Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   M.a.g.u.s. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=32)

aúú 09-01-2006 09:06

Én eseteleg beszállnék egy elf varázslóval, azt úgyis régen játszottam...:)
Asszem az Arelpap kicsit gázos lenne ide...:)

Massza Rex 09-01-2006 09:09

Hö, ki a "rák" ez a Larion? :p

Karakter:

Mi a kezdési dátum?
Mi a kezdési szint? (főleg a kp miatt érdekel a többi nem számít:o )

Gondolom (?) az általános szabályok, amik láthatóak Chris kalandjának elején, az ide is vonatkozik.

Tudom korán van még, de kellene pár támpont, hogy lehessen karin meditálni.

Steve 09-01-2006 09:17

max gyöngytyúksült lesz:p
Jah előtörténet írás vitces lesz meg kari is mert szerválnom kell UTt vhonnan + első törvkönyvem sincs egy ideje... remélem ezek fenn vannak vhol neten:o

Steve 09-01-2006 09:20

Quote:

Originally Posted by aúú (Post 30051)
Asszem az Arelpap kicsit gázos lenne ide...:)

Szerintem akkor lene igazán izgalmas a dolog:D
még egy Domvik inkvizítor kéne és nemis kell külső ellen:D

Chris 09-01-2006 09:21

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 30056)
Szerintem akkor lene igazán izgalmas a dolog:D
még egy Domvik inkvizítor kéne és nemis kell külső ellen:D

Egy Ranagol pap se lenne rossz... :D

Massza Rex 09-01-2006 09:25

Ynev papjai egy(b)esüljetek...:D

Chris 09-01-2006 09:26

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30060)
Ynev papjai egy(b)esüljetek...:D

mondta egy sogronita... :D

Massza Rex 09-01-2006 09:33

Ezt a sok ingyenélőt! :)

És ki fog majd vérezni, harcolni helyettem? Csak nem akarhatjátok, hogy vénülő fejemmel, remegő térdeimmel fegyvert keljen forgatnom? :p

Steve 09-01-2006 09:35

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30064)

És ki fog majd vérezni, harcolni helyettem? Csak nem akarhatjátok, hogy vénülő fejemmel, remegő térdeimmel fegyvert keljen forgatnom? :p

MAjd a sogronita, az ugyis tűzrőlpattant:D de a Darton paplovag se azaz ottthon kötögetős fajta, főleg ha az Airun al-Marem féle láncfűrészesekről van szó:D

Steve 09-01-2006 09:36

juteszembe:
képzetségek. Az UTbe annyi jó új képzettség van, nem akarjuk felhasználni őket?:)

Chris 09-01-2006 09:44

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30064)

Ilyenkor azt kell tenni, amit a nem verekedős karijaim szoktak: keresel egy szinpatikus szélessvállú harcos egyedet és elbújni a hátamögé, vagy egy félreeső zugoban rejtőzni :D
Úgy látszik jóban kell lenni a dartonitával, eddig neki van a legszélesebb válla... :D Bár jelen esetben az árnyékban sunnyogás sem elvetendő ötlet :)

Massza Rex 09-01-2006 09:48

Azon sogroniták akiket harcolni láttam, valahogy mindig alul maradtak a végén (nem hiába a varázsló kaszt tagjai közt hozza a könyv)...:)

A Darton paplovagok kicsit jobb kategória, de a sisak hiánya...ejj...koki a csinos kis fejére oszt leül rögtön...:)

Chris 09-01-2006 09:52

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30069)
A Darton paplovagok kicsit jobb kategória, de a sisak hiánya...ejj...koki a csinos kis fejére oszt leül rögtön...:)

Ezek szerint sürgősen be kell szereznünk egy hős harcost, aki majd küzd helyettünk is, miközben mi jól elbújunk a háta mögött... :rolleyes:

Massza Rex 09-01-2006 09:54

bizony, valami ikerhátút, vagy félóriást...:D

Steve 09-01-2006 09:54

én inkább ugy menekülök el hogy eltűnök a látószögből:D

Steve 09-01-2006 09:56

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30071)
bizony, valami ikerhátút, vagy félóriást...:D

Vagy elküldjük az edzőterembe a Dartonitát:) Esetleg egy khál fejvadász még beficcenhetne mint nyilfogó:D

Chris 09-01-2006 09:58

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 30073)
Esetleg egy khál fejvadász még beficcenhetne mint nyilfogó:D

Harc végén legfeljebb "keresünk" egy papot, aki meggyógyítja a serüléseit... :D

Massza Rex 09-01-2006 09:59

Az én koromban már kerülnöm kell a hirtelen mozdulatokat. Inkább kidumálom magam...:)

Steve 09-01-2006 10:44

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30075)
Az én koromban már kerülnöm kell a hirtelen mozdulatokat. Inkább kidumálom magam...:)

A tett halála a... duma:D

Massza Rex 09-01-2006 10:58

Quote:

A tett halála a... duma
Fiam, fiam. Majd ha az istenek kegyesek lesznek hozzád és megéred azt a kort, mint én, akkor megérted, hogy a csönd néha többet ér minden szónál, a mozdulatlanság minden cselekvésnél.

