![]() |
Az 50% valóban soknak tűnik, mert akkor biztos, hogy mindenki ott fogja tartani a pénzét.....
A 10% meg kevés. Akárhogy is nézzük, támadhatatlan, meg stb, az nagyon durva. A 20% reálisnak tűnik, de azt is sokan sokallják. A 15%-ra nem sok mindenki mondott valamit, pedig akkor az reálisnak tűnik, ha a 20 sok, a 10 kevés. És nem hiszem, hogy bonyolult lenne kiszámolni, mennyi ment a segélybe a pénzosztás közben. A VIPeseknek meg figyelni kell, hogy ne csorgassák magukat a segéllyel. (Vannak orik, amik már most is csoporgank, pedig még nem is lehet a segélybe pakolni....) Az 5. szintre való levitelt meg szerintem túltárgyaltuk már. |
Quote:
Ma már ilyen országot létre se tudsz hozni. Sőt, régen se tudtál volna, csak fogékonyabb voltam arra, hogy "de jó poén, akciózzunk a katonákkal". Ez hiba volt, és az ilyen gigaországok kialakulásához vezetett, amiknek a létezése alapvetően hiba. |
Ha nem lehet direktbe pakolni illetve nem emelik a heki függően automatán kapottat,akkor kardoskodom a minimum 20% mellett...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Emlékeztetnék még elején olyan javaslatokra,hogy 100% ba egyenesen fel és megkötések kivéteknél:-) Nem adakozás kép:-) |
Quote:
|
Quote:
De mivel felmerültek és ha olvassák azok akik annó erről írtak azért fogalmaztam ahogy:-) |
Quote:
1. tuti biztos megtakaritás, de a cég a 80%-át lefölözi, viszont garantáltan nem lesz baja a pénzednek, de nem gyarapodik, nem kamatozik semmi. 2. mozgatja a pénzed a piacon,ezért oda is kell figyelned rájuk, mert nincs semmi garanciájuk, de az odafigyelésért cserébe minimálisak lehetnek a veszteségeid, és egy nagy bukta esetén sem bux 80%-ot.sőt még akár nyereséget is termelhet, így esetlegesen a kisebb buktákat kompenzálhatod. amúgy annyi garancia mégis van rá, hogy a befektett időt eltörölve az indulási alapod visszakapod. és ezzel akár meg is duplázhatod a vagyonod. sztem világos, hogy az aktiv játékosok melyiket fogják választani. Egyedül A-ban lehet lényege, hogy ekkora veszteséggel bepakolnak páran, de ott se mindenki használná az tuti, maximum, ha vmi nagyon nagy csatára készülnek, és úgy érzik erre a +kp-ra is szükségük lehet. viszont a kicsiknél, akik napi 2x jutnak nethez, jó lehet, mert piacon nem tudják tartani, hiszen nem tudják visszarakni ha hazajött. ezzel csak ők szivnának. aki nem hosszan akar A-ban maradni annak nem számit, mert nem fordithatja le magával úgyse. |
5:1 arány mellett tutira használnám, és még nagyon sokan. Azért lásd be, hogy iden komoly előnyt jelent egy állandóan hozzáférhető, mások által láthatatlan pénzforrás. Ahhoz képest a veszteség elfogadható, főleg hogy mint mondtam semmiféle kockázata nincs a piacon tartott árukkal ellentétben. Nyilván nem minden pénzem ebben lesz, de igyekezni fogok minnél többet ide is gyűjteni.
|
Valamennyit leforgathat belőle nem? Vagy azok a javaslatok ad akta lett téve? :S
|
Quote:
|
Quote:
Szóval ha nem, hát nem, végülis logikus amit írsz. Az egész lehozhatóságon akkor kezdtem el gondolkodni, amikor felröppent, hogy egyesek 6-700 millát költenek el 5. szinten egy szöviháborúra. Szóval a lényeg, hogy nem akaródzik ilyen irányba terelődni a szó. Ok, elfogadva. |
Quote:
Mivel első körben a "betett" pénzt költöd majd, ezért ha belegondolsz, akkor ez azt jelenti, hogy többet hozol le, mint eddig. Hiszen eddig ha hozzányúltál a segélyhez, az elveszett, kész. Most ha hozzányúlsz, akkor először csak ahhoz a részhez nyúlsz hozzá, amit úgyse tudnál lehozni. Amitr le tudsz, az megmarad. |
Quote:
Azon gondolkozz el, hogy mennyit raknál be, ha 1:5 arány lenne és mennyit, ha 1:10. én biztos, hogy kb ugyanannyit, mert van egy készpénz igény és kész. Ha meg majdnem mindenki ugyanannyit rakna be, mindkét esetben, akkor miért szivassuk az embereket? |
Quote:
|
Quote:
Miért raknék be egyformán? Ritkán osztok pénzt csak a pénzosztás kedvéért, szal ez a része engem nem befolyásolna, úgyhogy nincs ilyen készpénz igény. Viszont 5:1 aeány mellett már elég gazdaságos a dolog ahhoz, hogy érdemes legyen komoly méretű segélykereteket előállítani. |
Quote:
|
Quote:
Ingyenpénz: pénzosztásból megkapunk x%ot... És ugye mindenki oszt pénzt ha nagy ritkán d eakkor is oszt:) |
