![]() |
Quote:
|
Quote:
Bár azt még mindig nem értem hogy a házban amúgy sem elférő lakosok miért nem mennek el szabi alatt ?:p van egy ház ami 4 főre lett tervezve 4 fő elfér benne kényelmesen se nem túl szűken se nem túl nagy nekik pont jó erre jön egy valaki aki azt mondja hogy márpedig ide még beköltözik 150 ember négyzetcentiméterenként 1 ember jajjdejó :P de még a tetőn is ember lenne :p a barakkból, templomból, kocsmából bezzeg egyből kirúgják őket :) Mindig csak a Nép szív :D |
Quote:
Anarch: Es akkor mi van, ha gyengebb? Ugyis folyton szabin van... :) Tart feljebb meg egy orszagot. Nagy cucc. Normalban ilyet nem lehet, ugye... :P |
Quote:
|
None-nak soha semmi nem tetszik :D ezt annyira bírom :D:D:D mi van talán az életképtelen országodat átkéne építeni ?:p
|
Quote:
Remynek abban igaza van, hogy ugyan most még nem, de nemsokára már igenis problémát fog jelenteni a topkör nem egy orinak ezek miatt... Akkor vagy a topkörszámítást kellene megváltoztatni (húúú, az úgysem lesz), vagy ezt a kis problémát... Ez a logikátlanság amúgy tényleg érdekes, hogy minden épületből elmegy az el nem férő szabi alatt, kivéve a házból... Vajon miért van ez így? :confused::confused::confused: |
Quote:
Mert azzal nem tudsz visszaélni, hogy van +1000 embered, míg ha nincs, akkor tönkremegy esetleg az országod. |
Quote:
El lett mondva, hogy az lenne a "logikus", ha szabadság alatt minden úgy maradna, ahogy volt amikor elmentél. A katonák, meg minden megmaradna országodban, még ha el sem férnek, DE ez visszaélésekre adott lehetőséget, ezért kellett ezt a "logikátlanságot" bevezetni, hogy márpedig az egységek menjenek el. Ne bántsátok nonet, ő egy jó ember... ;) szerk: Ati megelőzött... :) |
Quote:
Akkor menjen el a fele szabi alatt. Bár ezzel rosszabbul járnának a ház nélküliek, mint a max 100% foglalkoztatottságos verzióval. |
Quote:
|
Quote:
Értem én, hogy az anarchosoknak jó dolog, hogy orikat néppel töltve leszabiznak jóval magasabbra, mint nem szabin állna... De sztem egy anarchos, aki komolyan veszi a játékot, biztos meg tudnál oldani ezt a "kismillió" orijával másképp is, ha határvédőket vagy miket akar egy helyre... Vhol tényleg nem értem, miért lenne olyan óriási probléma, ha megvalósulna ez a dolog... Most még sokan könnyen hárítják ezt el, de ha majd ők is szembesülnek azzal, hogy top1-nek kellene lenni, de van egy régóta SZ_es ori +15.000-el előttem, akkor gondoljanak erre az ötletre... Nem kellene majd 30+ körökre támadni, és kiváltani mások nemtetszését, hogy "reménytelen háború" van... Nah, részemről ez a téma is befejezve... Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én a személyes ellenszemvemet kihagyom a javaslatokból, és a személytől függetlenül a tartalom nem tetszik azt jelzem.. egyébként a súgóban is benne van, hogy ugyanazt az orit kapod vissza, mint szabi előtt.. Hogy ne legyen off a 20-25szörös elfokozási határ tökéletessen megoldhatná az alap "problémát", nem lenne logikátlan se, és egy másik logikátlanságra is megoldást jelentene(0 hekis ütés), bár nem erről szól a topik, de a problémára majdnem teljes megoldást ad, a +2000-3000 pontot meg tényleg tudni kéne behozni egy 9+os orinak.. |
Quote:
|
Quote:
Ja, es 100%ig biztos vagyok benne, hogy az anarchosok ezt olyan 40x jobban ellenzik mint az eredeti felvetest. :) |
Quote:
bármelyik 3. csoportban maximum 2550 hektárra lehet felmenni, ha egy ekkora ország, aki épp mondjuk törpe és 30% házzal szeretne képezni, elszabizza magát, de előtte lebont 850hektárt, ami nem ház. igy 8+k pontra lesz az 1700 hektáros országoktól (miközben neki is ennyire kopik), ugy hogy 1 darab felesleges embere sincs. |
Quote:
de ezzel végülis mit akarsz mondani? de ha 1 törpe felmegy 2250-re G, I vagy lassúban az tud vmit, vagy az én szövim :) |
Quote:
|
Quote:
Aki utána egy ilyen orival visszajön, az se a felépő hekijét nem éri el, sem az estét nem éri meg :) Sztem próbáljunk arra figyelni, ami az alapötlet... |
Meg egyszerűen leírhatod, hogy nem tetszik az ötlet :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
És már bocs,de bontani mindig lehet,de ha te jobban szeretsz nézelődni akkor szived joga:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A javaslatot teljes mértékben támogatom. Jobb, ha egységes, a katonák mellett a népesség is hagyja el az országot. Attól, hogy jelenleg nem kopogtat az ajtón a probléma, még előbb-utóbb többeknek is gondot okozhat, hogy szabis, nagy értékű országok miatt nem tudják teljesíteni a top követelményt (igenis legyen lehetősége egy kis kék 9-esnek akármelyik csoportban játszani, ne csak ott, ahol nincs ilyen szabis ország). Ráadásul, bár nem olyan nagy probléma, de szerintem egy csoport első helyein legyenek azok, akiknek a legtöbb pontjuk van aktív játék mellett, ne olyan vezesse a pontlistát, aki valamikor lekopott a max hekiről, de az el nem vándorló népessége miatt ott marad. Az anarchosok pedig ezentúl tartsanak házat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
4700 hektaros orszag: 221.800 pont 20-as szorzoval az also orszag 7200 pontot tud fokozni, ergo epp nem tud rafokozni 2 korre a felso orszagra. Mig az 550 epulettel ra tud bontani, tamadni, visszaepulni, es elfokozni. Ugye itt a 100ks limit mar abszolut nem gatol semmit. Serg, mukodik ez az "en nyertem" taktika lejjebb is, a 20k csak hasszam volt. Maximum itt a tobb orszag miatt az "en nyertem" modosul "akit utok, az semmikepp ne tudjon ram visszatamadni" taktikara. |
Quote:
Valamint az is marhara gyanus, hogy tudod, mennyi haz van egy(vagy tobb) adott orszagban, amik mindig szabin vannak. Talan a Tied? :P Ha meg ismered, mondd neki hogy huzzon onnan ennyi hazzal, ne gatolja a tobbieket. Ha meg szerinted ez jofejseg, es direkt ilyen akadalyokat kell letrehozni, akkor azt mondd, akkor legalabb a rosszindulat erezheto lenne. Igy csak feleslegesen kotozkodsz. |
Quote:
egyszer voltam G-ben és meg sem közelítettem a szabis orit. nem tudom, h mennyi ház van benne, mint ahogy szerintem nagyon kevesen tudják, igy lehet 100, vagy akár 1000 is. igazából én csak az általad bemásolt pontjait tudom, amiből még csak a hektárját sem tudom megmondani, legfeljebb annyit, h 1700 a max. szóval a javaslatod mért lenne jó? |
Quote:
van olyan ország ahol4% a foglakoztatottság, komolyan gondolod hogy csak háza van? |
Quote:
Ha az alsó elf máris csak kopogtatsz felülről |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Miután azt látom hogy kibékíthetetlen ellentét van azt javasolnám hogy maradjon a mostani rendszer és a taktikai elemben folytassuk a nullás ütések megszüntetéséről szóló megbeszélést
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:52. |