Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Túl sok idő a topban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2128)

Synkel 11-24-2007 19:12

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 137366)
A kék kettesek marha sokan vannak, a hármasok már jóval kevesebben, sztem 5-ösig nem igen kell felmenni a lépő heki főlé, legalább is azokban a csopikban ahol én járok. %!-ös felett meg azért nincs olyan sok ország.

Most nincs, de lesz:)
Tuvalu a búcsúbeszédében nagyon szépen leírta a topos földleadások mikéntjét.
Felmehetsz, kapsz földet is azoktól akik fellépnek, aztán mikor megint odaérnek visszaadod a földet. Kapcsolat kérdése csak az egész.
Ha kiviszed a földet a csoportból akkor elég rendesen keresztbe van téve ennek az egésznek, és mivel ez eredetileg egy jksz-t visszaszorító topic volt, asszem ilyesmi a célja.

Palantir 11-26-2007 09:30

Hali!
Nos, szerintem a 2k kör jó ötlet! Utána már mehet a morálcsökkenés, és gyújtogatás a normál szinten egészen a 3k körig. Ott ugyanis megemelkedik mind a morálcsökkenés mértéke, mind a gyújtogatás mértéke, és valóban nagyobb lépésre késztető erő, ha nem csak barakk, és ház veszik oda a tűzben!
Viszont azt még nem sikerült megértenem, hogy minek megy valaki az 5 ben 4k hekire?

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 09:43

Termelni. termelni megy oda. Egyébként a JKSZ kiszűrése egy nemes feladat, támogatom is, de azért azt is tartsuk szem előtt, hogy mennyire fog söszeomlani egy rakás csoport piaca, ha a gigatermelőket kitakarítjuk a csopik tetejéről... :S Mert lehet, hgoy most utálni lehet őket, mert elérhetetlenek, meg gazdagok, meg minden... De majd ha nem 300 lesz a kő, hanem mondjuk 40.000, akkor meg majd nagyon vissza lesz sírva az a szemét gonosz disznó gigatermelő... Meg ha mindenki elkezd önfenntartásra berendezkedni, akkor majd lesz nagy sírás, hogy valaki jön, és egy kigyúrt tanyafree, bányafree, mindenfree ork tabival végigveri az alsó 3 csoportot 0 aranyból...
Szóval valahogy óvatosan kéne ezzel dolgozni, hogy aki JKSZ miatt van ott fenn, az ne legyen, aki meg békésen eltermelget, mert gigatamagocsikirály akar lenni, az meg ne legyen kiűzve. (Legalábbis ez most így hirtelen eszembe jutott. Mert éppen egy pocsék piaccal rendelkező 2/B csoportban lévő orimba léptem be.)

Kutyuleee 11-26-2007 10:19

Gee, sztem sem én, sem a többi jópár ember nem síránkozna emiatt, akik támogatják az ötletet... Most is végig veri a csoportot egy tf ork tábi ha akarja... nem lesz egyenlőtlen a helyzet a piaci változástól, hiszen, mindenki egyenlően rálesz szorulva az önellátásra. Én normál mailes csopiból mentem felfele, és G-ig egy lépés határ feletti orival se találkoztam, nem hogy gigatermelővel, és mégis müködik a csopi,tudnak játszani az emberek, és előtudják teremteni a saját szükségletüket. Ráadásul, ha lekényszeritjük a Gigaorikat, akkor nem lesznek rákényszerülve a jksz-re a nagyobb kékszámosok sem, mert elérhető közelségben lenne a top1 hely...

