Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Robin 10-27-2007 22:55

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 132204)

amúgy nem azt mondom, hogy a topklánnal van a fő probléma, sokkal inkább a szabályokkal (azokkal, amik a magyarban nagyjából beváltak, mivel ott nagy a csoport)...

Szerintem is a szabályokkal van a baj, mivel itt 20-an sincsenek jelenleg.

Hege 10-27-2007 23:08

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132197)
Azt mondtátok hogy mienk mind a 3 piac, ehez annyit teszek hozzá hogy egyik piacon nincs is semmi árunk csak 1-etlen tételnyi!!!

Azért mert mi csináltunk magunknak tartalékot ti meg nem akkor ez már csoport kisajátítás????? Nektek is volt időtök arra hogy megfelelő mennyiségű tartalékot gyűjtsetek s akkro nem lett volna ez ami lett. + mi már jóideje 8 an vagyunk aktívak mert 2 ori több mint 3 hónapja szabizik!!!

Jólvan, akkor 2 piac. Ez min is változtat???

Ne hasonlítsd össze magatokat velünk, mert teljesen mások a lehetőségek!! Míg ti olyan termelőországot építetek ki amelyet akartok, mert nem kell tartani senkitől sem a távolságok miatt, nekünk azért gondolni kell a védelemre is! ;) A másik dolog, h az országok méretében van egy picuri különbség.

Ti termeltetek, halmoztátok a katonákat, nyerseket, mi csatáztunk és fedeztünk, h fordulni tudjunk.

Hege 10-27-2007 23:10

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 132204)
Peti, tudod jól te is, hogy nem mind1, hogy max 10% termelő épületed lehet, vagy pedig akár 40% is. és az sem mind1, hogy 2000 hekin vagy 5000 hekin. ha nagyságrendekkel többet termeltek mint a többiek együttvéve, akkor várható, hogy előbb-utóbb át tudjátok venni az uralmat a piac fölött. és mivel maximalizálva vannak a piaci árak 50k-ban (ami a pénzmennyiséghez képest nagyon kevés), teljesen el tudjátok lehetetleníteni mások számára a tartalékolást...

Igen, pont erről van szó. A tartalékokat sztem nem kellene bolygatni. :)

Hege 10-27-2007 23:20

Sztem nem a szabályokkal van gond. Inkább az emberi mohóság.

Bogár 10-27-2007 23:54

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 132210)
Sztem nem a szabályokkal van gond. Inkább az emberi mohóság.

ezt nem így látom... ha pénzt (is) termelnek, mit csináljanak? csorogjanak túl? szerintem normális, hogy inkább bevásárolnak...

Bogár 10-28-2007 00:01

persze lenne más lehetőségük is. ha pénz helyett másvalamit termelnének.

Smooth Scroller 10-28-2007 02:50

abban nem tudom mi a poen, hogy 8-10 jatekos nem csinal semmit az a-ban, vagy esetleg termelget. ennyi ori ugyis legalabb 7-8 korre van minimum 1mastol, a klanokrol (nem tudom mennyi van) nem is beszelve. tkp kivitelezhetetlen a meglepetesszeru tamadas.

10 jatekos eseten mindjart 3an vannak a topban gondolom. :D
arwyl mondta, hogy jojjenek az emberek vissza szk-rol. minek? meg 4-5-en bejonne es akkor mar a 4. ori is a topban lehetne. de ez az szk-rol belepok szamara ugysem jelentene semmit. ugyhogy nem igazan latom ertelmet a dolognak, es valszeg ok sem latjak. ezert vannak szk-n.
es raadasul meg lapatolni is kell a vipet, mert lejar a 90 nap. nekem eleg remenytelennek tunik ugy globalisan. es vhogy olyan erzesem van, hogy nem is igazan fog valtozni a helyzet nehany ev mulva se.

tudom, nem tul optimista a hsz, de ez a halk velemenyem.

Arwyl szelleme 10-28-2007 02:05

Srácok!

Hiába van egy orinak 10M íjja a piacon ha csak 1M íj fér el benne! azt az orit kegyetlenül beütik. Így volt ez velem is magyarban és így történhet ez románban is.

Angol A: nulláról kezdtük 2 MNT-s klán ellen.... nem folytatom, leírtam elégszer! Az eredményt ismeritek! Még ha úgy is állítja be az ellen hogy megunta és Szk...meg ilyesmi... Elhiszem hogy van igazság benne! A végeredményt csak elodázni lehetett volna kőkemény ellenállással is!

Román A: nem érdekel hogy ki játszik és ki nem! Nem érdekel hogy 10 ori marad és csak 1 klán! Meg kell mutatni itt ellenem, hogy tudtok korlátlan tartalék nélkül játszani! Nehéz mi?

