![]() |
Quote:
|
Quote:
|
a ht szerintem 1 mp-ben teszi ki, ezért ér ki egyszerre, és ezért ér vissza egyszerre.
|
2008-10-24 15:39:06 HELYTARTÓ: Helyhiány miatt eladtam 36 katonát, 263 íjászt, 150 varázslót, 60 tolvajt, melyek hamarosan megérkeznek a piacra. Ha nem adom őket el, el is mentek volna!
Tehát az biztos hogy egyszerre teszi ki.Ezért valószínüleg egyszerre ér ki.Amiért egyszerre ér ki, azért egyszerre ér vissza. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hip-hip, Hurrááá, 98%-os lett a matekérettségim.
Hurrá, hurrá, hurráá :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Grat Andrew!
|
Quote:
NAgy Grat neked Andrew! |
Quote:
|
Quote:
(csak gimnázium...) Grat Andrew :) |
Quote:
Lesz ez még így se ;):D:D Köszönöm szépen a gratulációkat :) Úgy is csak azért jöttem, hogy fényezzem magam :rolleyes::D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy grat az értességidhez! :D Hogy ide is vágjon valami: Az összes csempe a falon van végre! Befejeztem a fürdőszobát! :cool: Holnap egy szolid fugázás, és már mehet is bele a sok lom, ami eddig nem volt benne! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
És az egész raklapnyi a falon marad? (Vagy a falban?:D)
|
ha így haladunk meglesz az a párezer hsz karácsonyig :D
|
Quote:
És különbenis... Kibeszélitek itt a kicsit a háta mögött?:confused: :o Ps: A kollégák ma látványosan menekültek előlem, pedig semmit nem is törtem össze.:p :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az angyalok nem minden reggel csudiszépen kelnek fel? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Top30% ideje 336 kör 4.001 kör MEGFELEL
:D meg van a 2. % kedvezményem :) |
Quote:
Nekem is megvan a 2% kedvezményem:p |
Quote:
Nekem is:D:D |
Top30% ideje 336 kör 16.206 kör
Nekem is, es nekem nem betonfajjal... :P Ezt csak azert irtam be amugy, mert fogalmam sincs mi ebben a dicsoseg.... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A többiek kezdtek el rám licitálni ;) (Sőt, szerintem nem is vagyok betonfajjal! :D) |
Quote:
|
Quote:
Üdvrivalgok! :):D |
All times are GMT +1. The time now is 16:43. |