![]() |
Észrevétel:
Ildi1 arénában, ott áll Ati. Ildi3 a kialudt tűznél áll Atival, mindez egy időben. Nem tudom ez mennyire normális, de ezek szerint nem frissül hogy kikkel állsz egy mezőn. |
Quote:
Mennyire volt este?? Mert van Ati2, és Ati3 is... :) |
Quote:
|
Mindenki kapott egy tanulási könnyítést. (Cserébe Ildi jön nekem egy 2 hetes szépen-nézéssel. ;))
|
Valaki nem emléxit véletlenül arra hogy hogyan szólt pontosan a talizmános szöveg?
|
Quote:
|
Frissítés...
Ami változott:
|
Kizárólag a teszt miatt megölettem magam egy zsivánnyal. :p
Halál után nem frissített, és nem tett azonnal a HL-be, hanem meg kellett várni az első Mp-t, hogy mutassa. Az első lépés után. Obeliszket is kipróbáltam, ott jó volt :) Elnézést a sok módosításért, de visszatérés varázslatnál sem frissít. |
Quote:
|
Halal utan nekem se frissitett rogton.
|
Quote:
|
Térkép hiba:
Meghaltam (szomjan!), és HL-be kerültem. Ugye elkezdtem kifelé menni, elindultam a megfelelő irányba (nem mondom, hátha jön még valaki tesztelni:p), és KETTŐT léptem, és kikerültem a városba... Tehát nem kellett elmennem a feljáróig. Kidobott a főváros sarkába. (Nem vagyok biztos benne, hogy tudom reprodukálni, elég sok idő szomjanhalni) |
Quote:
|
Quote:
|
Pici gond a csapatépítéssel.
Gee2 követési kérelmét 2x kellett elfogadnom, elsőre nem állt csapatba, hiába kérelmeztem, majd fogadtam el. Úgy vettem észre, nehézkesen megy a dolog, akadozva frissül. |
Bandita támadási frissítési probléma:
Sétáltam az úton, és megtámadott egy Bandita. Lement 1 kör, és megszakadt a csata. Se ő, se én nem haltunk meg, egyszerűen nem támadott többé egyikünk sem. (Célpontoknál nem is jelent meg.) Úgy öltem meg, hogy rákattintottam, és én direkt megtámadtam. (Az első csatakört valószínűleg beszámolta, mert amikor megtámadtam, 9 élete volt csak.) a csatajelentés: A csatáért 31 tapasztalati pontot és 3 aranyat kapsz. A bandita élettelenül esik a földre. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Gee2 (#15) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 7 életerőt sérült. Gee3 (#16) megvágta a banditát. Gee2 (#15) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. A bandita megütötte Gee2 (#15)-t. Gee3 (#16) csatlakozik a csatához. Gee2 (#15) csatlakozik a csatához. Támadásba lendülsz. Célpontod: Bandita Kivéded a bandita támadását. Harcolsz. Most ne akarj mindenfele elmászkálni. Harcolsz. Most ne akarj mindenfele elmászkálni. Gee3 (#16) csatlakozik a csatához. Gee2 (#15) csatlakozik a csatához. Bandita megtámadott. ui: egyébként nem akartam elmászkálni. Valószínű egy korábbi kattintásomat vélte mozgási szándéknak, lehet, ezért "fagyott ki" a támadási modul. |
Quote:
|
Quote:
|
Egy kis kuriózum:
Azt hiszem, a pénzfelvétellel nincs gond. 1,8 milliárdot vettem fel egyben, gond nélkül. :) tiszta anarch filing :D |
Tanulásnál csak akkor frissül az utoljára megtanult erő, ha mozgok (tanulok erőt, és a legutolsót csak akkor kapom meg, ha arrébb lépek)
|
Quote:
|
Megint benéztem a klánchatre hátha nem csak én tesztetelem :)
Érdekes dolgot tapasztaltam ahogy kattintottam megjelent előttem Dus2 üzenete, aki nem is klántag, megdöbbentem aztán rá mentem a klánra megnéztem nem e lett véletlenül tag, de nem. Visszamentem a közös chatre és ott is ott volt Dus2 üzenete. Mikor újra visszamentem a klánchatre már nem volt ott az üzenet. |
Quote:
|
---- stornó ----
|
Quote:
|
hogy a végén 2 bandita húnyt el akció nélkül.
(vagy az egyik egy korábban kivégzett bandita, akinek a meghalása az utolsó csatakörben futott le? mert ha igen, akkor nincs gond, és törlöm a hsz-t!) |
Quote:
|
http://kepfeltoltes.hu/090520/3_2_ba...toltes.hu_.jpg
Viszont ez furcsa :rolleyes: OTT volt a bandita, utólag rá tudtam támadni, de külön mint a többi... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Most megint előfordult amit a tegnap esti (23:44 ) bejegyzésemben írtam, csak nem tudom h ez normális e:
Ildi1 a kihalt tűznél állt Totoval, és tesztelni akarta a visszatérés varit :) A vari sikerült is Ildi1 elrepült a hómezőre, de továbbra is ottlátta maga mellett Totot :) Mikor léptem egyet és vissza akkor már eltűnt Toto is :) http://www.kepfeltoltes.hu/view/0905...toltes.hu_.jpg |
Hát én még mindig a tábortűznél állok, úgyhogy csak álmodhattam róla, hogy veled mentem a jégmezőre, és biztos ezt az álmot vetítette ki a játék :D
|
Még annyit hogy szándékosan 2szer csináltam meg hogy Toto mellé álltam majd variztam az első után mégegyszer megcsináltam h nem e a szemem káprázott e :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:16. |