![]() |
De elég ha csak egyszer kalkulálnak vele és egy klán 4-5 tagja megy rád vissza fejenként 1 sereggel...:)
Szóval a sűrűbb részen nagyon meg kell gondolni milyen orit építesz... bár ha valaki ütni akar igazán, akkor full éheztetős és nem szabad megállni míg ki nem érsz a susnyásból a nyugalom szigetére...:) |
Jó, hát nem tudom, mi pont most jöttünk fel, és jópár orit lecsaptunk, néha jöttek is de még koptatni se kellett soha, mert a foglalt barakkhelyeket, meg az elhullot lovakat se voltak képesek beszámolni...
|
nem csak a lakitekis mokaval lehet seregeket pattintani...
Es abban igazatok van hogy ha mar nem vagy bent a suruben sokkal könnyebben varial az ember.... |
Quote:
Mondjuk az igaz, hogy mikor én mentem feljebb, akkor nem volt ilyen sűrű a mezőny, csak 1300-1600 heki között, de az se most volt...:) |
[quote=Láma]Az egészhez hozzá kell tenni, hogy ott ahol sűrű a mezőny igen kevesen kalkulálnak a lakitekis mókával
Most valaki elmondhatna hogy mi is az amirol beszelgettek? :D Szoval elso - lakitekis moka ?? masodik - fullsereges kitamadas es megis marad vedelem? :) Egyenlore ez a ket dolog ami megragadt abbol amit hallottam. Nem tudom elkepzelni azt a szitut amikor torony nelkul van nagyobb sanszod akarhany hekin vagy. Persze lehethogy valoban csak a jatek hianya okozza a szukosebb latokoromet:( Ha igy van akkor kerek meg egy pici turelmet mindenkitol de sajnos csak ugy jutok elobbre ha kerdezek. ( a sugon mar tulvagyok! ) :D |
ez nem olyan dolog amit mindenkinek tudnia kell. ha jó helyre kerülsz úgyis elmondják:P és javaslom hogy az idézetek végéről ne töröld ki a [/quote]-ot mert zavaró.
|
Quote:
Nem akarok en torolni semmit de anelkul nem engedte ki a rendszer. Raadasul kulfoldiul irja ki a hibauzenetet, pedig magyar vagyok:) Mar nem eloszor :( Es ha valami titok akkor minek hivatkoztok ra? Erdekes dolgok ezek, nyilvan nektek is elmondta valaki mert a sugoban nincs se lakitekis moka, se "koptatas" se ilyesmi fogalmak. Szoval picit lukenek erzem most magam, de remelem nem sokaig. Skypon is johetha ennyire bizalmas. |
a lényeg az hogy ha idézel akkor a végét ne töröld ki, csak a felesleges szöveget. a hibaüzenet forrása csak az lehet, hogy túl sok smile van benne, mert max 4 vagy 5 lehet, és ad idézetben lévőket is beleszámolja.
és jött egy üzid, jobb fent megtalálod:) |
Quote:
Ha kicsit gondolkodsz és azokat a súgó témákat elolvasod, amikről itt szó volt, rá fogsz jönni szerintem előbb utóbb...:) Nem annyira hú de világrengető dolgok ezek, csak azért kell egy kicsit kombinálni hozzá...:) |
Csak penz kerdese es akarmekkora sereget megfogsz ugy is hogy te fullon kint vagy...
Amugy erre a stliusra ha nem az 1A topjaban vagy nincs is szukseged...Mert ezek nelkul is ugyanolyan jol megleszel...Amikor mar nagyonnagyon sok hekrol es milliarokro lvan szo, mar kicsit komoylabban is kell venni a dolgokat... |
Quote:
Pont ezert erdekel :) Ugyanis en nem a kiskek szamok buvoleteben elek. Teljesen jo motivacio nekem a top az 1A-ban. Egyszoval nagyon nem bantana meg egyikotok sem ha megkeresne skypon vagy lokne egy cimet ahol en keresem meg ot :D |
Quote:
|
Quote:
|
Láma de igazam van...Csak pénz és piac kerdése...
|
Ha kitámadsz full barakknál 100k lóval, és nem amrad otthon semmi, és helyed sincs, soha nem fogsz meg 100k lovat ez tény, csinálhatsz bármit, lebonthatod az összes házat, akkor se lesz elég helyed. Ha a sereg jön feléd nem tudod megfogni...
|
Láma azert ne fogadj nagy összegben arra hogy nem lehet megcsinalni...
