Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Harcosok 10-21-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 36588)
Vazz nemtom mér hirdeted állandóan az igét hogy mekkora nagy vagy harc terén... fogj egy szövit add össze a legnagyobb vihető katimennyiséget és meglátod hogy nem minden esetet írtál be;)
És nemis kell orknak lenned...

Figyelj ott már gondok vannak ha egy full szövinek kell betámadni 1 tagot szerintem:P
A lovas csapat beüt 1 tagot az egész szövi mig az elites a kitámadott lovas bandát jól szétkapja ez alatt...

Harcosok 10-21-2006 18:31

Na akkor fogjunk egy szövit és vegyük azt mindenki rámegy a lovasra hányszor is üti azt be?:D
Ne így állítsuk már be a dolgot,hogy jaj az elitest is beüti egy szövi :)
Azt kérdezem ér-e annyit az a +20% támadoerö(mivle az elit +a ló között annyi van)mint az a sokkal nagyobb védelem?????

Láma 10-21-2006 18:32

Ez már csak játékostól függ, valakinek ez ér többet, valakinek az.

Harcosok 10-21-2006 18:34

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 36598)
Ez már csak játékostól függ, valakinek ez ér többet, valakinek az.

Hát lehet így van ez:)
Mert most jönni fog még valaki azzal,hogy aki midnig támad annak sokall jobb a ló de hát háboruban meg is kell magad védeni valamicskét....

Láma 10-21-2006 18:36

Úgyis az nyer, aki jobban tud játszani...

Dragi 10-21-2006 18:37

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 36601)

vagy többet van és hozzá még sok tarcsija is van :D

Harcosok 10-21-2006 18:40

Quote:

Hát ez igaz egy kicsit de ez nem sokat ér:)
Ha kb ugyanugy tudnak játszani akkor melyik a jobb?

Cece 10-21-2006 18:49

Quote:

Nem feltétlenül.
Kell egy jó adag szerencse is hozzá.

Dragi 10-21-2006 18:51

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36609)
Nem feltétlenül.
Kell egy jó adag szerencse is hozzá.

szerencse ??? pl. üssék el az ellenfél hadisát vagy mi ????:p nem szerencse kell hanem sok idő és pénz és persze némi nemű tudás :)

Cece 10-21-2006 18:57

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36612)
szerencse ??? pl. üssék el az ellenfél hadisát vagy mi ????:p nem szerencse kell hanem sok idő és pénz és persze némi nemű tudás :)

Tévedsz!
Te + harcos pölö háborúztok. Szövi vagy egyéni teljesen mindegy.
Én meg épp látótávolságba kerülök tőled és beugrik, hogy régebben felhalmoztál nálam némi adóságot.
Teszem azt engem abszolút nem tud érdekelni, hogy te hadban álsz vagy sem és elkezdem kicsontozni az oridat amivel csak tudom. Nincs JKSz, csak egy régi törlesztés. Kicsit etikátlan ugyan, de mégis elképzelhető.
Lehetsz Te 6x jobb harcostól, de neked véged mint a botnak. !Főleg, ha előtt jól mehgszedtétek egymást!
Szal ezt nevezik szerencsének/szerencsétlenségenk. Rosszkor voltál rossz helyen, rossz időben.

Steve 10-21-2006 18:58

Harcosok:
1. Élénk a fantáziád, ez jó:)
2. Mindenre olyan helyzetet kreálsz, ami a te álláspontodat támasztja alá és általában nemis gondolkodsz ennél tovább...