Addig meg tedd, amit a szíved diktál, de mindig legyen eszedben, hogy aki egyszer kiesik az égiek kegyéből...:o

Steve 09-01-2006 11:00

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30078)
Fiam, fiam. Majd ha az istenek kegyesek lesznek hozzád és megéred azt a kort, mint én, akkor megérted, hogy a csönd néha többet ér minden szónál, a mozdulatlanság minden cselekvésnél.

Addig meg tedd, amit a szíved diktál, de mindig legyen eszedben, hogy aki egyszer kiesik az égiek kegyéből...:o

Hát az az igazság hogy énmár egyszer kiestem az égiek kegyéből csak találtam egy saját utat felfelé:p másrészt meg itt pampogsz mg tanulghatsz egfész életedben amikor az élet arra van hogy élvezzük:D

Massza Rex 09-01-2006 11:19

Quote:

Hát az az igazság hogy énmár egyszer kiestem az égiek kegyéből csak találtam egy saját utat felfelé
Hát persze (gondolat közben: egy elveszett lélek, kár érte) :p

Quote:

itt pampogsz mg tanulghatsz egfész életedben amikor az élet arra van hogy élvezzük
Ha már papi mivoltomat nem is tiszteled, a koromra légy tekintettel és válogasd meg szavaidat, ha hozzám intézed. :)
Gyermeki sületlenségeket hordasz itt össze, mert még nem ég a tudás mécsese fejedben, így lelked ismeretekre szomjazó vágya még nem lobbanhatott fel. DE ne félj, ha melletem maradsz és figyelsz, lehet megtalálod az utat. :p

Steve 09-01-2006 12:01

Najó, feladom, nyerted a szócsatát, inkább nem vitatkozom veled mert én tudom mi a jó nekem:p

Massza Rex 09-01-2006 12:17

A papok inteligens lények, nem marják egymást mind a vadállatok. :p

(hanem előre eltervezetten különös kegyetlenséggel legyilkoltatják az enemyt:))

Chris 09-01-2006 13:03

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30086)
(hanem előre eltervezetten különös kegyetlenséggel legyilkoltatják az enemyt:))

:D :D :D :D :D

ui: ezért kapnál egy zöldet, ha már adhatnék, de ami késik az nem múlik :)

Pettyes 09-01-2006 17:29

Sziasztok!

Lehet jelentkezni egy kezdő játékosnak is a következő kalandra vagy már betelt, mert megvagytok?!

Üdv

Arwyl szelleme 09-01-2006 21:29

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 30041)
Pedig, képzeld csak el, ha úgy vitatkoznánk mint két óvodás:
- Az én istenem szebb ám mint a tied.
- Nem baj, de az enyém okosabb, bi-bi-bí.
- Ez nem is igaz, mert az én istenem az okosabb!
- De nem!
- De igen!
...

:D :D :D :D :D

Nem hiszem hogy sokáig tartana a vita... ;)

Chris 09-02-2006 23:38

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 30109)
Nem hiszem hogy sokáig tartana a vita... ;)

Nem mondtam, hogy sokáig tartana... :D

Chris 09-03-2006 09:11

Elég rég olvastam Magus-ban a papokról, ezt tegnap megtettem, és szomorúan tapasztaltam, hogy a Morgena papnő nem sok mindenre jó :( gyógyítani nem tud (DnD3-ban minden pap tud, itt nem :(), harcolni se, és ugyanazok a szférái, mint egy Dartonitának... az Antiss járás, és az árnyékok manipulálása (ha van hozzá elég manapontja) nem lenne rossz, de így sem jelentene sok előnyt a csapatnak.
Így nem tudom mivel legyek... :(

Massza Rex 09-03-2006 21:56

Az antiss járással (ha jól forgatja az ember az álmokat), napok alatt tökéletesen manipulálni lehet bárkit...:D

De egyébként elég cickány mert a halál mágia csak sok mannával korrekt.
A lélek nem rossz, csak sajna a korlátozott Mp visszanyerés is elég nehézkés tud lenni néha.

