Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   iWIW (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=531)

Mona 01-05-2007 15:32

Hát persze ;)

Cece 01-05-2007 15:40

Oks :) Köce :)
Ment üzi :)

Mona 01-05-2007 16:06

Szivesen :)

Cece 01-11-2007 20:15

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 63565)
Hőőőő... dec 21.én kéretem és sehol :(

Tjékoztatóul közlöm a következőt: Kérésedre a rendszer kiosztott számodra egy meghívót, melyet február 10.-ig tudsz felhasználni.
Nah megvan :)
Ezt csak azért írom, hogy aki netalántán kért meghívót tudjon kalkulálni.
Itt megjegyezném, hogy ne támadjon senki meghívási kérésekkel, mert van kinek adnom :) Első a Moncsi, ha nekei nem kell február 1.ig, akkor meghivok valakit a haverok közül :)
Mona kedves, ha viszont neked vagy családodnak, barátodnak, ismidnek kell szólj bátran. Te vagy a first :)

Ati 01-11-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 65149)
Tjékoztatóul közlöm a következőt: Kérésedre a rendszer kiosztott számodra egy meghívót, melyet február 10.-ig tudsz felhasználni.
Itt megjegyezném, hogy ne támadjon senki meghívási kérésekkel, mert van kinek adnom :) Első a Moncsi, ha nekei nem kell február 1.ig, akkor meghivok valakit a haverok közül :)
Mona kedves, ha viszont neked vagy családodnak, barátodnak, ismidnek kell szólj bátran. Te vagy a first :)

Már én is megkaptam pár napja. Tök jó, mert már nem aktuális, szal itt is egy felesleges, ha kell valakinek... :D

Zsáni 01-11-2007 20:17

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 65149)

first Lady :D
pedig én 3 hét alatt megkaptam amultkor :S

Cece 01-11-2007 20:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 65150)
Már én is megkaptam pár napja. Tök jó, mert már nem aktuális, szal itt is egy felesleges, ha kell valakinek... :D

De én legalább osztom az infót, Te meg nem:D Látod milyen vagy?
Nah gyere csak rögtön a szájkarate topicba :DDDDDDDD

Wanax 01-11-2007 23:11

Van egy felesleges iwiw meghivom, ha kell valakinek! En is ugy jartam hogy amire megkaptam addigra elvesztete az aktualitasat!

Mona 01-12-2007 14:06

Köszönöm Zsolti kedves, de nekem sikerült rendeznem a meghívókat a családom, ill barátaim körében :)
Ha van akinek odaadd, akkor nyugodtan rendelkezz vele :)

Cece 01-12-2007 14:31

Quote:

Originally Posted by Mona (Post 65295)
Köszönöm Zsolti kedves, de nekem sikerült rendeznem a meghívókat a családom, ill barátaim körében :)
Ha van akinek odaadd, akkor nyugodtan rendelkezz vele :)

De tudod hogy van :) Mindig közbejöhet valami és kellhet egy meghívó valamelyik ismidnek.
Úgy vélem az a helyes, ha tartogatom egy kicsit és csak mielőtt lejárna fogom elpasszolni amennyiben neked nem kell :)

Mona 01-12-2007 14:32

Köszönöm :)

Cece 01-15-2007 21:38

"Az elkövetkező napokban E-mail útján képeket küldhetnek,melyen Osama Bin-Laden vagy felakasztva látható,vagy elfogása látható.Ha ilyen E-mailt kapsz,akkor ezt a mellékletet nem szabad megnyitni,mert a merevlemezt azonnal menthetetlenül tönkreteszi,leégeti! Kérem küld itt az üzifalon ezt az üzenetet a te ismerőseidnek is!Inkább kapjuk meg ezt a veszélyt előrejelző üzit itt százszor,mintsem tönkremenjenek az adataink a számítógépünkben!Ha olyan üzit kapsz amelynek címe "Invitation" függetlenül attól,hogy ki küldte-azonnal ki kell törölni mindenhonnan,még a lomtárból is-ez a vírus világszerte kering,és minden más vírusnál kártékonyabb!Ennek veszélyét a CNN tette közzé a honlapján!"

