![]() |
Quote:
- Mikor leszek már kész ezzel az új stratégiai játékkal? - Lesznek játékosok majd? - Tetszeni fog nekik? Most meg :)) - Gyula és Bimm2 vipeltek. - Három játékost kitiltottam 168 körre. - Tizenketten mentek az anarhba. - ÁÁÁ megvan az 500 000. ország is - Újabb játékosokat tiltottam ki. Szóval most levezeted a feszültséged olyan dolgokkal amiktöl nekünk felmegy a vérnyomásunk, most már biztos vagyok benne, hogy te vagy a hibás. Megyek hívom is az ügyvédemet :cool::D |
Tényleg Gyula....Ez TUTI!Ati mégis spórolj...
|
Quote:
Mostani bnőmnél is érdekes sztory volt. Tavaly nyáron megismertem, volt egy kisebb kavarás, utána én tepertem 1000-el és hát kaptam egy pár kosarat tőle:D Utána hébe hóba összefutottunk, akkor a "szija rég láttalak, mizujs?" kb. Ezután egyszer pont úgy találkoztunk, hogy volt valami gondja ,leültünk beszélgetni (több órát) és nagyon jó barátok lettünk. 2hónapig tényleg mindent megbeszéltünk egymással. és hát januárban leszünk (tudom tudom fő az optimizmus) 1évesek. |
Én drukkolok nektek :) Meglesz az az 1 év! És még sokkal több is! ;)
|
Quote:
|
Az agymsoásban is számíthatsz rám :D Én nem vagyok a legbékésebb jószág :D
Jut eszembe. 2 olyan lány van az életemben, akivel több, mint 10 éve ismerjük egymást, sose volt köztünk semmi, és nem is lesz, mert a barátságot olyan magas szintre fejlesztettük, hogy közös érzés bennünk az, hgoy "ahhoz az imádathoz képest, ami közöttünk van, a szerelem visszalépés lenne. ne rontsuk el." :) És ez így is van. Soha egyszer se fordult meg a fejemben, hogy közeledjek hozzájuk, még ittas állapotban sem. Inkább mintha a bátyjuk lennék, részegen is inkább vigyáztam rájuk, minthogy rájuk másztam volna. :D De ez ritka. A többire rámásztam. :D |
Látod Gee pont erről beszéltem.;) Több mint barátság, ahogy irtam is ez nem feltétlenül jelenti azt hogy ősszejöttök, sőt még azt se, hogy ez akár eszedbe is jutna. (Bár az esetek nagyrészében, legalább elméletben felmerül:D), Olyan mint egy testvér.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Red: lehet sablon amit írok, de a barát zónából a legnehezebb kivergődni... szinte lehetetlen, szal ha egy lány így áll hozzád azt lányt meghódítani = 0-val...
Persze ha bíztatni szeretnélek, akkor azt mondom ,h barátságból szerelem, de ez nagyon ritka!!! Találsz majd olyat aki viszont szeret és nemcsak kihasználja h te szereted és húz ;) Kutyulee: azaz illető az akit a pókerezés előtt láttam veled? :o |
Quote:
de egyet kell értsek veled, barátságból ritkán lesz szerelem :) |
Quote:
De nehez elkepzelni... |
Quote:
amikor az elhagyott fél szeret annyira, hogy képes legyen a másiknak megbocsátani, és szeret annyira, hogy azt mondja: "Inkább legyünk barátok, mint hogy ne beszéljünk többé!" :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Senki nem mondta, hogy napi kapcsolat :)
Sajnos én az az "elfoglalt" ember vagyok, aki nem teheti meg, hogy minden barátjával napi kapcsolatban legyen :) De én például igen, idővel képes voltam rá, hogy a nagy szerelemmel is jót beszélgessek, és azóta is bármikor :) Azért mondom barátomnak, mert bármit el lehet neki mondani, talán méginkább, mint "csak" egy barátnak, ő azért mégis közelebb állt hozzám, mint bárki más :) De persze, ez ÉN vagyok ;) |
Ez szerintem párkapcsolat függő. A legtöbb volt párommal nem beszélek. De van 2 leányzó, akikkel hihhhetetlenül jóban vagyok azóta is, és olyan jó barátok vagyunk, hogy arra a barátság nem jó szó már. Nincs köztünk semmi, évek óta nem fordult meg a fejöünkben, hogy legyen valami közöttünk ismét. De sok időt töltünk egymásnál feljön hozzám, vagy épp felmegyek hozzá, dumálunk, együtt főzünk, sütünk, filmezünk, esetleg itt alszik nálam, vagy én ott. De nem történik semmi, és nem is akarunk semmi olyasmit. Nagyon sajnálom, hogy kevés ilyen ember van az életemben, de még így is szerencsésnek mondhatom, mert legalább 2 van, akire mindenképpen számíthatok, bárhol, bármikor. És ő is rám. Van, akinek ennyi barát sem jut. Úgyhogy nem sajnálkozom, inkább megbecsülöm ezeket a kapcsolatokat. Ők ketten az igazi barátaim. És mindkettő lány. Az egyikkel sose volt semmi, a másikkal jártam 2003-ban. És ők azok, akiknek szeretnék 80 évesen is lasagna-t sütni, és akikhez felmennék kávézgatni esős szombat délutánokon. :) Nekem ez az igazi barátság.
