![]() |
Ha valakit ki akarok törölni a vip pontlistából, akkor be kell írni a számát, és rá kell nyomni a törlés gombra.
nem lehetne megoldani, hogy beírom a helyes mezőbe és leenterezem? (A felvesz megy enterrel is) |
Quote:
van hogy csak az egyik villog, mikor 3-nak kéne...érdekes |
Quote:
|
Quote:
nem is értettem teljesen mi a problémád, de most szembesültem vele:eek::D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Úgyhogy ez max új feature, annak azért betettem. ;) |
tegnap wapról kellett intézőt állítani (mazohista vagyok:D ) de vmiért csak minden harmadik újratöltésnél került feljebb a kívánt elem. nemtom egyedi eset-e...
|
Quote:
|
Quote:
helyesbítek, mini opera hasznáálata közben történt... |
Quote:
|
Quote:
mondjuk ne ebben a topicban, hanem itt: http://forum.queosia.com/showthread....ght=mini+opera |
Üdv
a régebbi probléma ujra előfordult, de mostmár pontosabban tudom leirni. a telefonos, wapos sereginditáskor marad le a sereg. nem rég küldött ki 3 sereget, és csak kettő ment, és a sereghez tartozó egységek eltüntek, és a tábornok hzatért. ez az eset már másodjára fordult elő, és mostmár szűkithető lett a kör, mert rájött a szövetségesem, h telefonos sereginditáskor fordul elő. jó volna megnézni h mit lehet tenni ez ellen |
Quote:
|
oksa, nem tudtam h telon is ki van írva, régen, és ritkán léptem már fel telóról
mostmár szólok akkor neki, mert ez így drága mulatság kössz a választ |
Ezis eleg szorszalas lesz.
Piacon tekercset vettem. teszem azt kintvolt 896 darab 2000 ert (+ a dragabbak ami ugye nem latszanak). Az en penzem meg mondjuk 20 millio, amit elakartam verni. Hajlamos vagyok lustsagbol kifolyolag ilyenkor egyszerusiteni, es beirni, hogy akkor kerek szepen 1000 tekercset, es akkor kiirja a rendszer hogy 896 tekercset megveszel. Nah marmost az tortent, hogy nem 1000t irtam be, hanem mondjuk 22222222-t. Erre mi lett a valasz: Nincs elég pénzed megvenni ennyi xxxxxxx tudománytekercset! - ami vegulis ha az aktualis arral szamolunk akkor tok igaz, csak miertnem aszondja, hogy jovan 896-ot megveszel. Remelem ertheto. |
Quote:
|
Koszi, de szerintem felreertettel,
nem jott ki uj olcsobb kupac, meg akkoris ha kijott volna akkoris miert irna hogy nincs eleg penzem ra :P Azzal volt a baja, hogy 222222x2000 az tobb mint az en 20miska penzem. Szerintem... eeee... bar igy belegondolva lehet igazad van. De arra meg mennyi az esely hogy eppen ilyen hatalmasszamu (eleg sok szamjegyet irtam be...) tekercset tett volna ki valaki ocsobbert... Nah mindegy, Ati ha van kedv majd megnezed. |
Ha én G-ből meg szeretném nézni az X-es fórumot, miért ezt írja?
Quote:
|
Valamelyik nap (ostobásgból :D ) tűzgolyóztam egy embert, ami annak rendje és módja szerint visszjött rám, de az eredményen kicsit meglepődtem.
Valami ilyesmit írt: Egy tűzgolyó elpusztította xy ijjat, pacit, varázslót, tolvajt és ELITet! Addig nem is lenne gond, ha lenne elitem, de az nekem nincsen :) Akkor ez hogy is van? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Annak a szövegi és tartalmi átalakítására már lett javaslat téve a megbeszélések topicban, amikor ilyen irányú fejlesztések lesznek, akkor valószínüleg ez is bekerül a megfontolás alatt levők közé, majd a megvalósultak közé. :) |
Quote:
pedig az elmúlt 1-2 hónapban keveset nem olvastam... |
Csak nekem tűnik fel, hogy amikor rákérdez az összekapcsolni kívánt országokra, hogy azt írja ki: IGEN, az enyim, NEM, nem az enyim. Talán a nyelvhelyesség miatt az "i" betük helyett, nem lehetne "é" betű???
IGEN, az enyém, NEM, nem az enyém. |
Quote:
|
Quote:
|
Csak egy kicsi esztétikai hibát találtam:
Amikor bejelentkezéskor valaki elrontja a felhasználónevét, akkor bead egy Sikertelen belépéses oldalt a lehetséges okokkal. Ezt ha lejjebb görgetünk, akkor vannak a szövegben sárga és fehér részek, melyek olvashatatlanok, vagy legalábbis nehezen kivehetők ilyen világos háttér előtt. Nem nagy valami, meg nem hiszem hogy sokan olvasták volna, de legyünk maximalisták :) |
Quote:
Csatlakozom, nekem tetszik így:) |
ha magamat akarom megtámadni (:D:D:D) ezt írja ki:
Quote:
|
Crushader
Quote:
|
Alvilági akció országszám nélkül
Tegyük fel, hogy lopni akarok valakitől, de elfelejtem beírni az országának sorszámát. Ilyenkor nagy darabon nem csinál semmit a gép, én meg várok a sült galambra, míg rá nem jövök a hülyeségemre. Nem lehetne itt is egy "Célpont: NEM VÁLASZTOTTÁL! (#0) " oldalt belőni?:confused:
:) |
Quote:
Az ilyen jelentéktelen javaslataim meg szoktak valósulni. :D |
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3
Szetcsuszik neha ez a kulso forum. Az egyiket mar leirtam, a reputacios kockak kilogtak a sotetebb barna reszbol, a masikrol meg van szkrinshotom, komment irasakor oldalt a szmajlik csusztak egymasba. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:04. |