Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hetedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3460)

Dus 05-04-2009 20:13

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 210410)
az azért be... szóval betenné az ajtót, ha építek egy utat, és csak úgy letörlik...

10k/ kocka esetében ez nem lenne 10 milla. de még 1 se nagyon.

később is lesz ennyi pénz. főleg anarchosoknak :D

ha epdig fenntartás lesz, akkor nem támogatnám.

200 kiló / kocka, és csak a városom-főváros vagy városom-legközelebbi város variációban lehessen építeni.

(ha csak 1 négyzetnyit építek valaki mellé, az már párhuzamos azon az 1 négyzeten, tehát egy ilyen feltétel mellet szerintem meg lehet fúrni a bulit... körbeépítem a városodat úttal, te meg nem tudsz kijönni... szevasz. leszecskázhatod az 1 millás szekeredet tüzifának... ;))

A párhuzamos nem egy négyzetre van, hanem az egész útra. Tehát egy érsze nem izgat, hanem az egésze!

Ha körbeépítessz akkor miért is ne tudnék kijönni?? :eek: Továbbépítem :D
És megköszönöm, mert egyel kevesebb négyzetet kell beépítenem!

Több mint 10 milla lenne egy hosszabb út, mert 200K / négyzetről volt szó!

Nem lesz nagyon! Klánfenntartás elviszi a nagyját, nem beszélve, hogy nem kapsz a zsbedbe 9 millát 3 karakterbe (27 milla), és a kereskedés sem lesz ilyen egyszerű, mert alád pakolnak!!

Fenntartással meg épp, hogy jó. Ha gondolkozol, akkor jó helyre rakod a klánvárost. Mire meglesz 10 milla, teljesen tisztában leszel a játékkal!

Dus 05-04-2009 20:14

Ohh, Tripartitum, ezer bocsi, először azt hittem Toto írta :D:D:D

De akkor is :p

Tripartitum 05-04-2009 20:17

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210417)
Ohh, Tripartitum, ezer bocsi, először azt hittem Toto írta :D:D:D

De akkor is :p

A felvételi feltételeknél erősségnek írtam, hogy nem vagyok sértődős :D

[HTPA]GeeForce 05-04-2009 20:18

Nekem mindegy. De így elsőre nem tetszik, hogy mindenki mindenfelé építhet... ha pedig egész útra nézzük a párhuzamosságot, akkor angyjából képtelenség párhuzamost építeni, ha még a fővárost is el akarod érni... :D

Fenntartom, hogy ne lehessen akármilyen utat építeni. (Szerintem.)
(Az 1 millát a te 10k-s variációdra értettem, nyilván a 200k-s javaslatommal ez 20x annyiba kerülne...:D)

Dus 05-04-2009 20:24

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 210419)
Nekem mindegy. De így elsőre nem tetszik, hogy mindenki mindenfelé építhet... ha pedig egész útra nézzük a párhuzamosságot, akkor angyjából képtelenség párhuzamost építeni, ha még a fővárost is el akarod érni... :D

Fenntartom, hogy ne lehessen akármilyen utat építeni. (Szerintem.)
(Az 1 millát a te 10k-s variációdra értettem, nyilván a 200k-s javaslatommal ez 20x annyiba kerülne...:D)

Nem mindenki. Az én verziómban csak klánvezérek építhetnek...Olyanból nem lesz sok :)

A párhuzamosághoz: Ha X-ből meg Y-ba út, akkor X-től egyel jobbrából ne lehessen Y-hoz egyel jobbra vinni, stb.

Egy út X-ből Y-ba megy, mindegy milyen úton! Ez egy szaksz, amivel párhuzamosan nem lehente építeni. Bár programozás szempontjából ez nagyjából lehetetlen :)

Tripartitum 05-04-2009 20:36

Túl vagyok az első klánváros ostromon, (nagyon megijedtem :) )
Szerencsére hamar levertük:) de ki írhatná amikor vége lesz.

Ati 05-04-2009 21:36

Pár apró frissítés fent, ezek közül egyedül a seregek állomásoztatása utáni erőkijelzéshez kellene egy újraindítás, de most csak emiatt nem lövöm le a játékot. Következő újraindításkor ez is frissül majd... :)

Ati 05-04-2009 21:43

Nem találom ki és hol írta, hogy a földrengést nem írja ki a csapattársaknak. :( Úgyhogy nincs idézet, csak megerősítés, hogy ez valóban így van, valóban nem írja ki. Ennek az az oka, hogy ez nem egy adott ellenfélre ható varázslat, hanem területre ható, vagyis mindenkire hat, akivel épp harcolsz. Ettől még persze ki lehetne írni, de jelenleg technikailag nem megoldható. Felírva későbbre.

