Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Szólánc (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=60)

Toto 03-22-2006 10:42

Quote:

Originally Posted by Milán™
Izsák egyre erősebben gondolkozott amikor elment egy fa mellett látott OTTAN egy kést a földön heverve.Gondolta ezzel ÖLI majd meg a rabszolgahajcsárt.

LIBABŐRÖS lettem a gondolattól. ANNYIRA nem lehet gonosz. :)

Chris 03-22-2006 11:05

Quote:

Originally Posted by Toto
LIBABŐRÖS lettem a gondolattól. ANNYIRA nem lehet gonosz. :)

Izsáknak eszébe jutott, hogy a RABBI már többször mondta, hogy ŐSIDŐKTŐL fogva a gyilkosság bűnnek számít, így hát a kést a földön hagyta. :)

Milán™ 03-22-2006 15:24

De akkor is ölni fog:D

Quote:

Originally Posted by Chris
Izsáknak eszébe jutott, hogy a RABBI már többször mondta, hogy ŐSIDŐKTŐL fogva a gyilkosság bűnnek számít, így hát a kést a földön hagyta. :)

De Izsák nem BÍRTA a feszültséget,nem akartz ő élete végéig rabszolgaként dolgozni így gondolta ilyen esetben a kés lehet a siker kulcsa és arra a döntésre jutott mégis ŐLNI fogm még pedig a rabszolgahajcsárt:D

Chris 03-22-2006 17:52

(Milán, nem vagy te egy kicsit agresszív? :D)

Milán™ 03-23-2006 15:16

Az életbe nem, meg most is csak hülyeségből írom amit írom az Izsákos történetről, az életsítílusom amúgy nem ien:)Mondjuk film-ekbe meg ilyenekbe általában mindif a rossznak drukkolok mondjuk mostanában már a jónak is szoktam néha.(pl a Gyűrűk ura)

Szigibabe 03-24-2006 16:44

Quote:

De Izsák nem BÍRTA a feszültséget,nem akartz ő élete végéig rabszolgaként dolgozni így gondolta ilyen esetben a kés lehet a siker kulcsa és arra a döntésre jutott mégis ŐLNI fogm még pedig a rabszolgahajcsárt:D

csak hogy a temanal maradjunk:D :

Ahogy Izsak marokra szoritott kessel megindult a rabszolgahajcsar fele, hirtelen a Rabbi hangjat hallotta:
'Fiam, Izsak! Nezz csak jobbra, mielott barmi vegzeteset tennel!'
Izsak megtorpant, nezelodott egy kicsit.. erre valami megcsillant a foldon.. 'NICSAK! - gondolta Izsak - egy kulcs! TALAN ez lesz nyitja Anni bilincsenek!'

Milán™ 05-01-2006 09:43

Quote:

Originally Posted by Szigibabe
csak hogy a temanal maradjunk:D :

Ahogy Izsak marokra szoritott kessel megindult a rabszolgahajcsar fele, hirtelen a Rabbi hangjat hallotta:
'Fiam, Izsak! Nezz csak jobbra, mielott barmi vegzeteset tennel!'
Izsak megtorpant, nezelodott egy kicsit.. erre valami megcsillant a foldon.. 'NICSAK! - gondolta Izsak - egy kulcs! TALAN ez lesz nyitja Anni bilincsenek!'

