![]() |
Gartula:)
Ki nyert? Ardi? |
Quote:
|
499999
ez én vagyok:D lecsúsztam róla én is:D |
:((((((((
Mindegy... Ardinál jó helyen van... :( de hogy én mit szívtam az IP átírásokkal :( |
most meg elmegyek sírni. bye
|
Quote:
mondjuk most mozog a gyomrom,mint egy klántámadás csapódás előtt,de megérte :D |
Én pici Bogaram:) (#500004)
ha nem zavar be az msn, még akár 500003 is lehetett volna;) |
Hull a pelyhes fehér hó:) (#499999) [5/Y]
Én büszke vagyok erre az orira:D:D |
Arden, gratula! :)
|
Quote:
|
Quote:
Horland (#1) [4/L] Én is. ;) |
jaja Gratula:)
És most dobj fel egy hirdetést ,hogy eladó az ori!:D Legyen licitálós árverés és a kiinduló tét 10 vip:D:D |
Quote:
|
11et adok érte. :D
|
"-(0Kristóf0)-, Attila(:, Béééna Bari, csunyabogar, Pali papa, Pax Hungaricum, pepa"
ők az igazi jósok, ők találták el, hogy novemberben lesz meg. :) |
Quote:
11 vipet nekem megér az orim:D:D |
Ati én egy kicsit csaltam...
Berendezkedtem arra az esetre, hogyha kicsúszna növemberből, akkor az utolsó napokon napi 20 órában orit regeltem volna percenként 2-t. :) Tudtam hogy novemberben lesz meg. :) |
Quote:
|
Quote:
"Az egyetlen ember, aki 1 perc alatt 3 különböző IP címről 6-szor bontotta és kötötte újra az internetkapcsolatát hétköznap hajnali 1-kor" :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
HOL?? |
ott, hogy napok óta regelgetem a rohadt orikat :D ott a LOL... :D ha kellenek valakinek most szóljon, mert egy kicsit meggondolatlan vagyok iylenkor, aztán egy gyenge pillanatban kitörlöm az összeset...
|
*** Enyém a fél milla :) (#499004)
*** Namár, ide a félmillásat :) (#499025) *** Közelebb a félmillámhoz :) (#499039) *** Na hol tart a félmillásom :) (#499143) *** A fél milliósat akarom! :) (#499346) *** Kérem ide öccázaskát :) (#499422) *** Kéjemcépen félmillásat :) (#499507) *** Lefizetlek a félmillásért! :) (#499567) *** A félmilla az félmilla... :) (#499636) *** Félmilla! Idegyere! :) (#499668) *** Félmillát... plz... :) (#499986) *** Namár ide félmillásat :) (#499988) *** Közel a félmilla :) (#499989) *** Feles Millás :) (#499991) *** Félmillió! :) (#499992) *** Félmillácska idegyere :) (#499993) *** Kérlekszépen félmilla :) (#499994) *** Félmilliócska :) (#499995) *** Megdolgozlak félmilla :) (#499997) *** Félmillió ide hozzám! :) (#500005) |
499994 és 500005 sem rossz azért. De fáj a fogam a félmillára... legalább 1 év, mire 600.000-nál leszünk :( Szóval türelmet kell tanusítsak. :(
:D |
Quote:
Kérd el az orit a tulajától:) |
Quote:
|
Nem tudom, hyog odaadná-e. Én is feltételezem, hogy nem.
De nem is ez a lényeg. Ardentől sose kérném el, megérdemli, hogy övé legyen. Én gratulálok neki mégegyszer! |
Quote:
Meg kell próbálni:) |
Quote:
Rengeteget tett azért, hogy legyen nekem kis kék (2)-esem... Szóval azért, amit a D csoportért csinált, még az is megfordult a fejemben, hogyha én regeltem volna le, akkor odaadnám neki. Szóval biztosak lehettek benne, hogy nem fogom elkérni tőle! |
Ő ezért sokat tett:
Top30% ideje 1000 kör 21 kör Úgyhogy itt is köszönöm Ardi! :) |
Quote:
Amúgy Ardinál sztem is jó helyen van, megfogja becsülni:D Mondjuk én megvagyok ezzel az 500004-el is;) az ori név volt úgyis a lényeg (de azért a sorszámot is megprobáltuk hozzá):D sztem ígyis kapni fogok érte... |
Nah..Este el is kelt ahogy látom.Grat hozzá Árden, és grat mindenkinek aki egy elég közeli számot regelt be.Amúgy mindenki mondta hogy enyém lesz meg minden, és közben egy olyan emberé lett, aki hozzá se szólt a témához:p.Mégegyszer Grat neked Árden!
|
Most regeltem már egyet, mondom hátha vmi jözeli szám lesz.Hát nem annyira:S 500014.Nembaj de megtartom mert Burning-gel fogok egy kicsit "hülyéskedni" anarchban.Utána meg eladom.
|
Quote:
499.994 és az 500.005 Ezek is szépek a maguk nemében. Sőt, a félmillás nem is palindrom. :DD |
Enyém az 500002es lett(torolve), de az is csak azert, mert kiirta regeleskor hogy nem lehet ugyanaz a felhasznaloi nev meg a jelszo(ezt se tudtam :) es at kellett irnom. Amugy szerintem meglett volna. :D (De ugyis odaadtam volna vkinek)....
|
ha nem lettem volna annyira lusta, maradtam volna én is hajtani a félmillást. :D
na de regeltem én is egy szép kerek számot. :p You have no chances (#500084) |
Quote:
asszem, hogy változtatok az életcélomon. jós akarok lenni. :D |
ma kíváncsi voltam az 500ezredik és a körülötte lévő orik nevére.Rákerestem arra hogy 500001, és azt Q-ba regelték, szal sztem egy kezdő.Majdnem egy kezdőé lett...(lehet hogy vki nem anarchba akarta beregelni, de ezt valószínűlennek tartom.)
|
hát kicsit el vagyok keseredve hogy nem jött össze...szinte 100%-ig biztos voltam benne, hogy hajnalban regelik be és le fogok csúszni most:o:(
nem baj, majd az 1 millásat talán:D és nem elfelejtendő, Grat Ardi;):) |
All times are GMT +1. The time now is 09:24. |