![]() |
Quote:
Mindjárt utánanézek :) Bajosabb, mint gondoltam... ha bevállaltok idegenvezetőnek, akkor szívesen mutatom az utat :) potom negyed óra séta - de azért keresgélek még De ha tudtok küldeni egy jó nagy felbontású térképet jpg-ben, akkor azon be tudom jelölni :D |
http://www.eszemiszom.hu/m.asp?D=EE&R=21157
Békepipa Söröző Alapítva : 1998 Cím : 2800 Tatabánya, Sárbereki lakótelep. Telefon : 0630/4184506 Nyitvatartás : 10.00-24.00 Röviden Vadnyugati hangulat uralkodik a sörözőben, már a hely berendezését illetően. Kellemes hely, szolid árakkal. Árak Unicumindex: 590 Ft/dl. A hely Légkondicionált. Személyzet Beszélt nyelvek: angol-német. http://www.terkepcentrum.hu/index.as...5&cy=47.570451 http://www.bekepipa.hu/ http://www.bekepipa.hu/map.htm Andrew most még kideritem helyetted, hogy hányas busz megy sárberekbe aztán akkor szombaton fizetheted a tequilámat. ;-) |
Quote:
A honlapjával nem futottam össze :o Úgy egyszerű :D:D A buszt meg tudom nézni, de gyalog ocsóbb :p 6-os, 12-es hamar ott van |
Quote:
jaja, szóval goondolom a győri út felöl megyünk, mintha mennénk a tescó felé és onnan megyünk le jobbra sárberekbe, de hol? :) Most már egy rövid útleírást neked kell csatolni. |
Tehát buszvégtöl vagy a vasútállomástol haladva, győri út --> köztársaság útja --> összekötő út --> majd a tescó magasságában be jobbra a jázmin utcába :)
Andrew hányas buszok mennek a tescóhoz? |
Quote:
hódtali lesz és nem teljesitménytúra. |
Quote:
Megyünk a 16-os vagy 12-es busszal és leszurkolják a jegyet a bérlettel nem rendelkezők, és közvetlenül ott tesz le a busz a pipa előtt Vagy második lehetőség: élvezzük a friss, benzinfüstös tatabányai levegőt és negyed óra alatt odagyalogolunk, vagy 20 perc alatt odasétálunk 16-os indul: 15:45-kor, 16:45-kor, 18:45-kor és 19:50-kor - 8 perc alatt van ott 12-es indul: 16:10-kor, 17:10-kor, 18:10-kor, 19:10-kor - 15 perc alatt van ott (csak a lényegesebb járatok) 5-össel is lehet menni, erről a tecsónál kell leszállni, 8 perc alatt van ott és ettől kell gyalogolni egy megállónyit... max 5 perc órakor és félkor indul |
Quote:
|
Quote:
|
Ezt most nem mondjátok komolyan :p :
2008-02-23 SZOMBAT OKLAHOMA COUNTRY ZENEKAR És erről én lemaradok :( szörnyű :( : 2008-03-08 SZOMBAT NŐNAPI CHIPENDALE SHOW kivételesen én is támogatom a buszt, különben valakinek vinnie kell a hátán :) nem vagyok kellemes teher :D |
Quote:
|
Engem ki fog pesztrálni a nagyvilágban?
