![]() |
Az 1. helyezetthez:
- a párbaj megtanított jó pár embert iszonyatos gyorsan telepakolni az orit egységgel, ez az első pár 100 kör kb. erről is szól(t) - figyelgettem a katipiacot, ilyen katiátadásokat nem tapasztaltam, bár természetesen ez nem azt jelenti hogy nem is volt! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pontosabban tolit láttam 2000ért kinnt de talán nem túlzás minimumnak hívni az árat... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kicsit másfelé terelve: Lehet tudni hogy kb mennyi külföldi játszik a Legendarral már most? |
Quote:
|
438 5/V Itler-H- 9.797
nem tudom kinek mi a velemenye errol az orinevrol, de nekem kicsit megakadt a szemem rajta:confused: |
Quote:
Nekem is megakadt a szemem ,de szerény véleményem szerint semmi gond ezzel:) Bár,ha vissza néznél pár hsz.-t akkor látnád,hogy ez már szóba volt hozva! |
Gratulálok a mosogatónak a stabil tökuccsó helyéhez!!! :D
|
ja igen... bocsi...mostmar visszaolvasta:)
|
Ma reggel tünt fel h itt a top 20ba lefele 773pontra lébvö ori már 3körre van de felefele a 1429pontra lévö ori még 2körre...itt sztem vmi nem stimmel.....mert ezt kihazsnálva a top szövi már is nagyon nagy elönybe van!!!!
Ati kérném a megfelelő válaszodat erre |
Quote:
|
Ati de aki 1400pontra van alattam az 6körre van felfele meg 2körre.....
magyarba iylet nem vettem észre csak itt! magyar Aba mindig 4k a 2kör távolsága lefele felfele de itt nem! A kérdésem h ez miért van? h ua pontérték lefel 6kör távolság felfele meg csak 2! |
Quote:
|
csak annyi kérdésem lenne, h van vkinek vmi ötlete, h wapról a németben miért nem tudok piacozni? magyarban megy.. németben meg azt írja ki, hogy "webcím nem elérhető".. ez telefon para? :(
|
Szerintem a németben jóval könnyebb ütni mint a magyarban :)
Lecsókolbász (#486) |
Quote:
amúgy nem tudom ki hogy vette észre, de megjelent a játék június 4-én és június 5-én én már csak 200 feletti sorszámot kaptam, tehát eléggé rákaptak a magyar hódosok, de azóta valahogy egyáltalán nem nő a létszám, tehát sok német játékos nincs:(:( |
Quote:
csodát ne várj,sztem megnéznék angolnak is az elsö 400reggelését még angol se nagyon volt,ha ugy nézzük h angliába élö magyaar kilöve...idö kell ennek majd lesz nyugi! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát aki 1300körön belül fellép G-be, mondjuk lehet vagy 20ember, mindnek elkezdi számolni a topkört? |
Ide írom, mert nem tok eleget hogy supportra irjak.
Ha a keresőbe beírom pl. a keresett ország sorszámát, nem látszik, hogy a kereset ori szabin van-e? Nem túl nagy hiányosság, de más verziókban ez látható. |
Sziasztok!
Csak felhívnám mindenki figyelmét egy apróságra. 5en húztak el a mezőnytől. Én ilyenkor arra gondolok, hogy ha majd fellépnek, akkor minden gond nélkül tudják tovább növelni a hekiszámot. Nyugodtan lehurroghattok, de azt hiszem jópáran érzik, hogy mire gondolok. Másnak is eszébejutott már az, ami nekem? Nem csodálnám, hogy ha amint lejár az ezer kör, az L-ben egyből 5 törpe megjelenne... pea ui.:Le a kalappal előttük! :-D Grat! |
Nyissak neked külön topicot "Jajj szegény én, jajajajjj mi lesz most velem, jajajajajjjjj" címmel? Ne haragudj, de amióta a fórumon vagy, mást se látok tőled, csak ilyen megnyilvánulásokat.
Biztos, hogy örömet okoz számodra a játék? Ha nem, akkor biztos, hogy ez a legjobb módja a szabadidőd eltöltésének? |
Mivel érintett vagyok a témában:
Pea: nézd meg azt az 5. orit, és számold ki mekkora sereg kell hogy beverjék. Nos, emiatt van az az 5. ori ott!! |
Quote:
De valóban nagyon szépen játszottok, és gratula a jó szövihez.:) |
Az L-ben nyilvanvalo, hogy torpe lesz a legtobb ori (foleg mf-ek), hiszen eleinte az alacsony kinalat miatt nem lesznek alacsony arak..(nem szoktak lenni)
|
Quote:
|
Quote:
nem minket beverni hanem az 5.orira mekkora sereg kell! |
Quote:
|
jajjaj szegény én! Segítsetek! Épp csak beférek a topba! Fent meg egy olyan szövi nem tud elbánni egy orival, akik elverték az egész csopit.
Deni, akkor ezek szerint másnak is eszébe jutott, ami nekem. :-D Ti ott négyen! A gratulációm nem gúny volt, csak pont olyan hülyén jött ki. De az 5. előtt is le a kalappal. De az életbe nem fogok én oda belátni. jajj, de mi lesz velem? pea ui: Örömet okoz. Van itt egy egyén, akin nagyon jókat szoktam szórakozni. :-D Csak azt nem tudom az illető, miért foglakozik állandóan velem? Biztos millió más dolga is van. |
Quote:
|
Quote:
|
Na Ati! Most hogy fog reagálni Peácska!? :D
|
All times are GMT +1. The time now is 13:58. |