![]() |
Quote:
Mert én nem. :p Itt puszta tények hangoztak el csupán... ;) Különben is nem gonoszkodik, mert holnap kegyetlen bosszút állok. :rolleyes: :D |
Szia Hornet :))))
|
Quote:
Örülök, hogy "megismertelek"!:D |
akkormá gondolom én is írok ide.
aki ismer az talán Grabi néven ismerhet engem a játékból. nem tudom már mióta játszom szerintem kb. 6 éve volt még démontojás, fordulós rendszer, seregtöltés...csupa mókás dolog :) 20 éves lennék és a bce-en tanulok, hobbim a testem és a pszichológia, junior erőemelőként próbálok versenyezgetni és egy fitness teremben dolgozom segítőként pár embernek. a hódítóban szeretek az ellenfél fejével gondolkodni és terrorizálni a piacot :) és a kedvenc szintem a V! :) |
Most volt egy csomó pasi, akkor még egy pár leányzót, ha kérhetném! :rolleyes:;);););););););)
|
Na ezt a témát is jól feldobtuk, hát igen, akik az S fórumán edződtek...:D
Üdv Mindenkinek. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak mert nem. :p |
Quote:
|
Quote:
|
No de hölgyeim!:eek: csak semmi flood:p :D
|
Sziasztok!
Ildi vagyok.Neem vagyok már tini,de a Hódítót nagyon szeretem:) |
Quote:
;):D:rolleyes: |
Quote:
Ettől függetlenül Ildi üdv itt. :) |
Quote:
|
Ami igaz ,az igaz:)
a női látogatok mindig köszöntésben,üdvözlésben részesülnek Atitól:D Én még egy sziát sem kaptam:) Vagy csak nem olvastam:);) |
Quote:
|
Üdv Hornet :)
|
és persze üdvözlet a többieknek is :)
|
Köszi:)
Szecsa veled ha minden igaz találkozom a Veszprémi talin most :) Csoki veled meg amikor lesz rá alkalom:D :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Csak kierőszakoltam igaz???:p
Lehetne többször is jó napod:D :D :D Nem olyan rossz az:D |
Legyen jó napod:)
Akkor: Szia:) Aztán legközelebb na az legyen hogy a zöldeket várod mindenkitől:) Mert azt Ati talán még a Sziánál is nehezebben osztogatja:) Vagy csak nagyon ritkán van jó napja??:rolleyes: |
Quote:
Ennek a kérésnek nehéz ellenállni:D :D Legtöbben Bell néven ismernek. Elmúltam már 20...néhány évvel:),két kislány büszke anyukája vagyok.:) Sokan azt hiszik rólam, hogy szorult belém némi jóindulat,nos őket szeretném folyamatosan meggyőzni az ellenkezőjéről.Kedvenc csopim a V, és imádom a W-s fórumot. Végül egy személyes üzenet: Te Grabi! Te csak ne akarj az én fejcsimmel gondolkozni!!:D :D |
Quote:
Nos az, hogy mindenki utál emeletes marhaság. Több mint 1000 regisztrált tagja van a külső fórumnak és bárhogy is kerestem nem találtam egyetlen olyan beírást sem ami ezt álításodat alátámasztaná, pedig igyekeztél tenni ennek érdekében :D Tudod ez egy fórum és itt mindenkit az írásai alapján ítélnek meg... másképp nem is lehet, hacsak a fórumozók személyesen nem ismerik egymást. Fogadj el pár jó tanácsot: -amennyiben nem értesz egyet valakinek a véleményével próbáld tapintatosan közölni, ugyanis mivel a közlési forma írásos, ezért a gesztikulácíó majdhogy nem lehetetlen. Smiley-kkal ugyan lehet kicsit korigálni, de ha valaki nem használja, akkor a véleményét bárhogyan lehet értelmezni (fenyegetően, rosszindulatúan, viccesen, stb), de legtöbben a legrosszabra gondolnak. -Ha nincs az érdeklődési körödnek megfelelő topic indits egyet. Tuti, hogy találsz olyan emberkéket akikkel megoszthatod a nézeteidet. -Felesleges dícsérned magad, hogy milyen szép + jó vagy úgysem hiszi el senki, ha viszont az ellenkezőjét írod mindenki hinni fog neked, aminek Te sem örülnél :D -És végül, ha ILLUSZTRÁCIÓS PÉLDA: ha van egy greenpeace-es topic és ott azzal akarsz bevágódni, hogy milyen híres bálnavadász, erdőírtó stb vagy... hát inkább ne írj egy betűt se. No a lényeg, hogy nincs harag, de ezeken a dolgokon elgondolkodhatsz egy picit. Ártani nem ártahat ;) Nem csak a 20 éveseké a világ :p :D :D |
Quote:
|
Hehe, most mutatkozzak be?
Nyah jó:) Asszem sokan ismernek, tán személyesen is. Civ vagyok, magyarhangom Jani:) Szegeden élek, perpill, 21 éves recepciós vagyok a (ez itt nem a reklám helye) Panzióban :) Hobbijaim a minden, ami nem meló, zenében D. Rózsitól a Cypress Hillig minden:) Kérdés van? Akkor megtaláltok, ha akartok:) Píísz:) |
Quote:
Ömm.. én ugye inkább ne mutatkozzak be ? :rolleyes: :D |
Quote:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
Hát szijja Ati :D :p :D |
Off: Ezek szerint Deni lány:D
|
Quote:
Engem nem köszöntött...akkor most ez sértés vagy elismerés? :confused: |
Quote:
Quote: