![]() |
Quote:
ha azt írod, hogy tegyük szabira, és megnézed a nap folyamán, hogy ha ténleg semmi változás nincs ilyen dolgokban, akkor segítesz, megtettük volna! E helyett adatvédelmi kiselőadást kaptunk, amivel nem megyünk valami sokra... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
NE ADD MEG A BELÉPÉSI ADATAIDAT MÁSNAK!!! |
Bocs, ha nem tetszik, hogy a felelőtlenségek miatt nem többszáz másik játékost szivatunk. Ez van.
|
Quote:
----------------------------------------------------- Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Kb. értem hogy mit akar Ati a maga sajátos stílusában.
Lényeg az lehet, hogy tökmind1, hogy ki mit csinál az országoddal így jártál, nincs visszaút. Ha ez azért történt mert megadtad valakinek belépési adataid, ha azért mert valaki kitalálta, vagy valami más úton jutott hozzá, nem számít. Fölösleges azt nézni hogy mennyi lenne visszaállítani, mert nem azért nem fogja soha megtenni Ati mert x óra munka, hanem azért mert akkor más is fellelkesülne, és követelné hogy bizony neki is állítsák vissza. Ezt megértem hogy így van, de nem értek egyet vele, mert egy kalap alá vesz vele mindent. (Terítőtűz = Háztűz esete) De azt azért megkérdezném tőled Ati, hogy ha történetesen én belépnék valakihez, itthonról és lebontanám mindenét + kiárulnám az országát, amit ő jelentene, akkor én kapnék bármiféle büntetést, vagy egész egyszerűen visszaírnád neki a sablonszöveget és nem foglalkoznál vele, akkor sem, ha egyértelműen meg lehet állapítani ki volt? |
Quote:
Neki nyilván már nem segít utólag, sok más embernek viszont igen. Quote:
Van láncreakció. Tudom, hogy sokkal egyszerűbb azt kérni, hogy többszáz ország szívjon, mint figyelni arra, hogy ne adja meg a belépési adatait senkinek. Ennek ellenére itt a józan észnek kell felülkerekedni, és azt mondani, hogy bizony a többszáz ország nem tehet arról, hogy felelőtlenül beengedett másokat az országába. Ő viszont tehet róla. |
Quote:
|
Mondjuk érdekelne, hogy ezt a feltörést hogyan lehet elképzelni... Ha valamit a felhasználó nem ront el, egy ilyen felhasználónév+jelszó páros gyakorlatilag (nem elméletileg), feltörhetetlen.
Nem belétek szeretnék rúgni, de valahol sajnos nektek kellett elrontanotok :( |
Quote:
|
Vannak esetek, amikor lehet segíteni, és vannak esetek, amikor nem. Ez olyan eset, amikor nem lehet, hiszen a segítségből többszáz embernek származna hátránya, ráadásul okot adna arra, hogy ezt visszatlrően, minden nap eljátsszuk valaki kedvéért, aki épp aznap felelőtlen, vagy egyszerűen csak olyan kedve van, hogy füllent egyet.
|
Quote:
Még egy utolsó kérdés hozzád Ati: A VIP játékosok anarch-ba helyezés esetén élhetne azzal elvileg hogy kérik a felülvizsgálatot. És ha véletlen kiderül, hogy az automata rendszer hibázott, erre rájössz és tényleg nem történt szabálytalanság, ami azt vonná maga után hogy vissza kell állítani az országot normálba, az is úgy történne hogy az egész hódot, minden egyes országot visszaállítanál teszem azt 2 nappal korábbira? Nem hiszem... Ezért furcsa nekem, hogy több száz ország szívatásáról beszélsz. Vagy pedig ez visszaállítjuk dolog csak egy elméleti valami, amire még sosem került sor, természetesen azért, mert a rendszer sosem hibázott... |
Quote:
|
Quote:
Azóta egyedül engem ütöttek be a szöviből! Nem azt kérem, hogy add vissza a hekimet, hanem hogy az ő oriját építsd be, esetleg az eladakozott milliókat a lakosoktól szedd vissza, és ha nagyon-nagyon jószívű lennél akkor a dezertált sereget is visszaküldhetnéd. Egyik kérés sincs kihatással senki másra! Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
be van kapcsolva az ip-s értesítő. elvileg azt írtad régebben, hogy ebben az esetben meg tudod mondani az illetékesnek, hogy milyen IP-ről jelentkeztek be, ergó tudod az IP-t. Utána csak azt kell megnézni, hogy erről az IP-ről jelentkezik-e még be valaki másik országba, esetleg egy egész láncba. és meg is van a tettes! ;) |
Quote:
Ha ezeknek a csoportoknak a játékosait mind meggyőzöd, hogy állítsunk vissza egy régi állapotot, mert valaki kiadta másnak a jelszavát, akinek nem kellett volna, akkor hajrá. De készülj fel rá, hogy soha többet nem fogsz tudni játszani, mert következő nap el fogjuk ugyanezt játszani, majd a következő nap egint, és az azt követő nap megint, az idők végezetéig. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ui: csak azért kérdezel, hogy minden válaszomra nyomhass egy "nem tetszik" kezet? Ennek aztán marha sok értelme van... |
