![]() |
na végre képbe vaok..........:D :D :D csoda..........
|
Quote:
|
és? tom kicsit tévedtem de hát ati elmondta na azér már haladok..........:D :D
|
ügyi-bogyó :-)))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Remy vállalnád ? :-))) |
Quote:
|
hááát, te vagy nagyon okos és ügyes, biztos meg tudod oldani :-)))
|
okoskodom egy kicsit
Pl: Nekimész egy orinak , és mondjuk beviszel neki 4 ütést. Erre ö mondjuk békét kér és mondjuk egy bizonyos összeget felkinál Gyakorlatban ez ugy nézne ki, hogy mikor elege van az ütésből akkor mondjuk a béke gombra (ami még nincsen) kattintva kiválaszthatja hogy mennyi összeggel kér békét. Ezt a rendszer automatikusan átutalja ha ez elfogadásra kerül. Ekkor MNT lép be (mert ugye vannak emberek akik ezek után is ütnének) igy ha valaki folytatni akarja, akkor is van egy kis idő mig felbontható az MNT, ezalatt az ori helyreránthatja magát. Legyen ez az idő mondjuk 24 ora Tessék mindjárt megoldottam a hadisarcot is meg a tulzott ütést is Mondjuk 3x ha felajánlják ezt a békét megfelelő pénzmaggal és nem fogadják el akkor már meg is van egy támpont a kizárásra és ez mondjuk egységesitené persze elöször megy egy pár kör kitiltás utána ha nem nyugszik le mehet anarchba Lehet finomitani csak egy példát irtam le:)) igy van hadisarc is, meg van figyelmeztetés is. Ha jol tudom multban is volt ilyen és picit szinesebbé tenné a hoditot. Ezen kell agyalni és szerintem ezt mindenki elfogadná, és jol járna a kezdő is meg a profi is. Ha meg nincs annyi pénze akkor mit tudom én mondjuk lehet sürgös pénzt csináni hogy mondjuk a rendszer átvesz bizonyos összeget azzonalra ha valamit eladok töredék áron, ezt is lehet finomitani |
Quote:
|
Alapjában véve nekem tetszik az ötlet de nem látom ookát hogy az eredeti szabályon változtassunk meg sztem esélytelene is.
|
Quote:
te félreérted vagy én irtam rosszul.:)) arrol beszélek hogy nem beengedi az ellent mint ahogy volt, hanem lehetősége van lekenyerezni és a rendszer átutalja automatikusan. Anno ugye a középkorban is a gyengébbik megprobálta lekenyerezni az erösebbet:)) Amugy csak egy futo ötlet volt. De innentől a hozzászolásom másik fele már szabályozza mikor megy a másik anarchba. |
Quote:
Az ötlet nem rossz, de a probléma ezzel a következő. Csinálok egy nagyon jó országot, ugyan ilyen jó szövivel. Keresek valakit ütök rajta 1-2, és már jön is a békeajánlat. Nem fogadom el, megint ütök 1-et. Erre ő újabb ajánlatot küld. Ezt elfogadom. Természetesen ez a jobb ajánlat egy vastag összeg. Ezzel elveszem a pénzét is az újraépüléstől. Míg lehet ha nem küld ajánlatot, hanem szabizik, fele ennyiért megússza a dolgot. Szóval az a gondom ezzel, hogy ez az opció megint csak egy bizonyos rétegnek fog előnyt jelenteni, azok akik nem milliárdokkal rohangásznak, azok ennek csak a levét fogják meginni. |
Quote:
Legalizálna valamit, ami eddig tiltva volt. |
Ati postaja
Sziasztok! Kerdes es javaslat: evekkel ezelott amikor eloszor jatszottam ugy volt hogy fel is -le is tamadhattal 10orszagot, ahogy a helyezesed mozdult ez az intervallum is veled egyutt ment le ill-fel.A lenyeg az volt hogy amikor MF-kent rossz szovit talaltam meg:)) leutottek, visszaestem vagy 60 helyet, de ok igy mar nem ertek el, es volt idom gatyaba szedni az orszagom aztan gyerunk vissza.Szerintem ez jo volt, a szam most mind1, a lenyeg lehtne szabni megint egy hatart, ezzel elekerulheto lenne a feladasig utes.Csak otlet ,velemeny?