Nehéz kaszt, inkább hangulatos, mint praktikus. :o

Gyere valami tömeggyilkos radiátorral, hogy ne keljen öreg fejjel harcolni szegény krad papommal...:)
Cserébe meggyógyítlak, meg illendően eltemetlek, ha nagyon eldurvul a helyzet. (akár egy egész aranyat is rááldozok a temetésedre:D lesznek fehér ruhás szűz sirató lányok, meg minden ami csak kell:p )

Steve 09-04-2006 00:06

vagy legyél tűzvarázsló! émmajd festegete minden színűre a tűzlabdácskáid hogy a célpontiok örömüket leljék bennük:D

VérGyöngyTyúk Z 09-04-2006 06:50

Cép reggelt a kedves bandának :D:D:D ahogy látom már megy a hitéleti vita :)

Chris :) Morgena papnéni, lehet, h jobban bírná a gyűrődést mint izomállat :D:D:D Majd támogatod a Krad papot és az mesél neked mindenfélét (ha megunod akkor 185 Tp-t kapsz ha átvágod a torkát :) + az utastársak is beszálnak sztem valamennyi pénzdíjjal :) Vagy pl gondolj egy huzamosabb idejig sötét hejra :) Csak annyi idejig sötét, amíg garantáltan minden fáklyája elfogy a csapatnak, meg már tűzt senem tud senki varizni :D Persze pont akkor jön a szakadékos útelágazós rész :D Meg az ellen. Mongyuk pici mérges pókokkal amik nem bírnák a fényt :) Jajj de miket is beszélek! Rocc meszélő! Pfujjj... :):)
Pettyes: még lehet jelkezés simán :)

Az már most teccik, h a másik buliba van 1 azaz 1 db varizós kari (akiről tunni, h az) itt meg per pill egysenem aki nem tud :)

Chris 09-04-2006 07:04

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30182)
Cserébe meggyógyítlak, meg illendően eltemetlek, ha nagyon eldurvul a helyzet. (akár egy egész aranyat is rááldozok a temetésedre:D lesznek fehér ruhás szűz sirató lányok, meg minden ami csak kell:p )

Jó tudni, hogy rád számíthatok... :D :D :D

Pettyes 09-04-2006 07:06

Szia!

Akkor egy galadiátorral beállnék, ha belefér. Látom, hogy mindenki manapazarlóval lesz:). Ahogy olvastam, úgyis kellene egy nyílfogó nekik!:) Lehet tudni valamit a kalandról vagy csak annyit, hogy Ifinben kezdődik, illetve zajlik?

Chris 09-04-2006 07:07

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura (Post 30187)
Az már most teccik, h a másik buliba van 1 azaz 1 db varizós kari (akiről tunni, h az) itt meg per pill egysenem aki nem tud :)

Z, én ajánlgattam mindenkinek a Moregna papot, és a tűzmestert, nektek nem kellett... tehetek én róla? :D :D :D

Massza Rex 09-04-2006 07:11

Z a VérGyöngyTyúkok Ura: második törvénykönyv is játszik, vagy csak az alap zöld?

Chris: Legalább mi papok tartsunk egybe:D (úgy nagyjából:) )

Pettyes: Én úgy látom azért még elég "képlékeny" a csapat. De támogatom a gladiátor ötletet. Csak ha lehet legyen istenfélő, mondjuk nem hátrány, ha valami normális istent tisztel, pl pyart :D

Chris 09-04-2006 07:15

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30191)
nem hátrány, ha valami normális istent tisztel, pl pyart :D

Vallásszabadság van! Nyugodtan választhat magának másik istent is... :D :D :D

Massza Rex 09-04-2006 07:23

Még régen volt egy kaland, ahol ép egy új KM-et teszteltünk.

Mondta, hogy elég halálos a világa, szal legalább 1 gyógyítani képes pap legyen a csapatba. Persze nem akart senkisem nyomi pappal lenni, mindenki másra vágyott.

Egy idő után beadtam a derekem, és Kyel pap lettem. Erre meg a többiek annyit variáltak, hogy végül nem tudtam egyiket sem gyógyítani, mert más (nem pyar) isteneket imádtak...:D

Tényleg jó volt, így legalább több gyógyerő jutott magamra, így én túl is éltem. :cool:

Chris 09-04-2006 07:29

Nálunk DnD3-ban van egy srác, aki mindig papot játszik (egyik kalandban Obadai, másikban Pelor papot). Nem mintha ez lenne e kedvenc kasztja, de mivel más nem vállalta, így mindig rá maradt. Mondjuk a papi varázslatokat már jól megtanulta... :D

Steve 09-04-2006 07:43

Pap vhogy sose jött be, túlságosan kötött az etikett... egy ideig mindig vagy harc vagy kardművész voltam /persze, ert az még a papnál is kötöttebb:D / de mostanság nagyon ráálltam erre a bárd/illúzionista vonalra:)

All times are GMT +1. The time now is 23:04.