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 10:40

Ez minden bizonnyal így van. Én csak azt mondom, hogy a példának okáért nevezzük a csoportot ZS csoportnak, amiről beszélek. Volt ott 8 nagy ori. Nem voltak olyan hatamlasak, de azért jócskán az összes többi fölé emelkedtek a pontlistán. Felléptek mégis egy szintet, most az én szövim a TOPszövi a csoportban, de már nem ugyanolyan a piac... elkezdett szétesni, mert nekünk 4-ünknek nincs annyi pénzünk. Lezuhantak a tekercsárak, Felszöktek a katonaárak, a nyerspiac bődületes, egyedül a rúna és a fegyver piacot tudom vinni tisztességesen, mert 20 milla rúnám van, ami önmagában több, mint az egész csoport összes többi játékosának az összes rúnája együttvéve.
Egyébként pénzem nincs, csóróskodik az ország. A piac nevetséges, megjelentek a harácsolók, meg az értelmetlen-tolvajok, ezért sokszor van kint nyersanyag 20 aranyért, de használhatatlan mennyiség, mondjuk 300 db fa.. Felveszed, és mi van mögötte? Vagy semmi, vagy 50.000-ért 800 fa... Na csináljon az ember valamit, kéne vagy 30.000 fa... Szerintem az egész csoportban nincs annyi fa összesen, amiből be tudnám építeni az üres területeket.
Természetesen át fogom venni a nyerspiacot a szinten, de az se fog sokáig tartani, mert 2.200 kör múlva ellépek a csoportból. Nyilván úgy, hogy az egész piacot úgy ahogy van, viszem magammal. Kíváncsi lennék, utána 1 hétig hogy fog kinézni a piac. :D
De a lényeg, amit mondani akarok a következő: Mint írtam, én támogatom az ötleteket, miszerint valahogy ösztönözni kéne az embereket a lépésre. Ez remek ötlet. De valahogy ne egyik napról a másikra tűnjön el mindenki mindenhonnan. Azért írtam, hogy finoman. :)

A végigverésről annyit, hogy teljesen igazad van. Most is végigveri. De nem mindegy, hogy utána 50 millióból építed fel az országodat, vagy 5 milliárdból. Mert nem mindegy, hogy 100 arany 0 kő, vagy 10.000 arany. Vagy 50.000. Vagy egyáltalán nincs is kő a piacon 4 napig. Kell idő, amíg átáll(nak) a csoport(ok) az új szituációra. Az ötletet mg továbbra is támogatom, ahogy eddig tettem.

Kutyuleee 11-26-2007 11:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137590)
Ez minden bizonnyal így van. Én csak azt mondom, hogy a példának okáért nevezzük a csoportot ZS csoportnak, amiről beszélek. Volt ott 8 nagy ori. Nem voltak olyan hatamlasak, de azért jócskán az összes többi fölé emelkedtek a pontlistán. Felléptek mégis egy szintet, most az én szövim a TOPszövi a csoportban, de már nem ugyanolyan a piac... elkezdett szétesni, mert nekünk 4-ünknek nincs annyi pénzünk. Lezuhantak a tekercsárak, Felszöktek a katonaárak, a nyerspiac bődületes, egyedül a rúna és a fegyver piacot tudom vinni tisztességesen, mert 20 milla rúnám van, ami önmagában több, mint az egész csoport összes többi játékosának az összes rúnája együttvéve.
Egyébként pénzem nincs, csóróskodik az ország. A piac nevetséges, megjelentek a harácsolók, meg az értelmetlen-tolvajok, ezért sokszor van kint nyersanyag 20 aranyért, de használhatatlan mennyiség, mondjuk 300 db fa.. Felveszed, és mi van mögötte? Vagy semmi, vagy 50.000-ért 800 fa... Na csináljon az ember valamit, kéne vagy 30.000 fa... Szerintem az egész csoportban nincs annyi fa összesen, amiből be tudnám építeni az üres területeket.
Természetesen át fogom venni a nyerspiacot a szinten, de az se fog sokáig tartani, mert 2.200 kör múlva ellépek a csoportból. Nyilván úgy, hogy az egész piacot úgy ahogy van, viszem magammal. Kíváncsi lennék, utána 1 hétig hogy fog kinézni a piac. :D
De a lényeg, amit mondani akarok a következő: Mint írtam, én támogatom az ötleteket, miszerint valahogy ösztönözni kéne az embereket a lépésre. Ez remek ötlet. De valahogy ne egyik napról a másikra tűnjön el mindenki mindenhonnan. Azért írtam, hogy finoman. :)

Én se úgy gondoltam, hogy minden nagyorinál most rögtön megnyomjuk a deletet;), de az új rendszerben 2-3k kör alatt realizálodna a top. Azokban
a csopikban ahol van top, ott ezután is lesz, mert ott simán fellehet menni és utána 3-4k kört termelni az új ötlet szerint is. Igazán nagy hatása az elérhetetlen orikra lenne, mert őket hozná le a csoporthoz. Így senki nem élvezne olyan előnyőket,amiket legális uton már nem lehet elérni
Quote:

