![]() |
Quote:
|
Hát ati bocsi, de sztem ezt nagyon elszurtátok. Lassan 1 éve elfel játszottam és tapasztaltam h akármilyen erős is 1 szövi ellen ha erős nem állja meg a helyét , de igy h legyengitettétek igy mégjobban nem... igy már nemérdemes elfel lenni se tolvajnak, se varisnak , se támadó beállitottságunak nemjó... szted lesz ezekután igy vele vki?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor szüntessétek be... mellesleg a játékot nem mi találtuk ki, a 30 %-os védelmet se mi találtuk ki. így alkottátok meg a fajt. szerintem ez igazságtalan. |
akkor mire jó?:) gondolj bele. minden faj jó valamire, ez pedig semmire.... ezek után szted lesz vki vele?:) a hóditó támadó beállitottságu, nem pedig védekező, és egyre jobban gyengitettek le minden fajt...
|
Quote:
Az elf azért van, hogy legyen egy békésen, csendben, felfedezgetően haladó ország. Ne akard elvenni a lehetőséget azoktól, akik így szeretnének játszani. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
játszál más fajjal azoknak nincs ekkora védelme nagyon nem értem a problémádat... |
hááát ez nagyon durva lett! sok lovétól el fogtok esni(vip) mert ez a módosítás felháborító!!!
teljesen tönre tettétek ezt a jó kis fajt! nem tolis ez röhej:)))akkor az ember miért is az? én végig mentem 1 elf-el a 2-ig mf-ként és tolikra gyúrtam meg védelemre és néha be is vertek de legalább vissza tudtam vágni a tolikkal mert azért a varik gyenguszok támadásra!!! most mit is csinálnék??? semmit csak nézem hogy kapnak szét a reakció esélye nélkül:)))vicces... ja és már nincs elfem szerencsére:)) de nagyon elgondolkodom rajta h ha ez így megy tovább mekkora kedvel játszam ezt a játékot mert egyre több ember kedvét veszitek el az ilyen dolgokkal! most beszéltem 3 emberrel 10 percen belül aki valszeg törölni fog vipes orikat!!! na mindegy! sztem inkább legyen vissza csinálva a dolog 20% védelemre és a maluszok is legyenek vissza véve és akkor nem lesz ilyen vita! |
Quote:
Azért is az Asok sírtak, kapjanak az Aban 30% bónuszt az elfek és ilyen maluszokat, a többi csoportban meg maradjon minden a régiban. Jó, hogy az A a játék végső célja, de nem kéne a többi csoport rovására mindenben az 1/Ahoz igazodni. |
Quote:
|
Quote:
melyik másik fajból áll meg egy mf egy szövi ellen? |
Quote:
Békés játékkal pedig ne akarj top1 lenni, ez azt hiszem evidens. |
Quote:
az elfet anno megcsináltátok úgy, hogy 30 % védelme legyen. nem mi kértük, ti csináltátok, illetve bocsánat, nem is, mert csak 20 %. de mindenki 30 ról tudott, és ezzel egészen eddig csak pár embernek volt komolyabb baja. akkor most miért is a gyengítés? mert megkapták azt a plusz 10 %-ot? inkább vegyék vissza. |
"Ne akard elvenni a lehetőséget azoktól, akik így szeretnének játszani."
Te most nem vmi ilyesmit csinálsz?? |
Quote:
|
SFIU TELJesen igazad van... 1 ember se fogja nézni hogy szedik szét az oriját.... igy már lassan 2 fajnak sincs értelme se a hullának se pedig az elfnek... de az elfnek tényleg nincs...
|
http://forum.queosia.com/poll.php?do...lts&pollid=232
Ajánlom minden hozzászóló,minden érdeklődő és minden a témában érintett ember figyelmébe !!! |
Quote:
|
Quote:
Hanem arról, hogy az elf igenis legyengült, nemkicsit. |
Quote:
de elffel szerintem most már nincs. |
Gratulálok!