sziasztok |
Quote:
Ez a felfelé-lefelé korlátozás, pedig ellehetetlenítené a hadisokat. |
Quote:
Az utobbi 1 évben a két kezemen nem tudom megszámolni hányszor kaptam olyan levelet hogy adjak lét:)) mert kárt okoztam:)) Az más kérdés soha nem adtam és nem is adok mint irtam egy kosza ötlet lenne |
Quote:
igy igaz mehet szabira is:) ki mondta hogy nem, a lehetőség adott adtam egy ötletett. Szerintem nemcsak egy bizonyos rétegnek kedvezz. Nagyon sokan ütnek vágnak és egy hatalmas káoszt hagynak maguk után. Mondjuk számolgassunk van egy x ország és egy y ország. Az x lelopja az y-on erre ugye mindjárt beindul és elkezdi rengetni lopkodni, mészárolni stb. Ezt addig folytatja amig akarja azaz az emberi határok között legyen mondjuk 15 mészár. Ennyi nálam még belefér. Ki lehet számolni az mennyi veszteség, főleg ha megbillentik az orit emberhiánnyal és minden elmegy. De ha 5.-nél mondjuk az x azt mondja adok pl: 30 millkát és akkor béke akkor kiszámithato melyikkel jár jol. Ha meg szabizik akkor meg ugye meg van oldva. Csak 3 napig elvonási tünete lehet az megint nagyobb kár:)) Már kezdem elviccelni:) de a lényeget ezt a példa mutatja |
Quote:
Sztem nem egy túl jó ötlet. |
Quote:
|
védelem alol frissen kijött ori, lopja tekiiro társam. nagyjábol nincs semmi egység az orijában. Két napja még ráküldtem volna 3 rengetést, és kapott volna egy zöldet, hogy hagyja abba, mert ráfarag. Most meg nem merek lépni ellene, mert az egy éves 5 szintet végigküzdött orimmal nem merek csinálni semmit, mert amiatt kell agodnom, hogy repülök az anarchba
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
igy betü szerint nincs. de annyira nincs semmilye, hogy ha megrengetem 1* vagy 2*, már elmehet az összes egysége, és azt asszem mindenki tudja, hogy akkora hekin azért, nem döl össze tul sok |
Quote:
|
Quote:
hanem valami nem tudo mit. Má ááááááá hagyjuk is inkább má lassan semmit nem lehet tenni. Eddig lehetett min törni a fejünket számolgatni ütni lopni ha kell egy szövit szétkani ugy hogy egyet lehoztál belőle oszt szabiig törlésig ki milyen tipusu volt most mrg kap 10-20 foglalást oszt remeghetek hogy mi lesz ja ami földszerzés semmit nem is ér a régi szép időkhöz képest |
Quote:
Tamagochitó? :confused: |
Imádom, ahogy túlparázzátok ezt az egészet :) Most már csak azért nézem ezt a topicot, mert szórakoztat :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert változott valami? :confused: |
Quote:
most gunyolodni akarsz?? ha több a toli logikus hogy le van szedve a felesleg:)) nem olvastad végig:) mészárt is irtam. ne gunyolodj, és se gunyolodom:)) de ezt elnézted. A témába nincs több olyan ami nem lett volna kitárgyalva. |
végre végig olvastam az egészet :D
szerintem elég nagy butaság ez az egész, mi az hogy meg van adva meddig üthetek valakit? üthessem amíg nekem jól esik, vagy lehetőségem van rá... (és persze mindenki más velem is megtehesse ezt, ha akarja és képes rá) személy szerint ezt a "jozan ész" dolgot sem értem, mert az még ok, hogy átalában nem ütném amíg él, de nekem ne mondja senki, hogy nincs olyan ország/játékos akit nem ütne addig míg mozog az illető... (természetesen ez egy nagyon kis hányad, de létezik, úgy vélem) egyébként meg max vállalom hogy áttesznek, mivel van egy játékos, akinek ha megtudom a közelemben melyik az országa, teljesen biztos hogy törlésig ütném, akármit irogatna (mellesleg nem valószínű, hogy irogatna, sőt, lehet én húznám a rövidebbet, mivel a Hódító egyik legjobb játékosa, de akkor is meg fogom próbálni)... nagy ügy, +1 ori anarchban :D amúgy nem is értem mi az hogy törlésig ütés? :eek: nem tudom elképzelni, hogy valakit 12 kör alatt (az utolsó akciója után 12 körrel már szabizhat) annyira szétszedjenek, hogy törölnie kell ezért magát (ha mégis megteszi, akkor hagyja is ezt a játékot, mert többek között kitartás is kell azért egy csöppet hozzá, ami a jelen esetben neki nem nagyon van ;)) ui. jöhetnek a "piros"-ak (félév forum használat után rájöttem mi is az :D:D:D), akkor is ez a véleményem |
Quote:
Quote:
Quote:
tényleg, az ilyet hol is kell jelenteni?? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:12. |