Dragi 10-21-2006 19:03

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36615)
Tévedsz!
Te + harcos pölö háborúztok. Szövi vagy egyéni teljesen mindegy.
Én meg épp látótávolságba kerülök tőled és beugrik, hogy régebben felhalmoztál nálam némi adóságot.
Teszem azt engem abszolút nem tud érdekelni, hogy te hadban álsz vagy sem és elkezdem kicsontozni az oridat amivel csak tudom. Nincs JKSz, csak egy régi törlesztés. Kicsit etikátlan ugyan, de mégis elképzelhető.
Lehetsz Te 6x jobb harcostól, de neked véged mint a botnak. !Főleg, ha előtt jól mehgszedtétek egymást!
Szal ezt nevezik szerencsének/szerencsétlenségenk. Rosszkor voltál rossz helyen, rossz időben.

Ez nem szerencse gerinctelenség :D

Harcosok 10-21-2006 19:04

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 36616)
Harcosok:
1. Élénk a fantáziád, ez jó:)
2. Mindenre olyan helyzetet kreálsz, ami a te álláspontodat támasztja alá és általában nemis gondolkodsz ennél tovább...

Én csak azt irtam le amit te mondasz csak kicsit más szemszögből nézve:)
Na még mindig nem értettétek meg szerintem a kérdésem:
Az elit védő+támadopontja 10
a ló védő+támadópontja 8

na,hogy olod meg,hogy a 8 jobb legyen mint a 10?:)(kicsit furcsán hangzik így:P)Jó addig oks,hogy a lóvas jól üt de ér-e annyit ez az ütés,hogy védelemben elvérezzen?:)

Cece 10-21-2006 19:06

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36622)

OFF:
Lehet, de a lényegen nem változtat ;)

Harcosok 10-21-2006 19:06

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36622)

Na akkor ha te látsz egy ellenfeldet aki régen keresztbe tett neked és egy kicsit le van szedve...Nem használod ki az alkalmat,hogy most visszaad neki?:O)

Dragi 10-21-2006 19:07

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36626)
Na akkor ha te látsz egy ellenfeldet aki régen keresztbe tett neked és egy kicsit le van szedve...Nem használod ki az alkalmat,hogy most visszaad neki?:O)

hogyha éppen üti egy szövi valószínű nem :)

Harcosok 10-21-2006 19:14

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36627)

:Djól modnod te megvárod és majd ha tuléli csak utána:D
de a varizással+tolizással is lehet gyengíteni és ha pont azzal gyengítik nem tudsz rola nekimész:P

Cece 10-21-2006 19:18

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36627)

Mondjuk én sem. De én hadisarcot sem kérek + nem verek orit törlésig + nem gyújtogatok,mérgezek, ártózok azért mert csak stb.
De nem mindenki ilyen! És pont ezért említettem, hogy szerencse is kell. Sose tudod kiféle-miféle irányítja azt az orit akinek tegyük fel anno elloptál x mennyiségű tekercsét es elhagyta pár kedvenc katonája :)
Csakúgy mint a való életben a Hódító világában is különböznek az emberek. Vannah akik füzetkébe írják "ellenségeiket" és akár évek múltán is bosszúra éhesen keresik az előnyös helyzetet és van aki csatázik egy jót, majd győztesen vagy vesztesen tovább áll.

Egyébként a fociban van egy mondás miszerint: A jó kapusnak szerencséje van :)

Dragi 10-21-2006 19:18

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36631)
:Djól modnod te megvárod és majd ha tuléli csak utána:D
de a varizással+tolizással is lehet gyengíteni és ha pont azzal gyengítik nem tudsz rola nekimész:P

egyértelmű :D De először varival tudod addig rúgd amíg még mozog utánna a tolizás már nem nagyon fogja zavarni :D

Dragi 10-21-2006 19:20

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36633)
Mondjuk én sem. De én hadisarcot sem kérek + nem verek orit törlésig + nem gyújtogatok,mérgezek, ártózok azért mert csak stb.
De nem mindenki ilyen! És pont ezért említettem, hogy szerencse is kell. Sose tudod kiféle-miféle irányítja azt az orit akinek tegyük fel anno elloptál x mennyiségű tekercsét es elhagyta pár kedvenc katonája :)
Csakúgy mint a való életben a Hódító világában is különböznek az emberek. Vannah akik füzetkébe írják "ellenségeiket" és akár évek múltán is bosszúra éhesen keresik az előnyös helyzetet és van aki csatázik egy jót, majd győztesen vagy vesztesen tovább áll.