Dus 05-04-2009 21:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210429)
Nem találom ki és hol írta, hogy a földrengést nem írja ki a csapattársaknak. :( Úgyhogy nincs idézet, csak megerősítés, hogy ez valóban így van, valóban nem írja ki. Ennek az az oka, hogy ez nem egy adott ellenfélre ható varázslat, hanem területre ható, vagyis mindenkire hat, akivel épp harcolsz. Ettől még persze ki lehetne írni, de jelenleg technikailag nem megoldható. Felírva későbbre.

Phoenix írta, de én is támogatom...

Sztem elég annyi, hogy xy földrengés varázslatot varázsolt :)

Princ 05-04-2009 23:12

2x előfordult hogy a helyi menüben nem mutatta a lehetőségeket. Másodikra látszottak a 'toborzás, katonaképzés, elitképzés, varázslás' opciók.

Azt, hogy megtámadnak a banditák, észre lehet venni még az épületek lerombolása előtt, valami üzenetből, jelzésből? Eddig még egy se járt felém, vagy ha igen akkor csak átutazóban lehettek mert semmi nyomuk. :)

Ati 05-04-2009 23:22

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 210438)
Azt, hogy megtámadnak a banditák, észre lehet venni még az épületek lerombolása előtt, valami üzenetből, jelzésből? Eddig még egy se járt felém, vagy ha igen akkor csak átutazóban lehettek mert semmi nyomuk. :)

Amikor elkezdenek egy épületet pusztítani, akkor az összes klántag kap egy "OSTROM ALATT A KLÁNVÁROS!!!" eseményt. Ez minden egyes épülettel megismétlődik.

Ati 05-05-2009 08:50

Van még valakinek városa? :)))))))

Ildee 05-05-2009 09:44

Bocs, hogy nem témábavágót írok. Elkezdtem ma a tesztelést, és nem tudom, hogy az első küldetéshez mennyi egeret kell kinyírni? :)

Phoenix 05-05-2009 09:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210447)

Jelentem, hogy az enyém még megvan :)

Ildee 05-05-2009 09:51

Azt hiszem rájöttem :)
Fent van egy zárójelben lévő szám, ami egér ölés előtt 0 volt, utána egy lett :)
Bocs az offért.

Ati 05-05-2009 09:56

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 210448)
Bocs, hogy nem témábavágót írok. Elkezdtem ma a tesztelést, és nem tudom, hogy az első küldetéshez mennyi egeret kell kinyírni? :)

Ameddig tele a város egérrel :D, ahogy a küldetés mondja. :) De azért néha nézz vissza a bölcshöz. :)

Princ 05-05-2009 09:59

Quote:

Bár 20 bandita fogadott a városkámban, de jól megvoltak a barakkokban és nem kezdtek még rombolni. Szvl megvan még. :)

A tegnap írt problémával, hogy nem jön elő a helyi menü elsőre, ma is találkoztam.

Más. Amikor építkezni kezdek vhol és utána toborozni, az megy. De ha fordítva teszem, vagyis toborozni kezdek és az után építeni mondjuk falat, az nem megy. Ez okkal van vagy csak így sikerült? :)

Dus 05-05-2009 10:15

Pric: ez hogy nem jött előt ez meg az rngetegen írták már...

A másikra, meg, hogy toborozni kezdessz és utána építkezni, már Atinál feliírva :)

Érdemes először elolvasni a topicokat, tudom, hogy baromi sok, de akkor is! :)

Dus 05-05-2009 10:21

Quote:

Kemény 2 bandita látogatott meg az éjszaka :)

Mivel, hogy több mint 8 óra míg lebontanak egy épületet (merthogy ráadásul külön voltak), ezért nem volt túl megerőltető :)

Dus 05-05-2009 11:02

Ati!
Szituáció:
- Szekerem kint van saját piacomon 500K-ért!
- Adó 10%-ra van állítva...
- Visszaveszem a szekeret, elvileg 450K aranyat kéne kapnom...
- 500K aranyat fel tudok venni a ker posztról, és nem, nem volt előtte 50K arany felvehetőm, mert felvettem pont előtte azt a 7 aranyat amit fel tudtam :)

Azt, hogy a klánpénzbe rakott-e 50K-t, azt nem tudom, de ez így nem jó!

