![]() |
Budapest- Szentendre
2007.04.13 induló megállóhely érkező megállóhely indul érkezik összidő várakozás kifejtés 1 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 6:30 7:15 0:45 Munkanapokon 2 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 6:50 7:40 0:50 Munkanapokon 3 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 7:15 7:55 0:40 Munkanapokon 4 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 7:30 8:15 0:45 Naponta 5 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 7:50 8:40 0:50 Munkanapokon 6 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 8:30 9:15 0:45 Naponta 7 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 8:55 9:40 0:45 Naponta 8 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 9:30 10:15 0:45 Naponta 9 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 9:55 10:40 0:45 Naponta 10 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 10:30 11:15 0:45 Naponta 11 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 11:30 12:15 0:45 Naponta 12 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 11:55 12:40 0:45 Munkanapokon 13 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 12:30 13:15 0:45 Naponta 14 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 12:55 13:40 0:45 Munkanapokon 15 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 13:30 14:15 0:45 Naponta 16 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 13:50 14:40 0:50 Munkanapokon 17 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 14:10 14:55 0:45 Munkanapokon 18 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 14:30 15:15 0:45 Iskolai előadási napokon 19 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 14:30 15:15 0:45 Iskolai előadási napokon 20 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 14:50 15:40 0:50 Munkanapokon 21 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 15:10 15:55 0:45 Munkanapokon 22 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 15:30 16:15 0:45 Naponta 23 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 15:55 16:40 0:45 Munkanapokon 24 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 16:10 16:55 0:45 IV. 27-ig és X. 1-től munkanapokon 25 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 16:30 17:15 0:45 Naponta 26 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 16:55 17:40 0:45 Munkanapokon 27 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 17:10 17:55 0:45 IV. 27-ig és X. 1-től munkanapokon 28 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 17:30 18:15 0:45 Naponta 29 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 17:55 18:40 0:45 Munkanapokon 30 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 18:30 19:15 0:45 Naponta 31 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 19:30 20:15 0:45 Naponta 32 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 20:40 21:25 0:45 Naponta 33 Budapest, Árpád híd autóbusz állomás Szentendre, Papszigeti bejárati út 22:40 23:15 0:35 Napont |
Lehet jönni a hévvel is de szerintem felesleges.
|
Quote:
|
Zsáni nem hozza a másik pasiját, nincs plusz 1 fő :D
egyedül megy, ha megy :) |
Quote:
|
Quote:
vagy én is lemaradtam valahol? :) és igen, ha, mert annyi minden közbe jöhet, és amilyen szerencsétlen vagyok... :D |
Quote:
|
Quote:
a picológus is megmondta, hogy labilis vagyok :DDDD |
Jesszus mennyi beírás...
Gyula: ha még mindig szivesen láttok lehet szombat este LF-ről lenézünk Akárral :) |
Quote:
Vagy csupán szégyenlős? :D |
Gyula most már értem, szal erről a taliról beszéltél:D:D:D:D
Nekem az volt a tudatomba, hogy Klántali... és gondoltam ilyenre nem illik oda pofátlankodni, ha nem cólnak ráá az emberre... hogy heeej gyere:D |
Quote:
vagy menjél :D |
Quote:
majd elmondom, ha netán talizunk :D |
Quote:
Goldy ha szivesen jösz akkor szivessen látunk, még mindig :) Goldy szállás is kell vagy csak benéztek? :) Lotr: a többségnek egyértelmü volt hogy lehet jelentkezni :) Ha zártkörü lenne, nem hirdetném itt :9 |
Quote:
Valamelyikre oda tolom a kepemet.... bar nem hivtak sehova! :p |
Quote:
Juniusban :) Gondoltuk olvasod a külső fórumot kedves, ezért nem lettél meghívva külön :) Ha gondolod, akkor szívesen látunk :) De ha te nem szeretnél..... ;) |
ehhh! Valamit nem ertek...