Izsák nem bírta a feszültséget, ANNIRA gondolt majd AKKORÁT szúrt magába a késsel hogy öngyilkos lett.Itt a vége fuss el véle:D

Xeper 05-01-2006 15:42

Quote:

Izsák nem bírta a feszültséget, ANNIRA gondolt majd AKKORÁT szúrt magába a késsel hogy öngyilkos lett.Itt a vége fuss el véle:D

De a film producerei hívtak egy RAKÁS nekromantát, akik ÁTKOZOTTUL jól értették a dolgukat, és Izsákot felélesztették -így folytatódhat a történet :D

Milán™ 05-02-2006 13:31

Quote:

Originally Posted by Xeper
De a film producerei hívtak egy RAKÁS nekromantát, akik ÁTKOZOTTUL jól értették a dolgukat, és Izsákot felélesztették -így folytatódhat a történet :D

Izsák ahogy földébredt ÁSÍTOTT eggyet majd Köszönt egyet ULI haverjának de egy percre rá hirtelen majomnak képzelte magát izsák és összevissza makogott meg ugrált.Így megin abba maradt a forgatás:D

Xeper 05-02-2006 14:31

Quote:

Izsák ahogy földébredt ÁSÍTOTT eggyet majd Köszönt egyet ULI haverjának de egy percre rá hirtelen majomnak képzelte magát izsák és összevissza makogott meg ugrált.Így megin abba maradt a forgatás:D

LICHTENSTEINBŐL hívtak egy OTTANI pszichiátert és idomárt is, hogy mégis folytatni lehessen :D

Chris 05-02-2006 15:17

Quote:

Originally Posted by Xeper
LICHTENSTEINBŐL hívtak egy OTTANI pszichiátert és idomárt is, hogy mégis folytatni lehessen :D

- The show must go on! A filmnek NINCSEN vége! - harsogták a rajongók a producer irodája előtt.
- Izsák megőrült, így folytatni nem lehet! - szónokolta az ellentábor.
- Ugyan már, ez csak pletyka, aljas rágalom! - kiáltották a pártolók.
Ez imígyen folytatódott, míg nem a két tábor ÖLRE ment, s kerekedett szép tömegverekedés, és végül megérkezett a rendőrség, és rendet tett.
E közben a produceri irodában, a lichtensteini pszichiáter megállapította, hogy Izsáknak kutya baja, csak a forgatókönyvet unja... :D :D :D

Milán™ 05-02-2006 15:37

Izsák gondolta bele vág ismét a forgatásba.Ezt gondolta magában:-Na egyefene végigcsinálom csak haggyanak ENGEM békén.
Izsák éppen Ani kiszabadítására indult amikor RECSEGETT ropogott aratta a föld aztán 2mp múléva kiderült hogy taposó aknára lépett és 50darabra szétszakadt:D
Szaddam Husszein közben lebombázta az összes nekromatát,az összes lichternsteini pszhihiátert és idomárt így már senki sem tudta megmenteni Izsákot.Áleluja:D

Chris 05-02-2006 17:41

Quote:

Izsák gondolta bele vág ismét a forgatásba.Ezt gondolta magában:-Na egyefene végigcsinálom csak haggyanak ENGEM békén.
Izsák éppen Ani kiszabadítására indult amikor RECSEGETT ropogott aratta a föld aztán 2mp múléva kiderült hogy taposó aknára lépett és 50darabra szétszakadt:D
Szaddam Husszein közben lebombázta az összes nekromatát,az összes lichternsteini pszhihiátert és idomárt így már senki sem tudta megmenteni Izsákot.Áleluja:D

ETTŐL Anni, a rabbi, és a többi EMBER szomorú lett... :(

(Mond Milán, mi bajod neked Izsákkal? A válasz üzenetben is jó lesz...)

Milán™ 05-02-2006 17:46

nekem semmi bajom izsákkal csak egy kis izgalom is kell a történetbe:D

Milán™ 05-02-2006 17:55

:)

Quote:

ETTŐL Anni, a rabbi, és a többi EMBER szomorú lett... :(

Azonban egy klónozó csapat lépett be a forgatásba.Eéhatározták Izsákot újra klónozzák.Sokáig EREDMÉNYTELENÜL probálkoztak de hiába.Aztán egy napon sikerült.Izsák újjá éledt, így huiába volt saddam Husszein ŐLDÖKLÉSE.