Pedig engem már hányszor fenyegettek hogy szétütnek, azóta is várom hogy jöjjennek :D Ilyen a tolisok élete :D

Harcosok 10-21-2006 19:21

Quote:

Nem tom már kinek van itt az be irva a nevéhez:Háboruban egy dolog nem megengdett:a fair küzdelem:D
ez egy igaz mondás lehet néha:PDe ha nálad ártozik az ellen nem ározol vissza?:PMeg elég szegényes az a harc amiben csak támadás kell(bár az az igazi):PVari akció is sokat dönhet el ;)

Láma 10-21-2006 19:22

Quote:

Ez kb annyira szerencse, hogy: ma is milyen mázlom volt, nem ütött el a metró...

Az nem szerencse, hogy nincs peched.

Cece 10-21-2006 19:28

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 36638)
Ez kb annyira szerencse, hogy: ma is milyen mázlom volt, nem ütött el a metró...

Az nem szerencse, hogy nincs peched.

Kicsit vehetnéd a fáradságot és olvashatnál a sorok között.
A régi ellenség csak egy példa volt. Lopni lophat bárki rossz időben nem nézve kivel hadakozol. Látják az alattad lévő orik, hogy hadban álsz pár gömb és már megy is sereg feléd.
Off ... de nem is tudom miért foglalkozom egy Lámával, hiszen minden eddig felém intézett mondatod ellensége, kötözködős, ellenszenves volt.

Láma 10-21-2006 19:43

Ez pusztán felfogás beli kérdés:) Az hogy nincs peched az nem szerencse, akármit is mondassz:)

Harcosok 10-21-2006 19:47

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 36649)
Ez pusztán felfogás beli kérdés:) Az hogy nincs peched az nem szerencse, akármit is mondassz:)

Na most lehet oriási baromségot irok de nekm ez jött le cece jopár irásábol:
Annak van szerencséje aki éppen olyan ellen indul akit szivattak/szivatnak:)
És nem azt mondja ,hogy szerencséd van ha nem akkor indulnak rád a régi ellenségeid amikor éppen szivatnak vagy a szivatásbol támadsz föl:)

Kubbi 10-21-2006 20:12

Még 1 hasznos kérdés. (számomra:) )
Ki mikor indítja a támadását? Illetve a távolbalátást mikor nézi meg, ha megnézi? Mert tudom, hogy 41kor van körváltás, de azt nem tudom pontosan, hogy még meddig veszi be a kiadott parancsokat.

Dragon!
A kiküldött segítségnek mi pontosan az egyenlege jelenleg?

Cece 10-21-2006 20:16

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 36659)
Ki mikor indítja a támadását? Illetve a távolbalátást mikor nézi meg, ha megnézi? Mert tudom, hogy 41kor van körváltás, de azt nem tudom pontosan, hogy még meddig veszi be a kiadott parancsokat.

Ameddig el nem KEZDŐDIK a körváltás.
Mivel ez egy több másodperces folyamat, ezért a körváltást kezdő pillanatig tudsz sereget indítan, távolba látni, piacozni ... stb.
Teszteld le :)

Dragi 10-21-2006 20:26

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 36659)

Dragon!
A kiküldött segítségnek mi pontosan az egyenlege jelenleg?