(Játékostársak! Ha segítség kell, kérdés van!? Írjatok nekem, vagy Robinnak, de szvsz Serg, Reaktor Zoli, vagy ha van ideje Monro, is segítene!)

Peti 10-28-2007 07:05

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 132236)
abban nem tudom mi a poen, hogy 8-10 jatekos nem csinal semmit az a-ban, vagy esetleg termelget. ennyi ori ugyis legalabb 7-8 korre van minimum 1mastol, a klanokrol (nem tudom mennyi van) nem is beszelve. tkp kivitelezhetetlen a meglepetesszeru tamadas.

10 jatekos eseten mindjart 3an vannak a topban gondolom. :D
arwyl mondta, hogy jojjenek az emberek vissza szk-rol. minek? meg 4-5-en bejonne es akkor mar a 4. ori is a topban lehetne. de ez az szk-rol belepok szamara ugysem jelentene semmit. ugyhogy nem igazan latom ertelmet a dolognak, es valszeg ok sem latjak. ezert vannak szk-n.
es raadasul meg lapatolni is kell a vipet, mert lejar a 90 nap. nekem eleg remenytelennek tunik ugy globalisan. es vhogy olyan erzesem van, hogy nem is igazan fog valtozni a helyzet nehany ev mulva se.

tudom, nem tul optimista a hsz, de ez a halk velemenyem.

nem is olyan régen még a 10. helyen is ment a top kör mi pedig csak az 1-8 helyet foglaltuk el, nem tehetünk róla hogy nem éltek a lehetőséggel, hogy forduljnak. + még msot is van olyan ori aki nem a mi klánunkban van s tuti hogy megvan bőven a top köre mivel augusztos eleje óta a 9. helyen csücsül.

top csökkenése nem csak a mi hibánk hogy kimentünk ütni, mert elötte is folyamtosan mentek szk-ra akik nem akarták vippelni az orijukat a 90 nap után. A román A-ban fordulásos rendszert csak úgy lehet megoldani ha eltörlik a 90 napos limitet, s akkor viszajönének azok az orik akik nem akarnak vippelni, s ők termelnének azoknak akik meg fordulni akarnak+ növelik a top helyek számát is. most szkn több mit 30 ori van az +10 top hely

Peti 10-28-2007 07:11

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 132208)
Jólvan, akkor 2 piac. Ez min is változtat???

Ne hasonlítsd össze magatokat velünk, mert teljesen mások a lehetőségek!! Míg ti olyan termelőországot építetek ki amelyet akartok, mert nem kell tartani senkitől sem a távolságok miatt, nekünk azért gondolni kell a védelemre is! ;) A másik dolog, h az országok méretében van egy picuri különbség.

Ti termeltetek, halmoztátok a katonákat, nyerseket, mi csatáztunk és fedeztünk, h fordulni tudjunk.

ti is építethettetek volna ki termelőbb országot hiszen sokáig eymás mellett voltatok csak kis eltérés volt köztetek, miért nem vertétek le az ellenséges klánban lévő orikat alátok s a 2 alsó orit picit hadivá tenni hogy ne tudjon senki piszkálni lentről titeket, s utána a fentebbi orikkal mehetett volna a termelés mert ugye ti mondtátok mi annyira messze vagyunk tőletek egyéniben, (ezt egy klán mnt is megoldotta volna, igaz akkor a játék meg unalomba fulladt volna)

Hege 10-28-2007 07:18

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 132237)

Román A: nem érdekel hogy ki játszik és ki nem! Nem érdekel hogy 10 ori marad és csak 1 klán! Meg kell mutatni itt ellenem, hogy tudtok korlátlan tartalék nélkül játszani! Nehéz mi?

Mindjárt gondoltam, h téged nem érdekel senki csak te magad. Efelől kétségem sem volt. Örülök, h vannak jópáran akiknek nem ilyen a viszonyuk a többiekkel. ;)
Ezekután az sem meglepő, ha szeretsz magaddal jácccani, hát tedd azt. :D

Hege 10-28-2007 07:37

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132243)
ti is építethettetek volna ki termelőbb országot hiszen sokáig eymás mellett voltatok csak kis eltérés volt köztetek, miért nem vertétek le az ellenséges klánban lévő orikat alátok s a 2 alsó orit picit hadivá tenni hogy ne tudjon senki piszkálni lentről titeket, s utána a fentebbi orikkal mehetett volna a termelés mert ugye ti mondtátok mi annyira messze vagyunk tőletek egyéniben, (ezt egy klán mnt is megoldotta volna, igaz akkor a játék meg unalomba fulladt volna)

Elmondanám, h pont így csináltuk! ;) Ezért is volt szemmel látható az országaink fejlődése. Mi amit termeltünk visszaforgattuk az országokba. Cél a TOP 30 volt. Robin folyamatosan azt mondta, " Ők támagatják a kicsik fejlődését." Gondoltuk a TOP 30 elérése talán ez a kategória és nem szólnak bele fentről. De az előbbbi nyilatkozatok és tapasztalataink szerint (levan X@... mindenki. Éljen ÉN.) itt szó nincs ilyenekről és csak mi voltunk megvezetve. :mad:

laci 10-28-2007 07:44

Quote:

1: biztosan jó neked/nektek, hogyha egy ekkora csoportban tudtok uralkodni, baromi nagy dicsőség és szórakozás lehet ;)
2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?