A végigverésről annyit, hogy teljesen igazad van. Most is végigveri. De nem mindegy, hogy utána 50 millióból építed fel az országodat, vagy 5 milliárdból. Mert nem mindegy, hogy 100 arany 0 kő, vagy 10.000 arany. Vagy 50.000. Vagy egyáltalán nincs is kő a piacon 4 napig. Kell idő, amíg átáll(nak) a csoport(ok) az új szituációra. Az ötletet mg továbbra is támogatom, ahogy eddig tettem.
De az se mindegy, mennyibe kerül végigverni, mert neki úgyanannyival drágább lesz, mint neked. Ráadásul minimális piaccal ő se tudja megcsinálni, mert ha egy területen megragad, akkor szétszedik. és hiába van pénze, ha nem tud anyagot venni az épitéshez, ha nem tud katonát venni a töltéshez...
Az ilyen csoportokban most is sokkal ritkábban fordulnak elő szélsőségek.

Cyby_ 11-26-2007 14:05

Gee:Miért jo az ha 300as a köárak 4be már 2k mindne szinte 3ról ne is beszséljünk ahol meg 3-5k az alap ár,miért baj ha már 5.szinttöl hozzászoknak az emebrek a drága nyersi árakhoz?Sztem 4k topkör aaltt böven 2forduláshoz is elegendöt lehet termelni,és ne hagyjuk már me g anagy orikat mert ugy "megszoktuk" a alacsony árakat....

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 17:56

Nem a magas ár a gond. Én hajlandó vagyok fiztetni egy építkezésért 4 milliárdot, ha fontos. Ha meg nem fontos, akkor 1 aranyat sem. Én csak arra próbálok rávilágítani, hogy ne legyen hirtelen változás. De már elolvasgattam Ati írásait, és megnyugodtam ilyen téren. Szóval mindegy is miket mondtam eddig, és örülök, hoyg bevezetésre került, eddig sem ellene voltam. Csak egy picit volt egy olyan felhang, hogy na akkor aztán most azonnal tüntessünk el nagy orikat...

Egyébként nem a megszokás a lényeg, hanem az üres piac. Tehát az is rossz, amikor nem létezik az a szó a játékban, hogy piac, mert se kati, se nyersi nincs kint szinte soha, ha van, akkor is minimális mennyiség, 50.000-ért. A teki meg lópisztoly áron, mondjuk 1500... Tehát esélytelen, hogy akkora vagyont csinálj, hogy heti 1x be tudj vásárolni :D

De már minden okés. Tetszik úgy, ahogy be lett (lesz) vezetve!! Egyet értek vele így már!

Rém 12-02-2007 16:40

Lassan már addig nehezitik a játékot ezze a sok uj dologgal hogy mki majd beáll tamagocsizni és semmi harc lesz sztetek tartalék nélkül ki fog harcolgatni? senki....

Rém 12-02-2007 16:41

tartalékot meg csak a csoport tetején lehet összeszedni, és aki feljut oda megis érdemli hogy ott gyüjtögessen....

Grabi 12-02-2007 16:42

a végtelenségig? mert a jelenlegi szabályok szerint lehet a végtelenségig termelni a topban, ha védve vagy. szerinted ez jó így?

azt meg ne firtassuk hogyan lehet ötösön a topba kerülni.

Ati 12-02-2007 16:43

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139346)
tartalékot meg csak a csoport tetején lehet összeszedni, és aki feljut oda megis érdemli hogy ott gyüjtögessen....

Ha csak a csoport tetején tudsz tartalékokat összeszedni, akkor ideje megtanulni játszani.

Rém 12-02-2007 16:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139348)
Ha csak a csoport tetején tudsz tartalékokat összeszedni, akkor ideje megtanulni játszani.

ha már feljutok a csoport tetejére az már aztjelenti hogy tudok játszani nem?:) vagy ha az aljánm termelgetek abba van a tudás? gondolkozz el rajta

Ati 12-02-2007 16:48

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139351)
ha már feljutok a csoport tetejére az már aztjelenti hogy tudok játszani nem?:) vagy ha az aljánm termelgetek abba van a tudás? gondolkozz el rajta

Ha csak ott tudsz tartalékot gyűjteni, ahol nem férhet hozzád senki, és megvédeni nem tudod magad, akkor az számomra nem jelenti azt, hogy tudsz játszani.

