![]() |
Quote:
én nem is vagyok olyan :D |
Quote:
Ő józanul is ilyen :) Eccer régen, még kis korában fejre ejtették :) |
A többi fóruma sem semmi. Valószínűleg ilyen pszichés állapottal nem lesz belőle vadászpilóta...
|
Quote:
aljas rágalmazós alkoholista :p :) nem beszélek veled egy egész hétig :p |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
sok gonosz manócska :p mindenkit kipukkasztok, mint egy lufit :D |
Quote:
Szegeden Csak öccör :)))))) |
Quote:
|
Quote:
te vagy legnagyobb manó, téged pukkasztalak ki a legjobban :p :D |
És még én vagyok gonosz :)
*miért nincs ördögös szmájli a készletben? ilyenkor olyan jól jönne* |
Quote:
hat-ott hát :D |
Quote:
|
"A paranoid kórképek diagnosztikája nem könnyű, mivel a betegek gyakran olyan sikeresen disszimulálnak, hogy még tapasztalt pszichiáter sem veszi észre a rendezett viselkedés, életvitel mögött rejlő téveszméket, kórós lelki állapotot. Gyakran csak a hosszmetszeti kép ismeretében, illetve heteroanamnézis segítségével lehet felállítani a helyes diagnózist.
Ki kell zárni az organikus hátteret, amely előidézhet hasonló tüneteket, ugyanígy kizárandó a különböző drogokkal, beleértve az alkoholfogyasztást is, való visszaélés. El kell különíteni a paranoid állapotokat a szkizofréniától és az affektív zavaroktól is. Bár a paranoid állapotok etiopatogenézise pontosan nem ismert, a tapasztalat azt mutatja, hogy bizonyos élethelyzetek és személyiségjegyek valószínűsítik a betegség kialakulását. - paranoid zavarok a családban - érzékszervi, elsősorban hallási fogyatékosság - epilepszia, organikus betegségek - kulturális izoláció - kommunikáció képtelenség idegen nyelvi környezetben - alkohol, kábítószer - kisebbséghez tartozás - elnyomó, diktatórikus társadalmi környezet A jelentősebb pszichológiai elméletek saját terminológiájuk mentén magyarázzák a paranoid élménymód kialakulását. A tartós minta rugalmatlan, jelentősen befolyásolja a szociális helyzeteket, szenvedést okozó, rontja az életminőséget. Kezdete legalább a serdülőkorra tehető, és a pubertás meghaladásával nem múlik el. Nem magyarázható jobban más mentális betegséggel, és nem pszichoaktív szernek a következménye. Paranoid személyiségzavar esetén ezek az általános kritériumok a paranoiditásra jellemző vonásokat mutatnak. Kora felnőttkortól kezdve megnyilvánuló általános bizalmatlanság és gyanakvás úgy, hogy más emberek megnyilvánulásait rosszindulatúnak feltételezi, ártó szándékot, hátsó jelentést tulajdonít neki. Az alábbiak közül legalább 4 megléte szükséges a diagnózis felállításához: 1. alaptalanul feltételezi, hogy mások kihasználják, becsapják 2. indokolatlanul bizalmatlan családtagokkal, barátokkal szemben 3. rejtőzködő, titkolódzó, mivel attól tart, hogy az információt ellene fogják fordítani 4. eseményeknek, megjegyzéseknek rejtett rosszindulatot, fenyegetést tulajdonít 5. tartós neheztelés, vélt, vagy valós sérelmek miatt. Nem felejt, és nem bocsát meg. 6. vélt sérelmekre gyorsan és dühvel reagál 7. visszatérően és alaptalanul gyanakszik partnere szexuális hűségére " |
Quote:
mondd ki, ha mered :p nyuszi vagy :p :D |
Quote:
|
Quote:
szét ütök-vágok mindenkit :p :D |
Langelikaboxi [url]
24.05.2007 21.58.47 Most megismerhettél párat azok közül akik a játék tisztátalanságáért felelősek. Eddig nem szóltak a témához csak most hogy tudják napvilágra fogom hozni a bunda tényét a net fórumain.*** Most azonnal vallja be hogy ki volt az!!!!! :) |
Quote:
pénzért minden bevallok :) |
Quote:
|
Quote:
Langelikaboxi [url] 24.05.2007 21.52.59 Maya nem kívánatos személy tiltva. Jelen.:D A dúrva az, hogy semmit nem mondtam, ami ellene szólt volna, de mostmár mindegy... tudja az IP-met és mostantól majd attól kell rettegnem, mikor vár meg egy sötét utcasarkon.:D Szóval én lennék a Hód egyik csatlósa... nem is tudtam?!:) |
Amúgy csak én vettem észre hogy azt írta a fórumára hogy feltörte a Hód szerverét ?:p:p:p
|
Quote:
|
Nah most már irjatok másik topicba is mert ezt már nagyon unom.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de amit a kiccsaj csinál kezdi súrolni a hitelrontás határát.... |
Quote:
24.05.2007 22.02.22 Nem tudom,csak kérdezem? Nem akarom hogy bajod legyen belőle,mert nem szeretnélek szomorúnak védtelennek látni. alinor 24.05.2007 22.01.20 Ha nincs bizonyítékod akkor rágalmazásért beperelhetnek Téged nem? felmerült náluk is! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azért elég komoly :D Megnöveltük a látogatottságát erre kitilt mindenkit :D mekkora szemétség :D:D:D
|
Quote:
:D :D :D meg lufit pukkasztok :p |
Quote:
Testrablók csontrablók és most már az IP-met is lopják :D:D:D |
Hát gyerekek... anélkül h különösebben beleolvastam volna a site-jába (épp csak ránéztem), feltétlenül elhittem sok mindent, amit a témanyitó hsz-ben írt...
Kivételesen ha nem is végigolvastam, de sokat elolvastam azóta a témából... kezdem én is azt hinni h ebből a sztoriból semmi sem igaz... ha úgy van, nemcsak neked gratulálok, kedves témanyitó, de magamnak is, amiért egy szavadat is elhittem... Sőt, még az első hsz átfutása után még egy szürke zöldet is adtam neki... lehet megkövezni, én is kérek egy követ h magamra dobhassam... :D |
Quote:
|
Quote:
én a helyedben végeznék a modemmel :) és minden bizonyítékot tüntess el.. :D |
All times are GMT +1. The time now is 08:51. |