![]() |
Quote:
|
köszönöm a segítséget
|
Quote:
|
Quote:
de ettől még ha a klán össz védőértéke nem éri az 500k-t, akkor is 500k a védelem, mint az üres oriknál is a min. védelem. hiába van 200hekin 40védőd, akkor sem 160lesz a védőértéked, hanem 200... |
kérdés 1/a
sziasztok!lenne pár kérdésem !?Honnan érdemes fellépni ,2B top 30aljábol(kb1500hekin kezdödik),vagy a tetejéböl max hekivel illetve ha top30aljábol lépek menyire lehet feljebb jutni 1/a-ba(ugyértem könnyü vagy nem?-pénz van:)) :confused:
-hol érdemes most kiárulni magad (tekit,katonákat 1/a,2/b ) -1/a ba top30 hány hekin kezdödik? -ha szk vagyok akkor tudnak tölem lopni,illetve támadi? -ha egyszemélyes klánt alapitok azzal menyire lehet boldugulni? válaszkat elöre is köszönöm ,bocs ha hülye kérdéseket teszek fel most készülök 1/a-ba életembe elöször:rolleyes: |
Quote:
2. Erre nyilván akkor tudnál válaszolni, ha valaki elküldené az A árait, kérj meg rá valakit. A fórumon ilyet nem lehet közzé tenni. 3. Szk-s ellen nem lehet semmilyen akciót végrehajtani, mivel nincs benne a pontlistábann 4. Szerintem lehet |
Quote:
De csopifórumon még nempróbáltam, nincs fölös orim. :p Quote:
|
Általánosságban igen, de konkrétan nem, ez a lényeg.
Mellesleg B-ben is meg A-ban is elég változóak az árak a nagytőkések akciói következményeként. Az én véleményem az, hogy hacsak nem éheztős orival akarsz lépni, amiben gondot okoz a sereg, mert nem tudod etetni, akkor nem árulj ki. Tekit általában érdemes eladni, de mikor legutóbb B-ben voltam, a tekit olcsóbban tudtam pénzzé tenni, mint A-ban lett volna, szal ez se feltétlen igaz. Ha fellépéskor klánba lépsz, nem te alapítasz, akkor az éheztetés se akkora gond, mert bár piacra nem jutsz ki 24 körig, de a 3-dik kör után a rakiból már vehetsz ki kaját. Fellépés után alapból szk vagy, itt még csak a fajra kell figyelni a lakiteki miatt, hogy ne menjen el az el nem férő sereg, de nem esznek, és nem is vagy támadható míg klánba nem lépsz vagy nem alapítasz. Mivel kezdő A-s vagy, én mindenképpen a klánbalépést javaslom, mert van egypár nüansza az A-s játéknak amit egymagadban nem könnyű megtanulni. Én kívánok neked sok sikert, és hogy szeresd meg a legfelső csoportot! |
sok sikert innen is!viszont a klánrakiból már az 1. körben is vehetsz ki cuccost csak berakni nem lehet az első 3-ba.
|
Quote:
Igaz, hülyeséget beszéltem. 3-dik kör után az etetést automatikusan megoldja a ht, addig kézzel kell kivenni. |
Kérdés:
Ki akarok rakni piacra 1.100.000 gabonát, de bármilyen áron rakom ki, jön a piros tábla: ennyiért nem rakhatod ki. Utánna 1000 rakok ki ugyan annyiért és az kimegy. Miért? |
Quote:
Nem tudom miért nem engedi, nálam lehet. Előfordulhat hogy következetesen fölcserélted az árat a mennyiséggel. |
Quote:
Nem tudom mi lehetett nálad a gond. |
Quote:
|
Tudom, hogy nem A-s téma, csak gondolom elmondom, hogy velem is kötekedett múltkor a piac. 100 ért nem engedte kitenni a rúnát. Semmilyen mennyiségben. Elsőre én is azt hittem, hogy felcseréltem, de az 5. próbálkozásnál már feladtam. Fél órával az eset után minden ment...
|
Quote:
Talán ez megesik 16 óra munka után:):D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azért annyi elvárható lenne tőled, hogy meg tudj különböztetni egy A specifikus problémát egy nem A specifikustól... |
Quote:
Ki beszélt itt problémáról? Csak egy kérdést tettem fel, egy egyszeű "miért"-et. |
Quote:
|
OFF: egyszer énis belebotlottam egy ilyen problémába. Ötször lecsekkoltam jó volt. Hatodszorra rájöttem hogy tényleg én néztem el, csak ötször meggyőzte az agyam a szemem hogy okos vagyok. Jó cserélgetést :)
|
milyen tanácsot tudtok adni az A-ra egy hullának? tippeket is szívesen fogadok meg trükköket.. de ne olyan legyen a trükk, hogy volt földed nincs földed :)
|
Quote:
(szóval ha lehet, ne a fenti "tanácsot" ismételgessétek, hanem valami tényleg használhatót ;)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor még nem kellett az 1A-ban top30% a forduláshoz. Így kivártam az 1000 kört és fordultam. Szóval nem tudok jó tanácsot adni. |
Quote:
|
Hát én nem nagyon találkoztam mással mint ork, elf, törp és néhány gnóm. Néha napján felbukkan egy óriás vagy esetleg egy ember, de tovább nem kisérem az útjuk szóval nem tudom belőlük mi lesz. Egyszer talákozatam hullával is, szegény nagyon le volt amortizálva.
|
Quote:
Lehet, hogy ma már nem lenne olyan egyszerű feljutni olyan magasságokig vele, ahol igazi kárt tud okozni az ellenfélnek. |
Azt nem tudom miért volt le amortzálva talán felgyújtották :rolleyes:.
|
Quote:
|
Ehhez nem tudok mit mondani. Vannak szemetek akik passzióból gyújtogatnak és nem mindenkiből lesz profi mire felér az A-ba. De felesleges az ilyesmiről beszélni én csak tényeket mondok. Be tenném a gömbjét a hullának, de hát nem lehet.
|
Quote:
|
Ha rákényszerülsz az "Ország újrakezdése ezen a szinten" opció használatára 1/A-ba. Maradsz ugyanazon klán tagja? Vagy újra be kell lépjél? Ha újra be kell lépjél, akkor le kell adjad a császárnak az ot illeto 1% földet (elso kláncserérol lévén szó)?
|
Quote:
|
Quote:
|
Hello mindenkinek,
Árulja már el nekem is valaki, hogy 1/A-ban mitol függ a folfoglalásnál elhozott terület. Az utóbbi ütések alapján úgy gondolom, hogy a földfoglalás a támadóérték és védoérték közti különbséggel egyenesen arányos. 1. Meg tudja ezt valaki erosíteni? Másképpen nem tudom megmagyarázni, hogyan lehet az, hogy egy ork 1920 hektárból elvisz 111 hekit (felfele, egyéni ütés). Egy másik gnóm ország pedig csak 84 hekit hoz ugyanabból a 1920 hekibol (felfele, egyéni ütés). 2. Függ az egyéni ütés hatékonysága a 2 klánlétszám közti különbségtol? 3. Mi mástól függ még? Volt olyan ütésem amiben 39 hekit hoztam el felfele ütve aztán ugyanattól az oritól lefele ütve elhoztam 40 hekkit. 4. Hogy lehet az, hogy felfele ütés(egyéni)-nél 1756 hekibol 14-et hozok el?? Válaszaitokat elore is köszönöm |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:08. |