De ez már igazából nem is aktuális, ez a modul elkészült, és továbbra sem látok okot arra, hogy valaki éveket töltsön a topban, úgyhogy nemigen lesz a bevezetésének semmi akadálya.

Rém 12-02-2007 16:49

3i be törpe sincs jóformán tegyük fel van 1-2 fent majd most beindul hogy a bányája is rombolódik és nemlehet visszaépiteni majd akkor kifog terlemni? senki ottlesz a csoport nyersanyag nélkül...

Synkel 12-02-2007 16:49

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139351)

Az meg egészen elképzelhetetlen, hogy 17-20k topkörnél kevesebb idő alatt kitermeld amire később szükséged lesz, igaz?

Amúgy meg nem feltétlen azt jelenti, de ez egy másik téma:)

Rém 12-02-2007 16:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139353)
Ha csak ott tudsz tartalékot gyűjteni, ahol nem férhet hozzád senki, és megvédeni nem tudod magad, akkor az számomra nem jelenti azt, hogy tudsz játszani.

De ez már igazából nem is aktuális, ez a modul elkészült, és továbbra sem látok okot arra, hogy valaki éveket töltsön a topban, úgyhogy nemigen lesz a bevezetésének semmi akadálya.

a megoldás az lenne hogy az 1. helyezettig lehetne fedezni és nemlenne gond....

Ati 12-02-2007 16:50

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139354)
3i be törpe sincs jóformán tegyük fel van 1-2 fent majd most beindul hogy a bányája is rombolódik és nemlehet visszaépiteni majd akkor kifog terlemni? senki ottlesz a csoport nyersanyag nélkül...

Ne szélsőséges példákat hozz fel. A gyors csoport, különösen a harmadik szint, mindigis kihalt volt. Teljesen természetesm hogy önellátónak kell lenned, és fel kell lépned a népesebb csoportba, amint csak tudsz. Nonszensz, hogy ott ücsörögve akarj gyűjtögetni, mások meg nehogy bejuthassanak a topba.

Rém 12-02-2007 16:51

aztán szépen lelehetne verni az 1. t is és nemlenne itt semmibaj.... akkor nemlenne termelgetés csak akkor ha megérdemli az aki igy is megtudja védeni magát....

Ati 12-02-2007 16:51

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139356)
a megoldás az lenne hogy az 1. helyezettig lehetne fedezni és nemlenne gond....

A megoldás az, hogy a játékot rendeltetésszerűen kell használni, és szintet lépni, amikor a szintlépés feltételeinek megfelel az országod.

Synkel 12-02-2007 16:52

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139358)
aztán szépen lelehetne verni az 1. t is és nemlenne itt semmibaj.... akkor nemlenne termelgetés csak akkor ha megérdemli az aki igy is megtudja védeni magát....

És két ori kényelmesen kitolja a tophatárt a csillagos égig... Ügyes.

Rém 12-02-2007 16:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139359)
A megoldás az, hogy a játékot rendeltetésszerűen kell használni, és szintet lépni, amikor a szintlépés feltételeinek megfelel az országod.

ezt megis értem... de ha valaki akar kis tartalékot következő szintre hogy nevesszen el akkor mit csinál? a csoport közepén fog gyüjtögetni? hogy mki átgázoljon rajta? vagy mit?

Ati 12-02-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139361)
ezt megis értem... de ha valaki akar kis tartalékot következő szintre hogy nevesszen el akkor mit csinál? a csoport közepén fog gyüjtögetni? hogy mki átgázoljon rajta? vagy mit?

A csoport közepén gyűjtöget, miközben képes arra, hogy megvédi magát. Aki tud játszani, az meg tudja védeni magát. Aki nem tudja megvédeni magát, az nem tud játszani. Aki nem tud játszani, az csak emiatt ne akarjon a csoport tetején ücsörögni.

Rém 12-02-2007 16:57

majd nézzétek meg. ennek azlesz a vége mki tamagocsizni fog.... és harc se lesz a csoportokba mert senkinek nemlesz 1 árva fillérje se... de nekem mind1 ti tudjátok.

Ati 12-02-2007 16:58

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139363)
majd nézzétek meg. ennek azlesz a vége mki tamagocsizni fog.... és harc se lesz a csoportokba mert senkinek nemlesz 1 árva fillérje se... de nekem mind1 ti tudjátok.

