![]() |
Ati: a mobneveknél az Úrihölgyből kimaradt egy "i" betű, most ezt írja: Úrhölgy, de ha megvizsgálom, akkor Úrihölgyet ír.
|
Tesztkard alap sebzése: 2-3
Megtanult képességek sebzésnövelésre: extra erő, kardforgatás Tesztkard sebzése így, 8. szinten kéne, hogy legyen: 5-6 Ehelyett sebzés: 4-5 Vagy a kardforgatás még mindig nem ad plusz támadóerőt, mikor kéne neki, vagy az extra erő, egyel kevesebbet ad mint kéne neki (utóbbit nem hiszem, mert amikor megtanultam, nőtt a sebzésem, viszont amikor kardforgatást tanultam, nem nőtt!) Szóval kardforgatással 100% most már, hogy gond van (ezt csak megerősítésként írom, hogymost már van annyi alap sebzésem, hogy adnia kéne neki...) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem ne levágja a tizedes jegyeket, hanem kerekítsen teljes egészre...nem lenne olyan nagy dolog, nagy különség, de azért egy adag segítség lenne, ha már ennyire vissza lett véve az extra erő azzal, hogy a szintek a tanulást követik... |
Quote:
|
Quote:
De aludj rá egyet akkor :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Ha mindegyik után kerekítettem, és úgy szoroztam tovább, akkor jól jött ki, ugyan annyi lett, mint amit ír nekem a játékban. Ha mindegyik után levágtam, akkor jópár tp-vel eltért a játékbeli kiírástól, míg ha nem csináltam semmit, csak végigszoroztam, és a végén levágtam 1x, akkor is eltért... :o De amúgy tök mindegy. Ha le lesz vágva a tizedes jegy, le lesz vágva, max később lehet használni kardforgatást...bár jobb lenne hamarabb... :) |
valahol olvastam, hogy úrhölgy-úrihölgy, mint probléma merült fel...
Szerintem teljesen rendben van, helyesen vannak használva a szavak. úr - úriember úrhölgy - úrihölgy így helyes, ahogy most van. :) |
Más: Ez valami vicc? 29 MP-t töltődött vissza a mozgásom....
Eddig ilyen 70-80-akat. 29-enként nevetséges lesz kijutni HL-ből :( |
Quote:
|
A visszatöltődés mértéke függ a maximum értékektől.
|
Ma...
Ha nem jön közbe semmi, akkor ez a mai terv:
Köszi. |
A kezdeti nehézségektől eltekintve jónak találom az első 5 szint tp szükségleteit. De szerintem 5ös szinttől, lehetne egy picit gyorsabb, csak egy icipicit :)
|
Kezd elmenni a kedvem az egésztől...
Egy kis adalék amit nem értek: MEGHALTÁL!!! A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya A csatáért 17 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A kutya élettelenül esik a földre. Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a kutyát. 2 életerőt vesztett. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a kutyát. 2 életerőt vesztett. A kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Mi történt? |
5. szintig eljutni elég szenvedős, főleg hogy nem lehet írni a csetre... Kétség kívül lelassította a fejlődést, és szerintem jó is így, csak személy szerint én útáltam :)
De azért szerintem kicsit erős lett hogy a tanulási szükséglet is ilyen ütemben nő, konkrétan ezért nem tudok haladni, mert ha nem nyomok az életerőre akkor pikk pakk meghalok. Nagyon hasznos a hárítás dolog, de ahhoz meg kell harcművészet, ígyaztán már el is ment három tanulás és még mindig csak szenvedek macskákkal kutyákkal, mert hiába van 35 ép van olyan hogy simán kinyír egy takarító mert akkor épp rámsebez 4-5-ször 5-öt meg semmit sem tudok kivédeni... Szóval eléggé megnehezedett, nem tudom, hogy magasabb szinten mennyire haladós itt most elég nyögvenylős. