![]() |
Negyed óra. Remélem az utolsó pillanatokban még jelentkeznek páran. Ennyire nem volt szerencsés a mostani időpont?
Sok sikert az indulóknak! |
kevesen leszünk?? :(
|
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
Összesítő mellékelve. Történt egy kis sorrendváltozás a mai eredményekkel.
|
Webes összesítő is frissítve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
És már jöhetnek is az időpontigények a következő hétre.
Kinek mikor lenne jó a párbaj? Egy kis csavar lesz a jövő héten: ha a párbaj hétfőn, kedden, szerdán, vagy csütörtökön lesz, akkor az még a márciusihoz tartozik. Ha pénteken lesz, akkor már az áprilisihoz. A hétvégi párbaj már mindenképp április. Az áprilisi forduló 1 órás lesz, de már nem alap országgal. Hogy milyennel, arról később -- egyelőre még lehet, hogy egy normál párbaj lesz márciusban. Úgyhogy jöhetnek az időpontigények: kinek mikor jó a párbaj. Köszi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A péntek-vasárnap meg ha lesz, nekem 21 óra után jó bármelyik nap |
hétfő 4-től biztosan jó, kedden délután szintén biztos, szerdán délután szintén biztos. Úgy este 8-ig nekem 100%-ig jó, utána kérdéses.
Én szeretnék még egy márciusi párbajt, mert eddig természetesen mindig közbejött valami. Ma pl egész nap nem volt net a koliban. Pénteken a futár... unom már :D |
Ezekben az időintervallumokban úgy néz ki, h rá fogok érni, de még minden változhat...
Keddtől csütörtökig 16-tól 19-ig kezdés... Pénteken 9-12-ig, 19-20-ig kezdés Szombat 16-20-ig kezdés Vasárnap 11-től 18-ig kezdés |
nekem vasárnap 20:00-tól
Hétfő kedd szerda csütörtök 21:00tól a héten délelőttös vagyok, az esték jók :) én is szeretnék egy márciusi párbajt. |
A vasárnapiról sajnos lemaradtam, ezért én is szeretnék még egy márciusi párbajt.
Szerdán: 16-19 órás kezdéssel lenne jó. Csütörtökön: 19 órás kezdéssel. |
Egyéb időpontigények?
|
sziasztok!
mai nap majdnem egész nap megfelel(kivételt képez 13-16óráig) 31.én a délután lenne megfelelő mondjuk 14órától 30.-án bármikor jó |
5 igényből 4-nek megfelel a szerda 19 órás kezdés, úgyhogy lesz mégegy párbaj az első fordulóban. Gyertek párbajra szerdán 19 órakor! :)
|
Újabb gyors emlékeztető, hogy holnap 19 órától párbaj! Az első forduló UTOLSÓ párbaja!
|
Ati az én jelentkezésem utasítsd vissza, próbáltam úgy alakítani a napot, hogy tudjak menni 7re is mert fontos lett volna az utolsó párbaj, de nem sikerült szóval légyszi utasítsd el :) köszi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne felejtsétek az esti párbajt!
|
Másfél óra a párbajig!
|
Fél óra!
|
Quote:
|
ez sem az én napom volt:(
mind a 2 ellenfelem nyomatta rám a vihart,van amelyik szárazat is + a kezdésnél előbb a képzést indítottam,a netem beragadt és ezért 1 körrel később jött csak be az épületem,200 toli ment a levesbe:( amúgy meg mind a ketten csak engem támadtak,esélyem se volt de mondjuk az a 200 toli hátrány rontotta el a játékomat na majd következő hónapban jobb lesz |
Quote:
|
mind a ketten engem ütöttetek,1 ütést védtem négyet meg benyaltam:(
amúgy,ha végig olvastad volna,ezt írtam már az előbb is |
Már vége is? Hú de elszaladt az idő... Összesítés picit később...
|
Eredmények itt: http://hodito.hu/parbaj/1340.html
Gratula mi ndenkinek, és lett egy újabb 5 pontos ország, ahogy nézem! :) Csinálom az összesítést... |
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve.
|
Webes összesítő is frisstíve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
A hétvégi (1 órás) párbajjal kapcsolatos időpontigények jöhetnek, és jöjjenek, mert holnap már lehet, hogy kiírom a kezdést.
|
nekem mindegy,eddig úgy néz ki,hogy a szombatom vasárnapom szabad
pénteken viszont csak 21óra után,vagy 15óra előtt jó |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Remélem, jó kis párbajt agyalsz ki, ne feledd, 1 hónapig ezt fogjuk játszani :) Figyelj oda mindenre, főleg a nyersre :D |
vasárnap 20 órai kezdés, ne később mert a múltkor sem volt szerencsés
|
A legjobb:
szombat: 9-10 vagy 16-20 órás kezdés. vasárnap: 9-10 vagy 16-18 órás kezdés. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:27. |