Peti 10-28-2007 07:47

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 132245)
Elmondanám, h pont így csináltuk! ;) Ezért is volt szemmel látható az országaink fejlődése. Mi amit termeltünk visszaforgattuk az országokba. Cél a TOP 30 volt. Robin folyamatosan azt mondta, " Ők támagatják a kicsik fejlődését." Gondoltuk a TOP 30 elérése talán ez a kategória és nem szólnak bele fentről. De az előbbbi nyilatkozatok és tapasztalataink szerint (levan X@... mindenki. Éljen ÉN.) itt szó nincs ilyenekről és csak mi voltunk megvezetve. :mad:

tudtommal mi titeket nem vertünk be. Szóval a ti értéketek csak azzal csökkent hogy szkra meg vissza mentetek, top 30 az 2 fent maradó hely volt mert ne gondolja senki se hogy tételenül nézték volna Robinék hogy szépen mindenki megérkezzen s fölénk fedezzen...... ha ti lettetek volna a helyünkben ti sem engedtetek volna minket be magatok elé,

Sutir 10-28-2007 08:01

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132247)
tudtommal mi titeket nem vertünk be. Szóval a ti értéketek csak azzal csökkent hogy szkra meg vissza mentetek, top 30 az 2 fent maradó hely volt mert ne gondolja senki se hogy tételenül nézték volna Robinék hogy szépen mindenki megérkezzen s fölénk fedezzen...... ha ti lettetek volna a helyünkben ti sem engedtetek volna minket be magatok elé,

Jaj mar Peit ez tulon tul alszent! Hiszen mi lettunk volna az utolso lancszem. Most nem tom minek neztek minket, de ez azert mar naon durva...
Neztuk a pontlistat ejjel-nappal, es azzal is tisztaban vagyunk, h. mit csinaltatok a masik klannal...

Gratulalok hozza, jo? Igy kell jatsznai...:(

Hege 10-28-2007 08:03

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132247)

Valóban, mert nem vártuk meg. :)

Magatok mellé??? Hol voltunk mi még attól?!? Ne beszél már zöldségeket!! :p

Peti 10-28-2007 08:06

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 132248)
Jaj mar Peit ez tulon tul alszent! Hiszen mi lettunk volna az utolso lancszem. Most nem tom minek neztek minket, de ez azert mar naon durva...
Neztuk a pontlistat ejjel-nappal, es azzal is tisztaban vagyunk, h. mit csinaltatok a masik klannal...

Gratulalok hozza, jo? Igy kell jatsznai...:(

igen ez lett volna de én nem azt írtam hogy nem akart volna Sanyi beverni titeket! van közte különbség

Sutir 10-28-2007 08:14

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132243)

ööö
Bizony unatkoztunk jo sokaig, foleg mikor az utolso (elf pufolo) oritokat vitettek fel... Bevedett popoval az ember remekul tud termelni... Olyan vicces vagy Peti, csak egy kerdes, meddig voltal a kicsi orik kozott, amig fel nem ertel, az mennyi ido is volt??? Addig mi nem termelhettunk mert vedekezni kellett... 32%-32% bar-torony-al voltal foghato, azert irok szamokat mert lattam szeretsz szamolni. Tessek a feladvany, mond mire maradt epuletem ami haszont termelt volna? Erdekelne naon, egyszeruen ez mar telleg vicces, most komolyan.... rohogogorcsot kap mindjart a nyuszismamuszom....

Arwylnak csak annyit, nem ohajtok ellen hadakozni, nem tartom Ot melto ellenfelnek!
(Bocsanat a szemelyeskedesert.)

Peti 10-28-2007 08:20

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 132255)
ööö
Bizony unatkoztunk jo sokaig, foleg mikor az utolso (elf pufolo) oritokat vitettek fel... Bevedett popoval az ember remekul tud termelni... Olyan vicces vagy Peti, csak egy kerdes, meddig voltal a kicsi orik kozott, amig fel nem ertel, az mennyi ido is volt??? Addig mi nem termelhettunk mert vedekezni kellett... 32%-32% bar-torony-al voltal foghato, azert irok szamokat mert lattam szeretsz szamolni. Tessek a feladvany, mond mire maradt epuletem ami haszont termelt volna? Erdekelne naon, egyszeruen ez mar telleg vicces, most komolyan.... rohogogorcsot kap mindjart a nyuszismamuszom....

