![]() |
Quote:
Quote:
Benne van ebben a mondatban az igazság is, csak másképp kell összerakni a szavakat: valahogyan felütötte magát! Ekkora értéket 1/A-ban sem egyszerű elérni, majd pont az 5. szinten lehet csalás nélkül, mi? :D |
Quote:
Ettől függetlenül jelenleg teljesen mellékes az, hogy hogyan került oda az ország. Továbbra is ovis szindrómának érzem, hogy "jajj, az 5/X topból anarchba kerültek az országaim, tuti nem szeretnek, mert bezzeg az 5/W". Miért más esetleges szabálytalankodásával kell takarózni ilyen esetben? Az, hogy más esetleg szabálytalankodik, feljogosít bárkit is arra, hogy ő is azt tegye? Kétlem. Ha valaki mégis így érzi, akkor az illetőt kérem, hogy már most törölje az országát, ez esetben nem szívesen látott a Hódítóban. Ez esetben teljesen igaza van, amikor úgy érzi, hogy itt "nem szeretik". |
Quote:
Nincs baj a hozzáállásommal és nem szentségeltem, se szapultam sehol. Egy szerintem ideillő példát mutattam és elmondtam a véleményemet ... azt szabad! ;) Igen, ma áttettétek 2 orimat, jogos volt, hülye voltam! De ez nem ide tartozik ... |
Ja, nem X-ből, hanem B-ből tettél ki ... :o
|
Quote:
Milyen példát? Nem hiszem, hogy más csoportoknak bármi érdemi köze lenne ahhoz, hogy az X csoport legfelső országai átkerültek, és miért kerültek át. Ha jogos volt az áthelyezésed (ez esetben nem is tudom miről van szó, hiszen ez a téma az 5/X topos országairól szól), akkor miért mondod, hogy szegény te, téged itt nem szeretnek? Ezek szerint nem arról van szó, hogy szeret-e valaki, mert te magad írod, hogy jogosan kerültél át. És mivel azt is te magad írod, hogy ez nem ide tartozik, ezért aztán végképp fogalmam sincs, hogy ez hogy került ide, és hogyan kapcsolódik az 5/X topos országainak áthelyezéséhez... |
Quote:
|
Quote:
Felhivom a figyelmedet az "avagyos" részre! :) Szerintem ügyes játék normál 5-ös csopiban az emlitett érték. :rolleyes: Szó sem volt szeretetről, én egyenlőséget emlitettem, ami sajnos nincs. Én elhiszem, hogy mindent megpróbáltok megtenni érte, egyszer talán menni is fog .... Te értelmezed úgy a szavaimat, hogy elégedetlenkedek és más kárát akarom. Ez nem igy van! |
Quote:
Quote:
Lehetőleg ne ez legyen a döntő abban, hogy ki megy anarchba, és ki nem. :D Érdekes világ lenne az úgy. :D |
Örömmel jelentem, hogy az 5/X ben megszűnt a top:)
Illetve nem megszűnt csak átalakult:) Köszönjük, hogy végre elérhető lett mindenkinek a top 1. helyezés az éjszaka történtek miatt:) Lehet ebbe a csoportba fordulni a sok személyiséges oriknak, szeretettel vár mindenkit az 5/X:) |
Quote:
Melyik éjszakára gondolsz:-) Mert énszerintem nem is éjszaka volt akkor:-) Mikor az áthelyezések voltak. Elég régi hír ez már amúgy:-) Abban igazad van,hogy mindenkit szeretettel várunk és ürülünk,hogy te is újra vagy ott:-) |
Quote:
Úgy hallom minden éjszaka okozhat meglepetést:) És nem vogyok ott:) |
Quote:
|
Bár nem X csopi (5/S) ,de talán ez a legtesthezállóbb topic,amibe írhatok.
Van ugye a top. Páran felmerészkedtek maxheki fölé .. hirtelen megjelent egy pénzzel teli szövi .. Nem tekit írtak,friss sorszámmal voltak mrd-jaik. Az utalásokból természetesen mi is mrd-okat kerestünk :) Nézem a teljest,sasolom a pontlistákat .. mondom tuti,hogy a fentiek multisok és le akarják verni a felmerészkedőket. Mit ad isten .. midőn jóval maxheki fölé értek,nem földre mentek az első elérhető célponthoz,hanem mészárlásra,és azóta is. Lottóznom kéne. Mielőtt valaki megkérdezi,semmi célom nem volt azzal,hogy ezt most leírtam ide,csak valahova ki kellett öntenem a lelkem,belső fórumra meg ugye nem illik. :p Köszi a figyelmet :) |
Quote:
Kicsit pontosítanék:) Kék 3-as az nem friss ori. Egy másik 507-tel kezdődik, az sem friss és amióta megvan tekit írt. Nincs a szövi max heki fölött. Varigyilokért meg mészár az elfogadható..... Szerintem. |
Quote:
|
Quote:
És?................ |
Quote:
Quote:
|
Könnyü vádaskodni... de batu megmondta a frankot
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sztem egy szövi bármely tagjának akciója a szövi egészének véleményét tükrözi, ha nem, akkor tartson rendet a vezér:)
Ott támadok, ahol gyengék. Te másképp csinálod? |
Quote:
|
Akkor nem ugyan arról beszélünk.