Most Goldy-ek mit keresnek az LF-en ha juniusban lesz LF??? Vagy most ok masmilyen LF-en lesznek es onnan neznek be a pap szigetre? |
Quote:
Max a hodosoknak egyenlo lf a talival :) |
Quote:
|
Quote:
|
Én már biztosan nem fogok tudni menni és ennek több oka is van. (Talán örültök, talán nem...) :)
|
Quote:
Jó tudni. :D |
Quote:
eeeertem! |
Quote:
Süti, valóban nem hívtunk, sőtt ha jól halottam picit zokon is vetted. De elárulok neked egy titkot :) Senkinem sem nyujtottam be külön kérvényt hos jöjjen el. Mint látom Te is megtaláltad a jelentkezés módját enélkül is, bár asszem tudod jól hogy ha csak úgy bejelentés nélkül megjelensz ott, azért akkor sem zavartunk volna el. Érdeklődnék is h milyen biztosságal lehet rád szímitani és szállásra lesz e szükséged? Mint tudod le kell foglanom. |
Frissitett lista!
Stil +1fő
Steve Puma Moni és Stefi bá Zsáni Kata - talán szombaton, talán családostul Ildi és Zoli Remedy Csávó -talán eljön Hege Keysomi bátsi Tami - valószinüleg ő is eljön szombaton. Bubba Puli -valószinüleg szombaton benéz Eke Cece Tea Fransisco szombaton jön. Cassandra Gárdi Szotyi, őt még meg kell kérdeznem de számitok rá. Carlos - de még öt is megkérdezem. Megkérdeztem :) szombaton jön és egy faház :) Arrakis még nem tudja Hami - remélem hogy eljön Arden -szintén remeélem hogy ott lesz Lalibor - elképzelhető hogy ő is eljön egy pár órára. Merlin barlangja - őt nem ismerem, nem tudom hogy használ e nicket, jelentkezett ha eljön majd megtudjuk h ki ő :) Ancient Dragon - Sárki, talán családostul meglepi a kempinget, még várok a válaszára. Devil is bejelentkezett. Goldy és Akár (szombat, 1 faház) Ha valakit kihagytam kérem sikitson!!! <----- ez továbbra is érvényben van. A lengyel srácok úgy néz ki hogy még sem tudnak jönni. |
*Sikít*
de még nem 100% :) ha megyek kb pentek estetol vasarnap del korulig. |
Quote:
Na végre egy önkéntes sikitó :) hálás lennék ha szerdáig vagy 99 vagy 0% lenne, mert csütörtökön szeretném leadnia szállás foglalást :) |
Quote:
|
Quote:
oksa, nyugtáztam |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Még volna 2 napom az ígért válaszadásig, de előreláthatólag nem tudom megyek e, ezért azt mondom nem, ha mégis úgy jön ki, akkor Szentendréről nagy erőkkel keresem a népet, hogy hová tévedjek el :)
|
Monnyuk ha neadjisten úgy alakulna, akkor jól meggondolom majd kit hívjak fel, mert a társaság fele helyből elküld árkon bokron, hegyen völgyön keresztül Pécs irányába :rolleyes:
|
Quote:
tuti képben leszek :D :D :D |
Quote:
;) |
és egy csocsópartyval;)
|
Quote:
Csocsó nincs a papszigeten, de anank utánna jártam hogy horgászni lehet :) |
kifejezetten szeretek horgászni:D
de hódos talikra nem ezért járok;) |
Jóóóvan, a végén kiderül, hogy tele vagyok adóssággal :D
Remynek még főznöm kéne :D És ha Carlos horgászik, a halat megcsinálom Remynek, s közben beszélgetek Zsánival? :))) Na? :DD Komolyra fordítva a szót, ha leszek nappal leszek, szállás tuti nem kell, de mivel nem tudom hogy jön ki az a hétvége legjobb ha senki sem számít rám, s akkor senkinek sem okozom csalódást. Arra van nagyobb sansz, hogy nem leszek. |
All times are GMT +1. The time now is 10:56. |