Arwylnak csak annyit, nem ohajtok ellen hadakozni, nem tartom Ot melto ellenfelnek!
(Bocsanat a szemelyeskedesert.)

erre annyit mondok hogy azért nem mentem feljebb mert nem volt kati a fedezéshez(ennyire mienk volt a piac) + büntiben voltam mert elcsesztem a az egyik ütést mert figyelmetlen voltam s 50k ló ment el (Zs. elleni ütés + bontás) !!!!!!!!!!!!!!!! alattam szabis felettem szabis ori volt

Sutir 10-28-2007 08:23

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132251)
igen ez lett volna de én nem azt írtam hogy nem akart volna Sanyi beverni titeket! van közte különbség

Ez nekem naon naon durva! Annyi legyen mar benned, h. nem csak a Sanyit emlegetted. Az ott egy klan volt egy csapat, amiben Te is benne voltal meg meg paran. Komolyan mondom, csak Arwyl jatszik, Ti meg adjatok neki az orikat hozza???:eek:

Tejoeg!:eek:

Tom, h. be akartatok verni minket, ha' van szemem! :p

Peti 10-28-2007 08:25

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132256)
erre annyit mondok hogy azért nem mentem feljebb mert nem volt kati a fedezéshez(ennyire mienk volt a piac) + büntiben voltam mert elcsesztem a az egyik ütést mert figyelmetlen voltam s 50k ló ment el (Zs. elleni ütés + bontás) !!!!!!!!!!!!!!!! alattam szabis felettem szabis ori volt

jah és megmondom napra pontosan sőt órára mikor indítotam el a fedezést 2007. 08. 18.án szombat 19:25 után indítotam el a fedezést ugyanis aznap volt klántali Velencén (Robin, Vice, Ente meg én) s ott beszéltük meg hogy most már van annyi kati hogy lehet fedezni, s ekkor járt le a büntim

Sutir 10-28-2007 08:27

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132256)

Nem arra mondtam, h. miert voltal ott, olvasd el figyelmesebben. Arra reagaltam, amikor kifejtetted, h. miert nem termeltunk!
Hogy miert voltal ott az nem ide tartozik, sot az ertheto, hiszen fel kellett menned. :) Csak reagaltam, h. mikor is kellett volna termelunk?? Csak megsugom, h. amit azutan termeltunk miutan Te folertel, elment klanhaborura. :)
Szal legyszives olvass figyelmesebben, meg azt is amire valaszolok!

De mostmar befejem, nincs kedvem vitazni... *oreg vok en mar ehhez* :D

Arwyl szelleme 10-28-2007 08:37

"Arwylnak csak annyit, nem ohajtok ellen hadakozni, nem tartom Ot melto ellenfelnek!"

Miért?
Én ha valakit nem tartok méltó ellenfélnek, azt azért teszem, mert tudásban sokkal alacsonyabb nálam, és esélytelen.

"2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?"

Jelenleg én irányítom a legnagyobb klánt románban (Robinnal közösen, hogy teljes legyen az igazság :) ). És emiatt kell(ene) ellenem, pontosabban a mi klánunk ellen kell bizonyítani.

Ha nem mi lennénk az elsők, más ellen kellene...

Peti 10-28-2007 08:42

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 132258)
Ez nekem naon naon durva! Annyi legyen mar benned, h. nem csak a Sanyit emlegetted. Az ott egy klan volt egy csapat, amiben Te is benne voltal meg meg paran. Komolyan mondom, csak Arwyl jatszik, Ti meg adjatok neki az orikat hozza???:eek:

Tejoeg!:eek:

Tom, h. be akartatok verni minket, ha' van szemem! :p

nálunk van klán hierarchia és én a legalsó foka voltam, legefelül Arwyl-Robin ők döntenek mi meg cselekszünk, erről kérdezhetsz akarkit,

meg annyit halkan súgok, hogy mi igazából csak Goldent akartuk beverni ingyenföldre 2x ami meg is történt, csak utána 2 körre lett renagátul s nem akartuk hogy a frissen szerzett földet elvigyék, a többi utána meg már az események sodrásának volt a végeredménye. ugyanis itt külsőn rendesen megkaptuk hogy milyen sz...tek vagyunk

Robin 10-28-2007 08:47

Na csak hogy én is mondjak valamit ha már mindenki nyilatkozott:

Azt mondjátok nem segítettük a kis orikat. Mikor volt nálunk utoljára klánütés? Vissza leeht ebben a fórumban olvasni, benne van. Miután nem volt ez a tömeges SZK-ra menés akkor az első 10 ori volt a topban, abból 8 a miénk. Simán lehetett fordulni, volt is aki élt a lehetőséggel.
Ha egy klán annyi idő alatt mint amennyi idő volt, nem tud felkészülni a harcra hanem csak annyit tud elérni hogy SZK-ra megy ha támadják, akkor részemről az no comment.

