![]() |
nem pont ide kapcsolódik, de ha beírod hogy bimmbimm a gugli képkeresőbe akkor fórumos avartok jönnek sorba, kezdve az én szépséges varnyúmmal. Nah ezt is nekem köszönhetitek!!!:D:D:D
|
most már megvan 3 kép.. de valami tuti olyan dolog lesz, ami kézenfekvő, csak túlbonyolítom :)
|
Quote:
|
Quote:
a délelőtti, szamókás feladványnál először pont bimmbimmet akartam, de ott az avatarok alapján túl hamar meg lehetett volna találni, ezért maradt szamóka:) |
Quote:
|
Help us!!!!!
|
|
|
Quote:
:D:D |
Quote:
Amúgy Lajos, tudod :D Mák is kell :) |
Quote:
Ezzel inkább nem idegesítem magam! :D |
Quote:
pedig tök egyértelmű, az első képen a plazmagerjesztése spektrométer méretei vannak megadva öt dimenzióból leképezve. A másodikon ugyanez, táblázatos formában, egész pogácsákra kerekítve. A harmadik kép magát a ~-t ábrázolja. Az utolsó rajz a plazmagerjesztés instabilan növekvő stagnálását ábrázolja |
Quote:
|
nem gondolok én már semmire, leszoktam róla, káros az egészségre.
|
Quote:
*rövid* |
Azért valaki, aki a közelében van, vágja hátba Csokibácsit, de alaposan :D
|
Nem nagyon jönnek a megfejtések. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem volt sok időm keresgetni, fejteni, meg fórumot nézegetni sincsen sok.
A legkisebb rosszat raktam be, mi lennék, ha az aljas feladványt választottam volna? :D Egy egyszerű mértékegységről van szó egyébként, nem fogom elárulni, aki akarja, önszorgalomból megfejtheti :) Ok, legyen akkor egy új és egyszerű, szép képes valami ... http://b.imagehost.org/0205/csirkekvagytok.jpg |
Quote:
|
megfejtés
Tényleg egyszerű mértékegység, ez alapján választunk izzót... :P Az érdem legalább 60%-ban Goldy-é. :) |
Quote:
Még annyi, hogy idézőjelek között adja vissza a pontos képsorrendet :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 különböző webszerver frontend az images.google.hu, és ki tudja, hogy hány adatbázis van mögötte, amik nincsenek szinkronban...
[ati@home ~]$ nslookup images.google.hu Server: ********** Address: ********** Non-authoritative answer: images.google.hu canonical name = images.google.com. images.google.com canonical name = images.l.google.com. Name: images.l.google.com Address: 64.233.183.147 Name: images.l.google.com Address: 64.233.183.99 Name: images.l.google.com Address: 64.233.183.104 |
Igen, írtam az elején, hogy ilyenek előfordulhatnak, de az esetek nagy részében nem okoz problémát.
Minimalizálni legfeljebb úgy lehetne, ha ip alapján választanánk ki egyet. |
Quote:
|
Quote:
Hol az új feladvány? :eek: |
kicsit előrébb, ez fakultatív feladat volt, 1000 VIP körért.
A VIP-eket Csokibácsi adja át, ünnepélyes keretek közt, sziú indiánnak öltözve, rózsaszín szalaggal átkötve |
Quote:
Najó... képekkel is beérjük:) |
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Valahogy ki nem bírom találni, hogy ennek a 6képnek mi köze van egymáshoz...
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:27. |