![]() |
Quote:
|
Fagyi :(:(
|
Quote:
Szóval a sokszereplős hajókázást nem szereti. |
Quote:
|
Quote:
|
Apró észrevétel, sőt, inkább csak kérdés...
Tegnap kipróbáltam azt, hogy mi van akkor, ha metámadok valami mobot, és közben kilépek. Megtámadtam egy medvét, ha jól emlékszem, 52 életem volt. Bezártam a böngészőt, és lefeküdtem aludni. (A számítógépet is kikapcsoltam.) Most keltem, nézem, hogy akkor mi is van. Az életem belépéskor 5 ÉP volt. A medve nem volt a négyzeten. Ebből arra következtetek, hogy a csata lezajlott. Azt viszont nem tudom, hogy a TP-t megkaptam-e érte, vagy sem, mert kísértetiesen hasonlít arra, amennyi akkor volt, amikor kiléptem. Szóval Ati, az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor kap-e a karakter TP-t, vagy sem? :) Ha azt mondod, hogy tutira kap, vagy tutira nem kap, akkor ennyi. Ha azt mondod, hogy "kapnia kéne" vagy éppen "hát nem kéne neki..." akkor elkezdek kísérletezni ezzel, és referálok a tapasztalatokról! |
Quote:
|
Köszönöm szépen! :)
Azt tudom, hogy meg is halhatok, ha így csatázok, csak a TP-ben nem voltam biztos, hogy megkaptam tegnap este. De msot úgyis mennem kell dolgozni, kipróbálom mégegyszer. :D 0 TP-be nem futottam bele azóta sem, pedig direkt különféle mobokat öldösök véletlenszerű sorrendben. |
Ati Hex2-re nézz már rá, a hajómmal Evermeettel van a város közepén
|
Quote:
(Ez normális, mert most olyan helyen is szárazföld van, ahol régen víz volt.) |
Quote:
Evermeet - nem tudom a hajó sorszámát, mivel ha rákattintok, az jön fel, hogy csak inni lehet ott, de tudom, hogy Hex2 a hajóban van :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Felvetődött bennem egy kérdés. Egy klánmedált viselő a nap folyamán annyi cuccot vesz fel, ami meghaladja a rendes teherbírását. Meghal, és úgy felhúzza magát ezen, hogy kilép a játékból. Másnap azzal szembesül, hogy nincs klánmedálja (Megelőzték őket, kirakták stb.) Az egyetlen megoldás, hogy kijusson az, ha a becses kincseit elkezdi feláldozni egészen addig amíg meg nem tud mozdulni?
|
Quote:
Nem. Megvárja, amíg újra lesz klánmedálja... :) |
Két új mob-fajta és 2 új tárgy (egy fegyver és egy páncél) került be a főszigetre. Ezzel egyidőben az obeliszk nevek is átnevezésre kerültek, ahol eddig nem volt értelmes nevük.
|
Quote:
|
Quote:
|
A totemek eltűntek, az őrjöngés itala nem.
Nem vettem észre, hogy nincs totem. Meghaltam. Meglepődtem. Kijöttem HL-ből, léptem egyet, az ital maitt rátámadtam egy Őr-re automatikusan. Meghaltam újra. - 1200 TP 30 másodperc alatt. NA NE MÁR! Javaslatom: Ha valaki rendesen, ténylegesen MEGHAL, akkor arról az ital hatása múljon már el, mert így hirtelen felindulásól ALT-F4-gyel léptem ki a játékból, 2 napi TP gyűjtögetésem veszett kárba. Logikátlannak találom, hogy aki meghalt, azon a feltámadása után is megmarad pl az Őrjöngés. Meg más se maradjon meg. AKi tényleg meghal, azon minden rá ható varázslat szűnjön meg! (Akár jó neki az a varázslat, akár nem.) Most meg lefekszem aludni mielőtt agyvérzést kapok. |
Quote:
Quote:
|
:D
De van. Fél percen belüli meghalásnak hívják. :D Egyébként ma semmilyen rendkívülit nem vettem észre, eddig minden pompásan működik. |
Quote:
|
A tényleges meghalást pedig arra értettem, ha valaki totem nélkül hal meg. Mivel az életed az istenek megkímélik, nem halsz meg, csak a temetőhöz kerülsz. Pl mint teleportálásnál :)
De Ati, ezt majd eldöntöd, hogy hogy legyen. És köszönöm :) |
Nektek ugyan nem hatalmas újdonság, de elkészült a kézikönyv első verziója. Ugyanazok vannak bemásolva, mint itt voltak a "Nem kézikönyv" témában, a melléklet az, ami sokkal bővebb.
Egyelőre még jelszavazva van ez is, mint a teljes játék, de Nektek már most elérhető itt: http://hodito.hu/mud/Hodito%20MUD%20kezikonyv.pdf |
Quote:
|
Quote:
|
Frissítés...
Ami változott:
|
mentek a képek :)
|
1.oldal: ....saját magad is alakíthatod a történetet.
......Mit<-->jelent az, hogy MUD? 5.o/6.sor: Így<-->hát csata után további is álltak... 5.o/3.bek. vége: a mágus végre kiszabadulhasson a fogságból! 6.old: többszáz, mégcsak, ittlakók (sztem mindhárom külön) 8.old: Egészség: ... sikeresnek ígérkező harcba. Erő: ....többmindent...(szvsz külön) Varázspont.... meghatározott számú varázspontot 13.o/2.sor: .....bizonyos küldetések teljesítésekor. 16.o/4.sor: ...Ha egyszer mnegtaláltad a kijáratot. 17.o segédek: az<-->általános munkákban segítenek követők: akkor itt látod a teljes csapatot 20.o/1.sor: A varázslásokoz varázspont szükséges. 21.o: A kereskedelmi poszt így néz ki a térképen: 21.o/alulról 5.sor: ott kell hagynod valahol az út>--<szélen (egybe) 22.o: Mesterséges felvásárlás: Ezeknek az áruknak + minden "...függ karaktered szintjétől." részt "...függ a karaktered szintjétől." módosítással írtam volna. :) No mégegyszer átolvas... Ui.: Látom már küldtek javítást. |
Koszi mindkettőtöknek, javított verzió fent.
|
Elkezdem átirogatni a sorszámokat, úgyhogy lesz, akit ki fog dobni... Olyankor csak jelentkezz be újra. :)
|
Végeztem a sorszámok átírásával. Nézzétek meglégyszi, hogy minden rendben van-e azokkal a karakterekkel, ahol változott.
Mindenkinek sikerült teljesíteni az első kívánságát, pár helyen volt csak, hogy második-harmadikat eltoltam, hogy más elsője teljesülhessen. :) |
Quote:
Hex1 - lenne Hex Hex2 - lenne McManus Hex3 - lenne Raistlin előre is köszi :) |
Quote:
A nevek még csak most jönnek. :) Azok már kevésbé problémásak, mint a sorszámokkal variálni... :) |
Quote:
leesett, hogy harmadszor olvastam át a hsz-ed :D fáradt vagyok, meg megszúrt a napocska :D bocsi |
MOST végeztem a nevekkel. Nézzétek meg, hogy mindenkinek jó lett-e. :) Szegény Dustól ezt elfelejtettem kérni, úgyhogy neki majd miután visszajött...
|
Quote:
Márcsak a saját emailcímre való átírást várom :D |
Quote:
|
tökéletes, köszönöm :)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:14. |