Azt mondjátok hogy nem segítettük a kicsiket, mégis termelni kellett volna nekik vagy hogy gondoljátok a segítést? Sokáig semmilyen ütés ne mvolt a-ban a részünkről.
Azon megy a sírás hogy mindig felvettük amit kitettetek. És??????
Ha kitettek volna napi 40K egységet akkor már nem tudtuk volna felvenni. És mi van ha felvettük????? Nem kell egyetemi diploma hozzá hogy tudjátok hogy a piacon lévő milliós katonakitételek valszeg csorgatásra fognak kerülni ha felveszitek.
Egyszer sikerült is jó sokkal csorgatni minket, ahhoz gratulálni tudok.

Mindenki azt mondja hogy könnyű nekünk mert fennt vagyunk az elején. Amikor idejöttem akkor 2400 hekivel léptem, és mi is rengeteget termeltünk hogy fennt tudjunk lenni az elején. Ez azért tudtuk megoldani mert egy összetartó klánt hoztunk létre, olyat amelyik egyként tudja a dolgát és mindent megtesz azért hogy sikerüljön a legjobbnak lenni. Ha ti ennyi idő alatt sem tudtuk összehozni egy olyan klánt amiben van összetartás, van cél, és egyáltalán egy jó terv akkor valóban csak az SZK az egyetlen megoldás.

Nem a topklánban kell keresni a hibát, hanem a saját klánotokban akik ennyi idő alatt ne mtudta kegy egységes és jó klánt létrehozni/összefogni.

Végezetül csak annyit hogy akik csak sírni tudnak ahelyett hogy játszanának és igenis megmutassák hogy tudnak játszani, azokat nem tudom sajnálni egy kicsit se.

Igazán nevetséges hogy már oldalak óta az megy a topklán milyen szemét mert ne mhagyja a kcisiket békén. Ez egy játék, mindenkinek megvan a lehetősége a játékra, nekünk se kellemes fél évig ülni a seggünkön és termelgetni. Mégse sírunk hogy milyen dögunalom, pedig nagyonis az.

Minket is meg lehet fogni, azt nem mondom el hogyan, de meglehet mégha nem is könnyen.

Angolon Sanyiék klánjával harcoltam mikor mentem fel a pontlistán egy olyan klánba nami a szétesés és a tartalékok végén volt. És mégis mentem felfele egy elffel. Azért tudta megtenni mert tudtam mi a dolgom, tudtam hogy 1-2 napon keresztül egyfolytában gépnél kell lennem mert csak így tudok felmenni. Ez csak azért szólt hogy annak aki komolyan gondolja a játékot, annak elhivatottság kell.

Na asszem csak ennyit akartam mondani a kis monológommal, remélem senkit nem bántottam meg vele :)
Sok játékossal jóban vagyok (remélem ezután is leszek) a saját klánomon kívül az A-ból :)

Hege 10-28-2007 08:50

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132263)
nálunk van klán hierarchia és én a legalsó foka voltam, legefelül Arwyl-Robin ők döntenek mi meg cselekszünk, erről kérdezhetsz akarkit,

Akkor ezekszerint nem tudja a bal kéz mit akar a jobb.

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 132263)
meg annyit halkan súgok, hogy mi igazából csak Goldent akartuk beverni ingyenföldre 2x ami meg is történt, csak utána 2 körre lett renagátul s nem akartuk hogy a frissen szerzett földet elvigyék...

:D:D:D
Bennetek volt 70% barakk legalább, mögöttetek a teljes piac. A Renegatul klánban pedig 60% barakk lehetett a legtöbb + ők is magukra termelnek. Én is rettegtem volna, h beütnek. Így már értem miért kellett többször is leverni őket. :cool:

Nagy poén.:D:D

Peti 10-28-2007 08:54

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 132267)
Akkor ezekszerint nem tudja a bal kéz mit akar a jobb.

:D:D:D
Bennetek volt 70% barakk legalább, mögöttetek a teljes piac. A Renegatul klánban pedig 60% barakk lehetett a legtöbb + ők is magukra termelnek. Én is rettegtem volna, h beütnek. Így már értem miért kellett többször is leverni őket. :cool:

Nagy poén.:D:D

kicst kiforgatod a szavaimat, 1x vertük be akkor a renegatult, utána azért vertük be mert mellénk keveredtek ugyanis bevették egy tagot, erre írtam hogy az események sodrása..... ha akkor nem lettek volna ott már rég visszajöttünk volna a nagyklánba, eszünk ágában sem volt akkor még rátok menni mert rengeteget kellett volna fokozni, már akkor is bőven túlteljesítettük azt amiért kimnetünk, ugyanis csak !!!!!!!! a goldenre akartunk kimenni földre!!!!!!!!!!!!

