![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Nem éééér gunyolodni! :(
Mondjuk a sallal valo huzogatasra gondoltam! :) Vagy barmi lehetne...felcsigazna a nezot :) Amugy van vmi film sárga sál címen :) de valszeg nem horror :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És a második rész is igencsak régi film.:) |
Quote:
Amúgy a könyvvel életemben először úgy találkoztam, hogy egy osztálytársam bevitte az általános isibe! Csak pár (tíz) oldalt tudtam elolvasni, de aztán vagy 10 évig vadásztam, mire sikerült fellelnem valahol! :) Azóta is féltett kincsem. :rolleyes: És alapmű filmből: Házibuli 1 és 2. |
Quote:
és 1984, 1990, 1994 a megjelenési dátumok.. :) tény, hogy az igazi a könyv.. de egyszer érdemes megnézni a filmeket is, mindhármat.. nem annyira rossz:) |
volna egy kérdésem. Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem van/volt egy kedvenc mesém :) Hátha emlékeztek rá páran kiváncsi vagyok kit mennyire fogott meg vagy hogy egyáltalán ismeri-e avlaki a történetet ?:)
Ezüst Nyílról van szó :) akinek nem ugrik be itt van egy videó :) De sajnos nem az a zene szól alatta amelyik a mesébe (de nevezzük inkább animációs filmnek) szól. Szal ? :) http://www.youtube.com/watch?v=dkLM_...elated&search= |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na tisztelt hódítós társadalom, remélem tudtok nekem segíteni. Keresek két filmet: Az egyik, a kicsit talán ismertebb, egy nem olyan régi film: "A 17-es csapdája" néven fut, angol címe "Try seventeen". A másik egy 1989-es film, "Gyilkos játékok" címmel, angolul "Heathers". Sajnos sehonnan nem tudom őket megszerezni, ezért kéne a segítségetek, főleg másodiknál. Ha valamelyikőtöknek meg van, kisebb üzletelést követően elküldhetné nekem postán egy másolt példányát.
Elértek itt a fórumon, vagy a 363296-os sorszámú országban. Köszönöm előre is. |
Quote:
Én láttam egypár részét. Anno nagyon tettszett! De sajnos teljesen eltűnt mára. Legalábbis sokat kerestem, de még nem találtam meg sehol még egy részét sem. |
Quote:
|
Akkor már megvan,mitől lettél olyan,amilyen:D :D
kicsit brutális ez a "mese",nem??:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nézd meg olvasd el :) nézegesd meg a videókat :) |
Hát jobb mint a Pokemon:D :D :D
|
Nem szidni a Pokemont! :)
en igenis szerettem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
max megnézek mást is,mint ezt a grizzlik vs kutyákat:D |
Quote:
|
Quote:
de én benne lennék,ha nem csak 4részt adsz,hanem többet is,ha van:p |
Tokyói hajsza, hmmm szuper film most néztem meg :) :) Tegnap pedig az Amerikai Pite 5-öt :D hát LoL :D
|
Quote:
Infókat, sokat zőőődben :)) Kössz :) Denny the dog fsz : Morgen Freeman Jet li Bob Hoskins Jó film annak aki szereti Jet Li-t ;) Nem fog csalódni benne :cool: Módosítás: Köszi. majd megoldom, hogy megszerezzem ;) |
Quote:
Magam részéről a Psicho - t szeretem nagyonnagyon:) Rem így írják:) |
Hi!
Nálam alap: -A Keresztapa -A Gyűrűk ura -Ponyvaregény -A ravasz, az agy, és két füstölgő puskacső Kedvenc még : Star Wars (inkább a 4-5-6), Macskajaj:D, és úgy általában az igényes történelmi témájú filmalkotások:) :cool: |
Lattam egyebkenet minap egy eleg erdekes temaju filmet: Transamerika
erdekes eletet mutatott be... |
Quote:
|
Nem is tudom merjem e ajánlani... Lerry Clark két betiltott filmjéről van szó.
Minden esetre eléggé furcsa filmek. Kids (1995) Ken Park (2002) Megdöbbentő. |
a Ken Park-ot lattam..az eleg erdekes..annyira nem is ertettem a veget :)
a Kids-nek utananezek...azt nem ismerem. |
Quote:
A Kids is valami hasonló stájlingban megy. Más a történet + minden, de hasonlóképp megdöbbentő. |
Túl a sövényen :D
Most néztem meg. Nekem naaaaaaaagyon bejön :D |
Ütközések - Ez volt a legutóbbi olyan film, ami nagyon bejött.
|
Quote:
en lattam ezt a filmet...kicsit zavarosnak ereztem. olyan 21 gramm c. fimkategoriaba sorolnam...nem feltetlenul tinedzsereknek valo fim :) |
Quote:
|
Nem tudom, kinek mozgatja meg az emlékezetét Az idő urai c. rajzfilm.
Az enyémet igen. http://video.google.com/videoplay?do...+id%C5%91+urai |
All times are GMT +1. The time now is 07:33. |