Sereged szövetségesnél segít ##### - 5 körig segít: 0 katona, 0 védő, 296 íjász, 738 lovas, 0 elit

300 íjj és 750 ló volt :)

dreaman68 10-21-2006 20:28

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36637)
Nem tom már kinek van itt az be irva a nevéhez:Háboruban egy dolog nem megengdett:a fair küzdelem:D

OFF: Van jobb mondás is: Háborúban és szerelemben mindent szabad

Harcosok 10-22-2006 06:01

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 36666)
OFF: Van jobb mondás is: Háborúban és szerelemben mindent szabad

Na ez is igaz:)
Steve te mindenre választol csak a kérdésemre nem:)
2db is volt:O)
1. %-os arányban torony+barak mennyi kell egy jó ló+ijasnak?
2. Hogyan oldod meg ló+ijjal,hogy jobb legyen a 8támadó+védöpont mint az elit+ijas 10támadó+védőpont?:)

Kubbi 10-22-2006 06:56

Sziasztok!
ha embereket lopkodok, egy ellenfelemtől, és ezért kevés ember jut a bankokra, és barakkokra. Akkor, ha a barakk van prioritásban előrébb, akkor a banknak nem jut munkás. De teszem azt, valakinek van 20bankja, és emberileg, csak 18at tud üzemeltetni. Nos. ez esetben, az összes bank leáll, vagy csak az amelyikbe nem jut elég munkás?

Szecsa 10-22-2006 07:15

A bank eseten es minden mas epulet eseten csak annyi nem mukodik, amennyire nem jut ember.

Kubbi 10-22-2006 07:19

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 36707)
A bank eseten es minden mas epulet eseten csak annyi nem mukodik, amennyire nem jut ember.

Igen én is ettől féltem. :D Ez a logikusabb...

Synkel 10-23-2006 04:00

Szerencséről csak annyit, hogy nekem rendszeresen előfordult, hogy mikor már párszpr beseregeztem egy orihoz, és kezdett érdekesen kinézni a gömbje, valami varisféle a környéken beverte hekire. Se nekem se neki nem volt ez szerencse, bár neki inkább az, mert a vége úgyis az lett volna, lefeljebb én még mészárlom előtte egy darab ideig... Szal télleg vannak külső tényezők jksz nélkül is.

Az meg szerintem mindegy, hogy ík-ló, vagy íj elit. Nyertünk is vesztettünk is háborút mindkét fajta ellen, és nem az éplista döntötte el egyiket sem.

Valezius 10-23-2006 09:46

Üdv!

Szerintetek érdemes valakit mészárolni (mondjuk az élvezet kedvéért), ha korántsem biztos, hogy fogok ellene földszerző, vagy mégegy zsákmányszerző hadjáratot indítani?

tompoe 10-23-2006 10:02

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 36872)
Üdv!

Szerintetek érdemes valakit mészárolni (mondjuk az élvezet kedvéért), ha korántsem biztos, hogy fogok ellene földszerző, vagy mégegy zsákmányszerző hadjáratot indítani?

miért ne? morálnövelésre jó... igaz lehet hogy utána visszanyal a fagyi és ha van szövije, akkor visszajönnek rá és kialakul egy szép kis szöviháború :D

Dragi 10-23-2006 11:59

Quote:

Originally Posted by tompoe (Post 36890)
miért ne? morálnövelésre jó... igaz lehet hogy utána visszanyal a fagyi és ha van szövije, akkor visszajönnek rá és kialakul egy szép kis szöviháború :D

Szerintem élvezeti öldöklést rendezni hülyeség :p akkor már inkább fosztogatás elveszed a javait de mégse károsítod annyira :p

petyac 10-23-2006 15:23

Egy olyan kérdésem lenne hogy mennyi torony kell a védelemhez 10 v. 15%?Mert mindenki mást mond!

Dragi 10-23-2006 15:34

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 36941)
Egy olyan kérdésem lenne hogy mennyi torony kell a védelemhez 10 v. 15%?Mert mindenki mást mond!

amelyik a szimpibb :D

Killer 10-23-2006 15:36

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 36941)

hát ez nagyon sokmindentől fögg!!fajod,ori beállítottsága,mf vagy szövitag stb...kicsit részletezz:D

All times are GMT +1. The time now is 19:05.