Sutir 10-28-2007 09:15

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 132261)
"Arwylnak csak annyit, nem ohajtok ellen hadakozni, nem tartom Ot melto ellenfelnek!"

Miért?
Én ha valakit nem tartok méltó ellenfélnek, azt azért teszem, mert tudásban sokkal alacsonyabb nálam, és esélytelen.

"2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?"

Jelenleg én irányítom a legnagyobb klánt románban (Robinnal közösen, hogy teljes legyen az igazság :) ). És emiatt kell(ene) ellenem, pontosabban a mi klánunk ellen kell bizonyítani.

Ha nem mi lennénk az elsők, más ellen kellene...

Today, 03:05 olvasd vissza ezt az uzit :)

Bar, felesleges ugy sem vog leesni, h. mekkora nagy ellentmondasban allsz sajat magaddal.

"2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?" ezt enis kerdezhetnem Toled, foleg azutan a fent nevezett hsz utan :) De nem kerdezem, mert nem erdekel...
Es igen en nem tok jatszani, tudasom gyenge meg minden, ezt tobben is bizonyithatjak. Remelem kis oromet hoztam a szivedbe es az egod tovabb tudott noni.:D

Most akkor az egesz topklanak az uzim:

Nem nem vagytok rosszak, remekul jatszotok, igazatok van mi vagyunk a "no commentek". Szal gratula az "Istensegeknek es Nagysagoknak". Jo jatekot a kovetkezokben es maradjatok ilyen jo Hodosok mint amilyenek most vagytok! :p

Tovabbi Szep Napot! :)

Robin 10-28-2007 09:17

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 132285)
Today, 03:05 olvasd vissza ezt az uzit :)

Bar, felesleges ugy sem vog leesni, h. mekkora nagy ellentmondasban allsz sajat magaddal.

"2: amúgy ki vagy te, hogy "ellened" kelljen bárhol bármit is bebizonyítani?" ezt enis kerdezhetnem Toled, foleg azutan a fent nevezett hsz utan :) De nem kerdezem, mert nem erdekel...
Es igen en nem tok jatszani, tudasom gyenge meg minden, ezt tobben is bizonyithatjak. Remelem kis oromet hoztam a szivedbe es az egod tovabb tudott noni.:D

Most akkor az egesz topklanak az uzim:

Nem nem vagytok rosszak, remekul jatszotok, igazatok van mi vagyunk a "no commentek". Szal gratula az "Istensegeknek es Nagysagoknak". Jo jatekot a kovetkezokben es maradjatok ilyen jo Hodosok mint amilyenek most vagytok! :p

Tovabbi Szep Napot! :)

Köszi, meglesz :)

Hege 10-28-2007 09:18

Köszi Robin!! Tőled nem ezt vártam. :(

3 hónapja jácccok itt, ezalatt felhoztuk 0-ról a klánunk java részét a fordulási szint környékére. Irisek meg mostanában léptek fel. Erre azt vágjátok a képünkbe, h miért nem készültünk a csatákra, védekeztünk a termelő országokkal ellenetek és miért nincs akkora tartalékunk mint nektek :confused: Vicc az egész. :mad:

Robin 10-28-2007 09:28

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 132289)
Köszi Robin!! Tőled nem ezt vártam. :(

3 hónapja jácccok itt, ezalatt felhoztuk 0-ról a klánunk java részét a fordulási szint környékére. Irisek meg mostanában léptek fel. Erre azt vágjátok a képünkbe, h miért nem készültünk a csatákra, védekeztünk a termelő országokkal ellenetek és miért nincs akkora tartalékunk mint nektek :confused: Vicc az egész. :mad:

Sajnálom ,de arra a sok mocskolódásnak mint ami itt megy arra csak ez leeht a válaszom. Mostmár kezd ez a fórum eldurvulni, pedig nem ezért van. Állandóan csak mi vagyunk a szemetek. Nézd meg mikor ütött a klán utoljára.

Mindenki azt képzeli hogy amikor elkezdtük A-ban a játékot akkor valaki megkérdezte tőlünk hogy: akartok a top 1 klán lenni 7000 hekin???

Van róla fogalmatok milyen egy olyan klánt összetartani az első helyen ami mindent elért???
Sokkal nehezebb mint olyan helyen ahol menni kell felfele.

És azt is viccesnek tartom hogy ti vagytok itt a legnagyobb hangadók. Megeszlek barátom a goldenben volt, és levertek róla 30K pontnak megfelelő földmennyiséget, mire törölt elkeseredettségében. Mivel én az utolsó 2-3 hétbe nne mnagyon voltam itt, és csak az L-es fórumon olvastam hogy törölt. (A-ban régóta szabin volt)

Na neki lenne oka bőséggel írogatni mert ő mindent elvesztett.