Quote:
|
Quote:
KisPistike2 nem bontott le semmit, de nincs kedve templomot építeni, építsek már én helyette, ott van hozzá minden. Azért van a Hódítónak egy webes kezelőfelülete, hogy ne nekem kelljen szólni, ha valamit csinálni akarsz, hanem ezen a kezelőfelületen azt meg tudd csinálni. Sőt, csak így tudsz játszani, nem igénybejelentés alapján, hogy ki kér ma házat, ki szeretne egy templomot, illetve ki helyett támadjak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Valóban nem. Ezen nincs is mit mérlegelni, olyan szintű beavatkozást tenne szükségessé egy ember felelőtlensége, ami nem vállalható be. Igyekeztem részletesen kifejteni, hogy miért nem. Lehetséges, hogy az adott lelkiállapotban nem ment át a lényeg; BimmBimm "kívülállóként" úgy láttam, hogy értette az okokat. |
Quote:
"Háztűz" esetén, amikor ez egész csoport érintett egy problémában, nincs kérdés, hogy legyen-e visszaállítás, vagy sem. Egy ember felelőtlensége azonban ne legyen kihatással 5 csoport összes országára -- remélem, hogy ezt el tudod fogadni. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
A másik indok amit folyton felhozol, hogy ez a visszaállítás abban az egy országban (visszaépíteni az épületeket, és visszaszedni a pénzt az emberektől) 5 csoportot érintene. Azt már meg sem hallod (el sem olvasod), hogy az első HSZ-emtől kezdve szinte az összesben, illetve a Neked küldött emailben is írtam: nem volt konfrontáció (azaz NEM ütötte be senki, NEM lopott tőle senki, egyszerűen NEM érintkezett más országgal, a 38 körre lévő betámadotton kívül). Illetve mindenféle jótanácsot adsz a megelőzésre, de jelen esetben ez olya, mintha a harctéren egy húscafatnak kezdenél prédikálni arról, hogy hogy kell eldobni azt a nyamvadt gránátot. Szerintem mindent megértettem, felfogtam. De a legegyenesebb, legőszintébb az lett volna, hogy ha a legelején annyit mondassz: "nem akarom, nem fogom megtenni, mert nincs kedvem. így jártatok." |
Quote:
Quote:
|
Quote:
1, Már a regisztrációs szabályokba be van írva pontosan ez. 2, A témához való legelső hozzászólásom az volt, hogy ezt a részt beidéztem. Én úgy érzem, hogy már az első hozzászólástól fogva egyértelművé tettem, hogy ezzel kapcsolatban nem lehet segíteni. A többi hozzászólásban próbáltam -- sajnos úgy látom sikertelenül -- ennek az okait is elmagyarázni, hogy ne csak annyit láss, hogy menthetetlenül a leírt szabályokhoz ragaszkodom. |
És az a baj, hogy hamarosan jön egy olyan szitu, ahol viszont segítek valakinek. Arra kérlek majd, hogy gondold át, hogy van különbség a két eset között.
|
Quote:
Áááá, köcc Ati, hagyjad, megoldom egyedül is. :D |
Quote:
Quote:
Quote:
A szabály leírását nem is kezdtem ki... pusztán a következő HSZ-en tértem ki a hitemből, amikor Te egy ori 0-ra bontását ahoz hasonlítod, hogy "KisPistike" véletlenül lebontott 1 házat. Már csak egyetlen egy kérdésem lenne. Helyesnek érzed ezt? Szándékosan illetéktelen valaki szétszed egy országot, és nem segítesz rajta, miközben lehetőséged, jogod lenne rá. Amikor írtam pár Hódos barátnak, hogy mi történt és, hogy írtam mailt, akkor azt mondták, hogy felesleges, úgy se lesz semmi. Már előfordult ilyen, Ati akkor sem csinált semmit... persze az a szabály, hogy felelősséget kell vállalni, de az nincs odaírva, hogy az admin nem segíthet! pont olyan ez az egész, mint a való életben a bíróságokon... mire odakerül az ügy, addigra már marha sok idő elmegy, és sok minden megváltozik... tiszta bürökrácia... és ha esetleg nem érzed helyesnek, hogy jelen esetben nem tudsz segíteni, akkor egyszerűen meg kell változtatni a szabályt! kitalálni olyan szigorú feltételeket, amelyek mellett igenis van lehetőség az ország visszaállítására! |
Quote:
még mindig úgy érzem, hogy amíg a sereg még nem ütött be Atilláéknál, addig nyugodtan megtehetted volna. ténleg csak ő volt érintett a dologban. |
Quote:
Változtassunk szabályt, hogy nyugodtan vadidegenek járkálhassanak az országodban, aztán majd én kiválogatom, hogy mi az, amit tényleg akartál, és mi az, amit a 876 vadidegen csinált, és nem akartad igazából? No én itt szálltam ki ebből a beszélgetésből. Zárszóként annyit javaslok mindenkinek, hogy ne a szabályokat akarjátok megváltoztatni, hanem tartsátok be a mostani szabályokat, köztük azt, hogy nem adsz hozzáférést vadidegeneknek az országodhoz. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:51. |