|
Quote:
bocs édes, az más ;) :D |
Quote:
|
Quote:
amúgy jó kis hely szerintem :) vagy legalábbis ködös emlékeimből annak tűnik :p |
Quote:
|
Quote:
:D |
Akkor itt a lista, ahogy ígértem - sorrend szigorúan objektív
Attila(: Belas Matador Phoenix - majd laptopon be tudjuk fogni remélhetőleg Ardo és még néhányan - lehet Tevary - itt lakik, úgyhogy bünti lesz, ha nem jön el Gárdi vad - ha talál szállást Seldon Kutyuleee Gyula és Zsáni qhote Gee Cassandra - legalábbis tervben Pali papa - tervben és társasággal Vad! gyere! Nekem se lesz szállásom, a hajnali hazaindulásomig valahol elleszünk!! :D bár nagyon remélem, hogy valaki marad hajnalig! :D További kérdések, amiket még ma szeretnék tisztázni: A buszpályaudvartól hog lehet a kiszemelt helyig elmenni? Valaki hajlandó odakísérni? Mikorra érkezzek tatabányára? (Bár mondjuk ez inkább a busztól függ...) |
Quote:
|
Quote:
és nem is önszántamból |
:(
*rövid* |
estét akijön fehérvárrol azzal a piactéren talizunk 3 orakor a busz 3,44 kor indul t-bányára
|
Sziasztok:)
Hány órától lehet menni?? Mi sajnos holnap délután anyóséknál köszöntünk,de ha időben vége lesz,akkor lehet leugrunk,ha anyós vigyáz a csöppségre. Na ez jó hosszú mondat lett:D:D:D |
Huhh, remélem Gee még lesz gépnél valamikor, ha mégsem, valaki el tudná küldeni privátban a telószámát? :o
Más Ki mikorra fog Tbányára érkezni? Én úgy gondoltam, hogy olyan 5-7 óra között kéne odaérni a Pipába - tehát aki nem tudja, hogyan jut el oda, az lépjen valahogy kapcsolatba velem, vagy Belassal aztán összeszedjük valahogy abuszvégen, vagy vasútállomáson. Szerencsére egymás mellett van a 2 :D Aki megígéri, hogy nem zaklat, annak szívesen megadom a telszámomat, ha esetleg telefonos segítségre szorulna :D |
Mint mondottam, ember tervez...
Megdőlni látszik minden tervem.:( Reggel még meglátom, hogy mi legyen. Többekközött meg vagyok fázva és nem szándékozom végigfertőzni az egész társaságot. Ha megyek... Ki és mikor megy Pestről és milyen járművel (tömegközlekedésileg), mert akkor csatlakoznék, hogy ne unatkozzak egész úton. |
Holnap születésnapot ünneplünk,aztán tudok menni! Részleteket holnap :)
|
Quote:
Gee, Vad: Hm biztosít kocsit, csak sofőr kell hozzá :PP én alkoholista vagyok, innom kell, Gee VEZECC? :)) Hm torka se akar szárazon maradni, berekedne tőle, azt meg senki nem akarja...:))))))))))) Küszöb előtti fekhelyet tudunk biztosítani, Hm kutyája nagyon szívesen átengedi, jobb szeret a díványon aludni :DDD Mondjátok mikor érkeztek, a buszvégen várunk rátok :) |
Quote:
:) |
Nademost tényleg :D
Valaki nem tudja Gee telószámát? :) még ki is emeltem :p |
Quote:
|
Estéket:) Holnap akkor minden oké,pár emberkével énis felvettem a kapcsolatot:))
|
Quote:
Hányra menjük akkor? Végülis, akinek kellenék, telefonon elér: 70/248-06-61 (majd holnap úgy is törlöm:p) Ha 11-előtt hívnak morcos vagyok :o:D:D meg kómás is, úgyhogy sok infót nem eleht belőlem olyankor kiszedni ;) |
Egyelőre én is úgy vagyok,hogy szertnék menni és viszek magammal egy kemény hódost,de még mindig rajtam van a nátha. :-/
|
Nembaj, akkor csak a "fél kilós veknidet" küldjed, hogy nehogy éhínség legyen...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
Gárdi,Biol és Vad 5-re érnek ide... |
Quote:
Atikám gyere mindenképp:)) |
Nekem meg igyatok az egészségemre és érezzétek jól magatokat:-)
|
Quote:
|
A náthásoknak külön kötelező jönni, Gyuszkó is kicsit náthás :D
a Vad triót felvesszük a vonatállomáson 5kor :) Zsáni |
Quote:
Hahó, valaki, Pestről!? Unatkozni fogok és nincs kedvem unatkozni... Nem is megyek.:o PS: Még mindig gondolkozom. |
All times are GMT +1. The time now is 22:20. |