![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Elgondolkodtattatok, lehet megnézem én is azt a 25ös távot:p Neten hol lehet ezt fellelni???:D
|
Quote:
Én nem javasolnék túrabotot, csak ha tudod, hogy rossz a térded. több ezer km után, amíg nem használtam botot, semmi baja az ízületeimnek,pedig más sportokat is mívelek, amit nem szeretnek a térdek. Itt megint fontos, hogy a kinizsi az más, egy 100as azért kikészíthet. Szóval a túrabot nem kell ahhoz,hogy elkezdj kirándulni, de majd kinizsi előtt nézd meg. Botból nem kell vmi nagy márka, csak jó stabilan lehessen rögzíteni nyitott állapotban. Amit a Decathlonben kapni lehet, az tökéletes. Fejlámpa kell az éjszakai túrához (a kinizsire is). Nekem egyszer nem volt lámpám...vaksötétbe le a Kékesről meg vissza, már 70 Km után... hát. Ha nagyon hiperszupert szeretnél,akkor Petzl lámpát vegyél, az a legjobb (ez se occsó). Az egyszerű, bármilyen ledes bőven elég fényt ad. A kinizsire ajánlom a kamáslit,v lábszárvédőt, ami térdig ér. (3-4000 egy Tatonka lábszárvédő,és megtérül az ára, ha nagy a sár) zipzárast érdemes, és heveder legyen az alján, ne madzag. (arra is érdemes odafigyelni, hogy a cipőfűzőt kímélje, mert nekem már szakította el túra közben:S) A táskánál annyi a lényeg, hogy a válladat ne dörzsölje a pántja. Esetleg olyant érdemes, amit rögzíthetsz a mellkasod körül és a derekad körül is. (térkép?:)) Ha a Kinizsi a cél, akkor klikk: http://ttt.tr.hu/ és itt válogass. elsőnek pl egy 20-as 25-ös túrát ajánlok. aztán szeptemberben menj el a METEOR 50 nevű túrára, az pont fele a kinizsinek, és gondolj bele, milyen lenne, ha még 50 lenne hátra. Ha utána is kedved lesz a kinizsihez, akkorr JUPPIIÍÍ... és akkor irány, egy 70-eset érdemes előbb még menni tavasszal, és van áprilisban Lemaradás 100, ami pár km-mel rövidebb, és sokkal könnyebb a kinizsinél. Egyébként meg hajrá, biztos, hogy menni fog! |
Quote:
http://ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=1148 |
Quote:
|
kinizsi 100 elsore?
bolond vagy :) |
Quote:
|
azt mondjak egyebkent, hogy az egyik legszervezetlenebb tura a hires turak kozott...
|
Quote:
|
Ahogy olvasgattam a tippeket kimaradt :
Túrázni ne vadiúj bakiban menj,ha nem akarsz szép lukatskát a sarkadra;) |
Quote:
A másikfele... nem olyan nagy kiadás, de egy normális túrazokni se árt már a picit hosszabb távokon. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként nem aranyárban kell venni... túrazokniból lehet kapni 1800-2000-ért is használhatót.;) És hogy te mindig a VIPel jössz... hihetetlen.;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 csini gore zokni és megoldva az össz problem:)
amúgymeg nem a talpbetét hiánya teszi a lukat a sarkon:p nade nem mindenki rohangász müa.bakiban túrára:D |
Én akkor mennék a falasok(k) 25-re csak nem egyedül:D ha valaki beválalna egy amatört az irjon:D
|
Quote:
Holnap inkább délután fele már meg tudom mondani, hogy megyek-e, valószínüleg igen. |
Quote:
|
Quote:
|
No akit érdekel, holnap reggel lehet hozzám csatlakozni a Falasok(k) 25re.:)
|
Quote:
|
vizsgák :(:(:(:(:(:(:(
|
Quote:
Priviben beszéljük meg a részleteket majd. Steve sajnálom hogy te nem tudsz jönni.:( |
Még mindketten adósak vagytok a beszámolóval. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tényleg jól bírtad és köszi, hogy eljöttél... részletek valamikor... |
Külország
Sziasztok! Én a külföldi utzásokat szeretem. Más kúltúra,érdekes emberek,csodás tájak. |
Quote:
|
Kalandtúra a Vértesben :)
Madarak és fák napja
2008 május 10. szombat 7 mérföldes tekergés extra !!! Kalandtúra a Vértesben! Tudod melyik madár mondja: „Kell-e dió fiú?”, „Itt szalad, itt szalad!”? Tudod mi a büdös dod, a pokloncza és a hógalamb? Felismered a holló korrogását, vagy a tengelic dalát? Próbáld ki magad! Rejtvények, feladványok várnak! Mérkőzz meg te is az értékes nyereményekért! Minden segítség megengedett! 3-5 fős családi csapatokat várunk! Rajt/Cél: Mór, Perczel Mór Szakképző Iskola, Dózsa Gy. u . 2. Indítás: 8:00-9:00 Nevezési díj: 300 Ft/fő Díjazás: az 1-3. helyezett csapatokra a MÓRHŐ Kft. és a Tubizoo Kft. által felajánlott értékes nyeremények várnak! Minden résztvevő új kitűzőkkel és emléklappal gyarapíthatja gyűjteményét! Térkép: a Vértes turistatérképe Szintidő nincs. Célzárás 14:00! Előzetes nevezés szükséges! 06/30/368-9263 Kérdésed van?: kalandposta@gmail.com |
7 mérfőldes Tekergés
Szent Iván Éji Túra "Szent iván Éjjelén nyílik ki néhány pillanatra a páfrány varázslatos virága. Aki leszakítja, örökké érteni fogja az állatok a füvek és a fák beszédét." 7mérföldes tekergés: Gaja-szurdok legszebb részei. Táv 12 km. Nevezési díj 600 Ft Éji Vadász :Bodajk és Bakonykuti között. Táv 35 km Táv 35 km. Nevezési díj 700 ft. Rajt/Cél Bodajk Club Café ( Petőfi S. u. 39) Indítás 2008 06.21 18-21 óra, a cél reggel 6-kor zár, szintidő nincs Térkép: a Kelet Bakony túristatérképe Jellege : éjszakai kalandtúra, ennek megfelelően az útvonal titkos:D, érintőpontok és rejtvények a rajtnál kapott igazolófüzetben. Immár harmadjára megyünk:), mindenkinek csak ajánlani tudom, a kisebbik táv gyerekekkel is jól teljesíthető ( hát még nekem:confused::D) |
A Gaja-szurdok valóban nagyon szép hely, csak ajánlani tudom mindenkinek. :)
|
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pi...0615img001.jpg
Nagyon jól sikerült a túra. Kicsit hamar indultunk, így az út javát világosban tettük meg.A Gaja völgy gyönyörű volt, mint mindig. Mivel minden simán ment, nem tévedtünk el. Ami még hiányzott a szentjánosbogarak, idén sajnos nem találkoztunk velük, cserébe békén hagytak viszont a szúnyogok. A túra igazi varázsát a kérdések megfejtése adta. Egyetlen kérdés fogott ki rajtunk, de azért megkaptuk a kitűzőt és az emléklapot valamint a teát és a hagymás zsíroskenyeret.. Mivel képeket nem csináltam az emléklapot mutatom meg nektek.:) A kérdés ami kifogott rajtam: Itt tóban lakik, az a háza, száz ördög szánt utána. Na mi az? :D |
Quote:
A túrabeszámolós részbe írj egy hosszabbat is róla! :) Hátha akkor kedvet kapok én is a folytatáshoz, mert így, hogy csak én írok oda egyedül, inkább megtartom magamnak a beszámolókat. :D |
All times are GMT +1. The time now is 11:05. |