Minden esetre én nem kezdtem el itt vádaskodni, mikor Ti szétvertétek a szövimet. Most a fagyi visszanyalt. |
Quote:
Nem tudom a szétvert szövik melyikében voltál,utólag is fogadd pironkodó gratulációmat :) Amit írtam,annak köze nemigen volt a vádaskodáshoz,épp csak leírtam túlcsorduló gondolatim :) |
Quote:
első eset, hogy poolal egyetértek, de nem tudom jobban megfogalmazni, amit gondolok: "ÉS?" |
Quote:
|
Amit Matador ír az világos mint a Nap, annak aki lát és nem csak hall. Engem inkább az érdekelne, hogy mitől lehet olyan jó passziánszban győzni. Merthogy nagyjából ezen a szinten mozog az 5S top jelenlegi színvonala, a valódi játék helyett.
A kérdés általánosítható; éppen ezért térben ill időben távolabb lévőknek nem csak költői. |
na jó kezdem ezzel a topiccal.. aztán majd folytatom.. az 5/s topjaban levő orik jó játékosok..szerintem.. ha lenne szabálytalansag, akkor Ati már intézkedett volna, szóval azt feltételezni, hogy van nyilvánvaló és nem intézkedik.. hmm.. hagyjuk már.. Adminokrol csak jót vagy semmit.. ezzel pedig őt sározod.. magadnak meg ne áss vermet arra ott vannak az ellenségeid...nem tom ki az a Batu, de nem is érdekel, viszont, ha már ide jösz és multisokról beszélsz had említsem meg, hogy bizonyítékok hiányában egyszerű sárdobálsá és vádaskodás az egész.. annak meg nem lenne értelme..bár ahogy nézem vana ki tojik rá..az a legnagyobb bajom, hogy a többségetek vak és közbe még van pofája ugatni!!!(rész informaciokbol probalnak kovetkeztetseket levonni..) sajnos kezd kitörni belőlem az állat, így egy mély levegőt veszek..nah kicsit megnyugodtam..a lényeg és az egyszerű véleményem, hogy ez egy játék... ugyhogy csak nyugi.. bee happy :) értitek? vagy ha nem akkor ne játszatok.. most jöhet a szeptemberi megmozdulasok..
|
Quote:
Suti, ezt a másik oldalról is meg lehet közelíteni : attól mert a hódító berein belül nem sikerül a JKSZ-t bizonyítani, attól még lehet hogy van, csak mondjunk ügyesen csinálják. |
The Following 2 Users Say NO Thank You to Matador For This Un-useful Post:
Batu, Betelgeuse így derül ki hogy kik is a bizonyos tulajok, akik tudják hogy róluk van szó :) |
kedves Batu ha nem csal a szövid semmilyen mértékben, akkor megtudhatnám, hogymért van az, hogy az egyik szöviddel beszélgettem msnen... és beszélgetésünk közben ő szabira ment, és aztán msnen letiltottam, de hagytam neki egy kérdést. aztán láss csodát ő egy fenti termelő oriból válaszolt nekem:rolleyes::)
na erről mit gondolsz?;) |
Quote:
|
Quote:
Attila(:, Druida, Matador na, de akkor ebből mit szűrsz le? mert én nem vagyok az s-be és sose akarok odamenni.. x-be se voltam még.. |
Állj,állj! Én senkiről nem mondtam semmit! Ez már erősen vádaskodás,amit szándékosan elkerültem a saját irkafirkámban ;)
|
Quote:
Sajnálom, de tudtommal soha nem játszottunk együtt.;) Az, hogy ki honnan irkál és ki kinek a haverja..... Csak a saját tetteimmel tudok elszámolni, elnézést ezért. Régen én is hisztiztem, ha levertek és jkszt kiáltottam félinformációk alapján is akár. Ma már az sem érdekel, ha szétszednek darabokra. Ez egy játék és a magam szórakoztatásáért játszom. |
nah akkor leírok mégegy érdekes történetet, döntse el mindenki hogy mit gondol...
Fosztira jött az ominózus szövi egyszerre mindegyikünkhüz azt hiszem. namost csapódás pillanata előtt, vki szépen kivette az egész teki, kati illetve nyersi piacot :) namost kérdem én... ha azok vették ki akik támadtak, akik regelés után egyből jöttek fel, akkor miből vették ki a piacot, és vele a cuccainkat (mi kb 500körig írtunk tekit)? és hova tűnt a lenti 400as sorszámmal kezdődő orik tlejes teki-készlete, akik regelés óta tekit írnak? és a fenti 8ori termelése akik kb 3000-3500hekin vannak? :rolleyes::) na erre kérek értelmes magyarázatot :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és amúgy piacolás szerintem nem is inkorrekt... de arra kíváncsi lennék hogy ki tud összepiacolni annyit hogy nyersi piacról ki tud venni kőből, fából, gabonából, agyagból fejenként 3millát, amikor az áraik 1000-2000között mozognak :) tekikből meg fajtánként 30-40milliót amikor az ára 4000körül van :) aki abban a csoportban van az tudja mi folyik ott, ezt higyjétek el nekem. |
All times are GMT +1. The time now is 22:01. |