![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bár lehet inkább nem kellene? :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Segítséget szeretnék kérni. Eljött az ideje, hogy emelt illetve közép szintet kell választanom. Én akárhol is keresem, nem találtam hogy milyen szakot hol lehet tanulni, és oda milyen érettségi kell. Ebben szeretnék segítséget kérni valakitől, akinek lenne hozzám türelme, elmagyarázon a dolgokat, és esetleg ha van valami továbbtanulással kapcsolatos oldal, ahol a szakok fel vannak tüntetve, azt is megköszönném. Ha valakinek van kedve magyarázni, egy privit dobjon légyszi :)
|
Quote:
Deeee most még nem csak fakt-választás lesz? :) |
Quote:
|
Na akkor azt hiszem, ez megoldva. Újabb kérdés/kérés: Valaki tudja esetleg hogy egy programtervező informatikus mit is csinál valójában?:)
|
Közben találtam leírást róla, csak jobban meg kellett néznem :)
|
Quote:
Szerk.: látom, megtetted. :) |
Quote:
|
Quote:
//Huuh, remélem a hypertexttel nem mondtam hülyeséget, egy 2 évvel ezelőtti irodalomóráról rémlik csak. :D// |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak azt tudom, hogy tudnék mutatni legalább 20 (tényleg 20) embert, aki átjött, mert azt mondta nehéz. Tegyük hozzá, hogy ez igencsak emberfüggő.:D |
Quote:
|
Quote:
Egy egesz karra jarni igen nehezkes... :D |
Quote:
ps: Nem elnéztem, elírtam :D látszik fáradt vagyok :D |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor már nem leszel ilyen optimista, amikor alig van minek nekifeszülni, mert a tanár nem adja le az anyagot, magadnak kell kitalálnod, hogy mit és miből kell megtanulnod, a zh pedig marhanehéz. A legjobb, ha mondjuk csak angol nyelvű anyag érhető el...
|
Quote:
|
Quote:
|
Szegénynek ne vegyétek el a kedvét..:)
Hadd álljon pozitívan a dolgokhoz, míg tud :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval ha ezért valaki cikiz, akkor nem Neked kellene szégyellned magad, hanem annak, aki ilyen hülyeségeket beszél. |
Jó, mondjuk nagyon nem vagyok olyan nagyon nagy koponya, mint te, de azért igyekszem. És igen, teljesen egyet értek veled :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:21. |