Ez igaz lehet? Ezzel van tele az üzifal.

Szecsa 01-15-2007 21:39

jobb félni mint megijedni

Ati 01-15-2007 21:41

És mégjobb tele-spammelni az üzifalat. Most már kiskutyákat megmenteni se lehet, pedig milyen jó volt minden héten újra próbálkozni. :)

Szecsa 01-15-2007 21:44

rühellem az ilyeneket alapvetoen :)
de még mindig jönnek a "küldd tovább és kapsz meghívót" levelek... :(

Cece 01-15-2007 21:49

Nah nem tudom... most lusta vagyok nézegetni a CNN oldalát. Inkább szundi.
A merevlemezemen lévő fontos dolgok mindenképp mentve vannak egy másik merevlemezre, ha meg ez meghal akkor gó venni másikat. Nem lessz első eset.

Csak kiváncsi voltam rá, hogy szerintetek létezik e a dolog. Az ilyen üzeneteket nem árt megfontolni :) Gondoltam bebököm ide is hátha valaki még eccer megköszöni. Minden esetre jobb így, mint aztán lelkiismeret furdalásom legyen, ha valaki megszívjha és tehettem volna az ügyben :)

Cece 01-15-2007 21:51

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 66121)

Hogy a fenébe én nem kapok? Lehet, hogy csak a hódítósok kedveskednek egymásnak ilyesmivel? :D Mert nekem aztán nem sok hódos ismim van :D

Ati 01-15-2007 21:52

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 66124)
Nah nem tudom... most lusta vagyok nézegetni a CNN oldalát. Inkább szundi.
A merevlemezemen lévő fontos dolgok mindenképp mentve vannak egy másik merevlemezre, ha meg ez meghal akkor gó venni másikat. Nem lessz első eset.

Csak kiváncsi voltam rá, hogy szerintetek létezik e a dolog. Az ilyen üzeneteket nem árt megfontolni :) Gondoltam bebököm ide is hátha valaki még eccer megköszöni. Minden esetre jobb így, mint aztán lelkiismeret furdalásom legyen, ha valaki megszívjha és tehettem volna az ügyben :)

Amint valakinek a kezébe Internet-előfizetést adsz, az (lenne) az alap, hogy SEMMI idegen mellékletet nem nyitsz meg. Ha nem tudod mi az, akkor az a szemétbe való.

Ezt EGYSZER kellene mindenkinek megtanulni, és akkor nem kéne MINDEN NAP TÖBB TUCATSZOR, amikor új vírust találnak, kitenni üzenőfalra.

Ati 01-15-2007 21:53

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 66121)

Hozzám nem. :D Nálam amint valakitől jön ilyen, az illető megy tiltólistára. :D

Cece 01-15-2007 21:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 66126)
Amint valakinek a kezébe Internet-előfizetést adsz, az (lenne) az alap, hogy SEMMI idegen mellékletet nem nyitsz meg. Ha nem tudod mi az, akkor az a szemétbe való.

Ezt EGYSZER kellene mindenkinek megtanulni, és akkor nem kéne MINDEN NAP TÖBB TUCATSZOR, amikor új vírust találnak, kitenni üzenőfalra.

Az emberi butaság határtalan és a kiváncsiság is nagy úr ;)

Cassandra 01-15-2007 21:55

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 66125)
Hogy a fenébe én nem kapok? Lehet, hogy csak a hódítósok kedveskednek egymásnak ilyesmivel? :D Mert nekem aztán nem sok hódos ismim van :D

Nem csak a hódosok, de én se kapok, mert aki küld az megy a tiltólistámra.:D :D

Atíííí.... miért kell állandóan megelőzni? És szó szerint leírni, amit én akarok?:)

Ati 01-15-2007 21:55

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 66128)
Az emberi butaság határtalan és a kiváncsiság is nagy úr ;)

Hát nem tudom... Én még sose voltam kíváncsi arra, hogy vajon mit küldött egy vadidegen ember, akivel életemben nem beszéltem, és nem is tudom ki az... :D

Cece 01-15-2007 21:57

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 66130)
Nem csak a hódosok, de én se kapok, mert aki küld az megy a tiltólistámra.:D :D