Ha megfigyeled, azokban a csoportokban, ahol nem csücsülnek a csoport tetején a kiskirályok, sokkal több pénz van, mint azokban a csoportokban, ahol el van szállva a top.

Rém 12-02-2007 16:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139362)
A csoport közepén gyűjtöget, miközben képes arra, hogy megvédi magát. Aki tud játszani, az meg tudja védeni magát. Aki nem tudja megvédeni magát, az nem tud játszani. Aki nem tud játszani, az csak emiatt ne akarjon a csoport tetején ücsörögni.

már mondtam... nincs csoport tetején ücsörgés ha az 1. helyeztettig fellehet fedezni és onnan leszedni ... egyáltalán nincs ücsörgés... csak akkor szép nagy országok lesznek , és ezzel sztem nincs is semmi gond. meg akkor legalább lenne harc...

Rém 12-02-2007 17:01

ebbe az éve a játékba csak nehezitések voltak és semmi pozitivum ha ez igy folytatódik már értelme se lesz játszani... és itt pedig a minimum hektárra és más egyéb dologra gondolok ami ebbe az évbe bevezettetek.ezzel ellentétben semmi olyasmit nem tapasztaltam ami 1 kicsit jó is lenne a játékosoknak.

Ati 12-02-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139366)
már mondtam... nincs csoport tetején ücsörgés ha az 1. helyeztettig fellehet fedezni és onnan leszedni ... egyáltalán nincs ücsörgés... csak akkor szép nagy országok lesznek , és ezzel sztem nincs is semmi gond. meg akkor legalább lenne harc...

Miért felfedezni akarsz? Tamagocsit emlegetsz, miközben felfedezéssel akarsz feljutni. Tessék harcolni. Tudom, gyors csoport, kevesen vagytok... És akik vannak, azok is csak évek óta gyűjtögetnek, mert nem kell magukat úgyse megvédeni.

Rém 12-02-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 139360)
És két ori kényelmesen kitolja a tophatárt a csillagos égig... Ügyes.

milyen 1-2 ori??? lelehet őket szedni onnan simán.... cska utánuk kell fedezni és máris nincs csillagos ég ha harc van.

Rém 12-02-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139368)
Miért felfedezni akarsz? Tamagocsit emlegetsz, miközben felfedezéssel akarsz feljutni. Tessék harcolni. Tudom, gyors csoport, kevesen vagytok... És akik vannak, azok is csak évek óta gyűjtögetnek, mert nem kell magukat úgyse megvédeni.

nemkell megvédeni? mégis letudták szedni 5u ba meg 4n be is az 1. orit aki olyan nagyvolt.... szóval nincs ittseemi olyasmi amit nemlehetne megoldani

Ati 12-02-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139367)
ebbe az éve a játékba csak nehezitések voltak és semmi pozitivum ha ez igy folytatódik már értelme se lesz játszani... és itt pedig a minimum hektárra és más egyéb dologra gondolok ami ebbe az évbe bevezettetek.ezzel ellentétben semmi olyasmit nem tapasztaltam ami 1 kicsit jó is lenne a játékosoknak.

Szerencsére ezzel a tapasztalattal erős kisebbségben vagy. :)

Sajnálom, ha beleszólunk a tamagocsis játékba, és a stratégiai játék irányba fejlesztjük a játékot. Tudom, hogy ez a tamagocsizóknak nem mindig szimpatikus.

De természetesen nem cél, hogy tamagocsit csináljunk, és mindenki csak békésen "tartalékokat gyűjthessen", miközben kizárt, hogy bárki is megtámadja.

Rém 12-02-2007 17:05

ati most őszintén :D ki fog harcolni? hmm? pénmz nélkül ez az 1ik dolog a másik az hogy igyis szabin van mindenki a gyors csoportokba akkor ezekután még hányan lesznek ott hmm? mondd meg...

Ati 12-02-2007 17:05

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139369)
milyen 1-2 ori??? lelehet őket szedni onnan simán.... cska utánuk kell fedezni és máris nincs csillagos ég ha harc van.

Fedezni. Még véletlenül sem harccal feljutni, hanem tamagocsi-mód felfedezni odáig.

Egész pontosan miért játszol? Miért baj, ha harcolni is kell néha egy háborús stratégiai játékban, és nem csak felfedezgetni+termelni békésen?

