![]() |
Quote:
De javítsatok ki ha tévedek... (én sem olvastam végig megint, viszont követtem alakulása óta a témát... ;) ) |
Valahol a közepén én is elvesztettem a fonalat, valaki összeszedné hogy akkor most hogy áll a dolog?:o
Pl. volt-e már az a felvetés, hogy esetleg 1 körrel gyorsabban építsen? |
Volt és asszem abban maradtak, hogy az ne változzon....szerintem se, nem kell sok dolgot belevezetni a személyiségbe, legyen 1, max 2 fontosabb tulajdonsága.
|
Quote:
szóval leírom úgy emlékekből, meg bele-bele nézegetésekből... aztán egészítsétek ki nyugodtan... :) Szóval volt az, hogy kapjon X% védelmet épületekre ható hadi, vari, toli akciókkal szemben... de ez nem nyerte el Ati tetszését... :) :p Volt olyan, hogy kevesebb arany, és nyersanyag kelljen neki az építkezéshez. Ha emlékezetem nem csal, akkor valaki javasolta az épületfenntartási költség csökkentését is... :confused: :) Valaki feldobta, hogy bontás után X% nyersi járjon vissza az elbontott anyagból... a javaslatban ez le volt korlátozva, hogy az összterületed maximum Y%-ának a bontásáért kapsz vissza nyersit, a fölött már nem... (volt olyan is, hogy ha megsemmisül az épülete pusztinál, rengésnél, gyújtásnál, akkor is kapjon vissza nyersiket... de ez erősnek bizonyult) Aztán ez annyiban módosult, hogy az az Y% korlát nem tetszett Atinak, ezért mindegyik épület után járna a nyersi, viszont kisebb százalékban, mint az eredeti felvetés... :) (de ez már ezen az oldalon van... :D) |
és most a saját véleményem... :)
ezek tetszenek, ezeket támogatom: - kevesebb arany kelljen az építkezéshez - kevesebb nyersanyag kelljen az építkezéshez - kevesebb fenntartási költség - bontás utána nyersanyag visszakapás - esetleg a -1 kör építésnél (de többet nem... ez is már necces... :rolleyes: ) szerintem ez már elég jól hangzik... megérné beválasztani egy "drágább" csoportba... :) |
Quote:
|
Quote:
A nyers visszakapás ha lesz is nagyon minimális legyen (pl 5%...). Sokadik szemnek tetszik, biztos bevállalnám én is.:D |
Quote:
a második ok a harmadik ok a 4. tetszik ezzel a kiegészitéssel és nincs nagy tápolás Eredeti szerző: richardka Üzenet megjelenítése Épitész szemihez beletenném azt is hogy mondjuk naponta 1x X% épületett lebonthat ugy hogy az lebontott épületek nyersianyagja bekerül a rakijába, még ugy is hogy 10%-ot levesz mondjuk a hod itt az x =2% vagy 1% a % pedig felölem lehet 50% is de a fölött már nincs értelme illetve olvastam még valamit azt hiszem Remy-től Bar talan egy masik szemelyiseghez lett irva, de ide talan jobban illik az a kiegeszites, hogy mondjuk foglalaskor kevesebb ureset kapjon kihagytam még valamit?? ezt szivesen bevállalnám 2. szeminek is:D mondjuk 1 honap mulva :D igérem letesztelem |
Quote:
|
Szerintem elég az is, hogy 1 körrel gyorsabban épít.
Felesleges túlragozni, az is elég egy szemnek. Esetleg ezt a foglalós dolgot belevenni, mert csak annak származik haszna belőle, aki meg is dolgozik érte :) Ő meg megérdemli, nemde? |
A kevesebb foglalt üres nekem is tetszik, akár külön személyiségként, akár az építészbe "beépítve":)
|
Quote:
- kevesebb arany kelljen az építkezéshez - kevesebb nyersanyag kelljen az építkezéshez - kevesebb fenntartási költség - bontás utána nyersanyag visszakapás |
Olvasom itt ezeket a "kevesebb pénz az építéshez" és "kevedebb fenntartási költség" javaslatokat, de komolyan van, akinek ezek a tételek problémát okoznak?
|
Quote:
A nyersi visszakapás miatt, meg kb a 20. szemcsinek választanák meg, míg az 1 körrel gyorsabban épülő épületekre, már valamelyest többet lehet stratégázni és lehet beválasztanák 3-4. szemcsinek is. Az hogy, ütéskor kevesebb lenne az üres heki, az már csak hab lenne a tortán. :) |
Quote:
Egy épület felépítésének költsége: 56.330 Nem nagy tételek. De van minden fajnak olyan, hogy valamelyik tudománytekercset 50%-kal olcsóbban írják. Ez talán kicsit kisebb tétel. Ha az ilyenek feleslegesek is, de lehet, hogy beválasztanám ezt, meg 1-2 pénzvédő személyiséget, ha nem lenne sok kedvem pénzt felhalmozni, hanem csak haladni szeretnék... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(megszakadt a net és nem tudtam, hogy elment az előző hsz, vedd dupla postnak ) |
Quote:
Igazából pont ezért, mert nem nagy bónusz fér meg ez a sok dolog egymás mellett... :) Mindegyik rész hasznos egy picit... :) |
Quote:
Egy hasonló javaslat már landolt a kukába, nem is értem ez, hogy került ide. |
Quote:
|
Quote:
Te se vennéd fel első, esetleg második szemnek gondolom :) |
Quote:
|
Quote:
-tábornok -varázsló -tolvaj -túlélő nem azt mondom hogy soha, de nagyon-nagyon ritkán (tekintsünk el az élőhalott varázslóktól és félelf tábornokoktól...) ettől függetlenül jó kis szem lehet az építész! :D |
Quote:
1.5 yard volt túlórában szóval a kevesebb pénz építéshez tök jó:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de a többség jocskán alatta van remélem ebből is lesz valami, tetszik ez is nagyon:D |
Ide is johetne egy osszefoglalas? :)
|
Quote:
|
Összefoglaló
A profi építész gyorsan és pazarlásmentesen dolgozik, ezért 20%-kal kisebb az épületek nyersanyagigénye, és 1 körrel hamarabb is készül el az építéssel. Sőt, a bontást is felügyeli és igyekszik megmenteni mindent, ami még használható: a lebontott épületek nyersanyagának 20%-át újra fel tudja használni. |
Quote:
(persze legalabb nem kell tanakodnom mit valasszak 5. szemelyisegnek orknak, sot, lehet elobb is, de ezt tul taposnak erzem) :) |
Quote:
Ezt én nem is támogatom. |
sztem nem rossz ha gyorsan haladsz sokat ütsz :))
|
nekem tetszik, vándor tudós harcos építész ork... nyamm :D
|
nekem tetszik mondjuk az 1 körrel hamarabb épül kiegésziteném azzal hogy a min 7 kör lehet, ergo 6 kör alatt nem tud épiteni
de igy is tetszik |
Quote:
|
Quote:
csak bírja szemekkel valaki:D |
Nekem tetszik ez a személyiségötlet, bár nem használnám, de Ironnak jól fog jönni :)
Élőhalottnak viszont akár első személyiségnek is használható. |
Ez pedig a másik téma, ahol aggodalmak merültek fel: az ork amúgyis gyors építsi idejét túlzás volna mégtovább csökkenteni. A 13 körrel én nem látnék nagy problémát, pláne hogy úgyis érdemes eleve túlórában építeni. Ide be lehet tenni korlátnak, hogy az rk túlóráját nem tudja tovább csökeknteni, szegény orkok már így is túl vannak hajszolva a 7 körrel... :)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:25. |