nem lehet piacolni funkciót. Ha ezzel megbántottam valakit, elnézést kérek.
Az újjítás továbbra sem tetszik dehát igy jártam.

Egy megjegyzést még a végére: Nagyon hosszú ez a harminc nap, rendesen elvonási tüneteim voltak a végén már :P

Steve 06-16-2006 20:23

Üdv Gyula nem mondom hogy örülök hogy ujra ittvagy dehát már minegy:p :D :p :D :p :D :p :D

Gyula 06-19-2006 21:24

Tudod Atti csodálatos dolog hogy az elvetett javaslatokban már nem lehet hozzá szólni az eldobott témához. Meg az is nagyon jó h egykettőre kukába kerül az ötlet.

Nem tudom h nem akarod érteni amit irok vagy tényleg félre érthető? Én nem akarom cserélgetni a főorimat, anarhban átvettem egy áthelyezett orit és arrol szeretném lekapcsolni a azt normálos országot ami nem az enyém.
De ha nem kell a vipem akkor ne foglakozz a témával. Én más országát nem fogom vipelni.

Ilyenkor szoktam megkérdezni h miért is játszom én ezt a játékot?

Ati 06-19-2006 21:31

Quote:

Originally Posted by Gyula
Tudod Atti csodálatos dolog hogy az elvetett javaslatokban már nem lehet hozzá szólni az eldobott témához. Meg az is nagyon jó h egykettőre kukába kerül az ötlet.

Nem tudom h nem akarod érteni amit irok vagy tényleg félre érthető? Én nem akarom cserélgetni a főorimat, anarhban átvettem egy áthelyezett orit és arrol szeretném lekapcsolni a azt normálos országot ami nem az enyém.
De ha nem kell a vipem akkor ne foglakozz a témával. Én más országát nem fogom vipelni.

Ilyenkor szoktam megkérdezni h miért is játszom én ezt a játékot?

Azért van egy téma az elvetett témák fórumba átrakva, mert nem lesz. Innentől kezdve kár hozzászólni, mert minek, amikor pontosan tudod, hogy nem lesz rajta változtatva? De ez le van ám írva a fejlesztés téma legelső témájában...

Dragi 06-20-2006 11:10

Dühöngő ????

*dühőng, dühőng*

:D

Chris 06-20-2006 14:25

"...Az élet abszolút kellemes, csak ne lenne ennyi hülye a világon." :mad:

aúú 06-21-2006 08:53

Quote:

Originally Posted by Chris
"...Az élet abszolút kellemes, csak ne lenne ennyi hülye a világon." :mad:

Okos enged, ezért már régóta a hülyék irányítanak....:D :mad:

director 06-21-2006 09:15

Quote:

Originally Posted by aúú
Okos enged, ezért már régóta a hülyék irányítanak....:D :mad:

szerencsére vannak makacs okos emberek.. :)

Csokibácsi 06-21-2006 21:21

Kicsit meleg van http://www.tms.hu/smiley/ideges.gif

Gyula 06-25-2006 19:30

Nem tugyátok h Halfi mivel harcolta ki a ban-t?
Aki tuggya irgya mán meg nekem zödben :)

Ati 06-25-2006 20:07

Quote:

Originally Posted by Gyula
Nem tugyátok h Halfi mivel harcolta ki a ban-t?
Aki tuggya irgya mán meg nekem zödben :)

Legjobb tudomásom szerint (vélt vagy valós) magánbeszélgetés logját másolta be nyilvános fórumra, az érintett beleegyezése nélkül. Nálam az ilyen magatartás nem elfogadható.

(Ha ez nem ő volt, akkor bocs, de én rá emlékszem. :))

aúú 07-04-2006 11:50

Atis, legalább annyit mondhattál volna erre a témára (A tekercs lopás hatákonysága.), hogy kukk, mielőtt átpakolod az elvetett javaslatok közé, lévén több mint 43 oldalon dolgozott rajta elég sok játékos, hogy valami értelmes megoldás szülessen...
Azért kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy mennyi játékos játszik (az anarchon kívüli orik között) nem gnómmal, vagy óriással...

Ati 07-04-2006 12:09

Quote:

Originally Posted by aúú
Atis, legalább annyit mondhattál volna erre a témára (A tekercs lopás hatákonysága.), hogy kukk, mielőtt átpakolod az elvetett javaslatok közé, lévén több mint 43 oldalon dolgozott rajta elég sok játékos, hogy valami értelmes megoldás szülessen...
Azért kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy mennyi játékos játszik (az anarchon kívüli orik között) nem gnómmal, vagy óriással...

Elég meggyőző a feltett kérdésre adott válasz, miszerint nem kell semmin változtatni, ezen kívül szerencsére nem kötelességem minden elvetett javaslatot megindokolmon, hogy miért.

Chris 07-04-2006 12:46

"Lágyan ring a búzatenger..."
a sor végére még jól mutatna a "sállá-lálá-lá", de sajnos az nem tartozik az eredeti szöveghez, bár aki nem ismeri az eredetit nyugodtan behelyettesítheti a szöveg folytatását kedve szerint... :rolleyes: :D

director 07-07-2006 13:21

No most, ez itten nem dühöngés lesz, csak ez közérdekű közlemény:)

A nyár nagy részében nem leszek elérhető, de az is lehet, hogy ősszel se, meg télen se, stb:) Az orik (legalábbis 1 biztos) mennek tovább.. ha valaki keres, akkor írjon mailt, vagy ha lát msn-en, akkor kircsi..

