![]() |
Quote:
mondjuk az első lapon 350 hsz író ember van az utolsó 30-ik helyen én meg 28-ik vagyok:D :D |
Quote:
|
Quote:
|
azt mondja meg nekem vki h mitől is függ h hány pontot ér az én zöldem, amit adok?
mert nekem most 1pontos a zöldem és van olyan akinek kevesebb zöldje van mint nekem, mégis 2pontot ér ha ad vkinek.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de azért elmondom hsz számától hány pontod van meg mikortól vagy fórum tag és Ati azt mondta hogy folyamatosan csökkenti a hsz számától függöen a pont értékét |
Quote:
Ahhh, részletkérdés :) |
áhhhám.. akkor gondolom az a baj, h "friss" vagyok még a rendszer szerint és sokat pofázok feleslegesen.. értem :D
köszi Remy a helpet :rolleyes: |
Quote:
részletkérdés ahogy Remy írta:D :D :D |
Quote:
|
Xepi, ha jól látom szomszédok vagyunk.. :cool:
|
Quote:
|
Naaah :) Sikerült elérnem a 80 pontot :) Pedig csak a Harcosok topicba írtam meg a Poénos beszólásokba :)
|
Quote:
|
Quote:
nem tudtam adni pirosat neked:D |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Engem egyszer valaki lepontozott, ahoz meg túl keveset járok be, hogy kizöldüljek. Piszkosul bosszantó.... |
Quote:
|
Az a baj, hogy ilyen formájában ez a dolog nagyon elvesztette a lényegét.
|
Quote:
|
Hol lehet megnézni ezeket a post meg a elismertség pont szerinti listákat?
|
Köszi, kis nézelődés után rájöttem :D
Jah igen és nem is vagyok rosz a postok számát illetően, valahol a top húszban :) és ha figylembe vesszük hogy hány hónapot voltam kitiltva, meg azt is hog van oylan is előttem aki ha kell ha nem tele irja hülyeséggel a fórumot, csak h legyen neki post. Iylenformán egyáltalán nem állok rosszul a postokkal :) |
Quote:
Megelőztél, de másnak tán még jó lesz...:D Megen nem tudom melyik kezem melyik...:p |
Quote:
Köszi Cassandra :) Néztem már töbször de nem találtam, aztán itt segitséget kértem és rögtön meg lett, sejtettem hogy így lesz :) |
Quote:
|
Cass :):)
Csak kiváncsiságbol, Ati neked hány pontot ér az elismerésed? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
6-ot? fél méter hosszú zöld pontja van neki és csak hatot ér? és mennyi a max? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ez újdonság.:) |
Csak 5-öt. Nem volt ez 6 sose. Miért lenne 6? :-o
|
Quote:
|
Pedig azt hittem valami újat tudtam meg.:D
|