|
Lotr, igen az akit láttál;)
Quote:
Én pl ma találkoztam 10hónap után újra egy régi nagy szerelmemmel, elég hülye dolgok miatt mentünk szét, de ez most lényegtelen. 4órán át beszélgettem vele, a mostani problémámról, és utána az azóta történt dolgokról, és egy nagyon bensőséges kis csevej alakult ki, és tényleg nagyon sok mindenről szó eset a végére és mind2en jól éreztük magunk (ami elég meglepő volt). 10hónapja még úgy találkoztunk, hogy mind2en görcsöt kaptunk egy "szija mi van veled" után is, elötte pedig 2évig szóba se állt velem. azóta 2x beszéltünk telefonon. Most felhívtam,hogy nem-e ér rá, mert eléggé ki voltam bukva. Hiába van 1-2 nagyon nagyon közeli barátom, de úgy éreztem hogy ezt nem velük kell kibeszélnem, mert igazán nem éreznék át a dolgot. És úgy érzem jól döntöttem, mert egy olyan emberrel beszéltem aki tényleg 200%osan ismer,talán jobban mint én saját magam, és úgy érzem emellett sikerült visszaszereznem egy számomra nagyon fontos embert. |
Gee ezzel egyetértek. nekem is van pár haverom, barátom, és igazi (remélhetőleg életre szóló)barátom is, 3srác ebből és 1(talán 2, de ezt még a jövö dönti el)csaj. És nem azért tartom őket annak, mert folyamatosan együtt lógnék velük vagy ilyenek. Hanem mert tudom, hogyha bármi van legyen az jó vagy rossz felhívjuk egymást, ha segitségre van szükség kérünk, ha bármire szüksége van szólunk egymásnak. Ezek tényleg olyan emberek,hogyha most felhívnám hogy ég a ház, elöbb ideérnének egy vödör vizzel és egy poroltóval, mint a tüzoltók. Lehet nincsenek ott mindig velem, de ha kellenek akkor mellettem állnak. Nem véletlenül tartom őket testvéreimnek (majnem 18éves koromig egyke voltam...), mert tényleg olyanok mint egy igazi jó testvér, akinek bármit elmondhatsz, aki bármikor ott lesz meletted, akivel megosztasz mindent.
