![]() |
Quote:
Azért ha belegondolok Neked Kedves nem is biztos adok ilyenket, Te eddig sem lopkodtál neked jó sok húsvéti kölnit gondoltam ki , de ugye nem vagyok nagyon gonosz? :D |
Csak kicsit :p ;)
|
NA kinéztem pap szigetre... egyelöre kocsival nem lehet bemenni... a homokzsákok még kint vannak... a viz már lejjebb van és mozognak bent emberek :) de elég ramatyul nézki a sziget :((((((
|
De azért még majd rendbe tudják rakni nem?
Mert az egy gyönyörű hely :) Legalább is nekem nagyon tetszik :) |
Nem ez volt az elsö alkalom amikor a szigetet elboritotta a viz... ergo ( vagy dollyroll ) Van remény ho rendbe lesz ápr végére :)
|
Quote:
|
Fű van.... Kicsit furcsa szinűűű, kicsit kicsi.. de van :) a mienk :)
|
nah akkor mehet a rakkendroll :)
|
Hali!
Még talán esetleg előfordulhat, hogy az ominózus kempingben leszünk akkor amikor a tali lesz:)))) |
ajándék?
hunhun? mitmit?:D |
Látom alakulgat :D
|
Ki??? talán Te???? :)))))))
|
Az imént Vektró is bejelentkezett családostul.
Megjegyem nagyon tele van a .... szóval én disznó módon befogok úgni, hogy jól elfeljsek mindent. Előre elnézést kérek mindnekitöl. |
Quote:
Hát ezaz... mindégjobbra számit az ember :PPPPPPPPPPP |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egyébként meg méé kötöcköcc az erősebbel? :D |
sziasztok!
Ahogy látom a kezdeti lelkesedés alábbhagyott. Talán 6-8 ember az aki biztos, de azt sem tudom ki, mikor akar ott aludni. Péntektől 7 házat tartanak fennt, de annak nincs értelme, hogy pénteken ott alszik 4 ember, majd jön szombaton még 6, aztán szombaton hazamegy 4. Most utoljára szeretném megkérdezni, hogy ki az, aki biztosan jön? és azt is írjátok ide, hogy mikor jöttök, és meddig maradtok? Most már tényleg sürgős!!!! Szerintem fújjuk le, majd megyünk később. Vélemény? |
Kata: Ami tutti :) Nekem szállás nem kell :)
Vektro: Mijóta vagyol erösebb???? Cijjeeeerengetlek teeeeeee!!!! :)))))))))) |
Mellesleg amilyen kevesen olvassák mostanság.... :( lehet megint megkéne a nagyfó_rumon emliteni a dolgot :)
|
Quote:
|
Quote:
|
mivel most leállt a hódító, kérlek benneteket, hogy akit tudtok SOS értesítsetek messengeren,és akikkel beszéltek, őket is kérjétek meg, hogy szóljanak mindenkinek, akinek csak tudnak... én sajnos nem leszek gépnél! Köszike!
|
Kata: sztem se jár ide mindenki...
én unnézki megyek pénteken és vasárnapig maradok |
Quote:
|
Kata :)
Mi menünk az tuti :) Szombat délelött vagyunk várhatóak, és vasárnap délután jönnénk is el. Remyt felszedem útközben, így hárman vagyunk várhatóak :) Remélem érthető voltam, nem úgy mint máskor :) |
Quote:
|
Quote:
|
Mindenhez és mindenkihez :P
|
ha nem zavarunk, akkor mi is mennénk a talira:)
szombaton délután érkeznénk és hétfőn délelőttig maradnánk. Szeretnénk előjegyezni egy 3 fős komfortos faházat ha lehetséges:) Kiscsaládommal mennénk:) |
Quote:
Moncsi: még mindig???? :-O |
Quote:
|
a 3 főt megoldom :)
|
Mi ketten megyünk méghozzá péntek késő du. vagy este:)
és vasárnap vagy hétfőn jönnénk el.. |
Mit vigyek a talira a belépőmön kívül ? :)
Van valami kérés ohaly sóhaj ? :) |
pl engem nem tucc vinni?:D :D :D
|
Quote:
|
De tényleg Drága Sose, te jössz ?
Jöhetnél :) |
Eddíg az a terv hogy menek:)
Ha nem gyön közbe semmi életbevágó,esetleg ott leszek;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:37. |