Ildee 05-05-2009 11:26

Túl sok egérfarok van nálam :) nem tudok velük mozogni, egyesével kell őket feláldozzam.
Ezt nem lehet valahogy úgy megcsinálni, hogy számmal be lehessen írni hogy mennyit szeretnék áldozni? Csak mert eltart egy darabig 50 egérfarok eldobása :D

Princ 05-05-2009 11:28

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210456)
Pric: ez hogy nem jött előt ez meg az rngetegen írták már...

Próbálom, próbálom, de sehogy se értem.. mi van? :D

Ati 05-05-2009 11:59

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 210461)
Túl sok egérfarok van nálam :) nem tudok velük mozogni, egyesével kell őket feláldozzam.
Ezt nem lehet valahogy úgy megcsinálni, hogy számmal be lehessen írni hogy mennyit szeretnék áldozni? Csak mert eltart egy darabig 50 egérfarok eldobása :D

Ne áldozd fel őket, hanem vidd el a bölcshöz. :)

Dus 05-05-2009 12:03

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 210462)
Próbálom, próbálom, de sehogy se értem.. mi van? :D

Szóval :D

Ezt, hogy ez meg az nem jött elő, már rengetegen írták :)

Princ 05-05-2009 12:07

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210466)
Szóval :D

Ezt, hogy ez meg az nem jött elő, már rengetegen írták :)

Ja értem. :) Igen, láttam. Rengetegnek ugyan nem mondanám, szükségesnek tartottam megerősíteni.
Lehet hogy a flash lassúsága miatt van ez. Ma pl amikor rátámadtam 22 banditára, semmit se tudtam csinálni csak a végén írta ki hogy meghaltam. :S

Dus 05-05-2009 12:13

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 210467)
Ja értem. :) Igen, láttam. Rengetegnek ugyan nem mondanám, szükségesnek tartottam megerősíteni.
Lehet hogy a flash lassúsága miatt van ez. Ma pl amikor rátámadtam 22 banditára, semmit se tudtam csinálni csak a végén írta ki hogy meghaltam. :S

Nekem is ez volt. Nem tudtam varázsolni, megnyomtam a gombot, és semmit nem reagált ...

Ez akkor megerősíti ezt ...

Ati 05-05-2009 12:19

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210460)
Ati!
Szituáció:
- Szekerem kint van saját piacomon 500K-ért!
- Adó 10%-ra van állítva...
- Visszaveszem a szekeret, elvileg 450K aranyat kéne kapnom...
- 500K aranyat fel tudok venni a ker posztról, és nem, nem volt előtte 50K arany felvehetőm, mert felvettem pont előtte azt a 7 aranyat amit fel tudtam :)

Azt, hogy a klánpénzbe rakott-e 50K-t, azt nem tudom, de ez így nem jó!

Meg tudod ezt ismételni? Én próbáltam, és nálam teljesen jól működött. Ugyanilyen felállásban 10% adó mellett 500k szekérrel 450k-t tudtam felvenni belőle.

Ildee 05-05-2009 12:26

Nos, az egerek kinyírva :)
Most toborzok.
Szeretnék majd klánba menni, hogy ne ide írjam ha valami nem megy :)
Olvasgatom a topicokat, de tényleg rettenetesen sok infó van már fent és lehetetlen ennyi infót eltárolni egyszerre az agyamban :D

Majd szóljon aki bevenne klánba :)

Ati 05-05-2009 12:29

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 210470)
Olvasgatom a topicokat, de tényleg rettenetesen sok infó van már fent és lehetetlen ennyi infót eltárolni egyszerre az agyamban :D

A "kézikönyv helyett" témát érdemes mindenképp végigolvasni, az nagyon kivonatos.

Ildee 05-05-2009 12:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210471)
A "kézikönyv helyett" témát érdemes mindenképp végigolvasni, az nagyon kivonatos.

Azt olvasgatom folyamatosan :)

Dus 05-05-2009 12:51

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 210470)
Nos, az egerek kinyírva :)
Most toborzok.
Szeretnék majd klánba menni, hogy ne ide írjam ha valami nem megy :)

Majd szóljon aki bevenne klánba :)

Gyere a Királyi Gárda nevű klánba :)
Már vagyunk vagy 20-an, és baromi nagy a város ;)

Dus 05-05-2009 12:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210469)
Meg tudod ezt ismételni? Én próbáltam, és nálam teljesen jól működött. Ugyanilyen felállásban 10% adó mellett 500k szekérrel 450k-t tudtam felvenni belőle.

Megpróbálom, de kb 20 alkalomból most egyszer fordult elő ilyen...
Lehet csak simán elnéztem valamit, de azért ezt nem olyan könnyű félrenézni :D

Ati 05-05-2009 13:38

A tanulási szükségletet mindenkinél ismét levettem.