Most sikerült megkeseríteni több ezer elf ország hatékényságát! :mad: Mindenki ránk fog vadászni, kinyírnak és esélyünk sem lesz vissszaütni!!! :mad: AKKOR LEGALÁBB EZ ELF ORISOKNAK LEHESSEN ESÉLYE FAJT VÁLTOZTATNI!!! És miért is kellet így szétkapni az elf orikat? Csak mert +10% bónusz! Hát inkább akkor legyen a támadó védelem 0. Szerintem már soha nem fogtok elf orikat látni mert elég erősen lenyomták a bónuszait amiért sokak szerették ezt a fajt. Hadisnak az elf rossz volt. Már varisnak és tolisnak is pocsék lesz! És még fedezgetni se tud!! Legyen FAJVÁLTOZTATÁSI LEHETŐSÉG! |
milyen érdekes h amikor a 10%-ról volt szó akkor megkérdezted az emberek véleményét h mi legyen és nem tetszett amit írtak ez már akkor is látszott!:)
és ezt sokan észre vették! most h a maluszok jöttek nem kérdezted meg mik legyenek azok csak beraktad mert neked így jó h tudjuk te vagy a főnök és ezt is érzi mindenki! te most magadnak csináltad ezt a játékot vagy az embereknek akik a szabadidejükben szeretnének szórakozni? |
Quote:
Baromira fog ennek örülni kapásból három szövim is.:P |
nem a moderatorral es a jatek szellemi atyjaval ertek egyet hanem a bennuk levo tapasztalt? :) jatekosokkal. tokeletesen igazuk van.
igy is burok alatt van az elf. nem fair h a burok vedelmebol akar top lenni! csak a 4.! szemelyiseggel kell top 10ig menni! nehogymar semmi raforditassal 10es szamod legyen meg millios erteku orid :D |
tegyük fel televan egy elf varival.... meg van azért pár tolija is. rááll egy félelf lopkodni... csinál az elf egy tolvaj felfedést és lemegy 7-8 % a vagy mennyi:DDD az igen... mire leveszi addigra a félelf szétlopja, ez sztem meggondolatlanság volt kicsit elkapkodtátok...
|
Quote:
Ha találkozol egy agresszív emberrel az utcán, és elkezd ütni akkor nem lehet az a megoldás, hogy ugyis kibírom. Melyik az a harcművészet amelyik nem tartalmaz a védekezés után ellenakciót? Kiherélted az elfet. Ha nem tud ellentámadni akkor előbb utóbb rést találnak a védelmén, és akkor nézheti, hogy szedik szét. Gondoljátok végig. Van két olyan faj,amelyik komoly tolivédelemmel rendelkezik. Azaz nem is védelemmel, hanem kvázi innunissá válhat Gnóm a tekizés ellen, Óriás az általánosabb tolivédelmet kap (a 80% os védelem az közel van az immunitáshoz) Ezek a fajok csak akkor sebezhetők (tekire, ill általános toliakcióval) ha a játékos hibázik. Erre itt az elf, akinek erős védelmei vannak,de a játékos hibáján kívül is sebezhető,mert a 3 támadási felületből mindben nem lehet jó. De 2 támadási lehetőségtől erősen korlátozod. És a sereg: Ha a 3 ik támadási formában jó akar lenni akkor fel kell adni az extra védelmét-a tornyok nagy részét. Kérem gondoljátok ezt át alaposan! |
Quote:
És végül de nem utolsósorban. Az ork ne üssön már, mert mi az h az elf gyújtogat A ban, akkor az ork se üssön, nem igy logikus? Vagy ez jobb: a tolikat leverik de mi az h leverik a toli nem arra van h leverjék hanem arra h lopjon de hát nem tud haladni a drágám mert leverik. Az éremnek két oldala van mégha sokan nem is látják. Tessék ugyanigy szétszedni az orkot is mert miért van az h átüt mindenkit. Agyrém. |
Quote:
hanem az, hogy szerintünk nem egyenlítődött ki a mérleg. |
Quote:
|
Quote:
|
De most komolyan, azért kap az elf ennyi maluszt, mert szegény pára megkapta (30%) azt ami eddig is az övé volt??
Vagy mert a Goldy-t szétgyújtotta A-ban a rajongótábora és az elfek szerencsétlenségére ők voltak többségében mellette. Mekkora mákja van a többi fajnak, hogy a kanyarban sem voltak...:D |
Quote:
Aha KB és egy körben tudsz ártani 3mat.;) Ezám az egyensúly. |
Quote:
ezek után??? még elégtételt se vehet. és mindenki tisztában van vele, hogy a tekizés mennyit árthat. |
öregem, beletelt egy órába, mire utolértem a végét...
a változtatás volumene elgondolkodtató. akárcsak az, hogy alig telt el idő, és már játékban van a változtatás. hogy mindez az A kedvéért, szintén. akik a változtatásért, mitöbb maluszokért kardoskodtak, azok is húzzák most a szájukat... ez sem hagy nyugodni. akkor ez most így kinek JÓ?! a magasztos cél, az Egyensúly is csak egy pofont kapott! /nekem volt elfem. én is tolvajkodtam. mea culpa, én is gyújtogattam, ha a szövinek az kellett. mostantól viszont, mint az már kiemelték páran, nemkívánatos lesz az elf a hullával egyetemben. kár érte!/ |
All times are GMT +1. The time now is 06:38. |