Quote:
Minden játékstílusnak van egy készpénz igénye. Ha te hajlandó vagy 4-8milliárdot elvesztegetni, akkor szerintem jár neked az a segély. Én a magam részéről akármi is lesz, a nekem megfelelő pénzösszeget fogom a segélyben tartani, ha drasztikusan magas arány jön ki, akkor 20-30%-kal kevesebbet. A többi pénzem pedig a jól megszokott módon fog megőrzésre kerülni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én akciók után szoktam osztani és nagy ritkán leégek,akkor jól jön az a pár misi amit pluszba gyűjtögettem. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Atival értek egyet. Ez nem ingyenpénz. Többek között, aki viszont minden körben pénzt oszt, azt mindenki tudja, hogy miért történik... Nos, az meg tesz arra, hogy a pénzosztás mellett növekedik a segélykerete, mert sok-tíz/száz/ezer-milliárd tartalékkal rohangál, és nem hiszem, hogy meghatja a segély. Ő azért oszt pénzt, hogy legyen morálja. Én pl sose osztok pénzt, mert hova? Minek? Nem termelek a csopi tetején évek óta, nem nagyon rengetnek le, nem nagyon vernek be. Az adóm mindig 0%. Szóval nekem pl súlyos milliárdokba kerülne egy minimál tartalék felhalmozása. Ezt nem nevezném ingyen pénznek. |
Quote:
|
Hosszútávú... kinek mi is a hosszútáv? egy kezdőnek lehet mondjuk a szintlépés, v feljutás 1/A-ba. Nekem minnél több csoport megismerése, minnél több tapasztalat szerzése ugyanazzal az országgal és egy nagyonerős klán létrehozása. (csak 2,5 éve játszom)
Ha igy marad a javaslat, akkor jol járok, mert sokkal gyorsabban foroghatok, mert már 5ben elkezdhetem gyüjteni a pénzt, h minnél hamarabb fordulhassak és vipes vagyok, tehát az alaphoz sem kell hozzányulnom. felvihetek pár milliárdot gond nélkül, (nem kopik, nem megy el, nem fosztják le) felmegyek topba, ülök 1000körig, fordulok. :S ezalatt az 1000kör alatt a forditható pénzem több lesz, mint egy nem vipes országnak, aki az alaphoz egyáltalán nem nyult hozzá, egyik szinten sem! :S plusz ajándékba ott hagyok A-ban akár 3,5milliárdot. :S megértettem, h nem lehet majd lefordítani, ezért változtatom meg a vélemélnyem és ne legyen segélytartalék semmilyen arányban és formában. =( |
Quote:
|
Quote:
De ez a 4,294....milliárd segély nem lenne átlagos. Egy másik irásodra: Mindenki megtalálhatná a módját,hogyan is érjen el ingyenpénzt:)(ha nem is sokat de valamennyit) Vityu: 90% veszetséggel aki tartelékot akar ott gyüjteni és nem segélyt hát : Hajrá! |
Quote:
De ez más tészta. A normál játékban 90% veszteség mellett nem pakolnék oda semmit. Kivéve, ha feljutok A topjába, és túl tudok élni fordulásig. Mert akkor hirtelen telenyomnám a segélyemet. De nem lehet lehozni 5. szintre. Tehát feleslegesen nyomnám tele. Innentől kezdve normál játékban 10:1 aránnyal nem használnám. kivéve, ha baromira unatkozom, és 5. szint alján 200 hekin eltermelgetnék... De azért érzed, hogy ez irreális. :D |
Quote:
( pedig a 0,1% fordítható rész nem sok... most vipesként olyan, mintha 0,3275%ot pakolnék, csak éjjel1ig kell lennem) |
Nekem nem tetszik ez a segélykeret.
Játék alaphangulata hogy a pénzed soha nincs biztonságban, bármikor kifoszthatnak. Ha biztos pénzt akarok, akkor építek bank-ot. Túl könnyű lenne a játék, túl sok variáció keletkezhet. Még akkor is ha 90%-a elveszne az összegnek. |
Quote:
A javaslat lényege, hogy esetleg Te is közéjük tartozhass. |
Quote:
Ezzel a módosítással szerintem pont hogy kiegyenlítődnének a különbségek az induló és a régi orik között. (Főleg ha az 5. szintre nem lehet szemmel együtt elfordítani a teljes segélyt. Akkor aztán totál egyenlőség jelet lehetne rakni a kezdő és a régi orik között. Legalábbis ezen a téren!!) |
(Közérdekű érdekesség:
jelenleg 3 olyan országról tudok, amiben már most csorog a segély. Az így néz ki: Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 4.294.967.295 arany áll rendelkezésedre.) |
Quote:
|
Nem mérvadásnak szántam. Csak annak, nehogy valaki azt higgye, hogy sok ilyen ország rohangál. Azért is írtam picivel.
|
Lassan ez a téma is a végéhez közelít, úgyhogy akinek még ezzel kapcsolatban véleménye, javaslata, ellenvetése van, az most írja meg.
|
All times are GMT +1. The time now is 20:50. |