Dus 05-05-2009 17:03

Ati, 51 banditát lenyomtunk Phoval és kb 10 mp volt egy csatakör a sok kiírás miatt :D

Ati 05-05-2009 17:05

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210501)
Ati, 51 banditát lenyomtunk Phoval és kb 10 mp volt egy csatakör a sok kiírás miatt :D

Annyi idő alatt kaptad meg. A csata akkorra már rég lezajlott szerintem, és azért is nyomkodod ilyenkor hiába a gombokat, az helyesen nem tesz semmit, mert nem harcolsz. Majd a kiíráson próbálok valamit gyorsítani, de amikor egyszerre kapsz 100 sort, akkor ez nem egyszerű. :)

Dus 05-05-2009 17:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210503)
Annyi idő alatt kaptad meg. A csata akkorra már rég lezajlott szerintem, és azért is nyomkodod ilyenkor hiába a gombokat, az helyesen nem tesz semmit, mert nem harcolsz. Majd a kiíráson próbálok valamit gyorsítani, de amikor egyszerre kapsz 100 sort, akkor ez nem egyszerű. :)

Hmm...Csak a poén az volt benne, hogy most mindegyik varázslat elsőre ment :) (vagy legalábbis a legnagyobb részük)

És mindegyik körben varázsoltam, pedig 10 mp-ként nyomtam kb a csináld gombot...
És Pho is kb akkor fejezte be a csatát amikor én, szóval nincs gond a sebességgel Nálam, valószínűleg ...

Ati 05-05-2009 17:14

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210506)
Hmm...Csak a poén az volt benne, hogy most mindegyik varázslat elsőre ment :) (vagy legalábbis a legnagyobb részük)

És mindegyik körben varázsoltam, pedig 10 mp-ként nyomtam kb a csináld gombot...
És Pho is kb akkor fejezte be a csatát amikor én, szóval nincs gond a sebességgel Nálam, valószínűleg ...

Nincs? Én nézegettem, szintén egy csapat banditával, hogy jó sokan legyenek, és tudtam varázsolni szépen minden körben.

[HTPA]GeeForce 05-05-2009 17:27

Ati, a banditák csak egymással kellene, hogy haverkodjanak? :DDDD

Csakmert én felrúgtam egy macskát, és ezután rámcuppant 3 bandita, és megpróbáltak megkéselni... :D Ez így jól van?

Dus 05-05-2009 17:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210507)
Nincs? Én nézegettem, szintén egy csapat banditával, hogy jó sokan legyenek, és tudtam varázsolni szépen minden körben.

Mint említettem az előbb most jók voltak a varázslatok nagy többségben.
És kb 10 mp volt a csatakör és minden körben varázsoltam, pedig kb 10 mp-nként nyomtam a gombot, és ha tényleg 3 mp alatt lement egy csatakör, akkor csak minden 3. körben írta volna ki, hogy varázsoltam, de nem így volt!

Amúgy 8 megabit le és 1 megabit fel az internet sebességem. Ha ez nem elég, akkor igen kevesen fognak tudni normálisan játszani a játékkal...Csináltam speedtesztet is, és alátámasztotta, hogy nincs gond épp a nettel. 7,9 megabit volt lefele és 0,92 felfele a sebesség...

[HTPA]GeeForce 05-05-2009 17:28

Gee3 (#16) megvágta a banditát.
Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett.
Kivéded a bandita támadását.
A bandita megütötte Gee3 (#16)-t.
Nem sikerült megvágni a banditát.
A bandita megütött. 6 életerőt vesztettél.
Nem sikerült megvágni a banditát.
A bandita megütött. 5 életerőt vesztettél.
A bandita megütött. 5 életerőt vesztettél.
Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett.
A bandita megütött. 4 életerőt vesztettél.
A bandita megütött. 3 életerőt vesztettél.
A bandita megütött. 7 életerőt vesztettél.
A bandita megütött. 2 életerőt vesztettél.
Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett.
Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett.
A bandita megütött. 1 életerőt vesztettél.
A csatáért 7 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
A macska élettelenül esik a földre.
Kivéded a macska támadását.
Megrúgod a macskát. 3 életerőt sérült.
Megrúgod a macskát. 3 életerőt sérült.
Gee3 (#16) megvágta a macskát.
Gee3 (#16) csatlakozik a csatához.
Támadásba lendülsz. Célpontod: Macska

All times are GMT +1. The time now is 20:51.