![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem se volt egyszerű megérteni de a javaslat lényege:
1. Annak segít klánt találni-aludni-dolgozni stb-stb aki nem akarja megadni a kódját a klántársaknak! Ezzel viszont segíthet a klánján ha beixeli a lehetőséget. 2. És minden olyan klánnak nyugalmat ad akinek legalább 1 tagja van aki nem adta meg a kódját a főnöknek elérhetetlenség esetére Aki a kódját megadja mert bízik benne, hogy nem "kalózakcióznak" a többiek nála annak tökmindegy lesz e ilyen vagy sem.Az ezzel járó előnyöket ugyis élvezni fogja |
Quote:
Esetleg intim levelezést folytat, amit a klántársak lehetőleg ne olvassanak. Esetleg van olyan országa, ami nem publikus, és nem szeretné, hogy a klántagok tudjanak róla. Esetleg nem szeretné megkockáztatni, hogy valaki teljesen véletlenül belépve marad az országba teszemazt netkávézóban, suliban, családi összejövetelen, és jön KisPistike, aki egyetlen sor beírásával elintézi, hogy az ország ne létezzen többé. Esetleg nem akarja megkockáztatni, hogy a másik ember gépén valamilyen billentyűzetfigyelő legyen a tudta nélkül, és az ország ennek essen áldozatául. Rengeteg-rengeteg ok van, amiért nem célszerű soha senkinek megadni a belépési adataidat. A bizalom eltörpül a többi tényező mellett. |
Quote:
|
Quote:
De a hsz lényegét tekintve asszem erről szól a javaslat ugye? És ha igen akkor meg felesleges vita sőt értelmezhetetlen szinte az a kifejezés pld, hogy "értelmes korlátokkal". A korlátok adottak--->nincs akció másnál. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerinted mégis miért előnyös ez olyanoknak, akik évek óta együtt vannak, be tudnak lépni a másikhoz, és megbínak a másikban, mert semmilyen zűrt nem okoztak egymásnak még sose? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De a kérdésedre: Én pld utálok ki-be lépkedni szövikhez. Ha ezt megtehetném a saját orimból sokkal jobban érezném magam és talán gyorsabb is lenne pld megnézni van e valami a piacokon mielött elmegyek aludni. |
Quote:
Amit írtál, az ettől függetlenül megállja a helyét. Csak ezt az egymáshoz belépést ne bagatelizáljuk el, mert ez bizony egy sokkal komolyabb rizikó, mint amilyennek most itt le lett festve. |
Quote:
A témához hozzászolva szerintem ha ez bejönne rengeteg ori visszajönne szk ról és sok sok uj klán alakulna 10 fősek akibe csak egy ember létezik és mind termel ezerrel honapokig ezután vagy valaki beveregetné őket vagy megmaradna termelő klánnak ugy hogy 1 ember irányítja és termel a Főklánnak... Egy szó mint száz aki jobban belegondol és látja hogy mi lehet a dologból az azt mondja ne vezessük be ne akarjunk A ból anarchot csinálni! |
Quote:
|
Quote:
igaz megnőne a csoportlétszám az mondjuk nemlenne rosz de szerintem több lenne a rossz hatása mint a jo... igaz ezt 100% ra biztosan nemlehet kijelenteni mig vagy fél évig nincs alkalmazva |
Quote:
(És ebben a felállásban senki nem adta meg senki másnak a belépési adatait.) |
Én hiszek abban, hogy ha ilyen egy ember irányította termelő klánok alakulnának ki, akkor azokat hamarabb lefölöznék olyan klánok, akiknek ehhez semmi köze nincs. Azért kinézem bármelyik 3milla pont feletti klánból, az elf klánok kivételével, hogy alaposan körülnéznek, és ha ilyet látnak, nem restellnek 1-2tagot kirakni, hogy aztán 3-4 sereggel beverjék a termelőt. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor heti egyszer végiggyalogolja a kornyékbeli net cafékat és meg is van oldva |