Engem inkább városszavazásokkal szoktak zaklatni, de a tiltólista természetesen bővül nálam is :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 66131)
Hát nem tudom... Én még sose voltam kíváncsi arra, hogy vajon mit küldött egy vadidegen ember, akivel életemben nem beszéltem, és nem is tudom ki az... :D

Van benne valami :)

Szecsa 01-15-2007 22:17

én inkább írok neki és elmagyarázom a körüzis dolgot :)
mert attol, hogy letiltom nem tanulja meg

Zsáni 01-16-2007 11:44

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 66137)
én inkább írok neki és elmagyarázom a körüzis dolgot :)
mert attol, hogy letiltom nem tanulja meg

én spec törlöm a kapcsolatunkat :)
legalább nekem nem küld többet :)

Grabi 01-16-2007 11:50

én feliratom levlistákra, ha nagyon gonosz kedvemben vagyok

Cece 01-16-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 66173)
én spec törlöm a kapcsolatunkat :)
legalább nekem nem küld többet :)

Sztem az hülyeség. Attól, hogy valaki élvezi, ha egy csómó baromságot kap és tovább is küldi, attól még az ismerősöm, barátom, családtag marad.
Pl én egy havert tiltottam le pár hete, de attól még egész jól elsörözgettünk a 7végén. A valóságban nem rakja tele a zsebem városszavazásos levelekkel :D

Ati 01-16-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 66206)
Sztem az hülyeség. Attól, hogy valaki élvezi, ha egy csómó baromságot kap és tovább is küldi, attól még az ismerősöm, barátom, családtag marad.
Pl én egy havert tiltottam le pár hete, de attól még egész jól elsörözgettünk a 7végén. A valóságban nem rakja tele a zsebem városszavazásos levelekkel :D

A városszavazásnak még valamicske halvány kis értelme talán van. Na jó nem sok, mert Budapestet kb 75 féleképpen leírták, és mindet meg akarják szavaztatni... ;)

De a "ha nem küldöd tovább ezt a levelet 50 embernek, akkor törlünk az iwiw-ről" című leveleket valahogy nem annyira szeressem... :D

Kancsendzönga 01-16-2007 14:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 66207)
De a "ha nem küldöd tovább ezt a levelet 50 embernek, akkor törlünk az iwiw-ről" című leveleket valahogy nem annyira szeressem... :D

nahát...ilyen még van? már jó régen fenyegettek meg azzal utoljára,h törölnek, ha nem küldöm tovább, igaz ritkán nézek iwiwre mostanában, lehet, h már töröltek is:D

Ati 01-16-2007 14:34

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 66211)
nahát...ilyen még van? már jó régen fenyegettek meg azzal utoljára,h törölnek, ha nem küldöm tovább, igaz ritkán nézek iwiwre mostanában, lehet, h már töröltek is:D

Én pár napja kaptam. :) Ha továbbküldöm, akkor viszont meghívót kaphatok. :D Még mindig... :D Amikor már csak kérni kell, és kapsz. :D Sőt, rád is romlik, mert megkapod, és már nem kell senkinek. :D De azért ha 50 embernek továbbküldöd a levelet, kapsz ám bizti meghívót... :D

Télleg, kell valakinek egy meghívó? :D Nem kell továbbküldeni semmi spam-et hozzá... :D

Cece 01-16-2007 14:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 66207)
A városszavazásnak még valamicske halvány kis értelme talán van. Na jó nem sok, mert Budapestet kb 75 féleképpen leírták, és mindet meg akarják szavaztatni... ;)

Azt hiszem 1x kaptam olyat, de azonnal hatályba lépett az üzitiltás :) Nem azért tartom az iwiwet, hogy ott üzengessek úgyhogy éppen mindenkit letilthatnék :D Másképp is el tudnak érni, mivel nálam az ismik álltalában valóban ismik. Kivéve azt a 2-3 Hódítóst, de velük meg onlájn szoktam elég sokat beszélgetni, úgyhogy valamilyen szinten ők is ismik. :)

A városszavazós meg épp olyan volt. Van a városkánakahol élek neve, miért kell kirtalálni még 10et szegénynek? :confused:

Azért érdekes mondjuk az is, hogy pl azok, akik az unalmas továbbküldött dolgokkal fárasztanak csakis és kizárólag az iwiwen teszik, pedig küldhetnék mailban is vagy mittomén :confused:

Cassandra 01-16-2007 14:41

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 66214)

Azért érdekes mondjuk az is, hogy pl azok, akik az unalmas továbbküldött dolgokkal fárasztanak csakis és kizárólag az iwiwen teszik, pedig küldhetnék mailban is vagy mittomén :confused:

Nem csak ott, a freemal-es címem pl. kizárólag ezért tartom, hogy a körüzizőseknek ne kelljen megadnom a normális címemet.:)

A freemail-re pedig ne tudd meg miket kapok.:D

Cece 01-16-2007 14:53

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 66215)
Nem csak ott, a freemal-es címem pl. kizárólag ezért tartom, hogy a körüzizőseknek ne kelljen megadnom a normális címemet.:)

A freemail-re pedig ne tudd meg miket kapok.:D

Nekem edig még nem jött a mélcímre, de ha valaki küldene azt megverem :D

Mona 01-16-2007 15:00

Most is járnak körüzik, hogy küld tovább, vagy törölnek, de ha továbbküldöd kapsz meghívót :P
Én meg az üzieimet sem tudom megkapni, mert állandóan telerakják a postámat ilyenekkel :(
De azt azért elárulom, még nem tiltottam le senkit :)
Bár néha lehet kellene :)

Cece 01-16-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by Mona (Post 66217)
Most is járnak körüzik, hogy küld tovább, vagy törölnek, de ha továbbküldöd kapsz meghívót :P
Én meg az üzieimet sem tudom megkapni, mert állandóan telerakják a postámat ilyenekkel :(
De azt azért elárulom, még nem tiltottam le senkit :)
Bár néha lehet kellene :)

Légy kemény és határozott :D Csak pár kattintás és felhőtlenül tudod olvasni a normális üzieket :) Egy picit néha nem árt kőszívűnek lenni ;)

Mona 01-16-2007 15:15

De hát Őket is csak félrevezették :)
És ha vmi fontos dolog végett keresnének ?
Hiába, nekem sokmindent kell még tanulnom :)
Ilyenkor eszembe jut, hogy naív vagyok, vagy csak naív :)

Cassandra 01-16-2007 15:20

Quote:

Originally Posted by Mona (Post 66222)
De hát Őket is csak félrevezették :)
És ha vmi fontos dolog végett keresnének ?
Hiába, nekem sokmindent kell még tanulnom :)
Ilyenkor eszembe jut, hogy naív vagyok, vagy csak naív :)

Ha fontosat szeretne, azt nem iwiw-en tudatja.:)
Egyébként nem a félrevezetés a lényeg, hanem az emberi butaság. Sokan el se hiszik, hogy az igaz, ami le van írva, mégis továbbküldik, mások pedig valóban el hiszik sajna, amihez írtózatos naivitás kell, de őket akárhányszor kéred is, nem állnak le.:o
Épp ezért én is azonnal tiltok.

Goldy 01-16-2007 19:45

Piszok mázlista vagyok eddig csak 2 körüzit kaptam :) egyiket sem tiltottam le mert amúgy teljesen normálisak csak nem járatosak a neten...

Akit letiltottam az konkrétan körüziben szólítrott fel arra hogy ne irogassak neki körüzit amit amúgy sosem tettem :cool: :rolleyes:

Ati 01-16-2007 19:57

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 66278)
Akit letiltottam az konkrétan körüziben szólítrott fel arra hogy ne irogassak neki körüzit amit amúgy sosem tettem :cool: :rolleyes:

Hihi, azt hiszem tudom kiről van szó. :D

Tippelek: Hódítós? ;)

Goldy 01-16-2007 20:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 66279)
Hihi, azt hiszem tudom kiről van szó. :D

Tippelek: Hódítós? ;)

Az :)
nem véletlen szedtem le a hódítós nickem iwiw lapomról :)

All times are GMT +1. The time now is 08:55.