![]() |
Quote:
|
Quote:
|
egyébként be voltam lépve, sőt! horgásztam is közben.
5 halat fogtam aközben, miközben "leállt" a játék... a történet: megtaláltalak a külvárosban, rádnyomtam a követést. majd visszavontam. ott harcoltam meg ácsorogtam, sok mozgáspontom lett. bementem a belvárosba, és leharcoltam magam 1 hp-ra. kisétáltam a folyópartra. elkezdtem horgászni. (ezzel elhasználtam a mozgáspontjaimat ugye) azt vettem észre, hogy nem telik vissza egyik sem, majd a chat-et is észrevettem, hogy nem frissült le, csak ha "manuálisan" frissítettem. |
Quote:
|
Amúgy be lehetne rakni egy olyan statisztikát, hogy eddig milyen lényből hányat csináltunk ki...kíváncsi lennék :D
|
Quote:
|
Egy kis apróság, most tűnt fel:
"Macska élettelenül esik a földre." "Megvágtad a macskát. 3 életerőt vesztett." "Macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél." "Kivéded Macska támadását." A lényeg hogy hol határozott névelővel, hol személynévként jelenik meg a célpont. Ugyanez érvényes a többi célpontra is. |
Quote:
A csatáért 17 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. Kutya élettelenül esik a földre. Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. Kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. Kivéded Kutya támadását. Megvágtad a kutyát. 2 életerőt vesztett. Kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. Kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a kutyát. 2 életerőt vesztett. Kivéded Kutya támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya |
eddig nagyon figyeltem a castákat, és ilyet még nem tapasztaltam, hogy támadás kimaradt volna.
|
bár laci arra gondolt, hogy "macska" és "Macska", de én arra, hogy a hozzászólásában a macska 2x támadott.
az enyémben meg én támadtam anélkül, hogy a kutya támadott volna. (Nincs kitanulva a dupla támadás!!) |
Quote:
|
Quote:
Van, amikor sikerül, de a másik kivédi. Van, amikor sikerül, a másik nem védi ki, de valami miatt (varázslat, sikeres "mentődobás") kevesebbet ütsz. És van, amikor sikerül, a másik nem védi ki, és teljes sebzést adsz. |
Azért a macskáshoz hozzáteszem, hogy a névelők mindenhonnan hiányoznak szinte... :)
Ati, az úgy tuti jó, hogy varázsolni és rúgni nem lehet egyszerre?? :( Lehessen már...Hiszen külön dolog. A varázslás és akciót is lehessen egy csatakörben :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És kövi csata elején, vissza a varázslatot, katt az ellenfélre, és utána nyomni neki a varázslövedéket, aztán megint le, stb. Legalább azt lehetne, hogyha nincs varázspont, akkor ha akciózás ki van jelölve, azt csinálja, ha nem, kiírja, hogy nincs elég varázsolnod...sokat segítene :) |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk idő az van rá bőven, mert 1 mp megcsinálni és 3 mp-ként van körváltás, de a figyelmet azt elviszi... |
Ahh, még egy kérdés. Ha egy karakterre:
1. Egy karakter rak fel több darab védővarázslatot 2. Több karakter rak fel 1-1 védővarázslatot 3. Több karakter fejenként több védővarázslatot rak fel Akkor az emnyni védővarázslatnak számít, illetve bónusznak?? (teszem azt, áldást pakolok egyre és lövöldözök vele varázslövedéket) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de itt én ütöttem meg 2x. akkor neki, mint mob-nak, vagy npc-nek is lehet "sikertelen" támadása, amit viszont nálam nem ír ki, csak nála ír ki? (:D) |
Quote:
|
Quote:
Ha kiírja, hogy nem sikerült, akkor kaptál kezdeményezést, de maga a támadás sikertelen lett. Ha nem ír ki semmit, akkor még kezdeményezést se kaptál, nem volt, ami ne sikerüljön, mert meg se próbáltad megvágni, annyira gyors volt az ellenfél. A mob. ;) |
Ati, még a sikeres / sikertelen akció kiírásokat is sztem kcisit változtatni kéne (az a piros és zöld hátterű kiírás)...
1.: Összehúzni úgy, hogy a gombok látszódjanak a két oldalán 2.: picit lerövidíteni a kiírások idejét (ahol rövid), mert pl úgy rugok, hogy még az előzőt írja ki, és a 2.-at nem... |
Quote:
Én spec direkt nem használtam ezt a szót.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És ott ezek a kifejezések igencsak gyakoriak.:D Jön valaki Arénába PVPzni?:p Ellenem mindenki csak nyerhet.:D |
Quote:
2. még mindig nem értem, miért kellene nekem megvágni őt :D Én arról beszélek, hogy ÉN vágtam meg őt 2x egymás után úgy, hogy ő semmilyen akciót nem követett el ellenem. Feltételezem akkor amit írtál, visszafelé is érvényes: ergó én voltam olyan gyors, hogy 2x bevertem a mobot pusztira. :D (Akkor még nem volt kitanulva a 2x támadásom!) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati:
Ez normális? A szituáció: Rider3 bent áll az Aréna közepén. Én is ott állok. Megtámadtam, és Rider2 meghalt. Rider2 bekerült a halálbörtönbe, vagy mibe. (Halállabirintus.) Ott még megöltem párszor... :D Rider 3-mal megpróbált megtámadni, de nekem célpontként Rider2-t jelez. Én nem tudom megütni, meg semmi. Ő se engem. Kiírja, hogy Rider3 megtámadott, Rider3-at egyáltalán nem tudom bántani, a 2-re meg nem reagál a rúgásom. Szerintem ez így nem annyira jó. |
Quote:
|
Quote:
|
Gee-hez kiegészítés:
Gee megtámadta Rider3-at, és Rider3-om úgy látta, mintha Rider2 támadott volna... |
Ezt a témát egyelőre lezárom, mert nagyon sok helyre ír mindenki, és semmit nem találni így meg utólag.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:16. |