Biztos, hogy jó játékban vagy? :eek:

Rém 12-02-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139371)
Szerencsére ezzel a tapasztalattal erős kisebbségben vagy. :)

Sajnálom, ha beleszólunk a tamagocsis játékba, és a stratégiai játék irányba fejlesztjük a játékot. Tudom, hogy ez a tamagocsizóknak nem mindig szimpatikus.

De természetesen nem cél, hogy tamagocsit csináljunk, és mindenki csak békésen "tartalékokat gyűjthessen", miközben kizárt, hogy bárki is megtámadja.

nagy tévedésbe vagy... egyáltalán nem tamagocsizok... harcal jutottam 2b tetejére 3i tetejére és nem akarok egyáltalán sokáig ottlenni csak mig lejár a köröm szóval tévedsz

Ati 12-02-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139370)
nemkell megvédeni? mégis letudták szedni 5u ba meg 4n be is az 1. orit aki olyan nagyvolt.... szóval nincs ittseemi olyasmi amit nemlehetne megoldani

Szuper, akkor gondolom nem lesz probléma, ha ezentúl a 3i-ben is meg kell védened magad, esetleg fel kell lépned a 2b-be JÁTSZANI is végre. :)

Ati 12-02-2007 17:07

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139372)
ati most őszintén :D ki fog harcolni? hmm? pénmz nélkül ez az 1ik dolog a másik az hogy igyis szabin van mindenki a gyors csoportokba akkor ezekután még hányan lesznek ott hmm? mondd meg...

A Hódító nem a gyors csoport körül forog. A gyors csoport mindig is kislétszámú volt az 5. szint kivételével. Ezzel azt hiszem, hogy mindenki tisztában van, és ennek megfelelően rendezkedik be.

Dragi 12-02-2007 17:07

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139372)

egyetlen dolog fog ezáltal változni gyors csopiba! Még pedig az hogy akik fent vannak a topba nem fogják hagyni magukat leverni mint vak a poharat és nem lesz Istentelen pofátlan földleadás ....

Ati 12-02-2007 17:09

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139374)
nagy tévedésbe vagy... egyáltalán nem tamagocsizok... harcal jutottam 2b tetejére 3i tetejére és nem akarok egyáltalán sokáig ottlenni csak mig lejár a köröm szóval tévedsz

Remek, ezek szerint ez a változás, ami "hú de meg fogja változtatni az életed, és hú de rossz lesz ezentúl", az egyáltalán nem érint.

Ha valami nem érint, akkor miért lesz tőle iszonyatosan rossz az életed?

Miért érzem azt, hogy ez a kötöszködés semmi másra nem jó, mint szétoffolni egy témát, ami ugyan már eldöntött tény, de az utolsó utáni percben milyen tök jó dolog megjelenni, és azt mondani, hogy de rossz ez. Még véletlenül sem akkor, amikor erre lehetősélged volt, hanem utána. Miért van az, hogy ez annyira jellemző néhány emberre? :)

Rém 12-02-2007 17:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139375)
Szuper, akkor gondolom nem lesz probléma, ha ezentúl a 3i-ben is meg kell védened magad, esetleg fel kell lépned a 2b-be JÁTSZANI is végre. :)

eddig is felléptem és mostis felfogok mivel mondtam neked 2b be is ottvagyok 1. helyen szóval lépni is fogok amint tudok 1/a ból is lépni...csak akkor van a gond ha majd beragadsz 2b be vagy 1/a ba és 3. szintessel nemtudsz lépni és majd a szabi miatt a minimum alá csökkensz . soha az életbe nemmész vissza és olyankor mind1 ha törlöd az orit

Ati 12-02-2007 17:11

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 139379)
eddig is felléptem és mostis felfogok mivel mondtam neked 2b be is ottvagyok 1. helyen szóval lépni is fogok amint tudok 1/a ból is lépni...csak akkor van a gond ha majd beragadsz 2b be vagy 1/a ba és 3. szintessel nemtudsz lépni és majd a szabi miatt a minimum alá csökkensz . soha az életbe nemmész vissza és olyankor mind1 ha törlöd az orit

Valahogy eddig is felmentél.

Ha gondot fog okozni az újbóli fellépés, akkor most lépj szintet. Nem véletlenül ment a figfyelmeztetés erre a változásra. Mindenkinek van ideje szintet lépni. Nem mondhatja senki, hogy nem lett előre szólva.

All times are GMT +1. The time now is 12:18.