Érdekesség kedvéért leírom: azért szabizott mert nem tudta az oriját bevippelni. Na ezért is vagyok azon a párton hogy töröljék el A-ban az időlimitet.

Depis 10-28-2007 10:14

de ráértek :) más bajotok nincs ? úgy látom mindenki elfelejti, hogy ez egy játék és nem háború, nem kell meghalni a hazáért, és nem kell lelőni az ellenséget se :)

Cyby_ 10-28-2007 11:37

Quote:

Originally Posted by Depis (Post 132310)
de ráértek :) más bajotok nincs ? úgy látom mindenki elfelejti, hogy ez egy játék és nem háború, nem kell meghalni a hazáért, és nem kell lelőni az ellenséget se :)

Dede!!! :D

OFF

És Arwyl szégyeld magad,h mersz ütni,egy földfoglaló játékba!!!!Ezt nem vártam töled! :DD

/OFF

Iris 10-28-2007 13:36

Na szepjonapot minden bator hoditonak...:D
Hat ami az esemenyeket illeti csak annyit szolnak hozza hogy igenis 1 jatekrol van szo....igenis foldet kell foglalni....de TISZTELT vezeto klan...ertsetek meg hogy NEM tudjuk felvenni veletek a harcot(jelenleg).....alig alakult meg a klanunk......bevertetek...ok semmi gond......tamadtunk mi is...kiprobaltunk a klantamadast....ossze is jott...orultunk is neki....de nemsokaig...mert jottetek ujra......aztan volt 1 bukott tamadasotok nallunk...en hulye meg amilyen hiszekeny vagyok elhittem amit Arwyl mondott hogy visszamentek a regi klanba es beken hagytok...de ejjel ujra jottetek.....1 kis seregcserevel.....mert ugyebar azt is elarultam neked hogy epp hogy kivedtunk....na de ez mar az en hibam.....de mind1......ami minket illet ti rontottatok el a dolgokat....ha hagytatok volna kicsit fejlodni maradtunk volna...de az se buli hogy amit felepitesz nappal ejjel 2x-eset elviszik....idelent ahol mi vagyunk szukseg van alvilag-magiara is....ti megtudjatok engedni magatoknak hogy anelkul is jatszodjatok es tanyara sincs szuksegetek mert senki se fenyeget titeket....nekunk viszont szuksegunk van mindenre....mert ha tanya nelkul nyomulunk akkor a napi kepzesbol ami bejonne elmegy kajara...es ugyebar akkor vege a fejlodesnek...ja es ne feledjuk el hogy az en klanomban 3 kezdo volt...akinek elegge elvettetek a jatekkedvuket.....en probaltam batoritani es konyorogtem nekik hogy ne toroljek az orijukat....

Iris 10-28-2007 13:42

mindenesetre majd ha nyerek a lotton es lessz penzem akkor visszajovok es megprobalom felvenni veletek a harcot:P

addig majd elszorakozunk odalent....ahol elvezet a jatek...mert idefent sajnos csak egyoldalu kimenetele lehet 1 haborunak...:cool:

Robin 10-28-2007 13:44

Quote:

Originally Posted by Iris (Post 132334)
Na szepjonapot minden bator hoditonak...:D
Hat ami az esemenyeket illeti csak annyit szolnak hozza hogy igenis 1 jatekrol van szo....igenis foldet kell foglalni....de TISZTELT vezeto klan...ertsetek meg hogy NEM tudjuk felvenni veletek a harcot(jelenleg).....alig alakult meg a klanunk......bevertetek...ok semmi gond......tamadtunk mi is...kiprobaltunk a klantamadast....ossze is jott...orultunk is neki....de nemsokaig...mert jottetek ujra......aztan volt 1 bukott tamadasotok nallunk...en hulye meg amilyen hiszekeny vagyok elhittem amit Arwyl mondott hogy visszamentek a regi klanba es beken hagytok...de ejjel ujra jottetek.....1 kis seregcserevel.....mert ugyebar azt is elarultam neked hogy epp hogy kivedtunk....na de ez mar az en hibam.....de mind1......ami minket illet ti rontottatok el a dolgokat....ha hagytatok volna kicsit fejlodni maradtunk volna...de az se buli hogy amit felepitesz nappal ejjel 2x-eset elviszik....idelent ahol mi vagyunk szukseg van alvilag-magiara is....ti megtudjatok engedni magatoknak hogy anelkul is jatszodjatok es tanyara sincs szuksegetek mert senki se fenyeget titeket....nekunk viszont szuksegunk van mindenre....mert ha tanya nelkul nyomulunk akkor a napi kepzesbol ami bejonne elmegy kajara...es ugyebar akkor vege a fejlodesnek...ja es ne feledjuk el hogy az en klanomban 3 kezdo volt...akinek elegge elvettetek a jatekkedvuket.....en probaltam batoritani es konyorogtem nekik hogy ne toroljek az orijukat....