Quote:
Építkezni viszont nem fog helyette senki. Ha az épületeit lerengetik, elpusztítják, felgyújtják, a népessége nullához közelít, akkor a klánvezér semmit nem tud tenni. Hiába küld íjakat védekezni, hiába megy megtorlásként klántámadni. Komplett átépítést nem csinálhat az országban, vissza nem támadhat. Megpróbálhatja kivédeni az észlelt támadást. (Tetszik az irány, hogy végre arról beszélünk, hogy milyen negatív hatásai lennének, folytassuk csak!) |
Quote:
Nem hiszem, hogy ha valaki egymaga akar 10 országot irányítani, akkor arra van kedve/ideje/ereje/stb., hogy hetente körbejárja a város netkávézóit. Ennél sokkal kisebb erőfeszítés szerintem keresni 9 ténylegesen játszó embert, akik csak fordulni akarnak. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel olcsóbb. |
Quote:
bar ha valaki tud szerezni 10 orit at a 9 nemjácco gazdát is meg tudja kérni heti 1 belépésre hogy ne kopjon a cipoje talpa |
Quote:
ésha belép havonta akkor ha valami nemjo javítani lehet rajta. ha leverik esetleg nemveszit sokat , nemnagy hátrány |
Quote:
|
Quote:
|
Paradoxon? :)
Quote:
Quote:
Ezt elég érdekesnek tartom. Felesleges szerintem többet vitázni, úgy látom itt már megszületett a döntés régebben;) |
A témához visszatérve.........
|
Quote:
A két idézett rész egyáltalán nem üti egymást. Az egyik azt mondja, hogy tartsd meg magadnak a belépőadatodat, a másik meg azt mondja, hogy mivel nem lehet értelmesen korlátozni, így nincs tiltva a másikhoz belépés. Attól hogy nincs tiltva, még baromira nem ajánlott, mert anarch járhat érte. ÉS a te országod kapja meg, amikor nem is miattad történt, csak kiadtad az infóidat, de te vagy a felelős. Megvan most már? on |
Quote:
max annyi hogy ezt most is meg lehet csinálni és hasonlok én ugy erzem hogy az ellenzok érveit probálják elbagatelizálni azok akik ezt a javaslatot át akarják nyomni nem ertem miert segit a keveset belépkedokon ha fantom termelo es fantom utogép klánok letrehozásat engedjuk tok legálisan amivel ugyanugy hátrányba lesznek a keveset belépkedok mert aki gátlástalanul használja majd a haverjai országait az még talán nagyobb elonyben is lessz azzal szemben aki lelkiismeretes és ezt nem teszi meg !!! vagy neked kimerul annyiban a tiszta játék mellett kampányolás hogy szidod a pékeket ? és az már természetes hogy egy kioregedett szovid megovsz a leveréstol azzal hogy intézkedsz helyette ? a természetes szelekciot nem értem minek kell megállitani |
Quote:
A legnagyobb problémát még mindig abban látom, hogy az ellenzők többsége nem érti, hogy mi a javaslat lényege. :( És sajnos az eddig leírtaknál jobban nem is tudom elmondani. |
Quote:
mellesleg folytatván gárdi erveléset gárdi nem extrem termelokkel számolt amik prédaként allnának ott hanem 10db elfrol 2400heki korul amiben 20% termelo épulet van es 150-200as gabcsiáron számolva kb 50 yardot tudnak termelni viszonylag normális vedelem mellett de ha 300folott a gabcsi ára máris 90yardot termelnek minimális kockázat mellett |
Quote:
Szerintem semmit. Az ellenzők szerint? |
Quote:
amég ezentul tok legálisan mehetne miért maradna riziko ? ez a riziko lenne megszuntetve |
Quote:
Van egyáltalán valaki, aki érti, hogy mi a javaslat lényege? Attól félek, hogy ha már a megbeszéléskor sem érti a legtöbb ember, hogy mi célt szolgálna a javaslat, akkor később se fogja. :( |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:02. |