Chris 05-02-2006 18:51

Quote:

nekem semmi bajom izsákkal csak egy kis izgalom is kell a történetbe:D

így már más... :D

Chris 05-02-2006 18:58

Quote:

Azonban egy klónozó csapat lépett be a forgatásba.Eéhatározták Izsákot újra klónozzák.Sokáig EREDMÉNYTELENÜL probálkoztak de hiába.Aztán egy napon sikerült.Izsák újjá éledt, így huiába volt saddam Husszein ŐLDÖKLÉSE.

Ánni, a producer és a rabbi sokat ÜLDÖGÉLTEK Izsák2 mellett, és magyarázták mi történt eddig a filmben. De a forgatókönyv Izsák2-nek SEM tetszett. Végül kijelentette:
- A Tórát visszaszerezzük, de több szörny kell a történetbe… :D

BeeLord 05-02-2006 20:53

EKKOR Izsák2 így hallatott: "EMBEREK! Tán csak én vagyok, ki főszerepre hivatott? Hozzátok elébem Chuck Norrist! S mentem jobb lesz a sztori." Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik. Szélrózsa irányáába mind szétszaladt, de Chuck Norrist nem lelik.:D

Chris 05-03-2006 07:49

Quote:

Originally Posted by BeeLord
EKKOR Izsák2 így hallatott: "EMBEREK! Tán csak én vagyok, ki főszerepre hivatott? Hozzátok elébem Chuck Norrist! S mentem jobb lesz a sztori." Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik. Szélrózsa irányáába mind szétszaladt, de Chuck Norrist nem lelik.:D

Mind majd ORRA buktak, úgy igyekeztek a hőst előkeríteni, de hiába, a Földön nem lelték. Végül űrhajót küldtek egy messzi-messzi galaxisba, ahol hosszú keresés után meglelték. Hősünk épp EKÉT, kapát fogott, s azon szorgoskodott, hogy felszántson és bevessen egy hatalmas gázból álló bolygót. A küldöttek minden bátorságukat összeszedve megkérdezték szerepelne-e a filmben. De ő bokros világmegmentő teendőire hivatkozva sajnálatos módon visszautasította a felkérést. Így maradt a kérdés: ki lesz a feddhetetlen hős, ki Izsák2-t a Tóra visszaszerzéséhez hozzásegíti? :D

Milán™ 05-03-2006 13:31

Quote:

Mind majd ORRA buktak, úgy igyekeztek a hőst előkeríteni, de hiába, a Földön nem lelték. Végül űrhajót küldtek egy messzi-messzi galaxisba, ahol hosszú keresés után meglelték. Hősünk épp EKÉT, kapát fogott, s azon szorgoskodott, hogy felszántson és bevessen egy hatalmas gázból álló bolygót. A küldöttek minden bátorságukat összeszedve megkérdezték szerepelne-e a filmben. De ő bokros világmegmentő teendőire hivatkozva sajnálatos módon visszautasította a felkérést. Így maradt a kérdés: ki lesz a feddhetetlen hős, ki Izsák2-t a Tóra visszaszerzéséhez hozzásegíti? :D

Gondoltákk ha Chuck Norrist szép szóval nem sikerül rávenni rákényszerítik.George Bush USA elnöke nyilatkozott:20ezer fős hadsereget állítatok fel hogy elfogjuk Chuck Norrist.hát RAJTA!A sereg megérkezett Chuck Norrishoz.A csata lezajlott és hoszsú órák küzdelme során nem sikerült legyőzni Chuck Norrist.Vesztesáégeik:18ezer közkatona és 60tábornok.Chuck Norris veszteségei:Az egyik haja szála meggörbült.
a folm produkcerei éppen ÉTKEZTEK amikor a fülükbe jutott a hír hogy Chuck Norrist nem bírták elkapni.