Mert szerintem igen. |
Quote:
|
Ha full ijásszal otthon vagy, és akkor beütne, akkor így is be fog ütni, csinálhatsz bármit...
|
Jaja, ha full sereggel kint vagy, akkor nem lehet megfogni csak úgy a seregeket, csak bizonyos határig ugyibár... pénzzel és piaccal max azt lehet megoldani, hogy ne lehessen foglalni tőled semmit...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Igen csak a barakkhelyig lehet vedeni, gondolom ez egyertelmu.En se azt mondom hoyg 10 barakkal megfogok 10000 lovast _Ö
De a barakkhelynek megfelelő ijjaszzal tudok ved3ekezni megha teljsen ki is utottem lovakkal... minden pénz kérdése. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dehogynincs :) Erre valo az ortorony :D |
Quote:
|
Az 1/A-ban még nem játszottam és az első 4 szintből nem fog kiderülni, hogy megy a játék az A-ban.
A hozzá tartozó sugó részt elolvastam, de még mindig nem teljesen világos, talán valaki válaszolna majd a kérdéseimre: - ha van egyéni és klántámadás is, akkor kétfajta pontlista is van? - klántámadásoknál hogy számolják a támadó és védőértéket? az összes tagét összeadják, vagy átlagolják? mert ha csak összeadják, akkor eléggé nagy hátrányban van pl egy 6-tagos klán egy 10-tagos klánnal, mert a 10 tagosnak úgy is nagyobb a támadóértéke - ha valaki csak egyedül akar A-ban játszani, annak muszáj klán-t alapítania, vagy pedig klán-okon kivül is lehet játszani? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
9k pont klánnál a 2 kör.amúgy 5 alá :)
|
köszönöm a válaszokat
Quote:
Így tényleg csak a nagyjából egyforma erős klánok tudják egymást támadni. Akkor ezekszerint szinte annyira nem is fontos a földterület egy klánon belül? pl egy 2k hekis ori is simán beléphetne egy olyan klánba, ahol minden tagnak 5k heki felett van a földterülete? gondolom a forduláshoz az egyéni pontlista számít még egy valami: amikor fellépek 2/B-ből, akkor utána egyből ki kell választani, hogy klántag akarok lenni vagy klánvezér, és csak azután enged játszani? |
őőőőő kicsit-kesze az egész.
kezdjük az elején: nem számít a tagok lészáma, csak az értékük összege. befolyásoló tényező a tagok létszáma a klánütésénél. de ugyakkora lehet egy 3 nagyoris klán mint egy 10 kisoris klán. igen beléphetsz 2k-san is 5k-sokhoz és esetleg anyagilag támogatnak téged hogy felüsd magad hozzájuk. ha fellépsz addig nem telnek a körök míg nem vagy egy klán tagja. vagy alapítassz egyet saját magad vagy belépsz egy már meglévőbe |
Quote:
a forduláshoz az egyéni pontlista számít... az A-ban a klán alapító tagja a vezér. ha klánba akarsz lépni, akkor a szövetségek menüben kiválasztod a klánt, amelyikhez csatlakozni szeretnél, és küldöd az ajánlatot, amit a vezér fogad el. viszont a vezér változhat, ha töröl vagy lefordul. ilyenkor a második legrégebbi tag lesz a vezér. és akkor is, ha az alapító tag a választott vezéres opcióra vált át: Quote:
|
Klánütésnél fontos még, a két legnagyobb ori értéke is, illetve, ha különbség van a tagok száma között. Tehát, ha egy 10 fős klán támad egy 1 fős klánt akkor nem foznak semmit hiába azonos az értékük. Az általános szabály- ha jól tudom:o- hogy, két legnagyobb értékü ori hektárjainak számának az aránya 5:1-hez a támadó javára akkor a hozott föld 0, ez alatt forditottan arányos, minnél kisebb a heki különbség aránya, annál többet hozol. Remélem érthetően fogalmaztam:confused::confused:
|
3:1 az arány
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 13:05. |