![]() |
Quote:
Arra ezt ki kell próbálni:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Attól még retteghetsz, mert kedvellek :p |
Quote:
Tiszta "Érzelmek viharában":D |
Quote:
|
Quote:
csak kölcsönös a nem kedvelés :p |
Quote:
|
Kicsit elgondólkodtató, hogy most tali lesz, vagy csak simán inni megyünk ?
Én azért szeretnék beszélgetni is, remélem lesz kivel :) |
Jap, én is szeretek inni, egy határig. De ha az egész arról fog szólni, hogy 11re csumarészeg a fél társaság, akkor asszem még megpróbálom az utolsó vonatot elkapni:)
|
Quote:
|
Quote:
Jó, jó kell a hangulat meg tényleg jólesik társaságban, de sztem ne csak az ivászaton legyen a hangsuly :) |
Quote:
|
Quote:
|
éjfélig beszélgetni is fogok, aztán hulla leszek, és hajnalban megint visszatér belém az ész szikrája, jó lesz? :D HA megyek, még nem biztos persze :D
|
Quote:
mellesleg nyugi, nő nem szép, ha részeg, így tartózkodom :) Gyulus se lesz részeg, az már 2 :) |
egy összefoglalot irjon mar vki h kik jönnek mert nincs kedv vegigolvasni 30 oldal tömény marhasagot :P
|
Quote:
:D:D Kb... és mint szokott lenni, sorrendiség nem számít, blablabla... akit kifelejtek csak kicsit haragudjon meg, etc. Arden, Peti, Xeper, Bubba, Kovi, Zsáni, Gyula, Móni és párja, Senki és párja, Grabi és párja, Z, Serg, Reactor és Ildi, Remy, Szecsa, Steve, Wand, Méri, Piktek, LotR, Teddy, ATOM, Puma, tdomo, Teácska, Never, Myra, Hami,Vad, Cccarlos, Tami, Gragi, Biglander, Sirenar. Huhh, és még szeretnék mindenképpen hívni néhány embert, majd meglátjuk úgyis, h ki jön el:P |
Quote:
dejooo :) |
Quote:
Kevesled?:) Várjál még, tutira kihagytam vkit, vagy akár többeket... s még a scarásoknak, meg Lopiéknak most szóltam. Denibéjbit meg nem tudom elérni, de hiába tilt le minden hodost, megvan a száma:rolleyes: |
Quote:
Vad bácsi, carlos, Tami is bekukk elvileg :P |
Quote:
|
Quote:
sorry :) |
Quote:
|
Topic 2. beírásába beömlesztettem minden nevet, majd bővítem, ha vki még úgy gondolja, hogy számíthatunk a jelenlétére.. vagy vki még eszünkbe jut, aki már szólt, hogy jön.. :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem mind1, én így szoktam meg:) |
Quote:
|
Arra, írd még oda a 2. hsz-hoz Devilt is :)
|
Quote:
|
-
Jóeste :)
Kovibá is hárman jön ám :) |
huuu, de sok embert kell elvernem csocsoba :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D |