BeeLord 05-03-2006 15:14

TANAKODNI kezdtek, mi legyen lépésként a következő? Jöjjön a Csányi Sándor vagy talán a Gáspár Győző? Ki lehetne az, ki Izsák2-t a Tóra visszaszerzéséhez hozzásegíti? Eközben vakmerőn s hivatlanul előállt Kiszel Tündi. Kobzán a dal, magára vall, ez ige hallatik: "Ezen a képen a kis Donatellácska a mellemen ringatózik. Mellette az a csukjás alak nem más mint Reaper. Donna kezében EKE, valszeg nem marad utánuk elő embör." "Ez kell ide!" mondotta a rendező vala, "Bár esze kevés, de szemöldökében van hatalma." Nagy boldogság fogta el a stábot ezzel: Megtalálták a szörnyet, ki küzdhet a főhőssel... Bár megoldataln problémaként, a mellékszereplő még mindig kevés. A kérdés még mindig így hallatik: Ki lehetne az, ki Izsák2-t a Tóra visszaszerzéséhez hozzásegíti?:D

Chris 05-03-2006 15:29

Izsák meglátta Tündét, és felderült arccal lelkendezett:
– NICSAK itt a szörny, kit hősies harcban legyőzhetek!
Mire a producerek:
– Ácsi, nem oda Buda, ő társad lesz, hű kísérőd, nem ellenfeled!
– KEVÉS ahhoz e fizetés, hogy én e nőt, társammá fogadjam! Vagy emeltek a gázsin, vagy szebb nőt kerestek, ha nem is eszeset! – adta az ultimátumot Izsák2. :D

Milán™ 05-03-2006 15:34

Quote:

Izsák meglátta Tündét, és felderült arccal lelkendezett:
– NICSAK itt a szörny, kit hősies harcban legyőzhetek!
Mire a producerek:
– Ácsi, nem oda Buda, ő társad lesz, hű kísérőd, nem ellenfeled!
– KEVÉS ahhoz e fizetés, hogy én e nőt, társammá fogadjam! Vagy emeltek a gázsin, vagy szebb nőt kerestek, ha nem is eszeset! – adta az ultimátumot Izsák2. :D

De az egyik prokcernek nagy ötlete támadt.Muszikával kell megtörni Chuck Norrist.Gondolta szól Gáspár győzőnek hogy énekeljen má eggyet Chuck Norris-nak mer ember nem volt eddig ki bírja Győző énekét.Megiskeresték Gáspár Győzőt.de hogy elvállalja a feladatot megígérték hogy visszaváltják neki a 14karátos aranyat amiről azt hitték hogy 18karátás amikor isztambulban átverték őket a bazársoron.Győzőnek így má támadt KEDVE a dologhoz.
Akkorát kurjantott örömében hogy Beja asszony felébredt ÉS győző arcát kicsit átrendezte.
(Az a 14karátos rész az télleg igaz volt benne volt a győző show-ban:D)

BeeLord 05-03-2006 16:10

Na de félre a tréfával, most reám hallgassatok legények: Miután Győzike kinyitotta a száját, Chuck Norris lenyelte. 500 bizony lángsírba ment velszi bárd, de mind ezt hajtogatta: Norris meg ne állj! Mert mind mazoista volt, egyet kivéve: OTTÓ eme legény böcsületes neve. ÉSSZEL élt ez a legény, neki az öngyilkolás nem volt eszmény. A baj még mindig csak az volt: Chuck Norrist ki kérlelte, mind holt. Hogy fog hát a jó öreg harcos szerepelni, ha nem hajlandó még Győzikével sem beszélgetni?:D

Chris 05-03-2006 18:52

A fél stáb szinte TÓTÁGAST állt, hogy ELÉRJÉK Chuck szerepeljen a filmben, de hiába. Végül egy okos statisztának eszébe jutott, hogy kandikamerával kellene felvenni a hőst, és utólag beleaplikálni a jeleneteket a filmbe… :D

Quote:

KURJANTOTT

Ezt miből vezetted le?
:confused:

Milán™ 05-04-2006 14:27

mi van azzal a szóval hogy kurjantott?Örült ezt kiabált eggyet ez csak úgy jött mert nem találtam más szót ami ku-val kezdődhetett volona és belevihettem volna a szövegbe:)

Chris 05-04-2006 14:44

Nem a szó jentésével van bajom, mert azzal tisztában vagyok :p
Csak azt nem értem, hogy a szóláncban mihez kapcsolódik, hisz a beírásodat megelőző szövegben sem a NICSAK sem a KEVÉS nem végződik KU-ra... :confused:

BeeLord 05-04-2006 15:03

Quote:

A fél stáb szinte TÓTÁGAST állt, hogy ELÉRJÉK Chuck szerepeljen a filmben, de hiába. Végül egy okos statisztának eszébe jutott, hogy kandikamerával kellene felvenni a hőst, és utólag beleaplikálni a jeleneteket a filmbe… :D

De ezt Chuck észrevette, s a STATÁRIUMOT azonnal meg is hirdette. A szabály így szólott vala: "ki engem felvesz, annak kihullik a haja!" ÉKSZER lett volna, dő inkább maradi vala. A kérdést mindenki ismeri:Ki lesz, ki Izsák2-t a Tóra visszaszerzéséhez hozzásegíti? Tanakodni kezdett a sok okos: legyen hát az új szereplő Frodó a Zsákos!:D

BeeLord 05-04-2006 15:06

Amúgy kell hogy rímeljen is?:) Mert eddig próbáltam ezzel baszakodni:D

Chris 05-04-2006 15:10

Nem... de bevezethetjük szabálynak, ha akarod... :D
Valószínűleg ha valahol (amit nem te írtál) rímelt is, az a véletlen műve volt. De szépen hangzik, ha rímel, nem? :D

Chris 05-04-2006 15:28

Quote:

De ezt Chuck észrevette, s a STATÁRIUMOT azonnal meg is hirdette. A szabály így szólott vala: "ki engem felvesz, annak kihullik a haja!" ÉKSZER lett volna, dő inkább maradi vala. A kérdést mindenki ismeri:Ki lesz, ki Izsák2-t a Tóra visszaszerzéséhez hozzásegíti? Tanakodni kezdett a sok okos: legyen hát az új szereplő Frodó a Zsákos!:D

Így esett, hogy a stáb tagjai megalapították az egyletet, melynek neve: Az összes kopaszt egy helyre. Mindenféle felekezet szerepelt benne: nigériai, perui, kínai, japán, sőt OTTOMÁN. Szerencsére Izsák2 nem volt ott a rejtett kamerás forgatáson, így megmaradt a haja. Szerinte a kopaszság a mások baja. A büfében épp ezen vitatkozott, mikor véletlen meghallotta, hogy a következő hősjelölt Frodó, ERRE így kiáltott:
- Felőlem, jöhet az a Zsákos, de előtte ide nekem egy mákos rolót… :D

Milán™ 05-04-2006 15:39

Chris szerintem akk9or valami kavarodás volt hogy én másikhoz írtam de amíg írtam addig más írt szal nem passzolt.Minjá utána járok

Milán™ 05-04-2006 15:42

Na megvan a hiba oka.rossz szót emeltem ki.Most néz meg azt az üzimet.Mobndjuk igaz hogy így is mostt a következő üzi nem kapcsolódik ahoz de mind1:)

Milán™ 05-04-2006 15:48

Quote:

Így esett, hogy a stáb tagjai megalapították az egyletet, melynek neve: Az összes kopaszt egy helyre. Mindenféle felekezet szerepelt benne: nigériai, perui, kínai, japán, sőt OTTOMÁN. Szerencsére Izsák2 nem volt ott a rejtett kamerás forgatáson, így megmaradt a haja. Szerinte a kopaszság a mások baja. A büfében épp ezen vitatkozott, mikor véletlen meghallotta, hogy a következő hősjelölt Frodó, ERRE így kiáltott:
- Felőlem, jöhet az a Zsákos, de előtte ide nekem egy mákos rolót… :D

történt egy szép nap reggel hogy izsák tiszta izzadtan ébredt fel egy rémálomból felkelve.Az álmában az állt hogy egy forgatáson járt és ottan taposó aknára lépett aztán teste RENGETEG darabra esett majd az újraklónozásdtóll kezdve Chuck Norrison át Zsákos fródoig minden megtörtént:)Így aztán újra ÁNI keresésére sietett.:)

Csakhogy visszakanyarodjjunk az eredeti történetre:D

Chris 05-04-2006 19:00

Quote:

történt egy szép nap reggel hogy izsák tiszta izzadtan ébredt fel egy rémálomból felkelve.Az álmában az állt hogy egy forgatáson járt és ottan taposó aknára lépett aztán teste RENGETEG darabra esett majd az újraklónozásdtóll kezdve Chuck Norrison át Zsákos fródoig minden megtörtént:)Így aztán újra ÁNI keresésére sietett.:)

Izsák reggel EGET s földet áldott, hogy ez csak egy rémálom, és nem várt rá a robbanás, a szétesés és a NIHIL. De nem úszta meg teljesen, mert a munkahelyére begyalogolva, a producer letorkolta, számonkérve napokig merre lézengett. De Izsák nem emlékezett, csak arra, hogy a forgatás után a haverokkal a kocsmában megittak ennyi-annyi ezt-azt (erre sem emlékezett kristály tisztán). A producer tajtékzása alább hagyott, majd igyekezett emberibb hangot megütni:
- Akkor összefoglalom: eltünt a Tóra, irány Itália, ott a romlott angolna és Ozzy által Ánni a pokolba jutott, te lementél utána, ott várt a bilincs s a dagadt rabszolgahajcsár, majd ráleltél a kulcsra. Most hogyan tovább? Kéne egy jó forgatókönyv, utána a felvétel indul! :D

BeeLord 05-04-2006 20:40

Quote:

Izsák reggel EGET s földet áldott, hogy ez csak egy rémálom, és nem várt rá a robbanás, a szétesés és a NIHIL. De nem úszta meg teljesen, mert a munkahelyére begyalogolva, a producer letorkolta, számonkérve napokig merre lézengett. De Izsák nem emlékezett, csak arra, hogy a forgatás után a haverokkal a kocsmában megittak ennyi-annyi ezt-azt (erre sem emlékezett kristály tisztán). A producer tajtékzása alább hagyott, majd igyekezett emberibb hangot megütni:
- Akkor összefoglalom: eltünt a Tóra, irány Itália, ott a romlott angolna és Ozzy által Ánni a pokolba jutott, te lementél utána, ott várt a bilincs s a dagadt rabszolgahajcsár, majd ráleltél a kulcsra. Most hogyan tovább? Kéne egy jó forgatókönyv, utána a felvétel indul! :D

"Azt mondod, a kulcs meg vala! Nincs más hátra, nyissuk ki vele az bilincset hamar! S midőn kiszabadulok majdan, rossz embereket gyilkolok halkan." ETYEKWOOD lesz, hol a filmet folytatják, hisz azt a vidéket úgyis vad szörnyek lakják. ILLETVE van ott már jó technika, megmondhatná például Anettka. A pontos forgatókönyv nem más tehát:... Megtudják azok, kik a következő comment-tet olvassák.:D

Chris 05-04-2006 21:06

Quote:

"Azt mondod, a kulcs meg vala! Nincs más hátra, nyissuk ki vele az bilincset hamar! S midőn kiszabadulok majdan, rossz embereket gyilkosok halkan." ETYEKWOOD lesz, hol a filmet folytatják, hisz azt a vidéket úgyis vad szörnyek lakják. ILLETVE van ott már jó technika, megmondhatná például Anettka. A pontos forgatókönyv nem más tehát:... Megtudjátok azok, kik a következő comment-tet olvassák.:D

