![]() |
Quote:
300 hekin mondjuk hadinak kell 8k elit (vagy 1000-1500 nyilas tornyokkal + 6k paci), tolisnak 5-8k toli (valtozo, mennyire akarsz tolis lenni), varinak 12-13k vari. |
Quote:
|
Köszi!!!
Quote:
|
és monjuk 430 hekivel lépve 4be? én monjuk hadi vok 1,5k íj 6k ló 2,2k elit 5k vari 1,7k toli! Monjuk egy ilyennél lépnék az jó?
|
Quote:
A tolikból ítélve gnóm vagy... ha igen, akkor az sok :D inkább 500 íjásszal többet nyomnék... (személy szerint) |
Sztem meg ne türelmetlenkedjetek és lépjetek 600ha nem siettek nagyon;)
|
nos kisbér nem gnóm vagyok törpe vok! 600ha-ra nem mejünk fel mert nem vagyunk vér profik, de kezdők se és én nekem ez lesz első orim magasabb szinten és nem akarok nem akarunk egyből a mély vízbe esni mert hallottam róla hogy ha 600 haval mejünk fel és még ott 5 hat felfedezünk már is a top30%ba leszünk és azért ott elég komoly lenne mert míg kiismerem ott az árak mozgását meg a játékosok stílusát azért az ....
já és kösz kisbér a dícséretet na meg persze hogy toronyba vannak az íjjak:D:D |
Hát ahogy vesszük: 600hekin elég sok a tolis ez igen érzékeny pont, de viszont ha felkészítettek az orijaitok akkor nem vészes! Mellesleg egy-két pofon után visszaállni még mindig gyorsabb mint 300ról menni/képezni...:)
|
Én amondó vagyok hogy nem hajt a tatár meg ilyesmi, szép lassan komótosan a magunk tempójában megmegállva de haladva felfelé menjünk, nem kell azonnal a mély vízbe ugrani!!
|
Ha csak az árakat nézzünk akkor szerintem is megeri inkabb az 5. csopiban felmenni a max 600 hektarig, esetleg meg tovabb is ...
En mikor leptem olyan 800 hekirol leptem...Megeri mert a +200 hekin tudsztekiket iri pl... De ha 3-400 on lépsz akkor a drágább csoportban kell majd feljebb menned.,, |
hát van benne valami, de 800 haval hogy lehet léni mikor 600 ha a max? azt nem veszik el vagy vmi?
|
de elveszik, csak míg a szinten vagy tudsz azokon pénzt csinálni
|
Quote:
Tehát 800 beépített hekivel termelsz, és mikor lépni akarsz, akkor lebontasz 200 hekit, és úgy lépsz, és akkor a rendszer levágja a 200 üres hekid, és 600 hekivel lépsz :D |
ja ertem cselescseles:D:D
|
Quote:
de az a plusz 200 könyvtár is szépen hoz :D |
Quote:
|
Na ezt mondom en is.
Eb mikor az 5 bol leptem nem is csinaltam lovet addig.Viszont utatna volt direkt hekim erre. |
Lakiteki nélkül
Hello!
Azt szeretném kérdezni, h ki lehet-e húzni egy orinak lakiteki nélkül? Például én olyat olvastam, h törpe a +20%-os férőhely miatt ki tudja húzni. (Mondjuk, ha a törpének nincs lakitekije akkor nem tudják e téren gyengíteni a tolvajok) De ez elképzelhető más fajjal is? Előre is kösz minden választ! |
hát. tuti ki lehet. végülis hullával is végig tudod tolni a játékot. ez se más mintha hullával játtszanál csak vannak olyan hátrányaid, hogy etetni kell, kell toli meg vari is. de végülis mint láthatod, a hulla már nyomi eléggé, a többi miért ne lenne teki nélkül még nyomibb? Ha meg van más tekid akkor miért lakitekid lenne kevés? :D szerintem ezzel mindent elmondtam :p
|
Meg most enmm éretm hogy mi logika lenne abban ha valaki lakiteki nélkül akarna jáccani:)
|
Quote:
Nehéz de nem lehetetlen megcsinálni. |
de van 20%faji meg 30%tekibónusza az olyan mintha 50%lakiteki lenne.Az ilyet ki kell használni azt nem 20%-al végigmenni, ha meg lopnak akkor mi van akkor is megmerad valamennyi bónuszod és úgyis jóval több lenne mint 20% na meg a lopott tekit újraírod,veszzed,vagy akár mástól visszalopod:)
|
Quote:
Ez most a törpe kigunyolása volt??:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1,3*1,2=1.56
ezert .:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pedig a sok kényelmi újitási igények jelentősen csökkentenék a gondolkodást:) |
Quote:
|
szisztok...lenne 1 kérdésem....amegbetegedést csak akkor kap 1 ori ha hullát támad meg...de ha lop tőle akkor nem?
|
Quote:
ha embert rabolsz akkor se:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondom nem lehet a segítség miatt betegéset kapni. Nyilván nem attól kapta a betegséget. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:56. |