![]() |
Quote:
Quote:
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról a 2. szinten:
2010-08-29 19:03:41 Pool (#160521) elfoglalt 153 hektárt Pizsi (#395168) országától. gratulálok:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az osztrigásat nem |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azt hiszem a T-onlánynak nem igazán sikerült beállítania a 15Mbites netemet :D
http://www.speedtest.net/result/933901365.png |
Quote:
|
Gömbölyű helyett kocka alakú dinnyét termeszt egy szabolcsi férfi. A furcsa gyümölcsnek Magyarországon nincs párja, Japánban viszont tömegesen termesztik, mert így könnyebb szállítani. A mátészalkai dinnye ráadásul finom is...
láttam a híradóban, nem magától nő így, fakeretbe kell szorítani... http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/99645 |
151341 5/S cuppancs (8) 8.374
Gratulálok! Végre nem csak nekem nyolc :) |
Százötven tűzoltó és több helikopter dolgozott annak a bozóttűznek a megfékezésén, amely még a hétvégén pusztított a kaliforniai Irvine közelében – jelentette szerdán több amerikai portál, köztük a Los Angeles Times.
A tűz akkor keletkezett, amikor a golfozó egy bozótos területről próbálta visszajuttatni a labdát a pályára, ám a lendítés közben ütőjével eltalált egy követ, és az így keletkezett szikra lángba borította a rendkívül száraz növényzetet. A Shady Canyon Golf Course mentén több mint tíz hektáron tomboló tüzet százötven tűzoltó fojtotta el, az akció során helikoptereket is bevetettek. Bár a természetben jelentős kár keletkezett, a golfozó ellen természetesen nem indítottak eljárást, ám a nevét nem hozták nyilvánosságra. A tűzoltóság szerint Orange megye területén – itt található az említett golfpálya – a rendkívül száraz időjárás miatt szinte bárhol bekövetkezhetne hasonló, sőt nagyobb katasztrófa is. |
Vki meg tudna nekem magyarazni, hogy az utolso 20 helytartos faji varazslatombol miert van az, hogy 11 db sikerult, 9 pedig nem, 99%(!!!!!) hatekonysagnal?
Valamint, nem, nem fog sikerulni a kovetkezo 900 elsore.... :D Nekem ez mar igy nagyon gyanus, jo ideje figyelem, de ez kisse durva kilenges. :) 6 kör: 99 % (neha raadasul kepes harmadjara felmenni csak) Ha kell, bemasolom az esemenyeket is. :) (hiba topicot nem akarom neki nyitni) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De akkor én nem nagyon csodálkozok, hogy 60%-os sikerességnél van, hogy csak a 3. sikerül pl a teljesből :) |
Quote:
|
Quote:
én, mint big tápos ori? :) másik dolog, hogy eddig lefodultam A-ból most se vagyok olyan rég óta ott, és most is lefordulok, majd amikor eljön az ideje..:) amúgy se kampányoltam a könnyítés ellen, ha vennéd a fáradtságot és olvasnál is nem csak butaságokat írnál, talán lenne értelme is annak, amit leírsz.. látszik, hogy lövésed sincs az egészről, csak osztod az észt.. (bocs, hogy ide írtam, de nem akartam ott offolni..:)) |
Ég Veled Sárki, minden jót kívánok!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én beszéltem vele telon |
Quote:
|
Engem meg nem érdekel, jó helyen van...
|
Fáj a lábam mert szedem le róla a vart amit húzott magára.Tanulság az hogy ne motorozzatok rövidnaciban.Illetve ha motoroztok is rövidnadrágban,akkor ne nyaljatok el.
|
Sötétedik már idekinn...
|
Quote:
Nini egy Pali |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azért örülök Attila sikereinek (gratulálok), nem is olyan rég még a reménytelen háború topicban kis ijjedt írásai voltak. Mai Biges fejjel már biztos tudná, mi a teendő... |
aztaaaaa eltűnt egy fórum. Melyik is ? Jah hogy a mosógép ? Jah hogy ki lettem zárva... Jah hogy LOL :D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor miért nem vagyok én ott tag???????????:mad::mad::mad::D:D:D:D |
Quote:
Az indulat valahol jogos.. én mondjuk letojom az ilyesmit, de gondolj bele Te hogyan reagálsz, ha a Csakegy klánt hozzák szóba negatív értelemben. |
All times are GMT +1. The time now is 11:06. |