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azt a pár órát meg mindenki kibírja a chat nélkül szerintem :) Talán egy nagyon picit sikerült túl nehézre rakni a fejlődét, és én még mindig azt mondom, hogy a szintek ne az össz tanulási szinttel legyenek egyensúlyban, hanem a régi rendszer jöjjön vissza, de az új szorzókkal... Ekkor az extra erő ad egy kis pluszt, ami elég sokat segíthet, és a nagyobb szint miatt kicsit több ép-t, meg mi egyebet kapunk, ami is segíthet, de nem könnyíti el túlságosan...A chatet is hamarabb lheetne így használni... |
Quote:
Nem madárnak nézlek, de ha nem írod meg, hogy ezek megtörténtek nem fogja tudni senki. A kisujjamból meg nem tudom kiszopni... De akkor oldd meg magad... |
Quote:
|
Quote:
De tényleg amúgy, ha a régi fajta rendszer kerülne vissza a szintekre az új szorzókkal szerintem jó lenne... A chetet meg 8. vagy 10. szintre is fel lehetne rakni, akkor kb akkori elérés lenne mint most... (tp-ben mérve) |
Quote:
Így később se válik követhetetlenné, hogy mikor lép szintet és mikor tanulhat. (Nyugi, emiatt nem tervezek újabb nullázást. :D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A zárójeles "mutatványt" meg azért írtam oda, mert tudom magamról, hogy az esetek kb felében sikerül úgy magyaráznom, hogy nem értik meg, ezért általában még egy kis kiegészítőt írtam oda, hogy biztos ne legyen félreértés... |
Quote:
Ráadásul így lehetne az elején 2-3 tanulási lehetőséggel indulni, és lehetnének bónusz-szintek, amikor nem 1 tanulási lehetőséget kapsz. Hmm, egyre jobban tetszik ez az ötlet. Eredetileg azon gondolkoztam, hogy a szorzókat levenni, de ha helyette az elején már elindulhatsz valmerre... Az első 5 szintig mondjuk 2-2 tanulási lehetőséget kapsz az 1 helyett... Hmmmmmm......... |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, köszönöm, hogy megfontolásra méltatod a +1 szint=+1 tanulás felvetésem :)
Úgy éreztem már, kezd túlbonyolódni a történet, különböző képletek, szorzók, változók, külön tanulás, meg szint, meg minden. Ok, hogy mi átlátjuk, mert a változtatásokkal együtt tesztelünk, de kezdett kaotikussá válni. Oké, hogy hódító.hú/múd a játék neve, de egy szerep játékban ne az legyen a legnehezebb, hogy külön excel táblázatokat kell létrehoznom, azt utólag kézzel korrigálgatni, meg stb, hogy azt tudjam, mit tudok megtanulni 8. szinten... személyes vélemény: egy szerepjáték arról sózljon, hogy a karakteremmel törődök, nem arról, hogy matematikai egyenleteket oldok meg, hogy tudjam mi lesz fél óra múlva. Ha iylet akarok játsznai, ott a sima hódító. :) |
Észrevétel, a színes napernyő meghatározásánál:
"A szívárcány összes ...." |
Quote:
|
Legyen a játék nyelve angol... :p Akkor nem lennének elírások :D
|
Quote:
|
Ami még sokat segítene a fejlődésben ha még sokkal több egyszerűbb küldi lenne. Esetleg olyanok is amikben keresni kell, ha már átlagban mindenki megtanulja a keresést, ami kell már néhány küldetéshez. Viszont önmagában csak a térképes, és kismadaras küldikért egyáltalán nem éri megtanulni.
|
Érdekesnek találom: A legutóbbi nulla óta még nem voltam se éhes se szomjas. Régebben ennyi idő után már voltak ilyen jelenségek.
|
Quote:
|
Megvolt a mai első fagyás :(:(:(
|
Befagytam!
Se mozogni, se írni, se támadni nem tudok. Szerk.: elmúlt magától :) |
Szintén fagyott mindhárom kari nálam is.
|
All times are GMT +1. The time now is 22:50. |