Ja, hétfőig még vagyok, hurrá! :P És kellemes nyarat!

Senki 07-07-2006 22:04

"közérdekű" :D:D:D:D:D

amúgy ha nem vagyok túl tolakaodó, megmondod mi az oka az eltűnésnek? :confused: :rolleyes::)

aúú 07-13-2006 10:00

Hmmm....
Igazán érdelene, hogy ki és miért is zárta le csak úgy a Shadowrun-os fórumot, ahol beszélgettünk, se szó, se beszéd.

Ati 07-13-2006 10:15

Quote:

Originally Posted by aúú
Hmmm....
Igazán érdelene, hogy ki és miért is zárta le csak úgy a Shadowrun-os fórumot, ahol beszélgettünk, se szó, se beszéd.

Hmm? Le van zárva?

Chris 07-13-2006 10:16

Quote:

Originally Posted by aúú
Hmmm....

:eek: :eek: :confused: :confused:

Ati 07-13-2006 10:16

Quote:

Originally Posted by Ati
Hmm? Le van zárva?

Hmmm, fura. Na mindegy, most nyitva.

aúú 07-13-2006 10:18

Quote:

Originally Posted by Ati

Köszi Atis, hogy újra megnyitottad! :)

Nem tudom ki zárta le és miért...:(

Chris 07-13-2006 10:19

Quote:

Originally Posted by Ati

Hála és köszönet, hogy megoldottad a problémát :) :) :)

Quote:

Originally Posted by aúú
Nem tudom ki zárta le és miért...:(

Lehet gremlinek garázdálkodnak a neten... :D

Rém 07-20-2006 11:08

Hy. Sztem A párbaj kiegészitések elég jól sikerültek, de mégis hiányzik vmi. Mégpedi az hogy a tekercsszámokat is meglehessen adni, sztem ezt még bele lehetne tenni. A másik dolog meg az hogy kiirtátok hogy may 50 ezer katona lehet, de annak az 50 ezer katonának nincs hely ugyanis 500 hektárra van lekorlátozva hóltudom, de azon nemfér el annyi, még 30 ezer se. ugyhogy sztem a hektrászámot is felkellene vinni 2-3000 re.

Ati 07-20-2006 11:13

Quote:

Originally Posted by Rém
Hy. Sztem A párbaj kiegészitések elég jól sikerültek, de mégis hiányzik vmi. Mégpedi az hogy a tekercsszámokat is meglehessen adni, sztem ezt még bele lehetne tenni. A másik dolog meg az hogy kiirtátok hogy may 50 ezer katona lehet, de annak az 50 ezer katonának nincs hely ugyanis 500 hektárra van lekorlátozva hóltudom, de azon nemfér el annyi, még 30 ezer se. ugyhogy sztem a hektrászámot is felkellene vinni 2-3000 re.

Ennek szerinted egész pontosan mi köze is van a súgóhoz?! Kérlek, hogy a megfelelő helyre írj, vagy ne írj sehova. A téma szétoffolását a fórumról való végleges kizárással jutalmazom. Köszönöm.

Gyula 09-27-2006 15:54

dühöng, dühöng, dühöng database error, lassu fórum dühöng.

Steve 09-29-2006 23:24

Gyula ijra bannelve... melyik beírása miatt? pölö vhogy az As cucok beírásaiból semegézve is lehetne bannolni párat, hamár egyenlőség, estvériség... mondjuk ugye ki kinek a "testvére"...:D

Ati 09-30-2006 00:32

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 33070)
Gyula ijra bannelve... melyik beírása miatt? pölö vhogy az As cucok beírásaiból semegézve is lehetne bannolni párat, hamár egyenlőség, estvériség... mondjuk ugye ki kinek a "testvére"...:D

hát meg ugye ki hanyadszor. harmadikra már azért nem aprózom el. :)

Never 09-30-2006 12:18

Nem az volt a kérdés,hogy hányadszor,hanem hogy éppen miért :)

Steve 09-30-2006 12:42

Quote:

Originally Posted by Never (Post 33105)
Nem az volt a kérdés,hogy hányadszor,hanem hogy éppen miért :)

Pontosan. Törölted azt a beírását amiért kapta? Mert akkor lehet hogy jogos csak így kicsit fura...:eek:

Ditke 10-12-2006 09:41

na most jöttem dühöngeni....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Croissant!
Miért kell neked szinte mindenhol kötözködni? Speciel most a "Beállított szabizás" témáról van szó- ha valakinek ennyire nincs probléma megoldó képessége, az ne Hódítózzon, menjen Legózni , bár biztosan nagy gondot jelentene, ha elveszne az egyik elem...:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Senki 10-12-2006 10:44

Ditke lazíts... nem kell itt flameolni, nem tesz jót senkinek :)

Steve 10-12-2006 12:00

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 34930)
Ditke lazíts... nem kell itt flameolni, nem tesz jót senkinek :)

Ne Flémolj, nem tesz jót Senkinek:)

All times are GMT +1. The time now is 22:50.