Ánni tudálékosan belekotyogott a társalgásba:
- Tán ODAÁT van Etyekwoodban a Tóra? Mert ha igen, akkor menjünk, hajrá! De ha nem, akkor hagyjatok. Dolgom van, vár a VETEMÉNYES, és amilyen kényes a növényzet, a végén még elfonnyad ha késve érek oda.

BeeLord 06-13-2006 16:45

Quote:

Ánni tudálékosan belekotyogott a társalgásba:
- Tán ODAÁT van Etyekwoodban a Tóra? Mert ha igen, akkor menjünk, hajrá! De ha nem, akkor hagyjatok. Dolgom van, vár a VETEMÉNYES, és amilyen kényes a növényzet, a végén még elfonnyad ha késve érek oda.

S midőn a filmet buzgón várók azt hitték minden oda, fecsillant a remény. Bár Milán, elkövette az ÁTOK nagy bűnt, megjött BeeLord, s a föld is megrezdült. Milán a történetet nem folytatá, s a filmet belepé a sár. Chris is inkább az ESEMÉNYEK menüpontra koncentrál, mint ezt egy jó hódítóstól várni szokás. BeeLord hát eképpen szólott vala: a történetet folytassátok, mert p***csán lesztek rugdosva!:D

Chris 06-14-2006 12:28

Quote:

S midőn a filmet buzgón várók azt hitték minden oda, fecsillant a remény. Bár Milán, elkövette az ÁTOK nagy bűnt, megjött BeeLord, s a föld is megrezdült. Milán a történetet nem folytatá, s a filmet belepé a sár. Chris is inkább az ESEMÉNYEK menüpontra koncentrál, mint ezt egy jó hódítóstól várni szokás. BeeLord hát eképpen szólott vala: a történetet folytassátok, mert p***csán lesztek rugdosva!:D

A menedzsment órahosszat latolgatta, hogy mi tévők legyenek, hisz e fenyegetésnek súlya van, testőrre pedig nincs pénz, kicsi a költségvetés. EKKOR betoppant a rendező, és kijelentette:
- A várakozó tömeget látva OKTALANSÁG lenne veszni hagyni a témát.
Ezt a gondolatot folytatta, az épp érkező Izsák:
- Gandalf, Mordor jobbra vagy balra?
Mire Ánni a túlsó szobából:
- Ácsi, ez nem is a te szöveged!
- Oh, párdon... Szóval helyesen: BeeLord, Etyekwood jobbra vagy balra? :D

BeeLord 06-14-2006 16:24

Quote:

A menedzsment órahosszat latolgatta, hogy mi tévők legyenek, hisz e fenyegetésnek súlya van, testőrre pedig nincs pénz, kicsi a költségvetés. EKKOR betoppant a rendező, és kijelentette:
- A várakozó tömeget látva OKTALANSÁG lenne veszni hagyni a témát.
Ezt a gondolatot folytatta, az épp érkező Izsák:
- Gandalf, Mordor jobbra vagy balra?
Mire Ánni a túlsó szobából:
- Ácsi, ez nem is a te szöveged!
- Oh, párdon... Szóval helyesen: BeeLord, Etyekwood jobbra vagy balra? :D

"KRHMMM, KRHMMM! Kedves elvtársak és elvtársnők! Etyekwood jobbra leszen, az új 4sen. Ami pedig balra található, mellette a Balaton tó. Izsák, hívd meg a haverod ÁGOSTONT, nem eshet ORSZÁGUNKON szégyenfolt!" S megindult a munkacsoport és a média: az új célpont nem más, mint Hungária!:D

All times are GMT +1. The time now is 21:06.