Rosszkor jöttetek ide, ennyi az egész, semmi más. Nem tudom mit beszéltél Sanyival, erről nem tudok nyilatkozni. Ha egy olyan aki eljutott A-ig törli az oriját az első veszteség után akkor az törölje nyugodtan. Inkább újrázna ha már mindenképpen be van sózva...
Ha valaki játszani akar akkor az visszajön és játszik, ha valaki meg úgy látja jónak hogy SZK-n marad akkor az tegye azt. Mi akkoris maradni fogunk ha csak 10-en leszünk a csoportban.
Ha valaki arra apellál hogy majd szépen SZK-ra megyünk mert kevesen vannak annak elmondom hogy ilyesmi nem fog bekövetkezni :)

Robin 10-28-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by Iris (Post 132335)
mindenesetre majd ha nyerek a lotton es lessz penzem akkor visszajovok es megprobalom felvenni veletek a harcot:P

addig majd elszorakozunk odalent....ahol elvezet a jatek...mert idefent sajnos csak egyoldalu kimenetele lehet 1 haborunak...:cool:

Senkinek sem kötelező A-ban játszani. Várjátok meg míg a jótündér megkérdezi tőletek is hogy: akartok végtelen tartalékokat és hogy leverjétek a topklánt? :)

Ti komolyan azt képzelitek hogy nekünk minden az ölünkbehullott???
Mi is megdolgoztunk mindenért, nem pedig csak megkaptuk ajándékba.

Robin 10-28-2007 13:48

Amúgy teljesen igazatok van, nem kell visszajönni SZK-ról, maardjatok csak ott és mondogassátok hogy milyen szemetek vagyunk :)

Iris 10-28-2007 14:07

Meg veletlenul se mondtam hogy szemetek vagytok.....viszont en honnan tudjam mikor lepjek fel az A-ban....kerdezzem meg a jotundert?:P

Viszont ha meg is kinlodtatok azert hogy odaerjetek szerintem az nem azt jelenti hogy a tobbi le van tojva...haljon meg...engem 1 dolog zavart csak....hogy Arwyl igert 1 dolgot es mast cselekedett...igaz vehetem ugy hogy 1 taktikai igeret volt....ez is beletartozik a haboruba.....viszont ami koztunk es koztetek volt azt nem lehet haborunak nevezni....inkab azt mondanam hogy jol elszorakoztatok velunk.....hiaba figyeltunk mi es volt penz is....ha uress a piac amikor tamadtok....na de ez van...ti vagytok a menok....mi tul kicsik vagyunk ....
Gratulalok nektek...a ti erdemetek hogy ott vagytok ahol vagytok....majd valamikor ha lessz idom hozza megprobalom majd...ha lessz kikkel ...elerni azt hogy legalabb a kozeletekbe erjek:)

Remedy 10-28-2007 14:31

Quote:

Angol A: nulláról kezdtük 2 MNT-s klán ellen.... nem folytatom, leírtam elégszer! Az eredményt ismeritek! Még ha úgy is állítja be az ellen hogy megunta és Szk...meg ilyesmi... Elhiszem hogy van igazság benne! A végeredményt csak elodázni lehetett volna kőkemény ellenállással is!

Ha mar meglettunk szolitva...
Arwyl:
1. akkor kezdtetek volna 0-rol, ha az otos szinten regelsz(regeltek) egy orit. :)

2. A klanom mar nagyon regen megunta a termelgetest. Ket aktiv jatekosom szkra is ment a motivacio hianya miatt.. (Gyula, es Arwen). A tobbieknek pedig idejuk/kedvuk nem volt a harchoz. Gondolom Te is belatod, hogy ugy nehez harcolni, hogy Lali pl 3 naponta 1x lep be...
Szoval ellenunk azert gyoztetek, mert nagyon reg elfogyott a motivacio, es amikor megjott volna, mar mindenki total belepunnyadt, es nem volt kedve harcolni. Termeszetes, hogy ez lett a vege...
(Temahoz tartozik, hogy probaltuk megszervezni egy szkarabeusz elleni klancsatat, de kb 2-3an lettunk volna hozza, a tobbiek meg epiteni se voltak hajlandoak, szoval ez eleg hamar dugaba dolt...)

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 132294)
Van róla fogalmatok milyen egy olyan klánt összetartani az első helyen ami mindent elért???
Sokkal nehezebb mint olyan helyen ahol menni kell felfele.

Na ezt magyarazd meg Arwylnak, vagy tartsatok meg 7k korig az elen a klanotokat ugy, hogy nincs mit csinalni... :)

All times are GMT +1. The time now is 01:08.