![]() |
nagy szerencsed h az uw-ban van buzasor :)
|
Quote:
|
lehet én is lenézek :)
|
Quote:
|
ha nem zavarnék benéznék, igaz sem a focit nem szeretem, sem a csocsót, de a sert annál jobban. :)
|
Én is úgy intézem a dolgokat,hogy ott legyek:)
Bár azt nem ígérem, hogy reggelig maradok,de egy nagy adag sört bevágok és mellé eszek egy korsó pizzát:p |
Quote:
Ardi téged meg véletlenül kihagytalak a kötelezőek közül:) |
A legjobb fej és az allegjobbfej egy helyen? Már csak a társaság miatt is ottleszek :D Igaz,hogy az egyik én vagyok,na mindegy .. :p
|
Quote:
|
bar a tobbiek nem irtak be, de xepi meg deni is varhato. ha minden klappol stevenel is rakerdezek. a parom meg elutazott szoval el vagyok eresztve :)
|
Quote:
Ha minden a terveim szerint alakul, akkor valóban én is jelen leszek -remélem ez a hír nem riasztja el a bizonytalanokat :) |
tomi szerint mar tobb eve papucs vagyok mert merek fozni neki...szoval nem tudom :)
|
Quote:
|
Szörnyü dolog, de 100%,hogy pont a az ötletgazda nem lesz ott:(((
ma tudtam meg, hogy már pénteken éjszaka el kell utaznom így nem leszek ott:( ha így is lent lesztek akkor a Ardit vagy Hüppikét kérdezétek a helyről, mert ők már voltak ott velem:(:( Amúgy ha esetleg másoknak megfelel, akkor 2héttel késöbb szintén várható egy szombati összejövetel:) |
Sajnálom,de akkor én se erőltetném most!
Ha 2 hét múlva szervezel egy másikat,akkor ott leszek én is. Addig is jó utazást:) |
Peti az nem papucs csak egy kuckásfülü nyúl. Ha megy a banda Sztív is lesz. Ha Sztív lesz hangulat is lesz mint általában :)
Monnyuk nemértem mérnem szkájpra írom, ezt olvassa vki akit érint? |
persze ezt ma nem merted a szemembe mondani :) sok sikert holnapra és akkor szombaton tali!
|
Quote:
*rövid* |
akiről fixen tudom: deni, ardi, sztív, xepi, én. esetleg jön a kicsi szecsa még. még vki esetleg? mert ha nem, akkor lehet máshová tennénk.
|
Quote:
|
nincs fix...de bővül, bővül, bővül...a nyuszi hívó erejére szecsa is az igen felé billen. kicsi összkomfortos szecsa aktív!
|
Quote:
Kiderült, hogy nekem a következő hét jobb lenne. Ha nem lesz eltolva, akkor nyilván megoldom, de.... :) |
Quote:
időben nem :p |
És térben hová?
|
Quote:
|
nem aktiv, csupan elerheto.. :)
|
bocsi a késői kiírásért...szóval ma lesz tali, du. 4-től szállíngóznak az emberek. hely: bp. kálvin térnél lévő heller farkas szakkoli (sztív otthona). akit érdekel durván 3ig vagyok itthon, pontos elérhetőséget addig írok akit érdekel.
|
Igen! Mindenkit szívesen látunk :) Úgy tűnik sokan leszünk, gegy ideig a koliban, aztán megyünk bele a múzeumok éjszakájába :) Ha vkit érdekel a dolog, a számom még mindig 0620-916-99-58
|
hehe, höhö :)
|
najó, az álommanók éjszakájába mentünk :)
|
nem nézzük meg a meccset valahol?:))
|
nincs kedve vkinek egy mai spontan serezeshez? :)
ha van erdeklodo, akkor a 287667es oriba irjon, v jelezze itt kulson... :) |
Quote:
|
Quote:
|
egyedül mentem és rengeteg embert megismertem, főleg lányokat és most meg vagyok halva... :o
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 00:51. |