|
Quote:
igaz 1x láttam de le a kalappal ;) remélem azért sikerül kibékülnötök... a volt párokról annyit h igaz van barátság, nekem is a volt párommal 1 ideig kerültük egymást, de mivel közös a baráti körünk utána mi újra tudtunk jót beszélgetni és én is tőle kértem tanácsot v meséltem el az aktuális problémám és tudtam h ő ismer és megért, ami nagyon jó volt.. de 1 idő után végleg eltávolodtunk és mostmár nem is hívnám fel ilyen ügyben... igazából most nem tudom kivel beszélném meg :rolleyes: De hozzáteszem ehez idő kell nem napok és órák hanem több hónap és akkor talán lehet belőle barátság főleg ha azóta mind2 fél talált új párt.. és még ebbe az esetbe is vhogy megmaradt 1 közös vonzalom köztünk, de mind2 tudtuk , h nem működött és nem egymásra van szükségünk, talán ezért sikerült hosszű ideig barátnak maradnunk... |
Quote:
nekem se 1-2 nap volt, eltelt 1 év, mire megbocsátottam, hogy elhagyott, és főként Ahogy elhagyott, aztán kész. képesek vagyunk beszélgetni, és sokmindent meg is osztok vele. Mondjuk magamat egy nagyon kis naiv kiscsajnak tartom, de ez még nem jelent semmit, attól még tudom, hogy csak barátságot akar tőlem :) |
Quote:
Én eddig még mindig csak megégettem magam, mert félreismertem a hölgyikét. Mondjuk az is igaz, hogy csak csajokkal fordult elő :( De azt hiszem, most megtaláltam az "igazit" :D számomra szinte tökéletes barát :D |
Quote:
Szóval szerintem ők nem ismernek téged anynira, és te sem őket, lehettek jó haverok, jó ismerősök, de igaz barátok nagyon ritka esetben. Sajnálom, hogy csalódtál, de én azért kicsit támogatnám benned azt, hogy van olyan, hogy igazi barátság. :) És (bár ritka!) de fiú-lány kapcsolatban is létezik olyan, hogy egyik fél sem akar többet, de a lehetőségekhez képest maximálisan odaadó. Szóval boldog vagyok, hogy nekem vannak ilyen emberek az életemben. :) |
Húúú ezeket elolvasva és belegondolva jövök rá hogy nekem igazán csak nagyon idézőjeles barátaim vannak... :)
Ők kb olyanok - hogy Kutyu égőházas példájánál maradjak - ha az ő házuk ég akkor hívnak és megyek, de ha én hívom őket akkor "jó, majd megyek, csak előbb...". Úgyhogy maradok annál hogy nekem csak haverjaim vannak... |
Quote:
Imádom is őket :) Nem kell sajnálni, mert én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a családommal mindent meg lehet beszélni. Pláne a bátyámmal :) |
Quote:
|
Nekem igazából igazi barátom egy vagy talán 2 fiú van, meg kb 2 csaj, de lehet 3 lesz(megint 2 s-sel írtam, de kijavítottam).
|
Nekem igaz barátom 21 van!
Abból 12 lány 9 meg fiú. Ők tuti segítenek:) meg van még 40 haver meg 10 ivócimbora is,szóval no problem:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez egy kocsmában ugyebár verekedésre ad okot:D:D:D |
Quote:
Aztán tovább iszogatni:D |
Quote:
Spec én nem tapasztaltam meg azt a túl nagy naivitást, sőőt :p Hát igen gondolom 1 nő arra vágyik a h a párja legyen jó szerető, barát ,társ és később apuka.... :rolleyes: és irigylésre méltó ha te most rátaláltál, mert akkor boldog vagy amire mindenki vágyik :) |
Atti gratu ezek jó számok és az arányok se rosszak, bár ivó cimbora mintha kevés lenne picit :D
Spec nekem most nincs igazi barátom, akire így egyből gondolnék... De vannak nagyon régi barátságaim több mint 12 éves barátságok, amik azért most is tartanak, de nem olyan intenzíven, mer ugye ép mindenki a kapcsolatával van elfoglalva és mellette a karrierjével, így kevésbé figyelünk egymásra... szal ha most ég a házam magam oltom :D míg kiírnek a tűzoltók :) Deha legéett akkor tuti alduhatok vmelyiküknél pár napig :) |
Quote:
|
Quote:
Kicsit félreértettél, én az exszerelmemről beszéltem, nem a Gyuláról :) de Gyulától mindezt megkapom, amit írtál :) ööö...nem, még nem apuka :D az exemről annyit írtam, hogy sok bizalmas dolgot meg lehet vele beszélni, és ez jó :) |
Quote:
igen én már azt a Gyulára értettem de úgy látom rá is igaz :) akkor mégsem tévedtem akkorát :) Redback: bocsi, de én nem tartom ivocimborámnak a 40 éves kocsmatölteléket. |
nyha megen mindenkivel minden ok ? :)
én spec marhára izgulok napok óta :D kell az embernek állásinterjúra járni :p tiszta stressz :D |
All times are GMT +1. The time now is 11:50. |